Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV - WrestleMania 32 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dokładnie jak pisze K-Pel, nie porównujmy kogoś takiego jak Shane z bestią jaką jest Lesnar. Wygrana Brocka była szokiem, ale w jakiś tam sposób dało się ją wytłumaczyć, bo to Brock, były zawodnik MMA, maszyna itd. A tutaj? Syn szefa federacji wraca po latach do federacji, trochę poskacze na siłce i zleje Grabarza. Nie róbmy sobie jaj.

Kto powiedział, że Shane ma "czysto" pokonać Takera? ;)

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• smartfan

52

• -Raven-

31

• PH93

24

• Venomus

22

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Ciemny

Dokładnie jak pisze K-Pel, nie porównujmy kogoś takiego jak Shane z bestią jaką jest Lesnar. Wygrana Brocka była szokiem, ale w jakiś tam sposób dało się ją wytłumaczyć, bo to Brock, były zawodnik MMA, maszyna itd. A tutaj? Syn szefa federacji wraca po latach do federacji, trochę poskacze na siłce i zleje Grabarza. Nie róbmy sobie jaj.

Pełna zgoda była szokiem i dała się wytłumaczyć, ale bardziej dalszą karierą Brocka niż tym co prezentował przed walką. Nie wiem co planuje Vince, ale nie wierzę, że Shane wraca tylko po to aby przegrać na Wrestlemanii. Jak już pisałem nie zdziwię się, że nawet dzisiaj zastąpią Shane kimś innym, ale jeśli nie, to daje mu większe szanse niż w zeszłym roku Brayowi.

A poza tym Brock wygrał czysto, a tu wcale tak nie musi być i na przykład nie wykluczam jakiejś pomocy dla Shane, która pozwoli mu objąć rządy i na przykład da zalążek kolejnego feudu Undertakera na kolejną Wrestlemanię.

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

• Styl:  Klasyczny

Shane nie zasługuje nawet na ''nie czyste'' zwycięstwo. Kim on jest, żeby na Wrestlemanii stać w jednym ringu z Umarlakiem?

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Dla mnie samo to, że jest Mcmahon'em daje mu jakieś(małe, ale zawsze) szanse na korzystny wynik na wm. Tym bardziej nie sądzę jak co poniektórzy , że jeśli ta walka wypali, to równać się to będzie ze squashem.

163870508457e2d890447a3.jpg

Shane nie zasługuje nawet na ''nie czyste'' zwycięstwo. Kim on jest, żeby na Wrestlemanii stać w jednym ringu z Umarlakiem?
'

Wystarczy znać historię. Wybitnym wrestlerem nie był, ale jednak był jedną z czołowych postaci Attitude Ery.

Serio? Shane nie zasługuje na walkę z Undertakerem? Kim on w ogóle jest? No nie, nie chce nikogo krytykować czy coś w tym stylu, ale dla mnie takie posty tego typu są śmieszne. Serio Shane McMahon jedna z czołowych gwiazd Ery Attitude nie zasługuje na walkę z Undertakerem? Jakaś kpina, ja wiem może nie zasługuje na wygraną, ale ta walka ma większy Star Power niż nie jeden Match w WWE. Poza tym Lesnar przerwał Streak, bo sam Andrzej tego chciał i jestem świecie przekonany, że w 2010 roku by do tego doszło jeśli Bestia by wróciła, a tak padło na HBK'a, który postanowił zakończyć karierę i dać młodszym szanse.

Nie od dziś wiemy, że Undertaker darzy sympatią Lesnara było to nawet widać na tym Video z Backstage'u z Wm 31 gdzie Lesnar podbił do Takera życząc mu powodzenia we walce z Wyatt'em, więc zwycięstwo Brocka dużo wyjaśnia.

Poza tym z tego, co czytałem to Undertaker ma przejść Heel Turn na dzisiejszym RAW w sumie jakoś sobie tego nie wyobrażam obecny Deadman jako Heel i to w tym gmmicku uwierzyłbym jakby powrócił jako Corporation w Garniturze albo jako American Badass, ale tak jakoś tego nie widzę będzie ta sama reakcja co we walce z Lesnarem.

A więc jakoś nie chce mi się wierzyć, że Undertaker zgodzi się na wszystkie propozycje Vince'a, moim zdaniem będzie to dziwne wtedy wyjdzie na to, że Taker to chłopiec Vince'a na posyłki :D

Odbiegnę trochę od tematu właśnie widziałem najnowsze newsy i podobno ten cały podział na brandy to jednak prawda i kreatywni nad tym dyskutują. No w sumie otwiera to dużą furtkę dla młodych utalentowanych gwiazd jeśli rzeczywiście przywrócą brandy po WrestleManii 32 to będzie mega bomba, bo to szansa dla takich osób jak Ambrose, Rollins, Owens itd. jak przywrócą jeszcze pas Wagi Ciężkiej to tym lepiej.

Dobrze, że dyskutują na ten temat chociaż Smackdown odżyje i młodzi zawodnicy dostaną jakaś większą szanse.

W sumie, bo z tego, co czytałem to nie mają zamiaru odciągać Romana od pozycji Main Eventera, więc muszą coś z tym zrobić w sumie jak przywrócą pas WHC będę miał w dupie za przeproszeniem główny pas od zawsze jarał mnie wygląd pasa Wagi Ciężkiej i jakoś o wiele lepsze walki były o ten pas, a więc niech przywracają czekam na to z utęsknieniem.

Edytowane przez Młody Zgred
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Serio Shane McMahon jedna z czołowych gwiazd Ery Attitude nie zasługuje na walkę z Undertakerem? Jakaś kpina

Wykonał pięć bumpów na krzyż i już czołowa gwiazda attitude? :shock: Niezłą masz wyobraźnię.

Poza tym Lesnar przerwał Streak, bo sam Andrzej tego chciał

To obejrzyj sobie podcast Stone Colda z Vincem. TO była w 100% decyzja McMahona, Andrzej nie miał nic do gadania.

uwierzyłbym jakby powrócił jako Corporation w Garniturze

:lol:

Odbiegnę trochę od tematu właśnie widziałem najnowsze newsy i podobno ten cały podział na brandy to jednak prawda

Kto według Ciebie przeniósł takie informacje do mediów? Vince albo Triple H puścili parę? Kiedy w końcu redaktorzy przestaną być autorytetami?!

Serio Shane McMahon jedna z czołowych gwiazd Ery Attitude nie zasługuje na walkę z Undertakerem? Jakaś kpina

Wykonał pięć bumpów na krzyż i już czołowa gwiazda attitude? :shock: Niezłą masz wyobraźnię.

Poza tym Lesnar przerwał Streak, bo sam Andrzej tego chciał

To obejrzyj sobie podcast Stone Colda z Vincem. TO była w 100% decyzja McMahona, Andrzej nie miał nic do gadania.

uwierzyłbym jakby powrócił jako Corporation w Garniturze

:lol:

Odbiegnę trochę od tematu właśnie widziałem najnowsze newsy i podobno ten cały podział na brandy to jednak prawda

Kto według Ciebie przeniósł takie informacje do mediów? Vince albo Triple H puścili parę? Kiedy w końcu redaktorzy przestaną być autorytetami?!

Był gościem który nic nie znaczył! Jak czytam takie coś to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Rzeczywiście został wybuczany przy powrocie że " Ja Pierd*** " Chłopie ten gość zgarnął drugą najlepszą reakcje po Lesnarze w 2012 roku... Właśnie widać jak ludzie oczekiwali takiego powrotu. Nie zapominaj że odgrywał ważne role na przełomie 1999/2001 więc przestań pisać głupoty że jest mało znaczącą osobą w WWE. Może i nie zasługuje na wygraną ale zasługuje na walkę z Umarlakiem.

Nie oglądam Podcastów Austina więc nie wiem. Ale lepszego gościa jak Lesnar nie mogli znaleźć. W sumie w sercu mnie to boli że taka legendarna seria została przerwana przez jakiegoś Part-Timera... Ale lepszy Lesnar niż na przykład Roman.

To Corporation to było prowo akurat. Sam bym się z tego śmiał jakby to zobaczył.

A skąd ja mam to wiedzieć? Mało mają pracowników? Nawet głupia sprzątaczka może napisać E-mile że słyszała takie przecieki :lol: ale jak widać jest już temat do dyskusji. Na początku sam do tego obojętnie podchodziłem ale jak zobaczyłem że są jakieś minimalne szanse to czemu by nie.

Edytowane przez Młody Zgred

Fani go kupują tylko dlatego, że przyjął na siebie kilka akcji, których nie da się zapomnieć. Nigdy jednak nic nie osiągnął i reakcje, które teraz zbiera, to jedynie konsekwencja poświęcenia, jakie podjął kilkanaście lat temu. Zresztą mogę się założyć, że przeciętny Kowalski zebrałby genialną reakcję w poniedziałek. Wszystko lepsze niż Stefcia odbierająca nagrodę McMahona seniora. Ciekawsza jest reakcja widowni na wypowiedzenia słów kto będzie jego rywalem: 3 sekundy "WHAAAAAAAAT?! :shock: " na widowni i głucha cisza. Miny zrzedły? Zobaczymy jak będą chantować po tygodniu, po ujarzmieniu emocji, dzisiaj na RAW podczas przemówienia Undertakera. To będzie realny wyznacznik.

Fani go kupują tylko dlatego, że przyjął na siebie kilka akcji, których nie da się zapomnieć. Nigdy jednak nic nie osiągnął i reakcje, które teraz zbiera, to jedynie konsekwencja poświęcenia, jakie podjął kilkanaście lat temu. Zresztą mogę się założyć, że przeciętny Kowalski zebrałby genialną reakcję w poniedziałek. Wszystko lepsze niż Stefcia odbierająca nagrodę McMahona seniora. Ciekawsza jest reakcja widowni na wypowiedzenia słów kto będzie jego rywalem: 3 sekundy "WHAAAAAAAAT?! :shock: " na widowni i głucha cisza. Miny zrzedły? Zobaczymy jak będą chantować po tygodniu, po ujarzmieniu emocji, dzisiaj na RAW podczas przemówienia Undertakera. To będzie realny wyznacznik.

Nikt tego nie wie jak może być reakcja.

Ale spójrz na to z innej strony otrzymał potężny pop, bo ludzie potrzebowali świeżości i takiego mocarnego powrotu od kilku lat każdy fan WWE na to czekał, żeby w końcu czymś zaskoczyli, no i zaskoczyli.

No i teraz tak sobie myślę, że to całkiem dobra decyzja, bo za szokowali fanów, a zarazem mamy cztery RAW'y w mocarnych miastach (tak dlatego Roman na nich nie będzie, bo ma złamany nos 8) jakby nie miał to publika by go zabuczała na śmierć) a więc dowiemy się na dzisiejszym RAW czy będą chanty „We Want Shane” jak będą to widać jak powrót się przyjął. :twisted: :roll:

Po za tym Undertaker ma przejść Heel Turn i za pewnie będzie akcja z urną coś ala Heyman w 2004.

1x WWF European Championship

1x WWF Hardcore Championship

Jedna z czołowych gwiazd ery attitude? Z takim patrzeniem na przeszłość za kilka lat będziesz uważać Dolpha za ikonę PG.

A nieobecność Romana w pełni zrozumiała i oczywiście lepiej żeby nie zjawiał się do samej WrestleManii... Albo już w ogóle :D

'

Wystarczy znać historię. Wybitnym wrestlerem nie był, ale jednak był jedną z czołowych postaci Attitude Ery.

Po prostu ty znasz jakąś inną historię niż ja :lol:

'

Po prostu ty znasz jakąś inną historię niż ja :lol:

Nie, po prostu jedni szanują jednych ludzi związanych z wrestlingiem, a inni innych

1x WWF European Championship

1x WWF Hardcore Championship

Jedna z czołowych gwiazd ery attitude? Z takim patrzeniem na przeszłość za kilka lat będziesz uważać Dolpha za ikonę PG.

A nieobecność Romana w pełni zrozumiała i oczywiście lepiej żeby nie zjawiał się do samej WrestleManii... Albo już w ogóle :D

Tester nie chodzi mi o jego osiągnięcia tylko o jego obecność w głównych walkach czyli Corporation, Wm 17 to wszystko jest ważne jego osiągnięcia również, ale zawsze był w centrum uwagi potrafił strzelić przyjemne promo, a zarazem był managerem The Rocka w 1999 roku, więc co tu dużo mówić? Ma ciekawą Historie za sobą, a poza tym z Undertakerem już się spotkał w ringu. Dla niego Deadman to żadna nowość. Był jedną z gwiazd Ery Attitude nie był jakimś czołową postacią typu Austin, Rock jego obecność walkach zawsze była smaczkiem. Wolę go niż jakiegoś Strowmana! :smile:

Mnie to zastanawia co oni zrobią z Romanem na WrestleManii publika da popalić jak na jakimś stadionie narodowym.

A co Vince'a teraz może reakcja na Romka obchodzić? Stadion będzie wyprzedany, gadżety też, 7-latkowie uznają Reignsa za bożka, czego chcieć więcej? :D Grunt, że hajs się zgadza.