Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money In The Bank 2016 PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   61
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że szybkie pozbawienie pasa mega dopingowanego w tej walce przez publikę Bryana był przez nich samych ciepło przyjęty?

Z tego co ja pamiętam, to Orton dostał pop życia, jak wykorzystał walizę.

163870508457e2d890447a3.jpg

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DashingNoMore

7

• smartfan

6

• TakerFanKrk

5

• Caribbean Cool

5

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Z tego co ja pamiętam, to Orton dostał pop życia, jak wykorzystał walizę.
Nie wiem. W zasadzie ciężko mi znaleźć jakiś w miarę czysty filmik na YT żeby się upewnić że tak było (akurat co włączę jakiś film z cashingu Ortona, to cały czas słyszę szumy które zagłuszają reakcję publiki).

Kończąc temat Sashy: ja od początku widziałem w niej następczynię AJ Lee w roli najważniejszej postaci kobiecej dywizji. Vince musi z niej zrobić Face of Women Division (o ile już nią nie jest ;) ), nie ma innej opcji. Zresztą, nikogo lepszego do roli twarzy kobiecego oblicza fedki nie widzę.

Edytowane przez TakerFanKrk

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Przepraszam za offtop, przepraszam też jeśli kogoś urażę (nie jest to moim celem), ale muszę to powiedzieć: czasem mam wrażenie, że Attitude powinno zmienić nazwę na "Forum Fanów Sashy Banks". Też ją lubię, cenię i widzę w niej przyszłą mistrzynię (ale dopiero w swoim czasie, #TeamBecky & #TeamBayley), ale to, jak niektórzy robią z niej 8, 9 i 10 cud świata... staje się już męczące. Uzależniać jakość całej gali od obecności na niej jednej zawodniczki? No bez przesady...

Nie wspominając już o tym, że jestem wzrokowcem i większość forumowiczów rozpoznaję w pierwszej kolejności po avatarach i zdjęciach w podpisie. I mam problem w sytuacji, gdy z połowy postów spogląda na mnie jedna osoba :P

/Wygaśnie

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Czy cash-in Ortona był aż takim nie słuchaniem się fanów?
Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że szybkie pozbawienie pasa mega dopingowanego w tej walce przez publikę Bryana był przez nich samych ciepło przyjęty? Jakby nie patrzeć to WWE wypięło się na fanów, kończąc run Danielsona niecałe 5 minut po zdobyciu tytułu.

Szczerze mówiąc nie pamiętam jakiegoś wielkiego hejtu na WWE po cash inie Ortona. Ja tam wspominam moment bardzo dobrze a po samym SS raczej chwaliłem WWE za to, że zrobili przewidywalny cash-in tak fajnie. Poza tym, w tym cash-inie chodziło też o losy Randalla o którego heel turn smarci błagali od bardzo dawna więc nie wiem czy był to aż tak zły wybór i wypięcie się na fanów.

[ Dodano: 2016-05-27, 14:14 ]

Przepraszam za offtop, przepraszam też jeśli kogoś urażę (nie jest to moim celem), ale muszę to powiedzieć: czasem mam wrażenie, że Attitude powinno zmienić nazwę na "Forum Fanów Sashy Banks". Też ją lubię, cenię i widzę w niej przyszłą mistrzynię (ale dopiero w swoim czasie, #TeamBecky & #TeamBayley), ale to, jak niektórzy robią z niej 8, 9 i 10 cud świata... staje się już męczące. Uzależniać jakość całej gali od obecności na niej jednej zawodniczki? No bez przesady...

Może i offtop ale odniosę się. Osobiście nie uważam, że Sasha jest ósmym cudem świata. Mam do niej takie same podejście co Ty ^^.

Nie wspominając już o tym, że jestem wzrokowcem i większość forumowiczów rozpoznaję w pierwszej kolejności po avatarach i zdjęciach w podpisie. I mam problem w sytuacji, gdy z połowy postów spogląda na mnie jedna osoba :P

No a jeśli chodzi o avka... no to przyznaje się... guilty ^ ^

Do tej pory uzbierał się dosyć fajny skład. Część zawodników już pokazała, że potrafią zrobić fajną walkę w szerszym gronie. Także moje oczekiwania, jeśli chodzi o poziom są dosyć duże.

