Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV - WrestleMania 32 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE PPV - WrestleMania 32

3 kwietnia 2016

AT&T Stadium

Arlington, Texas

WrestleMania_32_poster.jpg

Oficjalne utwory gali:

http://www.youtube.com/watch?v=ggJqjo0IR6w

Karta:

http://s10.ifotos.pl/img/20160222W_swanpwa.jpg

WWE World Heavyweight Championship

Single match

Triple H © vs Roman Reigns

http://s5.ifotos.pl/img/20160311W_swanpsn.jpg

No Holds Barred match

Dean Ambrose vs Brock Lesnar

http://s2.ifotos.pl/img/20160308W_swanpsw.jpg

Hell In a Cell

The Undertaker vs Shane McMahon

*Jeśli Shane McMahon wygra pojedynek przejmuje kontrolę nad RAW, a The Undertaker już nigdy nie stoczy walki na WrestleManii. W razie wygranej The Undertakera, Shane McMahon będzie zmuszony zrzec się wszelkich praw spadkowych do WWE na rzecz swojego ojca Vince'a McMahona.

http://s2.ifotos.pl/img/20160308W_swanpqs.jpg

Diva's Championship:

Triple Threat match

Charlotte © vs Becky Lynch vs Sasha Banks

http://s2.ifotos.pl/img/20160315W_swanpqh.jpg

Handicap match

The New Day © vs The League of Nations

http://s10.ifotos.pl/img/20160315W_swanppr.jpg

Intercontinental Championship:

Ladder match

Kevin Owens © vs Sami Zayn vs Dolph Ziggler vs Zack Ryder vs Sin Cara vs The Miz vs Stardust

http://s5.ifotos.pl/img/20160303W_ssprxsw.jpg

Single match

AJ Styles vs Chris Jericho

http://s10.ifotos.pl/img/20160314W_swanpqn.jpg

André the Giant Memorial Battle Royal

(Heath Slater, Curtis Axel, Adam Rose, Bo Dallas, Big Show, Kane, Tyler Breeze, Goldust, R-Truth, Darren Young, Mark Henry, Konnor, Viktor, Jack Swagger, Fandango, Damien Sandow...)

http://s10.ifotos.pl/img/20160307W_swanpae.jpg

Pierwszy Kickoff - US Championship:

Single match

Kalisto © vs Ryback

http://s5.ifotos.pl/img/20160325W_ssprxxw.jpg

Drugi Kickoff:

8 Diva's Tag Team match

Team Total Divas vs Team B.A.D. & Blonde

http://s10.ifotos.pl/img/20160314W_swanpxn.jpg

Trzeci Kickoff:

The Usos vs The Dudley Boyz

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• smartfan

52

• -Raven-

31

• PH93

24

• Venomus

22

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Czas rozkręcić gównoburzę.

Bardzo dobry main event. Jest historia i czekam na walkę. W tym roku wygląda to aż za dobrze. Rok temu Roman nie był gotowy do triumfu, więc wszyscy tylko czekali na inne rozwiązanie. Dwa lata temu WWE ulitowało się nad nami i wcisnęli Bryana. 3 lata temu był ostatni dobrze wypromowany pojedynek o pas i nie chodzi mi o nazwiska tylko o historię która pięknie zwieńczyła feud Cena vs Rock.

Lubię siłowe pojedynki dwóch dużych gości więc z ringowego punktu widzenia jestem zadowolony. HHH nadal potrafi ukręcić kawał dobrej walki, a Romek nie jest taki zły jak go malują (no elo Cena gdy wchodził na szczyt ssał pałę po całości).

Byle nie ustawiali Rocka w narożniku Reignsa, bo to ma być moment Romana.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bardzo dobry main event. Jest historia i czekam na walkę. W tym roku wygląda to aż za dobrze. Rok temu Roman nie był gotowy do triumfu, więc wszyscy tylko czekali na inne rozwiązanie.

Też mi się podoba wizja Romka w main evencie Wrestlemanii. Ciągnął ten feud od czasu Survivor Series więc dawanie Ambrose vs Hunter nagle byłoby głupie. Lubię Rzymianina i powinien on zakonczyc Wrestlemanie jako zwycięzca.

Pozostałe walki w karcie także zapowiadają się bardzo dobrze: Brock vs Dean/Bray, Steen vs Styles to tylko przykłady i czekam z niecierpliwością dziś na Raw, na którym pewnie wiele sie wyjasni

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Bardzo dobry main event. Jest historia i czekam na walkę. W tym roku wygląda to aż za dobrze.

