Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV - Extreme Rules 2016 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE PPV - Extreme Rules

22 maj 2016

Prudential Center

Newark, New Jersey

http://s5.ifotos.pl/img/wweextrem_sappnqx.jpg

"The One Night of the Year Where There Are No Rules"

Oficjalny utwór gali:

Karta:

http://s5.ifotos.pl/img/201604129_sappnqn.jpg

WWE World Heavyweight Championship:

Extreme Rules match

Roman Reigns © vs AJ Styles

http://s10.ifotos.pl/img/20160501m_saprara.jpg

Tag Team Championship:

Tag Team match

Kofi Kingston & Big E © vs The Vaudevillains

http://s10.ifotos.pl/img/20160502m_sapraxx.jpg

Women's Championship:

Submission match

Charlotte © vs Natalya

*Rick Flair nie może stanąć w narożniku Charlotte.

http://s5.ifotos.pl/img/20160502m_sarhaeh.jpg

Intercontinental Championship:

Fatal 4 - Way match

The Miz © vs Kevin Owens vs Cesaro vs Sami Zayn

http://s5.ifotos.pl/img/20160502m_sarhawr.jpg

US Championship:

Single match

Kalisto © vs Rusev

http://s2.ifotos.pl/img/20160509m_sanrhwq.jpg

Asylum match

Dean Ambrose vs Chris Jericho

http://s10.ifotos.pl/img/20160513m_saehhhr.jpg

Tornado Tag Team match

The Usos vs The Club

http://s10.ifotos.pl/img/20160516m_sanrhar.jpg

Kickoff:

No disqualification match

Dolph Ziggler vs Baron Corbin

Edytowane przez Pavlos
  • Lubię to 1

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Czy oni naprawdę nie mają lepszego zdjęcia Romana z pasem?

Dean na plakacie cieszy.

Main event może być ciekawy, jak dadzą jakąś stypulację, np. Street Fight czy Extreme Rules match.

Main event może być ciekawy, jak dadzą jakąś stypulację, np. Street Fight czy Extreme Rules match.

Emm... wiesz, jest mało tekstu w tym poście, ale tak trudno znaleźć frazę o tym, że Romek/Styles to Extreme Rules match? :P

...

16454446905728fca76830a.jpg

• Reputacja:   1

Na Extreme Rules dostaniemy pewnie większość powtórek z Payback. Mają trzy tygodnie, więc nie dziwie się takiemu bookingu Payback. Owens z Zaynem dalej powalczą. Martwi mnie ten pas IC w rękach Owensa. Miz niech sie dalej zajmie Cesaro. Charlotte Nattie a Baron Zigglerem.

Main Event musi być gimmick matchem gdzie dojdzie do jakiejś większej akcji np. turn. Na Payback nic nie było, bo po co?

Dean i Y2J mają dostać Last Man Standing, okej.

Owens i Zayn. Im wystarczy singles match. najlepiej Ladder ale o co? Marzę aby feudowali z finałem na SS ale czy to przejdzie?

• Lubię to 1

24571150556b9ddab2c677.jpg

• Urządzenie:  Windows

Owens i Zayn. Im wystarczy singles match. najlepiej Ladder ale o co? Marzę aby feudowali z finałem na SS ale czy to przejdzie?

Jak nie zrobią tu Fatal 4-Way o pas Intercontinental, to WWE bookuje osoba niepoczytalna i powinna już przestać :wink:

Nie obrażam się na Main Event - bo na Payback było spoko - a i pewniakiem jest ta sama walka kobiet - co też przy tamtym finiszu jest wskazane.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Emm... wiesz, jest mało tekstu w tym poście, ale tak trudno znaleźć frazę o tym, że Romek/Styles to Extreme Rules match? :P

Wybacz, nie zauważyłem. xD

Ja jestem ciekaw, co Rollinsowi po powrocie wymyślą. Może będzie Thriple Threat o główny pas? Oglądałbym.

Nie obrażam się na Main Event - bo na Payback było spoko - a i pewniakiem jest ta sama walka kobiet - co też przy tamtym finiszu jest wskazane.

Przy takim finishu - Chicago Screwjob - wskazane by było zwycięstwo Nattie na Extreme Rules i przejęcie tytułu. I przy tak idiotycznym zakończeniu walki, to może i zbuduje Charlotte jako większego heel'a, ale sprawia, że kopiowanie Montrealu to czyste festyniarstwo mające wzbudzić tani chear po walce i double Sharpshooterze.

• Urządzenie:  Windows

Przy takim finishu - Chicago Screwjob - wskazane by było zwycięstwo Nattie na Extreme Rules i przejęcie tytułu. I przy tak idiotycznym zakończeniu walki, to może i zbuduje Charlotte jako większego heel'a, ale sprawia, że kopiowanie Montrealu to czyste festyniarstwo mające wzbudzić tani chear po walce i double Sharpshooterze.

Masz racje, fajnie by się to zwinęło w całość, gdyby Natalya pas przejęła. Dlatego teraz wyzwanie dla kreatywnych, by jej to w mądry sposób uniemożliwić :wink: Bo to nie jest odpowiednia osoba, by przerywać panowanie Szarlotki.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Przyznam po raz pierwszy odkąd oglądam WWE, że chcę wygranej New Day.

