Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV - WrestleMania 32 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oficjalnie, Lesnar zaatakował przed RAW Ambrose'a na parkingu. Czyli walka potwierdzona.

link

Kolejny samobój do bramki WWE.

"Mamy 3 godziny RAW, nie dość, że upychamy to chłamem, żeby zapełnić czas antenowy, storyline'y są niedopracowane i brakuje im często konkretów, to jeszcze dojebmy najbardziej elektryzujący moment dzisiejszego dnia na parkingu na 3 godziny przed galą, niech nasz kamerzysta to nagra i podpiszmy jako fan-footage".

Debilizm, debilizmów. Kto by chciał to zobaczyć na RAW? Każdy, no ale WWE ma swoje priorytety, puści "śmieszny" segment z R-Truthem, wspomną coś o Rybacku, Big Shole, Trypel znowu wygłosi nic nie wnoszące promo, fani wybuczą Reignsa i szafa gra. Road to Wrestlemania kurwa mać w pełni. Niby wszystko się ładnie układa bez starań, bez super bookingu, ale trzeba zawsze coś tak upchać, żeby zepsuć ludziom zabawę. Jak już chcą tak podbudować oglądalność to niech z tego Romana zrobią coś konkretniejszego, a nie tylko ładnie uśmiechającego się kuzyna The Rocka, który schodzi raz na wieczór ze schodów do ringu ku "uciesze fanów" i pierdoli swoje smuty czym się jeszcze dodatkowo pogrąża. Niech wreszcie zacznie być "edgy" i zaatakuje nieczysto gdzieś mistrza, niech coś się dzieje, niech publika coś kupi, nawet jeden głupi spot na zapleczu.

Edytowane przez PiTeRo

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• smartfan

52

• -Raven-

31

• PH93

24

• Venomus

22

Top użytkownicy w tym temacie

Też mnie wkurwia takie coś. Tak samo ogłaszanie ludzi wchodzących do HOF na facebookach i innych.

Ale czego tu oczekiwać jak feudy są prowadzone na twitterze, a na RAW dzieje się tyle co na Superstars czy tym drugim co nikt nie ogląda.

• Reputacja:   1

Akurat na ten atak nie ma co narzekać. Dobrze to ogarnęli. Czemu? nie ma tego oklepanego schematu, np. DA wchodzi i atakuje go Lesnar. Dostaliśmy coś nowego i tak naprawdę naturalnego. Wyglądało to jak realny atak a nie coś ze story, coś z show. Bardzo fajnie to wyszło moim zdaniem

24571150556b9ddab2c677.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kurde, ludzie, co z Wami? Mamy XXI wiek. Era internetu. To, że Dablju chce w jakiś sposób zaciekawić widza RAW robiąc segment/zapowiedź/atak i wrzucając przez social media to nic dziwnego. O ile np. w TNA wakat mistrzostwa przez YouTube to był szczyt debilizmu, to tutaj mamy do czynienia z korporacją, która musi żyć 24/7, by potencjalny widz był zainteresowany programem. Mi akurat sama forma wrzucenia tego ataku w ten sposób nie przeszkadza. Przynajmniej nie będzie nudnego feudu z Wyattami... a i wcale nie jest powiedziane, że Dean nie będzie chciał się zrewanżować w trakcie samego RAW.

Teraz dodali filmik, jak DA opuszcza halę w karetce. No i też kolejny plus za to. Zapewne wróci na RAW (ZE SZPITALA) i zaatakuje Brocka wychodząc na większego wariata i o to chodzi. Ja tam widzę same plusy. Poza tym takie działanie ma przyciągnąć też fanów przed TV, mając Social Media nie dziw ze z tego korzystają w coraz większy sposób

24571150556b9ddab2c677.jpg

Przecież takie akcje dodają realizmu WWE. Nie rozumiem tego czepiania się.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Bardzo mnie cieszy ten atak i potencjalna rywalizacja tej dwójki. W mojej subiektywnej opinii Ambrose lepiej pasuje jako rywal dla Bestii niż Wyatt. Ludzie będą narzekać że Ambrose znowu wmoczy, ale za to z kim. Walka z Lesnarem spadła mu z nieba, i prawdopodobnie ratuje go przed jakąś walką wieloosobową. Ponadto będzie dość wysoko w karcie. Dean absolutnie niczego nie straci na porażce z Lesnarem, a jeżeli bookerzy dobrze to rozpiszą to cholernie może zyskać i z pewnością po WM'ce będzie dalej kręcił się w Main Eventach.

1807567559522728e3a44bf.jpg

• Reputacja:   1 261
  • Styl:  Ciemny

Takie filmiki jak ten dzisiejszy są dobre, bo to zawsze jakieś urozmaicenie, coś innego. Jasne nie każdemu musi to odpowiadać, ale takie mamy czasy. Poza tym dzięki tego typu zabiegom więcej osób czeka na RAW, co dotyczy również i mnie. Po dość średnim ppv, mam nadzieję jak pewnie każdy na lepsze i ciekawsze RAW. Co do feudu Deana z Bestią jestem jak najbardziej na tak. Rodzinka byłaby również spoko, ale jednak Ambrose vs. Lesnar na papierze wygląda po prostu ciekawiej. Ile razy można oglądać interwencje Wyatt Family. Tu natomiast jest 1 vs. 1, gdzie rzecz jasna Lesnar będzie górą na ppv, jednak Ambrose swoje może ugrać. Poza tym program może być jednym z jaśniejszych w najbliższych tygodniach. Brawle mogą być na porządku dziennym, a za mikrofonem dwójka Paul - Ambrose zrobi robotę. :wink:

Shane-o-Mack vs Undertaker w klatce. Jesli Shane wygra to przejmuje wladze nad federacja.

ale szejn posiwiał:D

aczkolwiek miałą wielką nadzieję, że wróci na ostatni feud z tryplakiem i stephanie o władzę

To co? Shane weźmie na siebie biznes, Tryplak sprawy kreatywne i zaczynamy coś nowego już bez tak dużego wpływu Vincenta?