Jeśli chodzi o zwycięzce, to nie za bardzo interesuje mnie kto na to zasługuje. Ciekawsze jest to, kto by narobił więcej zamieszania z tą walizką? Moim zdaniem odpowiedz jest prosta. KO pewnie wymyśliłby sporo sposobów na trolowanie z walizeczką - fałszywe wejścia, granie na nerwach "czampowi" czy wejście w skład komentatorów, tylko po to, żeby naubliżać Colowi.

Jeśli chodzi o MitB kobiet to nie wiem czy dywizja kobiet jest na tyle duża, żeby walizeczka była potrzebna. Nie chodzi tu tylko o obsadzenie samego pojedynku, ale także czy którejś z uczestniczek ta walizeczka by się przysłużyła? Moim zdaniem nie, bo pretendentek do tytułu tak dużo nie ma i można to równie dobrze poprowadzić normalną drogą.

Jeśli natomiast taka walka miałaby się odbyć, to ściągniecie talentu z NXT jest raczej nieuniknione. I tutaj moim zdaniem najciekawszym wyborem na wygraną byłaby Asuka. Jej gimmick prawdopodobnie najbardziej pasuje do tej roli - skrytobójczyni, która lubi ćwiknąć laczkiem nad uchem rewalki. Już teraz (chociaż to NXT), samo jej pojawienie się przeraża rywalki, a jak by to wyglądało z walizeczką? Taki tam Fantasy Booking...

Edytowane przez Melville
Just when they think they got the answers, I change the questions. Roddy Piper 1954 - 2015

Melville

Wygrana Asuki w mitb, to jak wygrana Lesnara w ledderze. :D

No chyba, że CIUT zmienią jej osobę w głównym rosterze.

A no i #niedladamskiegomitb- no chyba, że w pre showie. ;)

• Styl:  Jasny

Żeńska wersja MitB Ladder matchu? NO FUCKING WAY. Już wolałbym oglądać w te miejsce Angry Joe niż ten idiotyzm głównej karcie. God dammit, może jeszcze doróbmy walizki do pasów US, IC i drużynowych?

A co do Sashy... Może nawet i MitB przejąć pas, I don't care. Byleby Charlotte straciła pas. Dla mnie to nawet Paige może zostać nową mistrzynią kobiet, tak ta dywizja ssie.

Ciekawi mnie ostatni kandydat. W sumie Neville'a nie ma, więc nie zdziwię, gdy pojawi się w tym meczu.

może jeszcze doróbmy walizki do pasów US, IC i drużynowych?

Szczerze? Gdyby były pomysły na kandydatów, to z chęcią zobaczyłbym MitB ladder match o walizkę na IC. Nie miałbym z tym żadnych problemów - przykładowo raz już robili Elimination Chamber o IC title.

...

16454446905728fca76830a.jpg

• Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

God dammit, może jeszcze doróbmy walizki do pasów US, IC i drużynowych?

Akurat walizkę, którą można wykorzystać na pas US lub IC chętnie bym zobaczył- można wypromować trochę nowych zawodników albo z potencjałem, którzy są nisko w karcie.

Neville vs R-Truth vs Ryder vs Crews vs Sheamus vs Kalisto i mamy potencjalny showstealer i szansę dla innych zawodników

646066133574871cb9b908.jpg

Ciekawi mnie ostatni kandydat. W sumie Neville'a nie ma, więc nie zdziwię, gdy pojawi się w tym meczu.

Też bym go chętnie widział w tym składzie, ale raporty na które się natknąłem to korygują. Z tego co wyczytałem to w najgorszym przypadku może w tym roku się nie pojawić. Kontuzja tym bardziej dotkliwa ze względu na jego styl - high-flyer potrzebuje sprawnych nóg.

Wygrana Asuki w mitb, to jak wygrana Lesnara w ledderze. :D

No chyba, że CIUT zmienią jej osobę w głównym rosterze.

Najbliższy żeński odpowiednik Brocka to Nia. Natomiast Asuka jest mocno stiffowa i to by było na tyle - ja nie widzę przeszkód, żeby Becky wykonała suplexa z Asuką na drabinie. Zresztą Kana brała udział w niejednym miksie, więc raczej większy bump jej nie przestraszy.

