Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem lutym zostać powinien/powinna/powinni:  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lutym zostać powinien/powinna/powinni:

• Roman Reigns
      9
    • Baron Corbin
      1
    • AJ Styles
      17
    • The Miracle Michael Bennett
      5
    • Colt Cabana
      4
    • Rey Mysterio, Dragon Azteca & Prince Puma
      6
    • Naito
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   61
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Tylko gdy nominacja nie jest 100% pewna, słuszna , takowa nie powinna w ogóle mieć miejsca. Po co dawać kandydaturę Stylesa, gdy i tak zwycięzca (przynajmniej jeśli chodzi o wwe) powinien być tylko jeden.

163870508457e2d890447a3.jpg

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Streetovs

3

• N!KO

3

• Caribbean Cool

3

• MattDevitto

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jak widać po wynikach, zwycięzca powinien być tylko jeden i jest nim... Styles.

Są dwie opcje: demokracja albo odgórnie ustalony zwycięzca :roll:

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Styl:  Klasyczny

Nie rozumiem trochę tego oburzenia co do zwycięzcy, sam nie głosowałem bo uznałem, że nikt z WWE, które tylko śledzę, nie zasłużył a nie będę głosować na przypadkowe nazwisko, ale skoro większość interesuje się WWE to dominacja zawodników z tej federacji jest zrozumiała.

Nie może dziwić tym bardziej, że Romek jako face jest po prostu chujowy i raczej cokolwiek by nie zrobił większość na niego nie zagłosuje. Wygrał walkę na największej gali roku, ale co z tego, skoro był to słaby pojedynek, który strasznie zmęczył a w samym kwietniu był najbardziej wygwizdywanym zawodnikiem w swojej federacji.

Style to fan favourite, mimo przegranej walki na WM sporo awansował w hierarchii i dostał program o główny pas, zawsze tak było, że wiele głosów dostawali Ci, którzy dostarczali najwięcej rozrywki i chyba o to w tym show zwanym sports entertainment chodzi.

• Reputacja:   1 356
  • Status:  Online
  • Styl:  Ciemny

Zwycięzca raczej nie dziwi, gdyż wiadomo, że w 9/10 przypadków wygra wrestler z WWE, bo najwięcej osób ogląda produkt Vince'a. Po drugie nie rozumiem dlaczego musi wygrać tylko i wyłącznie np. Reigns, bo zdobył pas czy wygrał na WMce. Osiągnięcia to jedno, a poziom prezentowany przez danego wrestlera to drugie. Styles łączy w tym miesiącu oba te czynniki. Nie widzę sensu, żeby zawsze wygrywała osoba, która najwięcej zdobyła, bo większość nominacji choćby Reignsa opiera się na tej podstawie. Jest kandydatem do Wrestlera Miesiąca, bo wygrał pas, bo wygrał RR match etc. Dlatego też każdy głosuje ostatecznie na tą osobę, którą najlepiej mu się oglądało, a już sami kandydaci zasługują na ten tytuł. Jedni mniej, inni bardziej, ale każdy głosuje według swojego uznania i po to właśnie jest taka ankieta. Dlatego to, że wygrał Styles mnie nie dziwi. Bardziej zdziwiłbym się gdyby wygrał ktoś spoza WWE, bo to rzadkość :-)

...

• Reputacja:   1

Tylko gdy nominacja nie jest 100% pewna, słuszna , takowa nie powinna w ogóle mieć miejsca. Po co dawać kandydaturę Stylesa, gdy i tak zwycięzca (przynajmniej jeśli chodzi o wwe) powinien być tylko jeden.

Bo zawsze dajemy określoną ilość kandydatur z danej federacji? Reigns i Corbin, wpadli tam od razu, a nad Stylesem się mocno zastanawialiśmy (głownym konkurentem był Joe).

Zwycięzca raczej nie dziwi, gdyż wiadomo, że w 9/10 przypadków wygra wrestler z WWE, bo najwięcej osób ogląda produkt Vince'a.

