Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - maj 2016

Wrestlerem lutym zostać powinien/powinna/powinni:  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lutym zostać powinien/powinna/powinni:

• Big Cass
      18
    • Dana Brooke
      4
    • Rusev
      10
    • Bobby Fish
      6
    • Bobby Lashley
      3
    • Sexy Star
      12
    • Yuji Nagata
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Big Cass (WWE) - Absencja charyzmatycznego partnera nie zatrzymała Cassa. Można nawet śmiało powiedzieć, żę mu pomogła. Nadała trochę wyrazu - że jest kimś więcej niż wysokim gościem - i oswoiła z mikrofonem przed publiką na żywo. Trudno było przejść obojętnie obok jego promocji w maju.

Dana Brooke (WWE) - Mocne wejście z NXT, i kolejny przykład, gdzie absencja utalentowanej drugiej osoby może pomóc. Emma doznała kontuzji, a WWE sporo postawiło na byłą modelkę fitness. Dana wygrywała walki z bardziej znanymi rywalkami, a finalnie wmieszała się w szczyt dywizji kobiet towarzysząc Charlotte.

Rusev (WWE) - US Title znów w posiadaniu Europejczyka. Rusev wraca po swoje pokonując Kalisto na Extreme Rules. Na ten moment najwięcej wyciągnął z końca Ligi Narodów.

Bobby Fish (RoH) - Dopial swego. Gonił Stronga, ale na metę wbiegł jak na szczycie był już Ishii. Na Global Wars Bobby został nowym Television Championem pokonując gwiazdę z Japonii.

Bobby Lashley (TNA) - Dominacja na przestrzeni miesiąca, która zbudowała z Lashleya wiarygodnego pretendenta. Do walki o pas stanie na Slammiversary, 12 czerwca.

Sexy Star (LU) - Czy mozna jednym zwycięstwem trafić do Wrestlera Miesiaca? Najwyraźniej tak. Warunkiem jest taka (!) walka. Juz na poczatku maja doszlo do boju kończącego feud Sexy Star z Mariposa.

Yuji Nagata (NJPW) - Shibata odprawiał z kwitkiem kolejnych weteranów. Nagata miał być kolejny, niespodziewanie wygrał on na Wrestling Dontaku i zdobył pas NEVER Openweight.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

1

• N!KO

1

• Pavlos

1

• Betrayal

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Mocne kandydatury trzeba przyznać. Każdy w jakiś sposób zasłużył na to by ten tytuł Wrestlera Miesiąca zgarnąć. Chyba szykuje się wyrównany bój. Osobiście chyba zagłosuje na Big Cassa bo bardzo dużo zyskał na kontuzji Enzo i przez parę tygodniówek był naprawdę dominujący.

Z braku laku Bobby Fish. Pas TV wygrany i to od takiego kozaka jak Ishii więc niech ma :)

Ja się będę zastanawiał nad ludźmi z fedek, które oglądam. Tak więc Bobby Fish niby pokonał tego Ishiiego, niby zdobył pas TV, ale jakoś specjalnie to się nie odbyło. Zwycięzcą też był przewidywanym. Dalej Sexy Star. Walka z Mariposą świetna. FUCK YOU najlepsze. Ale jednak dalej to nie to. Zostaje dziadzio Yuji Nagata. I to pomimo, że wygrać plebiscytu na 100% nie wygra, to jednak oddam na niego głos. Niby miał się podłożyć Shibacie, ale jednak w sumie nie wiem co się stało, bo mi streama zacięło, ale jak już przekaz zaczął ponownie lecieć, gdy pokazali jak Nagata trzyma pas, to aż zamarkowałem. Nawet nie wiem, czy ze szcześcia, czy z zaskoczenia. Dlatego w tym miesiącu oddam głos na mojego ulubionego przedstawiciela starej gwardii w NJPW.

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

• Reputacja:   1 356
  • Status:  Online
  • Styl:  Ciemny

Big Cass, choć stawka jest w tym miesiącu bardzo wyrównana. To jednak Cass jak dla mnie zaliczył największy skok w hierarchii. Wydawało się, że wraz z kontuzją Amore WWE będzie miało mały problem, ale gabaryty dalej są w cenie :D Edytowane przez MattDevitto

...

Sexy Star, nie ma innej opcji. Pozostałe nominacje - nie licząc Nagaty i Fish'a - to po prostu śmiech na sali.

Fajny program ( chociaż w I sezonie Sexy Pentagona czysto jechała, ale nie będę się czepiał historii ) z zayebistą finalną walką jako wisienką na szczycie tortu + medalion to naprawdę silne argumenty aby głosować na SS'kę.

Każdy inny wynik niż wygrana SS'ski to będzie hańba ;)

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Big Cass.

Przekonałem się do tego zawodnika.

Każdy inny wynik niż wygrana SS'ski to będzie hańba ;)

Ech... Jak ja lubie takie stwierdzenia. Za jedna walkę wrestler miesiaca a jak nie to sie nie znacie. Wiesz, że ta krew pod koniec to był work? Bo może to cie tak ekscytuje w niesamowitych występach Sexy Star w tym miesiącu ? :)

Głos na Big Casa. Koleś pojawia się w nowym rosterze, dostaje push i ma obok siebie kolesia który w założeniu ma mu pomóc ten push przytrzymać... koleś ten jednak znika na jakiś czas a Cas sobie sam na sam z publiką radzi o co nawet w NXT nikt go nie podejrzewał.

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   1

Co zrobila Sexy Star oprocz wygrania z inna kobietą? Dajemy za swietne walki? Przepraszam bardzo. Gdzie jest Zack Sabre Jr, który cos wygrał???

Big Cass

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Reputacja:   2

Dosyć wyrównane w tym miesiącu głosowanie:

Big Cass pod nieobecność Enzo dał się wielu przekonać. Gość mimo widocznej tremy poradził sobie sam w licznych konfrontacjach z Dudleyami. To była można powiedzieć taka próba od losu czy, aby bez Amore nie zginie. I nie zginął.

Dana Brooke nie powinna się tu znaleźć. Zaliczyła debiut, pokonując Becky, pomogła Charlotte w obronie tytułu, a poza tym jest nijaka. Pojedynki średnie, przesadne aktorstwo, które kłóje mnie w oczy. Póki, co słabo.

Rusev zgarnał pas US od Kalisto, co było do przewidzenia, a poza tym pałętał się gdzieś w tle. Odpada.

Bobby Fish pokonaniem Ishiego z miejsca bije poprzednią dwójkę, ale ja nagrodzę Cassa za starania.

Bobby Lashley zdominował TNA w ringu i idzie po pas. Mimo to jakoś mnie nie przekonuje.

Sexy Star dała bardzo dobrą walkę jak na kobity, chociaż początek tej historii był dosyć... codzienny. Najpierw ucieczka, powrót do ringu i sojusz z Mackiem i właściwie dopiero konfrontacja z Mariposą pozwoliła na umieszczenie "gwiazdki" w tym gronie.

Yuji Nagata niespodziewany zdobywca tytułu zatrzymał rozdającego karty poprzedniego mistrza. Miła niespodzianka dla widza NJPW, ale zostanę przy swoim głosie.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Słabe nominacje, Owens powinien tu być(Payback było w maju jednak przecież). Z braku laku głos na Ruseva który się odbudował, a jego accolade wygląda naprawdę mocarnie.
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

• Reputacja:   1

Osobiscie byłem za nominacją dla Cage'a, który świetnie wypadł w maju i zakończył miesiąc jako pretendent. Sexy szybko zniknęła. Jednak jak już oddałem głos userom - w LU i TNA - to dostosowałem się do ich wyboru.

Nie wiem, czemu nie pasuje tutaj Dana. Nie patrzcie, czy ją lubicie, czy nie. Czy jej walki wydaly Wam się atrakcyjne, czy nie. Dziewczyna wpadła i wygrywa z ustabilizowanymi gwiazdami swojej dywizji - które jeszcze niedawno albo walczyły o pas, albo walczyły na WrestleManii w walce, które nie była kobiecym festyniarstwem. Debiutantka dostaje na tacy takie zawodniczki. Która by takiej promocji nie chciała?

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mój głos idzie dla Ruseva, drugie miejsce ląduje u Cassa ;)

http://prntscr.com/bbmp64 - lekki błąd w tytule ankiety.

Jakby biedne te wybory, w WWE największy awans zanotowała Dana Brooke miała być side-kickiem Emmy w feudzie z Becky, a teraz się okazuje że jest wsparciem dla mistrzyni WWE, not bad.

Awans Cass'a był chwilowy i wynikał z kontuzji Enzo, także nie wiem czy jego nominacja jest aż tak słuszna, z drugiej strony kogo?

Jednak mój głos leci na bułgarskiego brutala, który po roku krążenia po limbo, wrócił do miejsca w którym zastał go Janusz. Rusev od razu sprawił, że ten pas jest lepiej eksponowany, jednak panowanie Kalisto było jak on sam, niemal niezauważalne. Poza tym, czasem trzeba zrobić krok wstecz, żeby zrobić dwa kroki do przodu a Ru-Ru po brand splicie, mógłby uderzyć nawet po pas takiego Smacka.