Just when they think they got the answers, I change the questions. Roddy Piper 1954 - 2015

Faworytów do zgarnięcia jest dwóch: Dean Ambrose i Kevin Owens. Jeśli to Ambrose zgarnie kontrakt to nie zdziwie się jak zainkasuje walizkę tej samej nocy a na SummerSlam dojdzie do walki byłych ,,Tarczowników" choć to jest materiał na main event WMki.

Mówi się, że Steen ma dostać duży push w drugiej połowie roku. Pas na okres Survvor Series, Hell In A Cel i tego typu gal nie byłby złym pomysłem, bo na Wm na pewno nie powędruje jako najważniejszy zawodnik, jeszcze nie ten kaliber.

Już podczas tej gali trzeba myśleć kto bedzie na WMce mistrzem. Skoro ktoś zankasuje walizke przed końcem roku (DA/KO) to nie wierzę, że utrzyma się do kwietnia. Znów Roman osiągnie wielki tryumf i mistrz x3?

Nie zapominajmy o powracającym na RAW Cenie. Może zdobyć walizke i honorowo zainkasować ją na SS w walce.

Co bby było gdyby...

...Ambrose ściągnał walizkę - mamy triple threat na SS

...Owens ściągnął walizkę - na SummerSlam walka Roman vs Cena a on wykorzystuje walizkę w drugiej połowie roku. Jako Mr.MiTB musiałby wygrać feud z Zaynem a to by było baaardzo złe dls Samiego.

...Cena ściągnął walizkę - walka na SummerSlam o pas WWEWH z ROmanem.

Wiele pytań, wiele możliwości, jestem bardzo ciekawy jak to rozpiszą.

24571150556b9ddab2c677.jpg

smartfan, poniosło Cię ;)

Zgodzę się w jednej kwestii... walizka trafi do Ambrożego lub do Owensa. Większy potencjał ma heel z walizką i jeśli Kevin ją zgarnie nie liczyłbym na cash-in na SummerSlam a raczej na dłuższy run jako Mr. Money in the Bank, być może nawet Cash-in po Wrestlemanii. Jeśli Ambrose zgarnie walizkę(a jest chyba lepszą opcją) to nie spodziewałbym się cash-in'u o jakim mówisz a zwykłej zapowiedzi chęci wykorzystania kontraktu i kolejnej bratobójczej walki Ambrose-Reigns. Ba, jeśli do tej bratobójczej walki doszłoby na SummerSlam... to Dean by to wmoczył(w konsekwencji można by było doprowadzić to do heel turnu ale raczej nie chcemy by Ambrose był trzecią osobą, która wmoczy walizkę). Dlatego jak dla mnie najlepsze co mogłoby spotkać lunatyka to dobry, promujący go run jako Mr. Money in the Bank i zapowiedź cash-in'u przed Wrestlemanią(jest to o tyle pesymistyczna opcja, że przewiduje iż Romek będzie mistrzem do kwietnia ;3... o ile oczywiście wciąż chcemy by była to walka Tarczowników).

zwykłej zapowiedzi chęci wykorzystania kontraktu i kolejnej bratobójczej walki Ambrose-Reigns

Ale to newsy mówią, że jeśli Ambroży zgarnie walizkę to postawią na triple threat The Shield na SS.

Z Ceną to wiadomo, taki bardziej fantasy booking bo nawet nie wiemy jak przebiegnie jego powrót. Ale z Owensem czy Ambrożym jest to możliwe.

Gdyby ct miało jaja. Daliby wygrać Samiemu a na battleground Kevin by okradł Zayna ze ,, złota"". Szkoda, że tak dużo drabin ostatnio, bo na ss możnaby odwalić ledder match o walizę, nawiązującą do indysowych zmagań Generico i Steena.

Co do Nijy , to prócz wyglądu koksa/ kloca nie przemawia do mnie, że jest Lesnarową damą. Zaś booking Aśki już tak. Terminator w najlepszym wydaniu.

Btw. Przecie Romek już jest 3 krotnym champem.

Btw. Przecie Romek już jest 3 krotnym champem.

Faktycznie, umknęło mi zdobycie tytułu na RAW #nabijani_statystyk