Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Podsumowanie weekendu ROH 14th Anniversary, Lucha Undergroun

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Wspólnie z gwiazdami New Japan odbyło się kolejne PPV, ROH 14th Anniversary Show w Las Vegas. Aż 4 pasy mistrzowskie zostały postawione na szali i wszystkie zostały obronione, łącznie z tytułem ROH World. Jay Lethal w main evencie pokonał Adama Cole'a oraz Kyle'a O’Reilly'ego. Chris Sabin odwrócił się od Danie...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-podsumowanie-weekendu-roh-14th-anniversary.html
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      NJPW Battle In The Valley 2025 Pre-show był dobry jak na pre-show. Główna karta zaczyna się od razu z wysokiego biegu. Gabe Kidd (c) vs. Tomohiro Ishii - tę walkę musiałem obejrzeć drugi raz, bo za pierwszym razem oglądałem ją późno w nocy. Trwała długo i przysnąłem 🤣. Świetna walka zakończona time-limit draw. Może trochę za długa, ale koniec końców bardzo mi się podobała. Był to porządny oklep. Dosłownie! Jeff Cobb rzucający Zanem Jaya w EL Phantasmo, żeby ten nie zdążył wrócić na ring, było absolutnie zajebiste. Sumie Sakai Retirement Match bardzo mi się podobał. Mimo że nie mam jakiegoś emocjonalnego przywiązania do Sumie, bo widziałem ją w akcji za mało, to podczas oglądania pożegnania po walce naprawdę się wzruszyłem. Nie opisałem wszystkich walk, bo nie przyszło mi nic konkretnego do głowy. Dobre show, przyjemnie się oglądało.  
    • Grins
      No właśnie, jak tak teraz patrzę to mi się wszystko miesza Miz i Wyatt Sicks teraz na SD wgl z jakiej paki, co oni przeszkadzali na RAW czy jak. 
    • MattDevitto
      Tyle lat, a pamiętam jakby to było wczoraj
    • MattDevitto
      To akurat nic nowego, a szkoda, bo później przez to jakikolwiek draft nie smakuje już tak samo...
    • Attitude
      Za nami kolejne Friday Night SmackDown w drodze do Royal Rumble. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Trwa okienko transferowe i dowiedzieliśmy się tego wieczora, że na SmackDown przeszli The Miz i Damian Priest. Priest zresztą jeszcze podczas tego samego odcinka zawalczył i pokonał Carmelo Hayesa. Z kolei na Raw udali się Austin Theory i Grayson Waller. Link do filmu Oficjalnie dowiedzieliśmy się, że Charlotte Flair powróci do akcji podczas kobiecego Royal Rumble Matchu. Będzie to powrót po nieco ponad rocznej przerwie spowodowanej kontuzjami. Link do filmu Zresztą udział w kobiecym Royal Rumble Matchu potwierdziły jeszcze: Nia Jax, Bianca Belair, Naomi i Liv Morgan. Te zawodniczki zobaczyliśmy także w wieloosobowym tag team matchu, gdzie Candice LeRae, Liv Morgan i Nia Jax pokonały Biancę Belair, Naomi i Rheę Ripley. Link do filmu Link do filmu W walce wieczoru Kevin Owens pokonał Jimmy'ego Uso. Po ostatnim gongu KO chciał wykonać rywalowi Package Piledriver w stół komentatorski. Przeszkodził w tym Cody Rhodes. Link do filmu Skrót SmackDown: Link do filmu Zaktualizowana karta Royal Rumble 2025: * Undisputed WWE Championship Ladder Match: Cody Rhodes vs. Kevin Owens * Men's Royal Rumble Match: John Cena, CM Punk, Roman Reigns, Seth Rollins, Drew McIntye, LA Knight, Jey Uso, Rey Mysterio, Sami Zayn, Shinsuke Nakamura, 20 More TBA * Women's Royal Rumble Match: Nia Jax, Bayley, Charlotte Flair, Bianca Belair, Naomi, Liv Morgan, 24 More TBA * WWE Tag Team Championships Two Out Of Three Falls Match: #DIY vs. Motor City Machine Guns Za tydzień na SmackDown: * WWE Women's United States Championship Match: Chelsea Green vs. Michin * Jimmy Uso vs. Carmelo Hayes * Naomi vs. Liv Morgan * #DIY & Pretty Deadly vs. Motor City Machine Guns & Los GarzaPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
  • Dodaj nową pozycję...