Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Shibata, Omega, Hero w ROH? MVP po tygodniu zwolniony z Luch

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Katsuyori Shibata i Kenny Omega mają wystąpić na wspólnych galach ROH i NJPW w maju tego roku. Dla obu przygotowywane są wszystkie formalności, aby otrzymali wizy. Dla Shibaty byłby to debiut w ROH, w USA oraz w Kanadzie.

Pojawiły się informacje, jakoby po dwóch latach przerwy Chris Hero miał powrócić do Ring of Hon...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-shibata-omega-hero-w-roh-mvp-po-tygodniu.html

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

1

• luki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Damn, Juniorzy NJPW zapowiadają się kozacko

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 598 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      Ostatnie SD przed Backlash, raczej nie liczę na nie wiadomo jakie show, ale po prostu przyjemne do obejrzenia i mam nadzieję, że to dostanę.   Zaczynamy w sumie ciekawie, pojedynkiem tag teamowym Solo i Jacob vs Knight i Priest, ale że Cena nie zaczyna show? Interesujące. Lekko ponad 10 minut bardzo dobrego starcia, kurde ta walka naprawdę fajnie wyszła, dużo story tellingu, dużo akcji ringowej, no było tu dużo wrestlingu i to takiego mega przyjemnego moim zdaniem, feudzik też podbudowany czyli F4W o tytuł US na Backlash, LA i Priest wygrali oczywiście pin na Solo, a po walce brawl! Jacob to ugrywa, ale jednak nie za długo cieszy się wygranym brawlem, bo Drew wbija i Claymore! Ostatnia gala przed Backlash Drew stoi z tytułem United States w ringu, to oznacza, że raczej go nie wygra, z jednej strony szkoda, bo tylko tego tytułu brakuje mu do Grand Slama, a z drugiej liczę na to, że tego nie wygra i potem rozwali Jeya w walce o tytuł WH albo nawet i Jasia Cenę, fajnie by było.   Ooo Zelina przyprowadzi przyjaciółki, żeby jej pomogły w walce z Green, Albą i Piper, powiem tak liczę trochę na jakiś debiucik xD, a nie to przyjaciółkę, bo walczy tylko Green i Piper. ALEXAAAA!!! WELCOME BACK! WELCOME BACK!!!!! Ponad 8 minut dobrego pojedynku i fajnie widzieć Bliss z powrotem w ringu, bo od EC chyba się nie pojawiała, więc ja jestem zadowolony, jeszcze zgarnęła pin na byłej mistrzyni, może poleci po tytuł US? Imo mogłaby.   Fenixa atakują Legado Del Fantasma. Charlotte powraca meh.   Charlotte wbija na ring meh, nie wiem po co. Dalej nie wiem po co wyszła totalnie zbędny segment, nie powiedziała nic interesującego, pokłóciła się z fanami i chciała wiedzieć czemu jej nie szanują xD, a gdy wychodziła to na ring wbija Jade, która czeka na walkę i mamy też face to face z Charlotte ulala, może dostaniemy ich pojedynek w przyszłości, ale to pojawienie się Flair totalnie zbędne, Jade jeszcze jej dogryzła xD. Kurde to wygląda jak story, gdzie każdy ma dość Charlotte, nawet Alexa na backu trzasnęła jej drzwiami od samochodu przed nosem.   Jade vs Nia Jax, nie spodziewam się ciekawego pojedynku, ale interesuję mnie kto tu wygra, w sumie Jade nasuwa się sama, ale kto wie co WWE wykombinuję. Po 10 minutach wygrywa.....Nia Jax.....ale to jest tragedia, pojedynek fajny jak Jade prowadziła, kurde tą Jade to ogląda się co raz lepiej w ringu, dobrze się zaczęła odnajdywać, ale wygrywa Nia po tym jak Naomi zaatakowała Stratton i odwróciła uwagę Cargill meh i kolejny raz Tiffany vs Nia ale to nudy będą.   