:roll: Jak wielką kaszanę od tylu lat serwuje Vince, że taki main event zostaje uznany za "aż za dobry" :roll:

Nie ma za wiele do pisania na temat tej WMki, ale naszła mnie przykra myśl. Dablju ma zamiar pobić rekord frekwencji na WMce, pompuje tą WMkę od roku, a póki co najlepszym widowiskiem zapowiada się być... Walka Ceny z Takerem, który ledwo dycha na emeryturze. Jeśli faktycznie pójdą na Ambrose - Lesnar jakość nieco się poprawi, ale nie mam pojęcia kto mógłby wyjść zwycięsko z tego starcia. Z jednej strony Brock jest świętością, której tknąć nie można, a z drugiej przegrana Moxleya w zasadzie zabiłaby jakąkolwiek jego wiarygodność. Niegłupim pomysłem jest tutaj DQ i jakaś bardzo solidna rozwałka, ale PG nie pozwoli.

Ogólnie to Takeover Dallas na papierze pod względem oczekiwań wciąga WMkę dupą. Mało mnie w tym momencie interesuje największa ze scen, a nie mogę się doczekać Dallas.

Przy okazji - gdyby ktoś chciał obejrzeć w większym gronie Takeover i WMkę na 48" przez Network w Krakowie, to walić na priv :D

@Down - w spoilery, bo heavy.

Nie, nie dlatego, że mamy Indiemanię. Dlatego, że na WM nie zapowiada się nic wiekopomnego, nic co warto zapamiętać, a zamiast tego dostajemy po raz kolejny wciskanego na siłę typa, który ani w ringu nic więcej nie umie niż trzy lata temu, ani na mikrofonie nic lepszego nie robi, a stojąc i groźnie się patrząc nadal wygląda jakby zastanawiał się gdzie jest. Dlatego, że przez cały rok kreatywni nie zrobili NIC żeby poprawić jakość produktu i dostajemy jeszcze większy syf niż zwykle, tylko w większym opakowaniu. Dlatego, że przed tą WMką czuję się jak przed byle Battlegroundem, a nie jak przed najważniejszą galą roku. Dlatego, że większość walk klejona będzie na ostatni moment, a w tej która ma większy sens skład jest po prostu słaby. Będzie słaba dlatego, że każdy trzeźwo myślący człowiek wie jak mogłaby wyglądać karta, gdyby Vince nie postawił sobie za najważniejszy cel życia spełnienie swojego ego, tylko pozwolił na sensowny booking. Dlatego, że nie czuję momentum tej gali.

A co na Takeover? Chad i Jason idą na pasy, które na ich manekinach przymierzane były od bardzo dawna. Aries, który sam w sobie jest interesującym zawodnikiem idący na Corbina, którego tak ot nie uwalą. Uhaa który zrobi dobre show, walka pań która mogłaby pod względem chęci obejrzenia main eventować niejedno PPV, main event podczas którego zapewne ujrzymy heel turn Devitta i debiut Balor Club, debiut Nakamury w zestawieniu, które na papierze jest niewiarygodnie dobre. Kulminacja wielu miesięcy, dużo tego co chcą fani, wiele obietnic, trochę niepewności i bardzo dobry poziom ringowy. A do tego smartowa publika. Gdyby Wrestlemania nazywała się Takeover, a Takeover Wrestlemania, to wątpię jak wielu ludzi zechciałoby się włączyć obecną WMkę, a tak wszyscy ją obejrzymy, bo to WMka. A następnego dnia i tak włączymy RAW, które raz-dwa razy w roku na to naprawdę zasługuje.

Edytowane przez Lacio

Bardzo dobry main event. Jest historia i czekam na walkę. W tym roku wygląda to aż za dobrze.

:roll: Jak wielką kaszanę od tylu lat serwuje Vince, że taki main event zostaje uznany za "aż za dobry" :roll:

Nie ma za wiele do pisania na temat tej WMki, ale naszła mnie przykra myśl. Dablju ma zamiar pobić rekord frekwencji na WMce, pompuje tą WMkę od roku, a póki co najlepszym widowiskiem zapowiada się być... Walka Ceny z Takerem, który ledwo dycha na emeryturze. Jeśli faktycznie pójdą na Ambrose - Lesnar jakość nieco się poprawi, ale nie mam pojęcia kto mógłby wyjść zwycięsko z tego starcia. Z jednej strony Brock jest świętością, której tknąć nie można, a z drugiej przegrana Moxleya w zasadzie zabiłaby jakąkolwiek jego wiarygodność. Niegłupim pomysłem jest tutaj DQ i jakaś bardzo solidna rozwałka, ale PG nie pozwoli.

