Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA ogłosiło tapingi Impact Wrestling po Slammiversary PPV,

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   30
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

TNA ogłosiło, że zaraz po emisji Slammiversary oraz w dniach po gali PPV zostaną nagrane kolejne odcinki Impact Wrestling (12-15 czerwca). Tapingi odbędą się tradycyjnie w studiu nr 20 w Universal Studios w Orlando. Częścią tych nagrań będzie odcinek Impactu na żywo, który zostanie wyemitowany 14 czerwca. Dla przypomni...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-tna-oglosilo-tapingi-impact-wrestling-po.html
https://forum.wrestling.pl/topic/41922-tna-og%C5%82osi%C5%82o-tapingi-impact-wrestling-po-slammiversary-ppv/

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Doge

2

• marcel

1

• urbino

1

• Michcio

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Ja sie zastanawiam czemu to ZAWSZE Meltzer ma takie "njusy" o TNA? Nigdy z innego źródła nie wyczytałem, ze TNA jakies super mega problemy z wypłacaniem kasy ma, ogólnie chyba tez nigdy jakiegos pozytywnego newsa o fedce Dixie nie czytałem od tego człowieka, co on ma do nich?

Pozwolę sobie wkleić tekst z blogu o TNA. Tupak się raczej nie obrazi.

Dave Meltzer ostatnio informował o tym, że TNA znów zalega z wypłatami dla pracowników z produkcji. Ponoć nie są to tak duże kwoty jak poprzednim razem, ale opóźnienia są. Oczywiście morale w szatni spadły.

Warto jednak pamiętać, że ostatnio Maria miała małe spięcie z Meltzerem i podważyła jego wcześniejsze "newsy" o TNA. Wiele osób uważa ten news za rewanż. Coraz więcej osób zauważa również, że Dave Meltzer odnośnie TNA nie jest obiektywny. Nawet jeśli jest to prawdą to takie sprawy nagłaśnia, a jednocześnie w federacjach indy bądź też ROH ( przez niektórych uważane za fedke nr 2 w USA ), które również mają zaległości takie sprawy są przez niego tuszowane.

Tylko wiesz: Meltzer = wtyki wszędzie, gdzie się da = 99% wiarygodnych newsów. A co do niewypłacania to ostatnio oglądając shoota Bad Influence mówili oni o zalegających wypłatach. Poza tym było już wcześniej więcej informacji od byłych zawodników, że nie dostali pieniędzy za tapingi.

Ja sie zastanawiam czemu to ZAWSZE Meltzer ma takie "njusy" o TNA? Nigdy z innego źródła nie wyczytałem, ze TNA jakies super mega problemy z wypłacaniem kasy ma, ogólnie chyba tez nigdy jakiegos pozytywnego newsa o fedce Dixie nie czytałem od tego człowieka, co on ma do nich?

Gdzieś na początku roku bodajże, albo w okolicach BfG 2015 TNA robiło konferencje, na którą zaprosili wielu dziennikarzy, Meltzera nie zaprosili. Pare dni później napisał, że morale w szatni spadły to go Gail Kim wyśmiała, a ktoś inny opublikował zdjęcia z tapingów, gdzie widać było jak te morale są "niskie". Ludzie z TNA po prostu wiele razy pokazywali mu środkowy palec jak ten pisał kłamstwa i teraz prowadzą sobie taką wojenke.

Po marcowych tapingach Meltzer również napisał, że morale są bardzo niskie. W odpowiedzi otrzymał to:

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3388/8408/original.jpg

Z tym niewypłacaniem też są różne wersje. W tamtym roku Meltzer pisał wielokrotnie o tym, że zawodnicy nie mają płacone i sami zawodnicy dementowali te plotki. Nawet ci, którzy już nie mieli kontraktu z TNA. Nikt nie wie pewnie jak to jest na prawde oprócz samych zawodników i oficjeli.

Masz coś miłego od Meltzera na temat TNA :D Mogłeś o tym nie wiedzieć, bo o ile mnie pamięć nie myli żaden portal w Polsce o tym nie wspomniał.

"The 3/1 TV show which featured Angle vs. Roode was a much better show than Raw, NXT or LU"

Marcel, a za co miałbym się obrazić :D Cieszy mnie, że ktoś to tu wrzucił. :)

Odnośnie niskich morali

It's funny when we're seeing all this stuff about that the office is telling us to Tweet about #LowMorale ... that was my idea. So, it's funny that it came across as "office" because, I guess, maybe now I'm office? Because my husband and I were talking about it and as we're playing with a football backstage at TNA and while we're joking with our friends and so excited about the new talent that's been hired and then reading online that TNA has low morale, it's funny because it doesn't necessarily sum up what's really going on.

Maybe there are people with low morale, but I don't have facts on that. All I can tell you is from what I've seen. And from what I've seen is that the morale at TNA is not much different than it is at Ring of Honor, or the indy promotions that I go and hang out with my friends. So, for me, I'm excited to be at TNA and I'm excited to see all these people that are coming in to TNA and now have paychecks and now have consistent work on television. So for me it's just very confusing.

And the reason why I wanted to talk about is I feel like the coverage is wrong. The coverage is going toward what's going on with TNA management and investors and morale and all these things but what's really going on is a great group of guys that is super inspired and motivated to create a whole new show. I like to refer to it as "TNA 2", because it's such a new group of people and we just want a positive atmosphere and a great place to work.

Tylko wiesz: Meltzer = wtyki wszędzie, gdzie się da = 99% wiarygodnych newsów.

Tylko wiesz z drugiej strony masz to. Aces & Eights powstało tylko po to, żeby usunąć Stinga z TV. TNA zostało wystawione na sprzedaż ( 2013 r bodajże, wtedy co pół roku była informacja o sprzedaży TNA ). Napisał, że Sting jest już dogadany z WWE, po czym ten przedłużył kontrakt z TNA. Nie wiem czy to prawda, ale czytałem kiedyś, że Meltzer kiedyś pracował dla WWE. A że TNA jest konkurencją tak jak dawniej WCW było ( oczywiście TNA do WCW troche brakuje co do tego nie ma wątpliwości, ale za to wytrzymało na rynku dłużej niż milionowy kolos ) to o tych dwóch federacjach pisał po prostu najgorzej.

Edytowane przez Tupak

Meltzer 99% wiarygodnych newsów? Ten człowiek wypluwa te "newsy" z prędkością miniguna, przynajmniej 9/10 z nich to totalne brednie (znaczy sie, człowiek jego człowieka usłyszał, jak kolego kuzyna matki jakiegoś wrestlera cos mówiła, i już, mamy newsa), tego cżłowieka już od dobrych paru lat mam za takiego thrashtalkera z wrestlingowego światka, po prostu zastanawiałem sie, czemu akurat tak uczepił się TNA, że tak ich szkaluje na każdym jednym kroku, dzieki @Tupak za wyjaśnienie o co dokładnie chodziło.