Street Profits wbijają na ring! Oj tak zobaczmy co nam powiedzą nasi mistrzowie WWE Tag Team! Ford i Angelo dali takie standardowe promo swoje, ale wszystko przerywa Fraxiom! Którzy chcą Title Shota na pasy WWE Tag Team po tak krótkim czasie, wychodzi jednak Aldis, który ustala walkę, ale bez tytułów na szali, oj to będzie ciekawe starcie! O kurde ale to była genialna walka nie wiem ile trwała, bo zaczęła się podczas reklam, ale była świetna kilkunastominutowe starcie i jeszcze Fraxiom to czysto wygrywa czyli niedługo walka o tytuły oj tak, chętnie zobaczę ten pojedynek po raz kolejny i oby był tak samo dobry jak tutaj, genialne starcie! Brawa dla Panów!   Lecimy Black vs Melo oj tak! Po lekko ponad 9 minutach Black wygrywa ten pojedynek, ale przez School Boya, jednak sama walka bardzo dobra kolejna dzisiaj, kurde tygodniówki ostatnio oddają pod względem walk, w sumie tyle można powiedzieć, Black wygrywa kolejną walkę, Miza też rozwalił po walce jak próbował go zaatakować i dobrze, ciężko coś więcej napisać, ale jest bardzo dobrze.   Na backu czy tam na jakiejś sali gimnastycznej, bo tak to trochę wygląda mamy atak DIY na Fraxiom i MCMG! Kolejna wieloosobówka? Maybe.   Legado Del Fantasma vs Rey Fenix i Andrade, kolejny pojedynek, który może oddać. Kolejna świetna prawie 10,5 minutowa walka, ale dobrze się dzisiaj można bawić na tych pojedynkach, oddają fest, Rey i Andrade oczywiście wygrywają, Santos im trochę przypadkowo pomógł i pewnie to ma doprowadzić do rozwiązania stajni Legado Del Fantasma, ale zobaczymy, na razie wygląda to bardzo fajnie, a Rey i Andrade wyglądają razem naprawdę dobrze, po walce Santos ma problem do Berto, ale ten się postawił i nie daję sobą pomiatać no tak jak myślałem to może doprowadzić do rozpadu, ale we will see.   No i pora na główne danie tego SD czyli Johna Cenę! Jasiu wbija na ring. W sumie takie standardowe heelowe promo Johna Ceny jak ostatnio, bardzo dobre, ale dzisiaj nie było to nic co raczej zapamiętam na dłużej, bardzo dobre promo potem Randy go wykiwał, bo podstawił sobowtóra, a Cena spodziewał się Ortona, wykonał mu AA, jednak potem wszedł prawdziwy Orton i cyk RKO i wzniesienie tytułu nad głowę, czyli Ponton jutro przegrywa xD, znaczy dzisiaj.   Plusy: Jacob i Solo vs Knight i Priest oraz brawl po walce Powrót Alexy Bliss i wygrana w tag team matchu Jade się ogląda co raz lepiej Street Profits vs Fraxiom i segment przed walką Black vs Carmelo Legado Del Fantasma vs Rey Fenix & Andrade Segment końcowy   Minusy: Totalnie zbędne pojawienie się Charlotte Nia Jax pretendentką do tytułu WWE Women's......znowu.....   Podsumowanie: Ciężko mi ocenić to show, w sensie bardzo dobre wrestlingowe show, walki oddały niesamowicie, ale segmentów praktycznie nie było albo były kompletnie zbędne, jedynie Cena na koniec show dał segment, który warto obejrzeć i miał większe znaczenie, także pod względem walk świetne, pod względem segmentów i podbudowy? Po prostu ok wydaję mi się, solidne mocne show, miało mocne strony, słabszych mniej, ale po prostu brakowało mi tutaj trochę lepszej podbudowy feudów, jednak dalej bardzo dobrze się to oglądało.
    • GGGGG9707
      Czyli mamy dalej oglądać LA Knight / Drew McIntyre co zaczęło się jeszcze przed Royal Rumble ? To ja chyba podziękuję za dalsze oglądanie 😅
    • MattDevitto
      Podobno Alexa może się też pojawić, bo ma być na backu...
    • PTW
      Sędziowie podjęli decyzję! Czy Sędzia Klaudiusz i Sędzia Herno przeprosili Arkadiusz Pan Pawłowski? My widzimy się jutro na treningach w Akademii Pro Wrestlingu PTW od godziny 10:00. Odwiedza nas węgierski byk Gulyas, więc zapowiada się mocny weekend! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • MattDevitto
      Ospreay 2.0 odblokował się w New Japan
  • Dodaj nową pozycję...