A jak przyjemnie się patrzy, gdy wygra ktoś inny niż człowiek Vince'a :wink: Kenny Omega zdominował niedawno luty.

Z większym oburzeniem powinna się spotkać porażka Tryplaka w styczniu, kiedy zgarniał złoto z Royal Rumble. Tam prześcignął go Ambrose.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Oburzenie ze wygrał Styles :D poziom forum widze spada...

Na 2 miejscu był Natio i to cieszy. A Styles? Dobre matche ( nawet drewno Romana, podciagnal) kroi sie powrot BC z nim w roli glownej, wyroznial sie i tyle.

Jest tu paru kandydatur z dupy, jak zawsze zreszta, teraz to był Benett, ktory jest mialka postacia, bazuje jedynie na wygladzie sexy rudzielca obok, a w ringu drewno.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Reputacja:   61
  • Styl:  UW

Mówta co chceta. Jeśli ktoś staje się mistrzem największej federacji na głównym ppv w walce wieczoru i nie jest pierwszym zagrożeniem dla topów z innych fedek, sytuacja obraca się w jeden , wielki komizm.

Nie lubimy Romka to zrozumiałe, lecz wygrana Aj bije hipokryzją. Czy on się wyróżniał? Raczej dostał ludzi, którzy sprawli, że jego postać stała się ciekawsza. Nic nie stoi za triumfem Stylesa. Może jakaś wygrana? Break the walls!

Już się nie klucę dalej.

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

Nie można zakazać ludziom głosować na kogoś kogo lubią. Każdy wybiera to swoimi kategoriami. Ja też głosowałem na Romka, bo zawsze głosuję według osiągnięć/progresu, a nie tego czy kogoś lubię lub nie. Wiedziałem jednak, że Romek nie wygra. Już wiele razy nagrodę wrestlera miesiąca zdobywały osoby lubiane przez ludzi, a nie które naprawdę coś osiągnęły w danym miesiącu.

Nie ma co się nad tym spinać. głupiutki plebiscyt którego równie dobrze mogłoby nie byc i nic by to nie zmieniło ;)

Mówta co chceta. Jeśli ktoś staje się mistrzem największej federacji na głównym ppv w walce wieczoru i nie jest pierwszym zagrożeniem dla topów z innych fedek, sytuacja obraca się w jeden , wielki komizm.

Nie dosc ze gosc to drewno w ringu to wogole nie potrafi byc dobry na majku, wywoluje u wiekszosci buczenie, a jest kreowany na glownego facea. To slaby mistrz i dawno, tak slabego nie bylo.

A main event WM-ki nie udzwignal, zrobil nudny match i tyle.

I argument, "bo dostal glowny pas", jest z dupy, to wrestling, tu jak bedzie chcial prezes, to nawet jobber nagle moze dostac pas i zrobic gowniana walke. Ja w takim plebiscycie, patrze na niezle walki, co sie wokol postaci dzialo w danym miesiacu, jak prowadzil feud, reakcje ludzi ( jak heel to buczenie, jak face to cheer), czyli wszystko to co u Romka kuleje.

Dlatego Roman nie zaslul i dopiero komizmem, było by jego zwyciestwo, nawet wsrod forumowiczow.

• Reputacja:   1

Jest tu paru kandydatur z dupy, jak zawsze zreszta, teraz to był Benett, ktory jest mialka postacia, bazuje jedynie na wygladzie sexy rudzielca obok, a w ringu drewno.