O tym, iż moim zdaniem to Natalya powinna wygrać na Extreme Rules jest pewne. Jako mistrzyni może przed SummerSlam może rozpocząć feud z Sashą, na SS The Boss (czy tylko mnie się ten pseudonim kojarzy się MGS 3?) wygrywa pas i zaczyna feud z Bayley. A Banks przy programie z Nattie ponownie przejdzie turn i będzie super.

A co main eventu... No za cholerę nie wiem. Romkowi pasa prędko nie zabiorą, ale marzy mi się Rollins w tej walce.

Aczkolwiek i tak Seth po powrocie dostanie feud z kimś byłej Ligi Jobberów albo Outcastów. :P

Edytowane przez Ziomaletto

Aczkolwiek i tak Seth po powrocie dostanie feud z kimś byłej Ligi Jobberów albo Outcastów. :cry:

Ty mi powiedz, że to żart. WWE nie zmarnuje potencjału jakim jest powrót Rollinsa i nie da mu żadnego feudu z żadnym z byłych już członków LON, a tym bardziej z Outcastami.

Aczkolwiek i tak Seth po powrocie dostanie feud z kimś byłej Ligi Jobberów albo Outcastów. :P

Ty mi powiedz, że to żart. WWE nie zmarnuje potencjału jakim jest powrót Rollinsa i nie da mu żadnego feudu z żadnym z byłych już członków LON, a tym bardziej z Outcastami.

A tam wiadomo, co Vince ma w tej pustej czaszce. Wszystko jest możliwe. Przecie teraz tylko Roman się liczy. #FuckKonami

Nie po to co kilka dni Stefcia czy Shane wspominają o Rollinsie sprawdzając reakcję na niego żeby teraz dawać mu feud z Sheamusem czy innym Del Rio :roll: O Vincie możesz mówić co chcesz, ale nawet największemu idiocie na świecie nie przyszłoby do głowy żeby najgorętszą obecnie gwiazdę w rosterze bookować z mid carderem.

Karta póki co wygląda słabo. Tag teamy muszą dostać jakąś stypkę, choćby ladder match. Extreme rules match to ogromne oczekiwania, jednak po tym co zobaczyłem w street fight matchu na WrestleManii już na nic się nie nastawiam. Z kolei submission match kobiet nie będzie się różnił niczym od poprzednich walk tych pań. Obie kończą swoje starcia w 90% po dźwigni, żadnego szału nie ma. Oby IC Title match dostał ciekawy typ walki. Do tego pewnie i Rusev i Kalisto w jakimś strap matchu albo innej głupocie żeby pokazać jak bardzo luchador nie ma szans. Plus Ambrose i Jericho zapewne w last man standing - oby tego nie spieprzyli. Tym sposobem mamy prawie całą kartę. Nie zapowiada się ekscytująco, ale może przez najbliższe tygodnie kreatywnym uda się to ciekawie rozwinąć.

Edytowane przez Tester

Mamy PPV: Extreme Rules i tylko jedna walka odbędzie się w gimmick meczu? Słabo, bardzo słabo. Zapewne do karty dodadzą najbardziej mnie interesujący program, Breezango vs reszta :roll: No i dochodzi jeszcze Ambrose vs Jericho w gimmick meczu... walka na doniczki? :roll:

Oczywiście karta wygląda świetnie, ale gdzie ten ''extreme''?

Edytowane przez 8693

Mamy PPV: Extreme Rules i tylko jedna walka odbędzie się w gimmick meczu? Słabo, bardzo słabo. Zapewne do karty dodadzą najbardziej mnie interesujący program, Breezango vs reszta :roll: No i dochodzi jeszcze Ambrose vs Jericho w gimmick meczu... walka na doniczki? :roll:

Oczywiście karta wygląda świetnie, ale gdzie ten ''extreme''?

Przeciez jest jeszcze jedno RAW. Coraz częściej z takimi stypulacjami czekają do ostatniej chwili i nie zdziwie się jak jeszcze jakaś walka dostanie gimmick match na samym PPV. Extreme polegający n kilku krzesełkach, kendo, schodkach to jednak kiepska definicja. Oby nie było takich bullshitów jak Street Fight na WMce, bo tam było tyle walki ulicznej co u Romana charyzmy.

24571150556b9ddab2c677.jpg

Mnie się wydaje, że Chris i Dean dostaną jeszcze jakiś gimmick match (nie zdziwie się jak to będzie Mitch and Light Up Jacket on a Pole Match #VinceRusso) a reszta to będą po prostu zwykłe pojedynki. Najbardziej się cieszę z gimmick matchu dla kobitek... Submission Match to świetny pomysł. W Fatal 4 Way'u może pojawią się jakieś bronie bo to No DQ ale reszta to po prostu będzie coś co się odbębni. Chyba, że w pre-showie Stefcia stanie przy kółeczku i zacznie losować Pillow Fighty.

Swoją drogą, może mi pamięć szwankuje ale czy tylko dla mnie ostatnie naprawdę dobre Extreme Rules odbyło się w 2012?