Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Komentatorzy po podziale na brandy, Push dla Brooke? Powroty

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tylko skończony kretyn dziara sobie imiona lasek/facetów, albo zespołów, których jest fanem. :

Misfits można dziarać w ciemno, gorzej jak na starcie już się nie da grać :twisted:

btw. PAPI to Paper & Pen Personal Interview, więc ja tego związku nie rozumiem.

btw. Po podziale na brandy na SD czekam na JOE VS STYLES !!!!!!!!

Zabeczymy psychologię ringową na znakomitym materiale.

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

3

• 8693

2

• Morison

2

• VillainLee

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

... No panowie, przecież to oczywiste - Paige w końcu ogarnęła że Eddie Guerrero nie żyje :P

• Reputacja:   1

Sashka chce na SD! Jestem całkowicie za takim rozwiązaniem. Nie dość że ja sam będę oglądał każdy odcinek (co nie zdarza mi się już często),sama niebieska tygodniówka bardzo zyska na jakości oraz jednocześnie samo SD jest- od kiedy interesuję się tym sportem- moją ulubioną galą. Mieć swoją ulubioną zawodniczkę na ulubionej gali? O TAK :D PS. Sashunia trzyma kciuki za draft na Smacka, ja trzymam kciuki żeby w końcu pokazali ją w TV. Specjalnie zarwałem noc na RAW, zrobili mi nadzieję obecnością Sashy wśród zawodników na rampie a tutaj znowu zostałem na lodzie...

Sasha i Cena. Ich bym sobie życzył w pierwszej kolejności, a Sashę najbardziej. Romek natomiast niech zostanie na RAW i tam wkurza ludzi swoją osobą.

Edytowane przez TakerFanKrk

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Wobec wydarzeń z otwarcia NXT, wyznaczono dwa pojedynki mistrzowskie na kolejny tydzień. Oba Femi stanie do pierwszej obrony głównego tytułu, a jego rywalem będzie Eddy Thorpe. Natomiast Tony D'Angelo mistrzostwo North American będzie bronić w pojedynku z Ridgem Hollandem. Za tydzień: * NXT Championship Match: Oba Femi vs. Eddy Thorpe * NXT North American Championship Match: Tony D'Angelo vs. Ridge Holland Natomiast Shotzi pokonała Stephanie Vaquer po ingerencji Fatal Influence. Tym samym za dwa tygodnie to Shotzi będzie rywalką Fallon Henley. Skrót NXT: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Czas na poważnie odświeżyć temat Dziś na śniadanie wjechały 
    • MattDevitto
      @ CzaQ  jest news Sama śmietanka
    • MattDevitto
      Mają tu duże pole do popisu. Pamiętam, że mi się ogólnie podobał zamysł Hype MMA czy jak to tam się nazywało, gdzie walczyły te nołnejmy i wardęga popylał jeszcze w jakieś pelerynie. To tam Hejter w 7 sekund uwalił Rafona.
    • CzaQ
      Widziałżem Aż mnie ciekawi jak to będzie wyglądało.  Najlepiej jakby zrobili arenę niczym w "Record of Ragnarok" gdzie Kuba Rozpruwacz walczył z... Herkulesem (nie pytajcie) Już to widzę - Anal idzie, ale nagle zza latarni Bartek Sztacheta napierdala go prawilnie metalowym krzesełkiem po czym po chwili z ciemnej szemranej zamglonej alejki wychodzi Penis Załęcki i pomaga koledze  
  • Dodaj nową pozycję...