Niby się o tym mówiło, ale za cholerę w to nie wierzyłem

Czuję się jakbym oglądał serię jakieś jutubera, gdzie to tak nagle z godziny na godzinę wraca Shane i dostaje walkę na Wrestlemanii. Ta Wrestlemania wygląda w tym momencie na serio świetnie. Ciekawi mnie story Hunter vs Reigns, bo jest tam historia. Nie oszukujmy się w Taker vs Shane nie będzie Andrzeja, a będzie za to cała rodzina McMahonów co już samo w sobie jest ciekawe. Pojedynki Deana z Brockiem jako wielkiego z małym mogą być tak samo rewelacyjne jak kiedyś The Best vs The Beast. Do tego dochodzą Styles, Jericho, Owens, Wyatty, lepiej promowany Ryback więc jest na co czekać. To może być trzecia znakomita Wrestlemania z rzędu.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Urządzenie:  Android

Ciekawie się zrobiło i jestem bardzo pozytywnie nastawiona co do tegorocznej WrestleManii.

Ja na pewno chętniej widziałabym w walce o tytuł Ambrose'a, szczególnie, że mistrzem jest Trajpel byłoby więc tam moich dwóch ulubionych zawodników itp. itd. Niestety WM nie jest robiona pode mnie :D Ale jeśli popatrzymy na całą sytuację, odrzucając osobiste preferencje, to Reigns jest najbardziej oczywistym i logicznym wyborem. Jego feud z Hunterem ciągnie się od dłuższego czasu i wypadałoby go zakończyć właśnie w ten sposób, na największej scenie. A dorzucanie teraz kogoś na trzeciego jest totalnie bez sensu.

Też cieszę się z walki Ambrose'a z Lesnarem. Mam co prawda obawy, co dalej, bo myślę, że przegra i nie wiem, czy to mu nie zaszkodzi, ale promocyjnie to o wiele większe wydarzenie niż pojedynek z Jericho. Nie ukrywam, że feud Deana z Y2J'em też chciałabym kiedyś zobaczyć, kto wie, może kiedyś do niego dojdzie. Mam jednak nadzieję, że duży pojedynek na WM tylko Ambrose'owi pomoże i wyjdzie z niego górą wizerunkowo, a potem też coś fajnego mu przygotują.

No i wreszcie Shane i Taker. To będzie bardzo ciekawe starcie. Z jednej strony to WrestleMania, streak już przerwany, ale czy dadzą Deadmanowi przegrać znowu? I czy fani by tego chcieli? Z drugiej strony wygrana Shane'a byłaby odświeżająca dla całego story.

Zostają jeszcze walki o US (tu pewnie zrobią jakąś walkę grupową) i IC (zapewne Owens vs Styles).

Oprócz tego powinni dać coś Rybackowi, no i Familia Wyatta raczej wystąpi. Ja bym ich chyba puściła na League of Nations, przy czym byłyby to dwie heelowe drużyny, ale raczej pewne, że Liga będzie toczyć boje z New Day.

Edytowane przez Amy

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

Macie racje z tym, że to dodaje realizmu, ale nadal to dzieje się przed RAW, a na RAW mamy przeciąganie czasu antenowego i dodawanie głupot, by 3 godziny zapełnić. Jakby tych głupot oszczędzono i wstawiono dodatkowe segmenty z potencjalnymi gwiazdami wychodzącymi z midcardu, żeby podbudować ich gimmick (często feud bazuje na tym, że jeden atakuje drugiego i mamy walkę, a powinni choć spróbować jakieś segmenty do takich starć dorobić) to bym te wstawki przed galą propsował. Edytowane przez PiTeRo

48798430952f294e69c1e4.jpg

Strasznie intryguje mnie starcie Shane'a z Takerem. Jest to tak dziwna konstrukcja, że aż chciałbym ją zobaczyć :D

Mam jednak co do niej spore wątpliwości.

Przede wszystkim zadaję sobie pytanie, jak zareaguje na to Undertaker. No bo kurde jakoś musi. Ale jak? Pokornie stanie po stronie (heelowego) szefa? Totalnie nie wiem jak to rozwiązać. Jedyna logiczna myśl jaka przychodzi mi do głowy, to Taker mówiący że nie będzie się bić z Shanem, "no bo bez jaj" :D więc Shane znajduje zastępstwo w postaci Ceny, albo .. Stone Colda. I wtedy już Taker bez problemu zgadza się na walkę, bo w końcu będzie to jakieś wyzwanie.

Generalnie myśl, że Shane'a ktoś zastąpi krąży mi ciągle po głowie, bo po prostu nie chce mi się wierzyć że zobaczymy go w ringu. Nie te lata.