Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV - WrestleMania 32 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 262
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Do WWEshop trafiły koszulki Y2AJ. Jeśli team się zaraz rozpadnie i dostaną singlową walkę na WM, to szkoda mi gości, którzy to kupią :D

Należy do tego dodać, że koszulki są strasznie nijakie. Pytanie tylko jak to się wszystko potoczy. WWE wypuszcza koszulkę na kilka dni, po co by to robili? Nawet AJ i Chris się jeszcze w nich nie pokazali. Tak więc zastanawiam się co stanie się w poniedziałek i co dostaniemy na ppv. Plotki oczywiście kręcą się wokół rozpadu tworu Y2AJ i ich ponownej walce na ppv. Przyznam, że jestem daleki od chwalenia tej opcji, bo po prostu Styles vs. Jericho to już nie materiał na Manię, szczególnie, że wałkowali to od RAW po Royal Rumble. Może jakaś wygrana kantem New Day? Ciężko to przewidzieć, bo wszystko wskazywało na rozpad do czasu wypuszczenia tej koszulki. Niby to nie jest nic wielkiego, aczkolwiek jakaś lampka się zaświeciła. Swoją drogą Styles jest ledwie ponad miesiąc w fedce, a merchandise coraz większy. No i wszystko sprzedaje się jak świeże bułeczki, bo tych jego rękawic też podobno już nie ma :wink:

Edytowane przez MattDevitto

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• smartfan

52

• -Raven-

31

• PH93

24

• Venomus

22

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

WWE wypuszcza koszulkę na kilka dni, po co by to robili?

To jest WWE, po to by zarobić. Jeżeli merch Stylesa jest pożądanym towarem, to koszulka tag teamowa=kolejny zysk.

• Reputacja:   1 262

WWE wypuszcza koszulkę na kilka dni, po co by to robili?

To jest WWE, po to by zarobić. Jeżeli merch Stylesa jest pożądanym towarem, to koszulka tag teamowa=kolejny zysk.

Jasne, wiadomo, żeby zarobić, ale ile zarobią do poniedziałku jeśli Y2AJ miałoby się rozpaść. Przecież większość WWE Universe nawet nie wie, że WWE wypuściło te koszulki. Przypuśćmy, że Styles i Jericho pokażą się w koszulkach w poniedziałek, komuś się spodobają, a my dostaniemy rozpad ich teamu. To nie trzyma się kupy. Jeśli wypuszczam takie koszulki to chcę na nich jak najwięcej zarobić, a nie od razu wrzucać je do kosza po kilku dniach.

Edytowane przez MattDevitto

Te koszulki to oznaka, że ten team zostanie na dłużej. Wieszczę nawet, że mogą odebrać pasy New Day.

Jeśli wypuszczam takie koszulki to chcę na nich jak najwięcej zarobić, a nie od razu wrzucać je do kosza po kilku dniach.

Dlatego ich team się nie powinnien się rozpaść. I pewnie się nie rozpadnie. Wiele można zarzucić WWE, ale zwykle wiedzą jak zarabiać kasę. Jericho vs Styles mogło by być materiałem na Manię, ale nie po tym, jak ta walka miała miejsce już parę razy.

Tag team Y2AJ jest dużo lepszą opcją, bo nie dość że angażujemy tych dwóch panów, to jeszcze New Day ma co robić(podejrzewam, że taka walka odbędzie się na Wrestlemanii). Dodatkowo, jestem w stanie uwierzyć, że team z takim starpowerem jest w stanie uwalić New Day. Zablokowali sobie Owens vs Styles, muszą z tego jakoś wybrnąć.

No ale nie możemy zapominać, że WWE może odwalić wszystko, więc opcja singlowego starcia nie może być wykluczana.

Rozkładanie Y2AJ nie ma sensu. Doprowadzanie do kolejnej walki między tą dwójką jest już po prostu niepotrzebne, feud skończony i tyle. Zaczyna się czas po WMce i mocno wątpliwe, żeby McMahon znalazł dla solowego AJa godne zajęcie, a w tagu może prowadzić dwa feudy na raz w razie potrzeby. AJ odbierający pas New Day na swojej pierwszej WMce w teamie z Chrisem to fantastyczny wrestlemania moment, nazwę mają chwytliwą, Jericho będzie miał robotę na kilka tygodni. Do tego zamaskuje delikatne niedoskonałości Stylesa na micu. Chciałbym to zobaczyć, ale nie na jakoś dłużej. Wszystko przemawia za tym, że to dość zdrowe rozwiązanie.

Może mieć ale HHH to gdzieś tak od WM 28 ma jedno z najlepszych o ile nie najlepsze wejść - enough is enough, wiemy ze jesteś szefem.

Nie wiem czemu nasz z tym problem. Niech sobie HHH ma najlepsze wejściówki. Ma w pełni takie prawo i nie widzę powodu by to zmieniać.

Swoją drogą masz racje, legendy powinny wchodzić w wyjątkowy sposób np. Sting który z racji tego, że walczył z HHH musiał być w cieniu.

Tu się mogę zgodzić. Sting miał chujową wejściówkę.

Oczywiście, że się wypromował, o jego wejściówce powstały nawet memy

Memy oznaką wypromowania się? Proszę, to dla mnie nowość. Mógłbym z miejsca podać przykłady które obalą tą teorię, ale nawet mi się nie chce tego robić, bo jest ona absurdalna.

Ale rozumiesz, że te wejściówki należą do najciekawszych bo na jego wejściówki poświęca się najwięcej czasu i piniędzy (polecam WWE 24 z WM 30 i 31) ? - przecież to nie jest tak, że tylko on może mieć najciekawsze wejściówki i dlatego je dostaje. :grin:

Nadal nie rozumiem w czym masz tutaj problem. Narzekasz jakby WWE poświęcało twoją kasę na te wejściówki. To ich decyzja komu dać ciekawsze wejście i niech wydają kasę na kogo chcą i ile chcą.

Czy zdajesz sobie sprawe, że HHH będzie jobował gościowi którego sam promuje na zapleczu?

Kolejna rzecz której nie rozumiem. I co z tego? Coś to zmienia? Zresztą to nawet dobrze że HHH popiera Romka i go promuje bo dzięki temu w walce będzie chciał jak najlepiej oddać to że Romek przejmuje pas i staje się pełnoprawnym mistrzem.

Te koszulki to oznaka, że ten team zostanie na dłużej. Wieszczę nawet, że mogą odebrać pasy New Day.

A ja przeczuwam zasłonę dymną i ich rozpad.

• Styl:  Jasny

bo tych jego rękawic też podobno już nie ma :wink:

A ja mam w sumie pytanie, po którym dostanę pewnie ultimate disrespect i w ogóle, ale co tam ;) po co właściwie niektórzy wrestlerzy (jak Styles albo Rollins) noszą rękawiczki? Ma to jakieś zastosowanie praktyczne (ręce się pocą?), czy po prostu ma fajnie wyglądać? Lepsza połówka się o to spytała i mi ćwieka zadała... :roll:

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   361

Wg mnie - typowa wizualizacja. Mają wyglądać jak killerzy z MMA i nic więcej.

Nawet w MMA by się napierdalali bez rękawiczek, gdyby nie to, że ich zadaniem jest chronić kostki dłoni zaciśniętych w pięści, podczas uderzania rywala.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   654

Wiele wskazuje na to, że Y2AJ jest projektem na dłuższą chwilę - jeśli dobrze pamiętam to mają shoty na pasy tag team na kolejnym RAW. Mnóstwo osób typowało heelturn Krzysia i kolejna walka pomiędzy Phenomenalem i Ayatollahem, ale ja myślę, że tę walkę wygrają. Czy będą to również pasy? Nie mam pojęcia. Zmiana mistrzów przed WMką wydaję się być niezbyt logiczna, ponieważ później wynik jest praktycznie wyłozony na tacy, ale nie skreślajmy faktu, że mogą te paski zdobyć, a New Day odbębni klauzule rewanżową na WM. W grę wchodzi również wygrana przez DQ i zdemolowanie przez New Day co również skutkowałoby shsotem... cóż zobaczymy. Skoro nie ma multitagu i raczej nie będzie to to w miarę dobry pojedynek. Ale czy w karcie na WM będzie aż tyle walk tagowych? Wydaję się jakby Usosi mieli walczyć z Dudlesami, a Wyacci mogliby zając się tytanami znowu, to już 3 tag teamowe walki. Takie luźne przemyślenia na kacu :-D

Lepsza połówka się o to spytała i mi ćwieka zadała...

Przecież ponoć jesteś rudy :-D Rudzi nie mają dziewczyn :-D

Oczywiście żart bracie :-)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   3

Dla mnie najlepszym rozwiązaniem feudu Stylesa z Jericho byłby heel turn...tego pierwszego. Element zaskoczenia (gdzie wszyscy obstawiają turn Chrisa), debiut kolegów z Bullet Club/Balor Club/Bulletproof i pokazanie prawdziwego obliczenia. Postać Stylesa dostałaby mocnego pierdolnięcia (przez co z automatu stałby się ciekawszy), Balor i tak już nie ma co robić w NXT, a według newsów Anderson z Gallowsem mają trafić od razu do głównego rosteru.

Dla Kalisto ponoć szykują Rybacka. W sumie niezłe zestawienie. I mogą wrócić w przeszłość - pamiętam, że w turnieju przed Survivor Series Luchador go czyściutko pojechał. Niby głupio tak wracać, ale już nie takie rzeczy robili :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   654

Ja bym wolał żeby Rybak wygrał Andre the Giant Memorial Battle Royal o ile takowy się odbędzie. A mogliby z heelturnem bądź nie zrobić walkę Sin Cara vs Kalisto - w końcu od kilku lat planują ponoć walkę gdzie 2 zamaskowanych walczy i chcieli aby wtedy jak najwięcej masek na publice było czy coś w ten deseń.
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   6

Jeżeli odbędzie się wieloosobowy Ladder Match o IC title, to wątpię, by zrobili AtGMBR. Ja w sumie cieszę się, że mimo iż Ryback nie może jakoś doskoczyć do main eventów, to kręci się przy midcardowych pasach. Myślę, że jako heel taki jak teraz jest budowany miałby ciekawy run z U.S. title :)

Jeżeli odbędzie się wieloosobowy Ladder Match o IC title, to wątpię, by zrobili AtGMBR.

Rok temu dało radę :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg