Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV - WrestleMania 32 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie te lata.

Powiedz to samemu Takerowi :twisted: Shane jest w wieku Triple H'a, więc wystarczy by popracował przez miesiąc i może przynajmniej przyzwoicie prezentować się w ringu. Walka nie musi być świetna ringowo, zapewne pójdą ostro z fantasy bookingiem tak jak np. przy HHH vs Sting.

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• smartfan

52

• -Raven-

31

• PH93

24

• Venomus

22

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Przemyślałem to sobie trochę i doszedłem do wniosku, że Shane nie musi walczyć z Undertakerem. Może dojść do jakiegoś motywu, że wściekły Hunter na polecenie Steph obija szwagra i ten nie może walczyć na WM. Rodzinka już świętuje gdy to młody McMahon przedstawia swojego reprezentanta.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

O rany! Ale RTWM się szykuje - i co dalej narzekacie na feud Romka z HHH? Będzie tylko lepiej.

Shane O'mac vs Taker to starcie z serii ja nawet tego w WWE 2k sobie nie mogę wyobrazić, czekam! Nie narzekajcie już teraz na Shane'a, że nie da rady itd. bo on zawsze był świetnie przygotowany zarówno kondycyjnie jak i ringowo (wielu się o nim wypowiadało jako o bezpiecznym wrestlerze które zresztą zaakceptowała szatnia) szczególnie w walkach ze stypulacjami - zobaczymy jakiś dziki bump w jego wykonaniu, jestem pewien.

W ogóle : krew (syntetyczna, ale zawsze!), przekleństwa i puszczanie oka w strone smartów (ratingi słabe itd.) - chcę więcej. Tylko theme taki sobie, jak ogólnie propsowałem utwory Flo Ridy w WWE tak ten już mi zbrzydł, może dlatego ze słyszałem go gdzieś tak z 3 miesiace temu. Potrzebny jest jeszcze jakiś jeden - teraz jest masa świetnych utworów które nawet tekstem wpisują sie w klimat WM.

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Powiedz to samemu Takerowi :twisted: Shane jest w wieku Triple H'a, więc wystarczy by popracował przez miesiąc i może przynajmniej przyzwoicie prezentować się w ringu. Walka nie musi być świetna ringowo, zapewne pójdą ostro z fantasy bookingiem tak jak np. przy HHH vs Sting.

Czułem, że będzie taki argument :D Wiesz, Taker to jednak ciągle profesjonalny wrestler. Shane tak naprawdę nigdy nim nie był, a z tego co kojarzę zajmował się teraz biznesem.

Oczywiście może być tak jak mówisz. Ja jednak mam wątpliwości. Na ten moment nie wierzę w Shane'a walczącego na ringu WWE.

• Reputacja:   1

Do Wrestlemanii jeszcze kilka tygodni, a tu już 4 strony, niezłe tempo koledzy :D

Przemyślałem to sobie trochę i doszedłem do wniosku, że Shane nie musi walczyć z Undertakerem. Może dojść do jakiegoś motywu, że wściekły Hunter na polecenie Steph obija szwagra i ten nie może walczyć na WM. Rodzinka już świętuje gdy to młody McMahon przedstawia swojego reprezentanta.

i dwa razy nie mówić, że możesz mieć rację. No bo przyjmijmy że jednak Shane zawalczy z Takerem, to w takim co dostanie twarz WWE?

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

http://tenzwyklyblog.blogspot.com/ - zapraszam

User dnia - 16 Kwietnia 2016

Recaper roku 2016

• Reputacja:   6

Do Wrestlemanii jeszcze kilka tygodni, a tu już 4 strony, niezłe tempo koledzy :D

i dwa razy nie mówić, że możesz mieć rację. No bo przyjmijmy że jednak Shane zawalczy z Takerem, to w takim co dostanie twarz WWE?

W tej chwili jeżeli dojdzie do walki Shane'a z Undertakerem to i spokojnie WMka może odbyć się bez Ceny. Zważając na to iż zapowiedziane mamy już: Shane vs Taker, HHH vs Reigns i Lesnar vs Ambrose, to coraz trudniej znaleźć tu miejsce dla Jaśka. No chyba, że w ostatniej chwili coś wymyślą.

PS Nadal The Rock w ciągu tego RTWM pokazał się tylko raz. Czyli na WMce nie będzie niczym innym jak zapychaczem z segmentem. Mocnym zapychaczem, ale jednak.

Zawsze może być tak, że Taker przejdzie na stronę Shane'a i po stronie Vince'a stanie inny zawodnik. Taker vs heelowy Cena? Brzmi świetnie.

Niemniej nadal liczę na starcie "młodego" McMahona z Deadmanem, wygląda to genialnie.

ShanneMAc na RAW. Huh, didin't see that one comming.

Ale panowie ,będąc głosem rozsądku, nie jarajmy się. Zobaczymy jak to się rozwinie i najwyżej 7 kwietnia na samej WM'ce łączymy sobie hype, co?

Cena vs Taker? Może być, Deadman po przerwaniu streaku stracił swój star power więc Janusz moze go poskładać po heroicznej walce nawet bez turnu. A jeśli nadal bedzie się kurował to rzucą mu wracającego Ortona czy cuś, i tak to łykniemy.

RAW lepszy niz ostatnie i oby nie zwalniali aż do Biggest Stge of Them All.

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Deadman po przerwaniu streaku stracił swój star power

Chyba żartujesz. Jeśli patrzysz na karierę Undertakera jedynie przez pryzmat tego nieprawdopodobnego streaku, to gratuluję...

Deadman po przerwaniu streaku stracił swój star power

Chyba żartujesz. Jeśli patrzysz na karierę Undertakera jedynie przez pryzmat tego nieprawdopodobnego streaku, to gratuluję...

Undertaker nie stracił star poweru ale stracił to co napędzało jego walki na WM. Rok temu z Wyattem walka była na siłę. Teraz jeśli Shane faktycznie z nim stanie do ringu to wszystko fajnie...ale Takera kariera stoi w miejscu. Czuję że Taker chce zakończyć karierę ale za cholerę nie ma pomysłu jak to zrobić żeby było bum. Prawdopodobnie jeśli w tym roku nie wypali Cena to za rok walka z nim i End, koniec, finito. Nie ma co ciągnąć kariery do usranej śmierci, bo zwyczajnie stracił swoją moc. Koniec streaku nadszedł w idealnym momencie, póki jeszcze coś znaczył (w tym sensie że Taker był już w bardzo słabej formie i lepiej że to zostało zakończone, bo z każdym rokiem coraz mniej przekonujący był Andrzej).

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Undertaker nie stracił star poweru ale stracił to co napędzało jego walki na WM. Rok temu z Wyattem walka była na siłę.

Całkowita zgoda.

Czuję że Taker chce zakończyć karierę ale za cholerę nie ma pomysłu jak to zrobić żeby było bum.

Podejrzewam, że chciał to zakończyć już po WrestleManii XXX, ale WWE mu nie dało. Co by nie mówić, Taker generuje ogromne zyski i strata takiego zawodnika będzie potężnym ciosem dla biznesu. Jestem przekonany, że Mark zna swoje limity i najchętniej skończyłby to wszystko 2 lata temu. Jest jednak lojalnym zawodnikiem i robi wszystko to, co chce Vince.

Może źle przelałem myśli na klawiaturę: stracił star power na Manii. Nie jest już niedotykalny. Nie zachowujmy się jakby tamta porażka z Brockiem była jedyną a teraz nie wolno nikomu Deadmana tknąć. NA Manii teraz można go wykorzystać jako pożywkę dla wracających (jako odświeżenie gimmicku po pokonaniu legendy) albo wypromowania młodych źróbków.

Pewnie Callaway to nadal legenda na zapleczu i niezmordowany tytan pracy ale... już nie taki star power gdy w powietrzu był nienamacalny streak.

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Swoją drogą ciekawe czy Shane rzeczywiście zdecydował się wrócić na pełny etat do WWE. Jeśli tak, to zwycięzcę walki na WrestleManii raczej znamy. Skłaniam się jednak na razie ku tej opcji, że wrócił po 6 latach do federacji na miesiąc, aby przypomnieć o sobie, usłyszeć od fanów jaki jest zajebisty, zebrać masę hajsu i wrócić do swoich biznesów. Nie oszukujmy się: jeśli przegra walkę z Deadmanem, nic nie straci. Przy dobrym bookingu ma za to szansę zapisania się razem z Umarlakiem na kartach historii. Na papierze wszystko wygląda świetnie. Jeszcze lepsze jest to, że ilu nas jest tutaj na forum, tyle może być rozwiązań tego całego, co by nie mówić, zamieszania. Jestem cholernie ciekaw jak to załatwią i nie mogę się doczekać następnego RAW :)

Zapewne teraz całe WWE czeka na rozwój sytuacji z Jaśkiem . Mcmahon junior dobija juz do 50tki osiwiał i ma brzuszek więc na pewno znajdzie sobie kogoś do walki. ta walka musi mieć star power wiec pewnie przeciwnik Takera musi być ktos z górnej pułki.

Psychol Ambrose vs prawdziwy psychol Lesnar to gwarancja czegoś o czym bedziemy rozmawiać po Wrestemanii Osobiście "dodałbym" dla Deana dla urozmaicenia walki hmm.... :evil: Foleya by rozgrzać kilka stołów:):):)

[ Dodano: 2016-02-23, 21:10 ]

Zapewne teraz całe WWE czeka na rozwój sytuacji z Jaśkiem . Mcmahon junior dobija juz do 50tki osiwiał i ma brzuszek więc na pewno znajdzie sobie kogoś do walki. ta walka musi mieć star power wiec pewnie przeciwnik Takera musi być ktos z górnej pułki.

Psychol Ambrose vs prawdziwy psychol Lesnar to gwarancja czegoś o czym bedziemy rozmawiać po Wrestemanii Osobiście "dodałbym" dla Deana dla urozmaicenia walki hmm.... :evil: Foleya by rozgrzać kilka stołów:):):)

I tak wszyscy pójdziemy do piachu.....

108669498588feb114c649.jpg

ShanneMAc na RAW. Huh, didin't see that one comming.

Ale panowie ,będąc głosem rozsądku, nie jarajmy się. Zobaczymy jak to się rozwinie i najwyżej 7 kwietnia na samej WM'ce łączymy sobie hype, co?

Cena vs Taker? Może być, Deadman po przerwaniu streaku stracił swój star power więc Janusz moze go poskładać po heroicznej walce nawet bez turnu. A jeśli nadal bedzie się kurował to rzucą mu wracającego Ortona czy cuś, i tak to łykniemy.

RAW lepszy niz ostatnie i oby nie zwalniali aż do Biggest Stge of Them All.

Tyle że Orton ma wrócić później niż Cena, więc jest to niemożliwe.

Sam uważam że jednak do tej walki raczej dojdzie, czymś WM muszą promować a potem taka nagła zmiana oponenta dla Takera wywołałaby tylko niepotrzebny zamęt. Choć wciąż nie widzę Shane'a w ringu po tylu latach. Tym bardziej nie sądzę by dali mu pokonać Takera.

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg