Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money In The Bank 2016 PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Szkoda, że tak dużo drabin ostatnio, bo na ss możnaby odwalić ledder match o walizę, nawiązującą do indysowych zmagań Generico i Steena.

I to by było piękne... ale do spotu z back body dropem już w sumie nawiązali więc mi ten ladder match nie jest aż tak potrzebny :P.

Ale to newsy mówią, że jeśli Ambroży zgarnie walizkę to postawią na triple threat The Shield na SS.

Jeśli tak to możemy się przygotować na tonę niezadowolenia bo na pewno Dean nie skończy w tym okresie jako mistrz ani mistrzem nie będzie. Jest na dobrej drodze ale przy Reignsie i Rollinsie wciąż jest płotką.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DashingNoMore

7

• smartfan

6

• TakerFanKrk

5

• Caribbean Cool

5

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Faworytów do zgarnięcia jest dwóch: Dean Ambrose i Kevin Owens.

Dorzuciłbym mimo wszystko Del Rio. Z tym typem to nie wiadomo, co mogą wymyślić.

Jako Mr.MiTB musiałby wygrać feud z Zaynem a to by było baaardzo złe dls Samiego.

Nope, to mogłoby nawet zwiększyć szanse Zayna. "Cisza przed burzą" - goście z walizkami często zbierali baty.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Caribbean Cool napisał/a:

Z tego co ja pamiętam, to Orton dostał pop życia, jak wykorzystał walizę.

Nie wiem. W zasadzie ciężko mi znaleźć jakiś w miarę czysty filmik na YT żeby się upewnić że tak było (akurat co włączę jakiś film z cashingu Ortona, to cały czas słyszę szumy które zagłuszają reakcję publiki).

Specjalnie dla Was sprawdziłem to, Orton nie dostał popu życia, hałas był związany z ogólną ekscytacją i niepewnością tego co się właśnie dzieje, turn Tryplaka i to wszystko ci się wydarzyło potem to była ekscytacja związana z tym, że to się dzieje, jakby był double turn Romek/Rollins to każdy z nas by zareagował radością, także to była reakcja tego typu.

Apropo walizki to faworytów do nie ściągnięcia walizki jest już 4: Sami i Kevin oraz Jericho i Ambroży. Także moim faworytem do walizki jest ADR lub 7 zawodnik, Cesaro nie ma co liczyć na tak duży push, a Albercik od czasu powrotu miał już 2 nieudane projekty a mam wrażenie że inaczej się umiał z Vince'm.

Przy obecnym składzie MitB dla mnie zdecydowanym faworytem do wygrania jest Del Rio. Jednym powodem są głośne ostatnio ploty o tym, że AdR coś tam narzeka na backstage'u i kreatywni prawdopodobnie dadzą mu szansę (co jak dla mnie jest głupotą, ale niech będzie), drugim zaś to, że pewnie, jak wspomniał Susek, Alberto miał obiecany jakiś run. Bookowany jest trochę bezbarwnie teraz, ale szczerze nie wydaje mi się, żeby on w ogóle jeszcze zasługiwał w obecnej sytuacji na główny pas, biorąc pod uwagę to, jak wielu lepszych zawodników już stoi w kolejce.

Siódmy zawodnik? Nie wiem kogo można tu wrzucić. Fajnie by było, jakby Styles dostał jeszcze jedną szansę na kwalifikację, ale do tego chyba nie dojdzie. Osobiście spodziewałbym się tutaj jakiegoś ziomka z pogranicza jobberki i lower-midcardu pokroju Rydera albo Sin Cary. Nie wiem, jak tam w feudzie z Zigglerem stoi Corbin (nie śledziłem), ale może jego wrzucą?

Tak czy siak, dla mnie osobiście jest trzech pewniaków do nie ściągnięcia walizki: Jericho, Cesaro i Zayn. W przypadku Owensa i Ambrose'a się zobaczy, ale raczej, jak wspomniałem na początku, Alberto powinien wygrać.

Jeśli Del Rio wygra walizkę to będzie powtórka z tamtego roku. Kolejny wybór bez przyszłości, a w tym roku jednak pasowałoby lepiej wybrać zdobywcę ze względu na ogólny stan rosteru. Alberto sobie zainkasuje w podobnym momencie co Sheamus i tyle z tego będzie, bo nikt go chyba jak mistrza na WM nie widzi. I jak zawsze był dla mnie neutralny, tak teraz jest po prostu słaby i w żadnym wypadku nie zasługuje na walizkę, wiadomo z jakiego powodu by ją dostał. Najgorszy wybór z możliwych i co więcej większości będzie zwisał, bo Alberto nie znaczy nic obecnie, nawet go na RAW nie ma. Jednak szanse ma duże...

Już sama myśl o Reigns vs. Del Rio... :cry:

Edytowane przez LAN

Największy pop dostał Orton na No Mercy 2007 :). Zresztą publika z Illinois, więc nic dziwnego.

Przyszła mi taka myśl do głowy. MitB to ostatnie PPV przed brand splitem. Co by się stało gdyby posiadacz walizki podczas draftu wylądował w Smackdown? Według plotek, Cena ma trafić na Smackdown, a Roman na RAW, do tego Smackdown będzie ponoć mieć swój własny tytuł. W przypadku takiego scenariusza kolejny Ryder vel WM32 by mnie nie zdziwił...
Just when they think they got the answers, I change the questions. Roddy Piper 1954 - 2015

W przypadku takiego scenariusza kolejny Ryder vel WM32 by mnie nie zdziwił...

Myślę, że WWE nie da walizki komuś tego pokroju promując nowe Smackdown. Nie dość, że walizka straciłaby swój prestiż, to jeszcze nie będą chyba opierać niebieskiej tygodniówki na gwiazdach takich jak Ryder.

P.S. : Witam wszystkich forumowiczów.

Edytowane przez Iron_100

• Reputacja:   1

Dobra, Cena odpada :lol:

Mówi się, że ostatnie miejsce zajmie Wyatt/Orton, żaden nie ma szans, obym się nie mylił.

AJ Styles vs John Cena, raczej na pewno na tym PPV. Oby nie prowadzili tego aż do SummerSlam ale wszystko na to wskazuje. Jeśli Styles wygra feud to będzie dobra decyzja, jeśli umoczy to po prostu się wkrwie. Mówi się, że Cena ma powoli być mid carderem, więc widzę tu wreszcie szanse na podłożenie się świeżakowi. Aj po prostu nie powinien przegrać kolejnego ważnego feudu. Śmierdzi tu sytuacją podobną do Ambrose'a i Wyatta.

Walizka dla pań? Po co? Leje ciepłym moczem, nie z atkim składem.

Podział brandów to też bardzo dobra informacja dla PPV o tej nazwie. Zawsze dwie walizki to większe emocje, więcej możliwości i o jeden cash in więcej :twisted:

Edytowane przez smartfan

24571150556b9ddab2c677.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Widzę, że jednak jest jakieś mała niejasność wokół ostatniego spotu mitb. Jest takowy , czy nie? Czytałem , że ostatni spot miał otrzymać Rvd i wystąpić w kilku pierwszych sd live. Dość niespodziewanie Rob wypiął się na wwe, bo ci chcą sięgnąć po Morisona. Kontrakt na kilka lat. Robowi się to nie spodobało. Wtf. Nagle zachciało mu się stałego kontraktu :lol: Odchodząc od tego jestem ciekaw co finalnie się stanie.

163870508457e2d890447a3.jpg

Te zamieszanie z 7 osobą jest trochę niesmaczne. Coraz bardziej nie podoba mi się, że wszystkie eliminacje zostały rozegrane podczas jednej gali. Gdyby poprowadzono to inaczej to podczas tygodniówek, aż po samo PPV mielibyśmy po 1 pojedynku o coś. A tak nie wiem czy cały skład MitB nie jest naświetlany za bardzo już teraz i czy to się nie przeje zanim doczekamy się PPV?

[ Dodano: 2016-05-31, 21:16 ]

Kartę można już typować dosyć dużą pewnością siebie.

kto z kim / co chciałbym zobaczyć (fantazje i takie tam) / co się prawdopodobnie stanie

Reigns - Rollins / Wygrana Romka, ale po double turnie. / Spear i tyle było z Setha.

Cena - Styles / Czysta wygrana AJa. / Cena wygra przy okazji grzebiąc finishera Stylesa.

Rusev - Titus / W obu przypadkach wygrana Ruseva, bo muszą odbudować ten tytuł.

Mniej pewne pojedynki albo takie o których ciężko coś powiedzieć.

New Day - The Club. Nie jestem pewien czy taki booking mi się podoba. Gdyby to nie była jeszcze walka o tytuł, może z jakąś stypulacją? Tak to ciężko przychodzi mi wyobrażenie sobie zakończenia tej walki, poza dyskwalifikacją.

Charlotte/Dana - Becky/Natalya. Myślę, że do tej walki dojdzie. Do tej pory Dana była mocno promowana. Dając ją w pojedynku z 3 kompetentnymi zawodniczkami, można zamaskować jej ringowe braki. Sashę natomiast chyba będą bunkrować pod SummerSlam, więc Flairowa i tak nie ma nic lepszego do roboty.

Enzo i Cass - Ktoś. Są bardzo popularni, do tego Enzo ominęło poprzednie PPV, więc pewnie dostaną jakąś walkę. Mam dziwne przeczucie, że może to być R-Truth i Goldust... byle nie Usos.

Walki o tytuł IC nie chcę. Lepiej Mizowi i tytułowi zrobiłby odpoczynek niż klepanie jakiegoś jobbera, bo wszyscy potencjalni kandydaci godni uwagi będą walczyć o teczkę.

Edytowane przez Melville
Just when they think they got the answers, I change the questions. Roddy Piper 1954 - 2015

Walizka dla Deana i od razu ją inkasuje, a na SummerSlam mamy 3 way’a Shield. Tak bym to widział, ale niestety pewnie tego nie będzie.

Co do plotek, że Cena ma zostać mid carderem to dajcie spokój. Z AJ Stylsem na Summer Slam też wygra (na MITB może przegrać przez interwencje lub dq będzie). Jakby Styles był młodszy (oboje mają ten sam wiek) i nie był twarzą TNA przez tyle lat to można by się zastanawiać, a tak :wink:

...

• Reputacja:   1 261
  • Styl:  Ciemny

http://s33.postimg.org/uvy8hwb3j/image.jpg

WWE oficjalnie potwierdziło starcie Ceny z Aj'em. Dla wielu przez lata było to dream match, szczególnie z perspektywy WWE i TNA. Obstawiam, że Styles wygra jakimś kantem lub przez interwencję by Jasiek mógł później heroicznie zwyciężyć. To jednak nie ma znaczenia, bo sam pojedynek powinien być dobry. Do tego dojdzie publika, która pewnie kupi to starcie w 100%.

• Reputacja:   1

Po tym jak Cena zmierzy się z AJem i ich feud przeciągną raczej do SummerSlam to faworyt chyba się klaruje.

Nie będzie walki Cena vs Reigns, więc jest wreszscie idealna okazja do Triple Threat Matchu pomiędzy byłymi członkami The Shield. Main Event pełną gębą. Ambrose ściąga walizkę i dochodzi do dream matchu. Ja to tak widzę.

Ale i tak będe najbardziej kibicował Owensowi :twisted:

Wracając do Ceny. Nie wierzę, że twarz TNA wygra feud z twarzą WWE. Jeśli na SS faktycznie panowie zmierzą się o nowy pas na SD to naprawdę nie wiem kto wygra. Cena - John jako mistrz na SD na pewno przyciągnie ludzi. AJ - Vincent jest z niego bardzo zadowolony i chce mu dać złoto. Oby Styles wyszedł zwycięsko, będzie bullshit jak znów przegra.

24571150556b9ddab2c677.jpg

• Reputacja:   1 261
  • Styl:  Ciemny

Wracając do Ceny. Nie wierzę, że twarz TNA wygra feud z twarzą WWE. Jeśli na SS faktycznie panowie zmierzą się o nowy pas na SD to naprawdę nie wiem kto wygra. Cena - John jako mistrz na SD na pewno przyciągnie ludzi. AJ - Vincent jest z niego bardzo zadowolony i chce mu dać złoto. Oby Styles wyszedł zwycięsko, będzie bullshit jak znów przegra.

Czytałem gdzieś plotki o tym, że istotnie Vince jest zadowolony z AJ'a i jest pod jego wrażeniem, ale złoto ma otrzymać pod koniec roku. Jeśli byłoby w tym ziarenko prawdy to myślę, że Cena w tym story byłby górą, jeśli w grę wszedłby pas. Oczywiście trzeba brać też pod uwagę, iż są to tylko plotki, a nawet jeśli plany jakieś obecnie są to mogą zmienić się w jednym momencie. Co do końca feudu to już nakreśliłem jak pewnie to będzie wyglądać. Styles zgarnia zwycięstwo pierwszy, a potem Jasiek idzie po swoje. Chciałbym wygranej AJ'a w stym story, bo wygrana nad Ceną nie dość, że podbudowała by Stylesa to i cały Klub stałby się mocarny. Tak naprawdę jeśli Cena przegra to nic nie straci, a już na pewno nic wielkiego nie zyska na wygranej. Co mu da zwycięstwo z punktu widzenia przeciętnego fana jeśli uwalił gościa, który nie dał rady 40 kilku letniemu Jericho.