Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV - WrestleMania 32 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A co Vince'a teraz może reakcja na Romka obchodzić? Stadion będzie wyprzedany, gadżety też, 7-latkowie uznają Reignsa za bożka, czego chcieć więcej? :D Grunt, że hajs się zgadza.

No w sumie racja dlatego niech zrobią ten podział na brandy i będzie spokój. Na głównej tygodniówce Romek se będzie szalał niczym Cena, a na Smackdown główną atrakcją będą Styles, Ambrose, Owens i jestem uradowany. Bo jeśli on naprawdę ma odbębnić długi run z pasem, bo Vince tak chce to ja innego wyjścia nie widzę jak rozłączenie pasów i przywrócenie WHC wtedy chociaż Ambrose coś osiągnie i Owens, bo tak to oni za 100 lat się nie do człapią do głównego pasa.

A tak na serio to duży roster się robi i jest co raz większy chaos więc muszą i tak postawić na podział brandów. Bo tak to nikt się nie wypromuje :|

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• smartfan

52

• -Raven-

31

• PH93

24

• Venomus

22

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Po tym jak pojawiły się plotki o dwóch brandach, wyraznym podziale to jestem w stanie uwierzyć w jakąś nieczystą wygraną Shane'a, który przejałby RAW/SD. Najlepiej gdyby przegrał, a przejął SD w ramach zadośćuczynienia, ale to już moje życzenie, które pewnie się nie spełni.

Już się tyle napisałem o tej walce, że aż nie ma sensu siępowtarzać. Ale moim zdaniem głupotą jest to, że Shane nie zasługuje na walke z Takerem. Owszem, to nie jest wrestler z krwi i kości, ale w Hell in A Cell z pewnością zaprezentuje się dobrze. Taka walka powduje, że i Taker nie będzie wyglądał fatalnie, zwykłe matche z udziałem Andrzeja to katorga dla oczu, tutaj może być ciekawie. Stypulacja oraz gimmick na pewno uratują tą walkę pod względem odbioru no i poziomu.

Triple H vs Roman

Taker vs Shane

Brock vs Dean

I tak naprawdę reszty walk nie znamy. Co z TT? Co z AJem? Co z KO? Co z walką o pas Div? Co z Andre The Giant Memorial? Co z pasem US? Co z Y2J? Co z Wyattami? Mamy wiele pytań odnośnie WMki jednak dodać do powyższej rozpiski :

AJ vs KO

Sasha vs Charlotte ( vs Becky)

I już ta WMka może mi się spodobać. Jak na takie braki to i tak dobrze to wygląda, choć mogli to oczywiście lepiej wykombinować.

24571150556b9ddab2c677.jpg

A mi się wydaje, że tag team Y2Ja ze Stylesem jest tylko po to, by gdzieś w połowie Jericho mógł się odwrócić od AJ'a i ponownie z nim zawalczyć. I ja to kupuje. Chce to obejrzeć jeszcze raz. Story prowadzone z głową, które może świecić przykładem dla innych mid-cardowych feudów. Owens ze Stylesem są na razie za krótcy, by zawalczyć na WM (no chyba, że dołożyliby Chrisa). Wiem, że może to brzmieć dziwnie, bo chciałem walki z Zaynem (a miało być tak pięknie...), ale tam była ta historia, którą przynajmniej połowa Universe już zna, bo nie tak mało osób ogląda NXT. BTW Nie wiem w ogóle skąd ten argument, że Samiego nikt nie zna, przecież on cały czas obala tę tezę, gdy pojawia się w głównym rosterze. Kevin z AJ nic konkretnego nie stworzą pod względem story, co daje im pewne miejsce w pre-show (bo czym się to różni od Barretta z Mizem pod względem promocji, która jest tu najważniejsza?).

Kevin dostanie jakiegoś Big Showa w pre-show, a Kalisto nic. Porównując to do WM31, która była mocarna pod względem pasów mid-cardowych, to słabiutko. Do WM jeszcze dużo czasu, ale nie wydaje mi się, żeby Owens dostał coś konkretnego, a tym bardziej Kalisto.

Edytowane przez LAN

Rozwala mnie to, jak jako główny argument używany jest "w newsach było". Od kiedy newsy to jakikolwiek wyznacznik? WWE samo wypuszcza jakieś ściemy żeby nakręcać ludzi, no i jak widać działa - nawet wśród ludzi na Attitude.

Dlatego Młody Zgred, to że newsy mówią o podziale brandów albo heel turnie Undertakera nie oznacza że tak się stanie, więc nie pisz tak, jakby to był pewniak. Pewniakiem na ten moment jest tylko to, że dziś zobaczymy Takera, a co on zrobi? Tego nie wiemy.

Po tym jak pojawiły się plotki o dwóch brandach, wyraznym podziale to jestem w stanie uwierzyć w jakąś nieczystą wygraną Shane'a, który przejałby RAW/SD. Najlepiej gdyby przegrał, a przejął SD w ramach zadośćuczynienia, ale to już moje życzenie, które pewnie się nie spełni.

Trochę nie rozumiem. Shane wygrywając miałby przejąć przecież całe WWE, a nie jeden roster. A przegrywając nie dostawałby nic. Tutaj musiałoby dojść do jakiegoś mega fantasy bookingu żeby zakończyć tą walkę podziałem brandów. W grę wchodziłby chyba tylko remis.

Wcześniej ktoś pisał o nieczystej wygranej Shane'a i szczerze też nie jestem do tego pomysłu przekonany. Oczywiście są różne nieczyste wygrane, bo może to być jakiś mały kant Shane'a i Rollu Up, a może być jakaś mega interwencja 10 osób i finiszer za finiszerem. Pamiętajmy jednak, że to nadal Undertaker na WMce. Już nie takie rzeczy mu robili, a on i tak wygrywał (pierwszy przykład jaki przychodzi mi do głowy to jego walka z HHHem w Hell in a Cell i moment gdy Shawn sprzedał mu Superkicka). To, że nie ma już streaku nie powoduje że jego cała moc zniknęła i teraz każdy może go pokonać.

Dobrze, że dziś RAW i dowiemy się (oby ;P) coś więcej na ten temat

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Serio? Shane nie zasługuje na walkę z Undertakerem? Kim on w ogóle jest? No nie, nie chce nikogo krytykować czy coś w tym stylu, ale dla mnie takie posty tego typu są śmieszne. Serio Shane McMahon jedna z czołowych gwiazd Ery Attitude nie zasługuje na walkę z Undertakerem? Jakaś kpina, ja wiem może nie zasługuje na wygraną, ale ta walka ma większy Star Power niż nie jeden Match w WWE.

No błagam, co to za argument? Równie dobrze Vince mógłby sobie zabookować to starcie z Takerem na WrestleManii i co? Nie byłoby bólu dupy? No przecież to Ikona WWF/WWE i legenda sceny wrestlingowej, a więc pewnie każdy chętnie by sobie takie starcie obejrzał :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

-Raven-, pełna zgoda, że Shane vs Taker to nie jest ciekawe starcie pod względem tego co panowie pokażą w ringu, oczywiście o ile do tego starcia dojdzie. Zatem zasadne wydaje się pytanie co byś chciał zamiast tej walki? Najlepsza opcja na ten czas to chyba Cena vs Taker zakładając że obaj są zdrowi. Jeśli patrzeć na resztę dostępnych zawodników to obecnie nie ma godnego rywala dla Taker'a. Zatem powiedz jaką Ty byś zabookował walkę dla niego, z braku laku program z Shane'm może być ciekawy.

• Reputacja:   361

-Raven-, pełna zgoda, że Shane vs Taker to nie jest ciekawe starcie pod względem tego co panowie pokażą w ringu, oczywiście o ile do tego starcia dojdzie. Zatem zasadne wydaje się pytanie co byś chciał zamiast tej walki? Najlepsza opcja na ten czas to chyba Cena vs Taker zakładając że obaj są zdrowi. Jeśli patrzeć na resztę dostępnych zawodników to obecnie nie ma godnego rywala dla Taker'a. Zatem powiedz jaką Ty byś zabookował walkę dla niego, z braku laku program z Shane'm może być ciekawy.

Chociażby Taker vs. Owens, vs. Jericho lub vs. AJ Styles (jeżeli oczywiście Jachu się nie wykuruje, bo walka z nim, to absolutny #1 w tej kategorii). Można by to nawet było podciągnąć pod ten temat rywalizacji Shane'a z Vince'em o władzę (wystawienie swoich reprezentantów), skoro widzę, że dla większości jest to aż tak rajcowny storyline.

Żeby była jasność - nie miałbym nic przeciwko starciu Shane'a z Grabarzem, ale nie na WrestleManii (pewnie jednej z ostatnich Takera). Szkoda po prostu tego spota dla Młodego McMahona. Niech sobie coś takiego montują na każdej innej gali, ale nie na WM-ce, która jest Magiczna Galą dla Undertakera.

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Rozwala mnie to, jak jako główny argument używany jest "w newsach było".

No bo jednak przeważnie newsy się sprawdzają a tych zasłon dymnych nie am już wcale tak dużo jak kiedyś.

Trochę to

paradoksalne, jeśli teraz nie możemy poprzeć się newsami , a jak ktoś powróci, zadebiutuje itp, to stwierdzamy no tak, żadne zaskoczenie , bo było w newsach...

Schane vs Undi coraz pewniejsze. Zmiana , może nastąpić już tylko z czyjegoś widzimisie. ,,gadka Ceny typu, nie pozwolę by człowiek nic nie mający wspólnego z wrestlingiem stanął do walki z Fenomenem na wm'' trochę jakby disss...Więc szczerze w zmianę nie wierze.

163870508457e2d890447a3.jpg

Nie mówię, żeby w ogóle nie patrzeć na newsy. Świadomie napisałem o "głównym argumencie", bo tak było w przypadku Młodego Zgreda. Jego głównym argumentem w postach były newsy i to że w nich pojawiły się informacje o heel turnie Takera, podziale brandów itd.

Oczywistym jest, że newsy będą się niekiedy sprawdzać, ale nie można brać ich jako coś pewnego i zawsze trzeba na nie patrzeć z przymrużeniem oka.

Ogółem poprawcie mnie, jeśli się mylę - Shane walczy w końcu o kontrolę nad Raw, czy WWE? Bo dzisiaj Cole podkreślał bardziej że kontrolę nad WWE, ale w powtórce zeszłotygodniowego proma dalej zaznaczali, że Raw... no chyba, że SmackDown to takie gówno, że Raw = WWE i basta.
...

16454446905728fca76830a.jpg

• Reputacja:   6

Ogółem poprawcie mnie, jeśli się mylę - Shane walczy w końcu o kontrolę nad Raw, czy WWE? Bo dzisiaj Cole podkreślał bardziej że kontrolę nad WWE, ale w powtórce zeszłotygodniowego proma dalej zaznaczali, że Raw... no chyba, że SmackDown to takie gówno, że Raw = WWE i basta.

Vince wyraźnie podkreślił, że w przypadku wygranej Shane'a Triple H i Stefcia stracą władzę, więc chodzi o całą fedkę. Ludzie się nakręcili na podział brandów, bo tydzień temu Vince stwierdził, że chodzi o RAW, ale wtedy też podkreślił, że kontrola RAW oznacza kontrolę CAŁEJ federacji.

ostatni raz jak obejrzałem jakąkolwiek gale wydaje mi się że był w 2011 roku, ale gdzieś mi tam przeleciało w internetku że shane wrócił to wszedłem do was iii

Żenada, stawianie go z Takerem w jednym ringu to nieporozumienie, z całym szacunku do jego stuntów (czy jak to tam się nazywało skakanie z super wysokości i robienie głupich rzeczy), nie wydaje mi się żeby to był materiał na godną walkę ostatnich podrygów prawie niepokonanego kata wmki.

ale chyba to nawet obejrzę, a co mi tam, poczuje się trochę backinthedays, chociaż 3/4 tych typów nie kojarzę

• Reputacja:   1

Zayn potwierdzony na WM. Czy trzy tygodnie wystarcza na podbudowe jego solowej walki? Na pewno nie i raczej wejdzie do wieloosobowej walki o pas IC .

24571150556b9ddab2c677.jpg

Ale zmarnowali potencjał na jego walke z KO... :cry:

Typowe Janusze bookingu. Owens ma podkład pod 2 feudy(Styles,Zayn), Kallisto pod żaden: Zaplanują więc walkę wieloosobową o IC i kolejne, niepotrzebne już starcie luchadora z Del Rio. Mam nadzieję, że zmienią te plany, bo to jest już totalny bezsens.