Nie oceniam umiejetnosci ringowych. Widzisz tam Romka przeciez :wink: Bennett jednym sie moze podobac, innym nie, ale to nie powod, zeby dyskwlifikowac jego nominacje. Były opcje z Decay i z Bramem, ale wszyscy wiemy, czemu zgarneli pasy. Nawet samo TNA otwarcie pokazywalo na kogo stawia. Ich specjalną tygodniowke konczyl wlasnie Bennett z EC3, a przed nimi wszystkie pasy były bronione. Ta sama dwójka nakręcała każdy Impact w minionym miesiącu, by finalnie przerwać streak (30miesieczny bodajze) Ethana. To kandydatura z dupy? Dla mnie jedna z mocniejszych promocji. Dali gośćiowi wygrać z kimś, kogo nie mógł uwalić nikt inny wczesniej - Angle, Hardy, itd.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Caribbean Cool, podpisuje się pod Twoim postem całym sobą. W ogóle gdyby się zastanowić to wrestling to jedna wielka hipokryzja! Wszyscy piszą o braku Mic Skilli Romana, a zachwycają się Nakamurą, który z kolei nie potrafi w ogóle skleić zdania - nie mam nic do Nakamury i zaraz jego obrońcy napiszą że jak śmiałem w ogóle ich porównywać. Ale jeśli mówimy już o Mic Skilach, to dlaczego nikt nie piszę że Nakamura ich nie ma. I wiem, King of Strong Styles broni się swoją wejściówką i charyzmą, ale c'mon - Romek broni się wyglądem i dla mnie to on powinien zgarnąć tą statuetkę. Wszyscy zachwycają się też AJ Stylesem, a on ma podobne Mic Skillse na poziomie Romana. Styles ma tylko lepszego Ring Skillsa , a każdy traktuje AJ'a jak Boga, tylko dlatego że dawał świetne walki w NJPW i był TNA'owski Johnem Ceną. Za to gdy ktoś inny zachwyca się Romanem to większość gada - "Vince to kretyn i idiota". Dlatego wrestling to z jednej strony świetne hobby, a z drugiej większa wylęgarnia hipokryzji niż na marszach KOD'u.
6/5/2016 - matura z Angielskiego...

1401452856576993aff03a4.jpg

• Reputacja:   37
  • Styl:  Ciemny

Gdyby Roman byłby w ringu tak dobry jak Styles lub Nakamura, to niewielu fanów zwracałoby uwagę na jego kiepskie mic skille. Tak to już jest, że wielu fanów ukierunkowanych jest jednak na "akcję w ringu" i ubóstwia wrestlerów, którzy znakomicie się w nim sprawują, przymykając oko na niedociągnięcia typu mic skill itp. Ważne jest też to, że nowe osoby zaczynają się interesować się wrestlingiem nie dlatego, że chcą słuchać dwóch gości w gaciach grożących i jadących po sobie nawzajem na mikrofonie, ale właśnie te zacięte pojedynki i niebezpieczne akcje w ringu.

Co do wyników głosowania, mnie osobiście cieszy, że mój wybór czyli Tetsuya Naito uplasował się na drugim miejscu :)

Edytowane przez Michcio

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

Romek broni się wyglądem i dla mnie to on powinien zgarnąć tą statuetkę

:D :D :D :

Michcio, właśnie problem jest w tym ze u Romana wszystkie skille kuleją :wink:

Niko, mozliwe, fakt TNA ogladam tylko skroty i na nich to raczej ECIII mial lepsze gadki i windowal ten fiut miedzy nimi.

Wszyscy piszą o braku Mic Skilli Romana, a zachwycają się Nakamurą, który z kolei nie potrafi w ogóle skleić zdania - nie mam nic do Nakamury i zaraz jego obrońcy napiszą że jak śmiałem w ogóle ich porównywać. Ale jeśli mówimy już o Mic Skilach, to dlaczego nikt nie piszę że Nakamura ich nie ma.

Powiedziałbym inaczej: jak porównywać gościa, który nic nie gada, z gościem, którego zmuszają do gadania, mimo że ewidentnie tego nie ogarnia?

A co do głosowania, jeszcze coś - jak mamy brać pod uwagę tylko to, czy ktoś zdobył pasy czy zaliczył skok w hierarchii... W oskryptowanym show... No kurde. Oburzenie, że wygrał Styles, a nie Romek - kandydat do WTF Roku.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg