Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

henry kontuzjowany po snme :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Batista nie dostanie Title Shota , poniewaz teraz musie sie zając Mr Kennedym.I we wtorek 1.08.06 walczy o ECW Champion.

Rey nie dostanie juz Title Shota , poniewaz teraz bedzie mial epizod walk z Chavo Guerreroktory ak wiecie pozbawil go tytulu .

Wiec triple trith jest niemozliwy.Ale to i lepiej dla (King) Bookera T poniewaz Batista po kontuzji jest starasznie nerwowy.

We miss you .

In memory Eddie Guerrero.

9 października 1967-13 listopada 2005

170240496444cd151702f9f.jpg

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sportsmen

7

• evertonian

6

• Spinebuster

4

• -Raven-

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Tak, nie w głowie Batiście tytuł, on jest wściekły i musi dac upust swej wściekłości dlatego taki jest brutalny wobec Kennedy'ego a na ECW to pewnie będzie bardzo niemiły dla Big Showa i będzie uderzał go krzesłem w głowę i w ogóle będzie nie do powstrzymania. A King Booker jest mądrym królem i wie jak wzbudzić posłuch tak żeby najwięksi wrogowie nie chcieli z nim walczyć, teraz pewnie każe swojemu służącemu Regalowi z sobą przegrac taki on jest sprytny! A najgorszy to jest ten Chavo, jak można było tak zdradzic przyjaciela? To z zazdrości? Przeciez on też mógł walczyć jak Rey a skończył karierę nie wiem czemu, szkoda mi go dobrze się zapowiadał ale widać zszedł na ciemną stronę mocy. Ech...
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Nie bronie Chavo ,ale Rey powiedzial ze Eddie zawsze byl lepszy od Chavo wiec ten sie wkurzyl i buummm. Batista zmiarzdzy Big Show'a i zostanie bic sie krzeslami w ECW jak wkoncu przegra to wroci i bedzie chcial Wordl Champion.

We miss you .

In memory Eddie Guerrero.

9 października 1967-13 listopada 2005

170240496444cd151702f9f.jpg

Tak, nie w głowie Batiście tytuł, on jest wściekły i musi dac upust swej wściekłości dlatego taki jest brutalny wobec Kennedy'ego a na ECW to pewnie będzie bardzo niemiły dla Big Showa i będzie uderzał go krzesłem w głowę i w ogóle będzie nie do powstrzymania. A King Booker jest mądrym królem i wie jak wzbudzić posłuch tak żeby najwięksi wrogowie nie chcieli z nim walczyć, teraz pewnie każe swojemu służącemu Regalowi z sobą przegrac taki on jest sprytny! A najgorszy to jest ten Chavo, jak można było tak zdradzic przyjaciela? To z zazdrości? Przeciez on też mógł walczyć jak Rey a skończył karierę nie wiem czemu, szkoda mi go dobrze się zapowiadał ale widać zszedł na ciemną stronę mocy. Ech...

Tyle powiem: :twisted:.

117380471846b21e8779201.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Spinebuster, doszedłem do wniosku, że chyba nie warto, bo on nawet nie zauważył Twojej ironii, i dalej swoje pisze także w innych tematach. :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg

a moze po prostu to jakas prowokacja jest, ktos z bgz czy cos takiego :D