Ogólnie to Takeover Dallas na papierze pod względem oczekiwań wciąga WMkę dupą. Mało mnie w tym momencie interesuje największa ze scen, a nie mogę się doczekać Dallas.

Przy okazji - gdyby ktoś chciał obejrzeć w większym gronie Takeover i WMkę na 48" przez Network w Krakowie, to walić na priv :D

Za dobry było w kontekście programu, który już od dawna jest zarysowany. To nie jest program który zacznie się dzisiaj po Fastlane tylko trwa od Survivor Series. Dobra historia i będzie dobre zwieńczenie.

Teraz wytłumacz dlaczego Takeover Dallas lepiej się prezentuje? Bo wszędzie są gwiazdy niezależnej? To jest ten jedyny powód? IWC ma straszny ból dupy jak ktoś made by WWE dostaje push. Każdy kto nie był w niezależnych od razu jest słaby. Kurwa rok w rok, ba tydzień w tydzień najlepiej jakby galę kończyła walka Moxley vs Black, no bo kuźwa jak to jakiś Alberto Del Rio albo inny Rusev? ADR to idealny przykład. Gość jest świetny w ringu, za mikrofonem daje radę ale jest bez przerwy hejtowany, a spójrzmy na Cesaro. Gość świetny w ringu ale niemiłosiernie ssie za mikrofonem i zawsze dostaje miano niedocenianego...

Edytowane przez MSMic

Jeśli PH93 z roku 2015 miałby maszynę w czasie i przeczytał to co zaraz napisze PH93 z 2016 roku to by palnął sobie w łeb - Nie mogę się doczekać na powrót Ceny i jego walkę która może uratować tą WM i możemy dostać dzięki niemu faktycznego klasyka. A tak na bardziej poważnie mi się stacie HHH z Reingsem podoba, nawet bardzo. Dostaniemy jedną z lepszych historii co do samej walki (Jutro pewnie Romuald rozbije nagrodę McMahona dla HHH) a przecież o to w RtWM chodzi - WM ma być zwieńczeniem kapitalnej RTWM która od kilku lat jest mizerna. Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Serio, jak można bronić tego gównianego Main Eventu ? Wy trollujecie czy jak ?

Jeśli tam nie znajdą się w narożnikach Rock i Vince, a sędzią specjalnym nie zostanie SCSA, to publiczność będzie miało na to tak wyjebane, że aż ciężko mi sobie to wyobrazić. A wy coś pieprzycie, że to ma być moment Romka.... gówno prawda ! Gość nie zasługuje na żaden moment. Jak wygra to dostanie taki heat, że odechce mu się pracować w tym biznesie.

Nie każdy jest smarkiem jak ty co to będzie miał wyjebane bo Romek blee... Lepsiejszy Neville, Zayn... albo ten no Amore vs HHH - w tej walce sa dopiero pieniądze!

Gość nie zasługuje na żaden moment.

Po czym wnosisz? Sorry, nie chce być adwokatem diabła (dla mnie Roman to ME ale nie na ME WM i tez w pewnych momentach mam dosyć tego jego "Cenowania"), ale pisać, iż Romek nie zasłużył jest nonsensem. Koleś od 2 lat regularnie zapieprza na House show, na każdej tygodniówce itd, nikt mu nie dał taryfy ulgowej - jak każdy przeszedł przez wszystkie systemy WWE (FCW, NXT) - OK, to na niego Vince wskazał palcem bo zobaczył w nim wielkiego kolesia który ma look, który może 1 vs 1 stanąć z takim Lesnarem i nikt tego nie uzna za śmieszne zestawienie i przez to dostaje ogromny push... Ale ktoś go kużwa musiał kiedyś dostać (narzekaliście wiecznie na brak młodych talentów) tak jak dostał go Batista czy Orton - kto niby miał być na miejscu Romka tym bardziej teraz kiedy nasiliły się kontuzje? Pewnie napiszecie, że Balor itd. :lol:

Edytowane przez PH93

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Gość jest zerem jeśli chodzi o mic skill i charyzmę, publiczność buczy na niego niemiłosiernie. Owszem może trochę mnie poniosło, jeśli chodzi o to co pokazuje w ringu to jest całkiem, całkiem. Ale cała reszta ? Przykro mi, ale taka jest prawda.

