Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zapowiedź dzisiejszego Raw, Brie Bella zakończy karierę w na

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Według ostatnich doniesień Tammy Lynn Sytch spędziła tydzień w szpitalu. Członkinia Hall of Fame cierpi na problemy z trzustką i ma zrobić kilka dodatkowych testów, które zweryfikują jej problemy z brzuchem. Sunny oznajmiła przez Twittera, że istnieje ryzyko operacji.

Dave Meltzer poinformował, że Brie Bella może o...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-zapowiedz-dzisiejszego-raw-brie-bella-zakonczy.html

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

1

• MissApril

1

• Susek

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Czyli co title shoot i 30 dniowy run do WMki i pożegnanie z WWE? W sumie to jak tak dłużej pójdzie to z rodzinki Bellasek wszyscy zostaną emerytami.

• Reputacja:   38
  • Urządzenie:  Windows

Według mnie Brie podjęła bardzo dobrą decyzję, gdyż w karierze WWE zrobiła już sporo, a biorąc pod uwagę, że ma 32 lata to warto teraz zrobić sobie przerwę w karierze i zacząć tworzyć rodzinę. Popieram Jej decyzję w końcu, kiedy jak nie teraz ma zostać mamą? Wiadomo, że im później tym ze względów zdrowotnych odkładanie takiej decyzji nie jest za dobre dla kobiety. Stąd nie dziwi mnie fakt takiej a nie innej decyzji Brie. Jak już będzie w ciąży to jestem przekonana, że będzie po urodzeniu maleństwa dobrą i wspaniałą mamą a Daniel cudownym ojcem.

collage.png

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Manieq
      1. John Cena (c) 2. Becky Lynch 3. Gunther 4. Jacob Fatu (c) 5. Dominik Mysterio (c)
    • Kaczy316
      Dobra lecimy, droga do Backlash była dość przyjemna, więc powiedzmy sobie co nieco o walkach.   Dom Dom vs Pentagon o IC Title - Feudu za wiele tutaj nie były mam wrażenie, Pentagon dostał walkę, przegrał przez ingerencję JD, więc dostał ponowną szansę tym razem na gali PLE i tyle, ciekawi mnie jedynie czy Finn tutaj coś zdziała i czy coś się stanie, w sumie wątpię, raczej Dominik to powinien obronić po bardzo dobrej walce i w sumie tyle, po prostu liczę, że pojedynek odda xD. Typ: Dominik Mysterio   Lyra vs Becky o Women's IC Title - Powiem tak Lyre obecnie tak dobrze się ogląda, że aż sam jestem w szoku i z największego hejtera tej nijakiej zawodniczki zmieniłem zdanie o 180 stopni, bo obecnie uważam, że jest to przyszłość fedki i będzie naprawdę znaczącą osobą, nie zdziwi mnie jej potencjalna wygrana walizki albo RR kobiet w przyszłym roku, na pewno będę śledził jej losy, bo zdecydowanie się poprawiła, nie jest już nijaka i mi się to podoba, feudzik z Becky wyszedł dość szybko, ale fajnie, jest nawiązanie do ich przeszłości, one mają wspólną historię, więc ten feud i tak dobrze wyglądał jak na 3 tygodniówki, fajne segmenty, Lyra dobrze w nich wypadała, to jaki progres ona zrobiła jest ciekawe dla mnie, Becky to typowa Becky, na WM się ucieszyłem na jej powrót, a teraz znowu nie mam ochoty jej oglądać, ta sama Becky tylko po heel turnie, może będzie ciekawiej później, niemniej jednak tutaj uważam, że to może pójść w dwie strony i to chyba najcięższa walka do wytypowania, zarówno Lyra może obronić jak i Becky zdobyć tytuł, a jest jeszcze Bayley, która może zaingerować, więc z tych opcji uważam, że najlepszą byłaby ingerencja Bayley, która przeszkadza Becky w zdobyciu tytułu i potencjalnie na SNME lub na MITB dostajemy Triple Threacik o ten pas, kurde robi się ciekawie przy tym tytule, dlatego stawiam na Lyre. Typ: Lyra Valkyria   Pat vs Gunther - Ciężko coś powiedzieć, w sensie Gunther potrafił mieć co jakiś czas problem do komentatorów, ale jak widać teraz dopiero mamy tego kulminację, Pat w ringu jest solidny, a Gunther jest szefem, więc starcie może wyjść dobrze, jednak ciężko mi stwierdzić jaki jest cel tego starcia, czy będą chcieli odbudować Guntherka i totalnie rozwali Pata? Czy może dostaniemy wyrównane starcie i w jakiś sposób Pat wygra? Może jeszcze jakiś powrót Goldberga czy coś? No ciężko stwierdzić, Gunther powinien tutaj wygrać tak samo jak potencjalne starcie z Goldbergiem jeśli do niego dojdzie. Typ: Gunther   Fatal 4 Way o tytuł US - Walka, która moim zdaniem będzie showstealerem, w sumie dostaliśmy połączenie dwóch feudów i skleiliśmy z tego wieloosobową walkę lubię takie zabiegi i tutaj to zadziałało, pierwsza obrona Jacoba i powiem wprost Jacob raczej to obroni, ale mam lekką niepewność, jednak kto miałby wtedy wygrać? Knight dopiero stracił, Drew powinien lecieć na World Title po tym feudzie jak dla mnie, a Priest? No w sumie Priest by mógł, ale nie wydaję mi się, że to ugra, Jacob jest najrozsądniejszym wyborem, feud tej czwórki fajnie się oglądało w drodze do Backlash no i w sumie tyle. Typ: Jacob Fatu   One Last Time Cena vs Orton - No i walka wieczoru, ogólnie feudzik spoko, do tej pory pamiętam Cenę na Raw after mania i to jego "shit" przed RKO xDDDD cały czas mi to łeb rozwala, świetnie to wyszło, gdyby nie było tego "shit" to by to tak nie wybrzmiało ot kolejne RKO na Cenie, a taki mały smaczek zrobił z tego coś lepszego później po prostu wymieniali się uprzejmościami i trochę przeszłością, solidnie jak to na tych zawodników przystało, świetnie na micu i jakoś feudzik się kręcił, szkoda, że Orton został pierwszym rywalem Ceny, wolałbym, żeby był ostatnim, ale.....ostatnim też może być w karierze, bycie pierwszym w tym wypadku nie wyklucza bycia ostatnim i może tak się stanie, w końcu ostatni występ Ceny będzie dopiero wnioskuję, że w Listopadzie/Grudniu, a do tego jeszcze 6-7 miesięcy, więc wszystko możliwe, walka raczej dupy nie urwie, spodziewam się kolejnego dwugwiazdkowego starcia tak jak na WM, ale tutaj będzie chodziło o nostalgie i ogólnie chciałbym, żeby zrobili ten motyw z bodajże No Way Out 2008 tylko w odwrotnych rolach, teraz to Cena uderza sędziego i cyk DQ i broni tytuł, kurde ale to by tu siedziało, ale mam wrażenie dziwne, że tego nie zrobią, więc stawiam, że Cena tutaj obroni, jeszcze ponoć Kodeusz ma się dzisiaj pojawić, to też ciekawe co WWE będzie kombinowało. Typ: John Cena
    • Kejrol
      1. John Cena  2. Lyra Valkyria  3. Gunther 4. Jacob Fatu 5. Dominik Mysterio  
    • Bastian
      1. John Cena (c) vs. Randy Orton - Singles match for the Undisputed WWE Championship 2. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch - Singles match for the WWE Women's Intercontinental Championship 3. Pat McAfee vs. Gunther - Singles match 4. Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre - Fatal four-way match for the WWE United States Championship 5. Dominik Mysterio (c) vs. Penta - Singles match for the WWE Intercontinental Championship  
    • Bastian
      Fatal 4 Way Match zapowiada się na najlepszą walkę na Backlash. Fajnie iskrzy między Knightem a Priestem. Może heel turn tego drugiego? Tłum wciąż żywiołowo reaguje na Knighta, można by to było nieźle sprzedać. Jade Cargill pokazała dużą moc w walce z Jax, przegrała zdezorientowana przez Naomi, więc traci niewiele. Niech Nia przestanie używać tego przysiadu z narożnika. W domyśle ten ruch ma mocarny potencjał, ale Jax botchuje go za każdym razem. Impetu w tym żadnego, tylko się śniadanie cofa u oglądającego  W walce z Jade botch był podwójny, bo Nia przy pinie miała jedną nogę poza linami.  U kobiet nazwiska i programy przecinają się w niemal każdej możliwej kombinacji, sporo możliwości, a finalnie pewnie niedługo kolejne title shoty dla Jax, a pas dla Charlotte.  Fraxiom idą do góry, mistrzów już przypięli, za chwilę pewnie poskładają DIY i MCMG. Mistrzostwo najpóźniej na SummerSlam? Carmelo Hayes postawił się Blackowi nieco dłużej niż Miz, ale i tak umoczył. Jeszcze tylko TT Match z Blackiem i jakimś zagubionym facem, kolejna porażka Miza i można lecieć dalej... Ostatnie SD przed Backlash kończymy mało oryginalnym widokiem głuchego jak pień Ceny, inkasującego RKO out of nowhere. Heelowy Jaś musi ograć Ortona w jego rodzinnym mieście.  
  • Dodaj nową pozycję...