Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ankieta dotycząca diary WWE by Giero

Co zrobić z WWE by Giero?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co zrobić z WWE by Giero?

• Zakończyć i zacząć nowy projekt
      5
    • Reorganizacja
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Cóż, ostatnio widzę znowu spadek aktywności w Booking Zone. Nie tylko w tworzonych dziełach, ale także w komentarzach do gal. Widzę, że jednak łatwiej Wam było komentować jedną tygodniówkę niż trzy, albo po prostu Wam się nie chce.

Druga kwestia to to, że wcieliłem do diary podział na brandy, bo podobnie jak Pinio i jego ostatni projekt - chciałem, by to było inne WWE od obecnego, a tymczasem od lipca czuję, że będzie się to pokrywać ewentualnie z tym to co ja piszę i musiałbym pójść głęboko w fantasy booking.

Dlatego mam dwie opcje: pierwsza - zamknięcie WWE by Giero i rozpoczęcie nowego projektu, całkowicie własnego. Druga - ponowna przeorganizacja WWE by Giero w jedną tygodniówkę, ale znowu byłoby przy tym sporo roboty.

Trochę szkoda będzie porzucać WWE, ale swoje zrobiłem - napisałem sporo dobrych gal, przebiłem w ilościach odcinków Pinia, a i czuję, że ostatnio jednak poziom tygodniówek zaczął spadać.

Więc co Wy na to? Proszę o udział w ankiecie...

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

2

• Pinio

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mój głos - zakończyć i stworzyć nowy projekt.

Dlaczego?

Dlatego, że doskonale rozumiem twoją sytuację. Po takim czasie mogłeś się wypalić a rozpoczęcie nowego projektu doda Ci sił i natchnie wieloma nowymi pomysłami. Dodatkowo sam pracuję nad nowym diary i fajnie by było rywalizować z kimś kto również niedawno zaczął. Co prawda Ty nadal będziesz w ciągu pisania no ale chodzi mi o staż samego diary. Łatwiej mi też będzie się wkręcić w Twoje diary i je regularnie komentować.

Bez względu na wynik ankiety życzę powodzenia!

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

W takim razie pomyślę nad swoim projektem i być może na początku następnego tygodnia coś zostanie utworzone :)

A myślę, że nikt się nie obrazi jak przeniosę WWE do HoF ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Bastian
      Survivor Series Elimination Tag Team Match z udziałem low cardu i mid cardu, ale aż człowiek zatęsknil za tymi walkami na SS.  Kula się ten Last Time Is Now Tournament, ale to trochę czekanie aż Gunther wreszcie to wygra. Chyba, że jednak rywalem będzie Uso i to na Cenie przejdzie ten wyczekiwany heel turn. Nie ma to jak jednym ruchem zakopać dwie mistrzynie. Jeśli tak ma wyglądać początek drugiego runu Chelsea Green z US Title to jestem ciekaw, co WWE ugotuje na koniec. Jade Cargill i
    • VictorV2
      Feudy nie muszą trwać długo, jeśli mają sens. In today's episode of "Hey, booking pro wrestling show doesn't take a rocket scientist": Mamy ta nieszczęsną WMnie, po której Orton zaatakował Cenę. Ciągniemy storyline podobnie jak było, bo sam ten okres, podobnie jak okres z Punk'iem w izolacji nie był zły. Jedyna zmiana, Rock jest aktywny i (O ZGROZO TO TAKIE NIEHUMANITARNE) pojawia się raz na miesiąc, w stylu - po Backlash, jest gdzieś na backstage'u i rozmawia z Hunter'em: Hmmm...Randy
    • GGGGG9707
      Tak, zgadzam się z tym. Heel run wyszedł kiepsko, Rock i Scott na wielki minus w tym wszystkim i tylko zepsuli. Feudy były na szybko bez odpowiedniej podbudowy a face turn pełna zgoda jeden z najgorszych w historii. Ale to wpisuje się w ostatnie miesiące w WWE gdzie to dotyczy wszystkich feudów. Gdyby pożegnalny rok był 3 lata temu to by to inaczej wyglądało. Jednak dużo się wokół Ceny kręciło i nie zrobili z niego to co z Kurtem Angle który nic nie mógł wygrać. Cena zaczynał rok jako ktoś
    • Kaczy316
      Nagrywane SD, ale obejrzeć nie zaszkodzi, może będzie ciekawie, zobaczymy!   Poza wywiadem z Knightem to gale rozpoczynamy od Jey Uso vs Rusev w ramach turnieju The Last Time Is Now! Szkoda, że natknąłem się na spoilery i wiem kto wygra, ale chętnie zobaczę pojedynek! Około 10,5 minuty walki w TV, reklamy nie wiem ile trwały, bo taki urok nagrywanego odcinka, ale bardzo fajny pojedynek nie da się ukryć, Panowie dali z siebie bardzo dużo, przyjemnie się to oglądało, a Jey przechodzi dal
    • VictorV2
      //Postaram się pamiętać - mieliśmy również sekcje dla Social Media, czasami niektóre rzeczy działy się tam, albo pojawiały się istotniejsze materiały. W miarę możliwości będę dodawał je dla kontekstu przed show. Mam nadzieję że nie pominę czegoś ważnego     Show rozpoczęło się na parkingu, gdzie z auta wysiadał Raze. Zanim jednak mógł gdzieś pójść, stanął przed nim Chad Gable. Raze zdecydowanie wydawał się poirytowany   Raze: Ohhhh czy możesz już zostawić mnie w spoko
  • Dodaj nową pozycję...