Zresztą, zobacz co się dzieje na zagranicznych stronach, jak jego zwycięstwo jest komentowane. Nie znalazłem jeszcze komentarza pochlebiającego Romka.

W WWE są lepsi od Romana, zarówno w ringu i jeśli chodzi o charyzmę i mic skille.

Powiedz mi, chcesz, żeby WM'kę zwycięstwem kończył koleś, który zostanie zmieszany z błotem przez publikę, a ma być głównym facem ? To będzie straszne.... WWE go krzywdzi, zarówno bookingiem, jak i wpychaniem na siłę. Jestem natomiast święcie przekonany, że byłby on bardzo dobrym Heelem destroyerem.

Edytowane przez JamoaSoe

Powiedz mi, chcesz, żeby WM'kę zwycięstwem kończył koleś, który zostanie zmieszany z błotem przez publikę, a ma być głównym facem ? To będzie straszne.... WWE go krzywdzi, zarówno bookingiem, jak i wpychaniem na siłę. Jestem natomiast święcie przekonany, że byłby on bardzo dobrym Heelem destroyerem.

Publika w Ameryce nie buczy na Reignsa. Roman się przyjął i nie jest to taki baby face jak Dean czy Bryan, ale wątpię by na niego buczeli. Walka ta się sprzeda, a jedynie można mieć obawy co do poziomu ringowego.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Gość jest zerem jeśli chodzi o mic skill i charyzmę, publiczność buczy na niego niemiłosiernie. Owszem może trochę mnie poniosło, jeśli chodzi o to co pokazuje w ringu to jest całkiem, całkiem. Ale cała reszta ? Przykro mi, ale taka jest prawda.

Zresztą, zobacz co się dzieje na zagranicznych stronach, jak jego zwycięstwo jest komentowane. Nie znalazłem jeszcze komentarza pochlebiającego Romka.

W WWE są lepsi od Romana, zarówno w ringu i jeśli chodzi o charyzmę i mic skille.

Podaj mi drugiego gościa z wizerunkiem i z tak medialną twarzą jak Roman.

WrestleMania 22 - John Cena również był mocno buczany, bo większość stała za HHH

Przykład wręcz idealnie dopasowany do sytuacji.

@SamoaJoe Ale wiesz, że tak pewnie z 75 % tych forumowych smarków nigdy nie było i nie będzie pewnie na żadnej tygodniówce/PPV WWE nie wspominając o WM :D

Kto? Ambrose nigdy nie będzie mistrzem w WWE za McMahona bo jest za chudy, to samo KO tylko, że za gruby, ADR ma jedną minę przez cały powrót do WWE, Rusev, Ziggler, są w midcardzie, AJ jest za świeży i nie ma mic skilla, Jericho jest do promowania innych, Lesnar jest part - timerem który nie potrzebuje pasa, Big Show i Kane to atrakcje, jedynie z głowy to Bray mógł by zająć miejsce Romka, ale na razie jest heelem (WWE widocznie chce babyface w roli mistrza) i tez jakoś Vince za nim nie przepada.

Edytowane przez PH93

Jak to nie buczy, a na Fastlane to co było ? No dobra, jeśli chodzi o takie Raw, to tam faktycznie dostaje niezłą reakcję, ale jak przychodzi duża gala, to jest tragedia.

Ja właśnie nie obawiam się o poziom ringowy. Triple H daje radę, Romek nie jest tak tragiczny w tym aspekcie jak wszyscy mówią. Dać im jakiś No Holds Barred i może wyjść fajnie. Ale musi tam być ktoś jeszcze, przynajmniej sędzia specjalny.

Bray Wyatt...... mój ulubiony wrestler w WWE, a tak go szmacą. Oby tylko nie pomyśleli o grzebaniu rodzinki !

Edytowane przez JamoaSoe

No i pewnie będzie jakiś sędzia specjalny i oczywiście The Rock w narożniku Romualda także śpij spokojnie. :grin:

Jak to nie buczy, a na Fastlane to co było ? No dobra, jeśli chodzi o takie Raw, to tam faktycznie dostaje niezłą reakcję, ale jak przychodzi duża gala, to jest tragedia.

Na Fast Lane na niego ostro buczeli? Reigns zasłużył na ten main event po tym jak rok temu zastąpili go Sethem Rollinsem.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017