Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kogo zabraknie na Roadblock? Czy Lana stoczy solową walkę w

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ostatnie Raw oglądało 3,551 mln widzów, co stanowi spadek w porównaniu z poprzednim tygodniem, kiedy to czerwoną tygodniówkę wybrało 3,724 mln osób.

W czasie trwania Roadblock odbędzie się drugi live event WWE, w Atlantic City. Na galę zapowiadane są następujące walki: Kevin Owens vs AJ Styles w 30-minutowym Iron Ma...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-kogo-zabraknie-na-roadblock-czy-lana-stoczy.html

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CzaQ

1

• Amy

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• CzaQ

CzaQ 1 odpowiedź

• Amy

Amy 1 odpowiedź

• Reputacja:   714
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jezus Maria, drewniani wyspiarze o pasy tag team to nie jest dobra telewizja :o niech jeszcze wygrają to będzie porażka...

FUUUUUU bookerzy, FUUUUU.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grins
      Aż się boje u mnie już wódka się mrozi, przed walką będzie trzeba pierdolnąć solidnego drinka bo na trzeźwo będzie ciężko to znieść, jeśli to naprawią zwracam i honor ale jak jeszcze mocniej to spierdolą to niech na nich plagi spadną nie wiem niech fani rozniosą im tą arenę... 
    • Caribbean Cool
      Dalem 2, ale nie za jakiegos pata, on mi wcale nie obnizyl az taaak. Oczywiscie chujowe zagranir, natomiast cala karta jechala niemytym sledziem od poczatku. Mialo byc cody vs punk. Wjebali romana, ktory sie wkurwia na wwe a rownoczesniej dopuszcza sie do hipokryzji i zabiera spotlight innym, pokazujac sie 2 razy na krzyz...szczerze mniemalem, ze po turnie wcale nie bedzie mdly jak diabli a jest bezjajeczny jak robota czaqa ;).   Kobiety bija sie tak naprawde o nic,  szczekanki z
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #707 Data: 13.04.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Sacramento, California, USA Arena: Golden 1 Center Format: Taped Data emisji: 16.04.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, w
    • KyRenLo
      Dwa zdania obok, bo chyba trzeba: Stanę w obronie tych, co walą konia do ulubionych wrestlerek, chociaż mi to osobiście się nigdy nie zdarzyło, a nawet gdyby to chuj użytkownikowi X czy Y do tego. To co wydarzyło się na Dynamite można ocenić skrajnie i po swojemu. Dla jednych to był wyjątkowy moment, a drudzy woleliby, ażeby AEW rozegrało to inaczej. I jedni, i drudzy mają swoje racje, które mogą wybronić. I jedni, i drudzy mają swobodną możliwość wyrażania swojej opinii, ale Panowie n
    • GGGGG9707
      Dałem 3 bo ciężko ocenić.  - feudy ruszyły późno ale dzięki temu mieliśmy odcinki na których dużo się działo  - jest parę bardzo dobrych feudów oraz parę bardzo słabych  - na papierze WM prezentuje się bardzo dobrze, jest sporo ciekawych walk - SmackDown jest nie do osiągania od pewnego etapu Road to WM mimo że od początku roku lepiej mi się to oglądało od RAW - dałbym 4 albo może nawet i 5 ale ten pat... WWE zepsuło nim główny feud (wiem że to Reigns Punk mają ME 2 dnia
  • Dodaj nową pozycję...