Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown! 7.07.2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Lashley idzie korytarzem. Niespodziewanie podchodzi do niego Mr. Kennedy, który przedstawia mu się i oznajmia, że to on jest tym człowiekiem, który samodzielnie zmienił piątkowe noce. KK żartuje z Lashleya i mówi, że na pewno nie poradzi sobie z Bookerem T. Wyraźnie irytuje to US Champa. Kennedy każe zapamiętać Lashleyowi swoje imię i nazwisko: „zapamiętaj, Ken Kennedy”. KK znika, a zażenowany Lashley kręcąc głową i wywracając oczami odchodzi. Zatrzymuje się na chwilę przy swojej szatni i znikąd pojawia się KK. „Kennedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!”

Paul London def. Kid Kash

końcówka: London wygrywa po 450 Splash. Na pomoc Kashowi przybiega Noble. London uchodzi jednak cało, bo pojawia się Kendrick, który do spółki ze swoim tag partnerem czyści ring z Pitbulls.

Finlay i Regal idą korytarzem i rozmawiają o zbliżającej się walce Irlandczyka z Burchillem. Finlay jest pewny zwycięstwa, a Regal mu przytakuje. Nagle pojawia się Matt Hardy, który w żartobliwy sposób oświadcza iż nie jest pewny, że Finlay poradzi sobie z Burchillem. Finlay wpada w szał i chce zaatakować Hardy’ego shillelaghem. Zamachuje się i zostaje w tej pozie, a na jego twarzy maluje się zakłopotanie. Kamera robi zoom out i widzimy Burchilla który przykłada szablę do pleców Finlaya.

Psicosis def. Super Crazy

końcówka: Super Crazy wchodzi na narożnik i chce skoczyć na leżącego na środku ringu Psicosisa. Ten jednak zrywa się i wskakuje na narożnik, po czym wykonuje frankensteiner. Psicosis szybko wskakuje na przeciwległy narożnik i wykonuje Guillotine Legdrop.

Po walce pojawia się Great Khali i wykonuje chokeslam na Crazym. Psicosis myśli, że znowu mu się uda uciec, ale drogę zachodzi mu Daivari. Olbrzym z Indii wykonuje na nim chokeslam. Daivari mówi do mikrofonu, że wszyscy boją się Great Khaliego, nawet Undertaker. W tym momencie gasną światła i słychać charakterystyczne bicie dzwonów. Światła oświecają się znów, a Daivari wygląda na przerażonego.

Burchill def. Finlay

końcówka: Burchill leży na ringu, a Finlay bierze z narożnika swój shillelagh. W tym czasie Regal odciąga uwagę sędziego. Finlay chce uderzyć przeciwnika, ale ten kontruje w rollup. Sędzia niespodziewanie odwraca się i odklepuje zwycięstwo Burchilla. Regal próbuje jeszcze ratować sytuację, ale spóźnia się. Burchill szybko wybiega z ringu i zostawia na nim wściekłych Finlaya i Regala.

Kristal przeprowadza wywiad z Chavo i prosi go o wyjaśnienie kwestii jego powrotu na ring. Chavo chce coś powiedzieć, ale wywiad przerywa JBL, który wyśmiewa Chavo. Zdenerwowany Chavo chce odejść. Kiedy się odwraca dostaje chairshot w plecy. JBL staje nad leżącym Meksykaninem i kpi z niego dalej.

Bobby Lashley def. Booker T by DQ

końcówka: Booker T podnosi Lashleya i chce wykonać Scissors Kick. Jednak US Champion kontruje i wykonuje Dominatora! Sędzia zaczyna liczyć, ale z ringu ściąga go Ken Kennedy, który wbiega na ring i nokautuje Lashleya chairshotem. Sędzia zarządza dyskwalifikację, a Booker i KK przez chwilę pastwią się nad Lashleyem. Po chwili na ring wbiega Rey Mysterio, który ratuje Lashleya i razem z nim czyści ring. Kennedy z Booker’em oddalają się powoli grożąc i wyzywając jeszcze Lashley’a i Rey’a. Smackdown schodzi z anteny…

Edytowane przez Scythe
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Scythe

2

• SixKiller

1

• sportsmen

1

• Alacer

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Całkiem, całkiem :).

Mam 2 pytania:

- Czemu nie powrócił Batista?

- Czy JBL jest aktywnym wrestlerem na waszym SD?

117380471846b21e8779201.gif

• Urządzenie:  Android

- bo nie powrócił jeszcze do WWE, mamy plany co do jego powrotu i kiedyś na pewno wróci

- nie, w tej chwili jest komentatorem, co nie przeszkadza mu w prowadzeniu jakichś feudów

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Windows

no wreszcie :) ... calkiem niezla porcja dobrego czytania. Ciekawi mnie co dalej bezdie z Chavo. bo on ostatnio taki do obijania chlopiec jest :-o ...

a tego ... no ... Booker T vs Lashley to walka byla NonTitle? (niby nigdzie nie napisane ze Title ale zawsze jak walczy Champ to jest to zaznaczone czy to Title Match czy Non... :)

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

No fakt, powinniśmy zaznaczyć, że był to non-title. Jednak, jeśli nic tam nie było napisane, to wiadomo, że bliżej temu do non-title match'u, niż title match'u ;)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Gala spoko ;] Feud Kennedy'ego z Lashley'em na potencjał :) Feud Pitbulls vs Kendrick/London na pewno doprowadziłby do znakomitych walk :) Nie podoba mi się fakt, że Khali zniszczył Psicosisa i Crazy'ego, takie niszczenie cruiserweight'ow nigdy mi się nie podobało.. Rozumiem, że za tydzień w main evencie zobaczymy tag match: Lashley/Rey vs Booker/Kennedy ? :) Miejmy nadzieję, że Rey straci World Title na GAB :P Aha, lubię Burchilla, cieszę się, że wygrał :) Ogólnie luzik :)

70480578844af90bfa37be.jpg