Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling Superb Generation by Wiaterito

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

21.02.2016 - WSG Golden Glory (Każde mistrzostwo jest na szali, odpowiednik Night of Champions)

13.03.2016 - WSG Steel Rush (Zwyczajne Pay-Per View poprzedzane Co-Main Eventem i Main Eventem walkami w klatce)

Mistrzostwa w WSG:

- WSG Championship

- WSG WHC Championship

- WSG Hardcore Championship

- WSG Tag Team Championships

To be Continued...

Eric Bischoff : Panie i panowie! Witam na prezentacji pierwszej gali spod szyldu Wrestling Superb Generation! Jest to pierwsza w pełni moja, niezależna federacja, która może wam zagwarantować najlepszych zawodników w tym biznesie takich jak John Cena, Triple H, czy Randy Orton, a nawet AJ Styles! Nie zabraknie również gwiazd ze scen indys takich jak Jay Lethal, czy Roderick Strong.. To ja Wam już nie zawracam głowy i zapraszam na prezentację walk, które ujrzycie już w ten wtorek! Pozdrawiam, Eric Bischoff!

WSG CLASH #1 - 09.02.2016

1. Normal Match

Sami Zayn vs. Kurt Angle

2. Tag Team Match for #1 Contender to Tag Team Championships

The Dudley Boyz vs. Bullet Club (Doc Gallows & Karl Anderson /w AJ Styles & Finn Balor)

3. Tag Team Match for #1 Contender to Tag Team Championships

The Hardyz vs. The Shield (Dean Ambrose & Seth Rollins /w Roman Reigns)

4. Falls Count Anywhere Match for #1 Contender to Hardcore Championship

Rey Mysterio vs. Kevin Owens

5. Normal Match for #1 Contender to WSG Championship

Roderick Strong vs. Jay Lethal

Edytowane przez WiateritoKA
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yarexon

2

• WiateritoKA

2

Siema Wiater, miło tu zobaczyć czasem znajomy nick ;) No i wtam w Booking Zone.

Po twojej federacji to raczej mało nie należy się spodziewać, a karta, która nam pokazujesz udowadnia nam to już na samym początku. Mamy fajną zapowiedź pierwszej gali. Zabrakło mi tutaj trochę przedstawienia pełnego rosteru, tak, żeby wszystko było jasne. Dałeś nam dosyć ciekawą kartę. Dywizja drużynowa jest mocna, bo już na pierwszej gali poznamy obydwu pretendentów. Marzy mi się feud Bullet Club vs. The Shield. Cieszy mnie, że takie postacie jak Kurt Angle nie są jedynie w walkach wieczoru, bo to może być dobra promocja Sami'ego. Rey o pas Hardcore? Kevin raczej jest z góry skazany na zwycięstwo. Fajnie, że w walce wieczoru mamy dwóch dobrych ringowo zawodników, bo zobaczymy świetną walkę, a zwycięzca będzie mógł zostać pierwszym mistrzem. Strasznie lubisz tego Stronga :) Życzę weny.

• 2 tygodnie później...

*Na arenie gasną światła, i rozbrzmiewa ten oto

,a na arenie pojawia się ku uciesze każdego fana Generalny Menadżer Clash Eric Bischoff! Fani szaleją i wiwatują dla Menadżera, który wchodząc do ringu trzyma mikrofon w ręku. Zobaczmy co ma do powiedzenia!*

Eric Bischoff : Ladies and Gentlemen welcome to Tuesday Night Clash! Witam na pierwszym show spod szyldu mojej nowej lepszej niż każda inna, brutalniejszej niż każda inna i zdecydowanie bardziej ekstremalna niż każda inna, którą matka ziemia nosiła! Jest to o wiele bardziej innowacyjna federacja niż mieliście okazje widzieć u Dixie Carter.. O wiele bardziej rozrywkowa organizacja niż mieliście przyjemność oglądać u Vincenta Kennedy'ego McMahona! O wiele bardziej ekstremalna rozrywka i akcja niż była u Paula Heymana w Philadelphii! Witam w Wrestling Superb Generation, gdzie została przeprowadzona fuzja pro-wrestlingowa, ale co do tej fuzji to myślę, że sami wszystko zobaczycie z czasem... Zdecydowałem, że ten biznes potrzebuje kogoś, kto potrafi to chwycić za gardło i kontrolować wszystkim sam! Mieć wszystko opanowane! Że fani pro-wrestlingu potrzebują kogoś, kto ich w końcu będzie słuchał! Zaufajcie mi.. Ta federacja to jest coś czego potrzebujecie, coś od czego się uzależnicie, nie będziecie w stanie się oderwać... Przyznajmy sobie szczerze... Poprzedni inwestorzy nie mogli tego zrobić za jednym razem... A ja to już zrobiłem, tym oto pstryknięciem stojac tu w ringu .

*Wraz z pstryknięciem Erica Bischoffa na arenie rozbrzmiewa

i na arenie pojawia się Kevin Owens! Publika reaguje gromkim cheerem! Ten zawodnik ma dzisiaj ustaloną walkę z Reyem Mysterio w której będzie mógł się wykazać i zostać pierwszym z pretendentów do tytułu WSG Hardcore... Jednak... Co on tu robi?! Przecież dostał walkę... Idzie po rampie w stronę ringu i staje już przed Ericiem Bischoffem..*

Eric Bischoff: Myślisz, że możesz sobie tak przychodzić tutaj? Nawet nie powinieneś się tu teraz pojawiać, masz walkę potem!

Kevin Owens: Jak widzisz stoję tu.. Mówiłeś, że to Ty rządzisz tą federacją i jak to masz wszystko dopięte na ostatni guzik, jak widać nie... W WSG już od razu pojawił się nowy inwestor! Który nie tyle, co ma pod kontrolą kontrakty w WSG, co może zwolnić każdego, mówiąc każdego mam nawet Ciebie... Stworzyłeś za dużo klauzul zakładając tę federację i jak widać... Mogą one zostać nawet użyte przeciwko Tobie... Kto jest tym inwestorem? Nie powiem, gdyż teraz jest to nie istotne, Ericu póki co, daj mi pracować, daj mi spokojnie zwyciężyć mistrzostwo Hardcore'u na Golden Glory... A wszystko się samo wyjaśni.. Podpowiem Wam tylko jedno... Miałem już okazję pracować z tym człowiekiem i współpraca przebiegała świetnie... Zapewniam Was, że byłby to lepszy właściciel federacji, niż jakiś tam Bischoff, który nie potrafił utrzymać World Championship Wrestling w jedności, tylko mu się porozsypali zapaśnicy po świecie, chcecie, żeby się tutaj to samo stało? No też tak uważam.. Dlatego myślę, iż...

Eric Bischoff: Za kogo Ty się do cholery masz... Jesteś tylko ...

*Kevin Owens w tym momencie uderzył Bischoffa mikrofonem w głowę, kiedy ten tylko padł na matę po uderzeniu mikrofonem, Owens od razu podnosi Chairmana WSG i... Package Piledriver! Oh God! Kevin Owens albo musi mieć mocny mur za plecami i jest pewny że nic mu nie grozi, albo jest szaleńcem! Obraz gaśnie.*

1. Normal Match

Sami Zayn vs. Kurt Angle

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1426/3735_Sami_Zayn.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/129/165_Kurt_Angle.jpg

Winner: Kurt Angle via Olympic Slam + Ankle Lock f. Submission (7:54)

*Kurt Angle cieszy się w środku ringu, po chwili przechodzi do narożnika i unosi ręce w górę! To jest prawdziwa chwila chwały dla Medalisty! Jednak, zaraz, zaraz...

ogarnia całą arenę! Czy to możliwe?! Jack Swagger wychodzi z zaplecza na stage! Jack Swagger w WSG! Real American! Ale, zaraz... Za nim wychodzi Zeb Colter! Real American stoi na stage'u i razem z Zeb Colterem i sporą grupą ludzi na arenie wykonują gest "We! The People!" Jack Swagger już wbiega na ring, do walki z Anglem, jednak przy samym apronie się zatrzymuje.. Colter coś szepcze Swaggerowi do ucha, jednak nie wiemy co powiedział, jednak wiemy jaki miało skutek! The Patriot się powstrzymał przed walką i wycofał się na zaplecze, obraz gaśnie widokiem sprowokowanego Kurta Angle'a!*

Słyszymy ten oto theme song.. My dobrze wiemy co to oznacza! Bullet Club wchodzi na ring! Na samym przodzie wychodzi Finn Balor, który wskazuje palcami na logo Bullet Clubu widniejącego na koszulce.. Za nim pojawia się AJ Styles, który ze swoich rękawic, złączając ręce pokazuje również logo stajni, a za nimi wychodzą "gwiazdy" dzisiejszego wieczoru, gdyż to oni dzisiaj będą reprezentować Bullet Club, mianowicie.. Machine Gun Karl Anderson! Oraz Doc Gallows! Grupa wolnym krokiem idzie w strone ringu, gdy już do niego wchodzą AJ Styles chwyta mikrofon i zaczyna mówić..*

AJ Styles: Tak jest! Najgroźniejsza grupa w pro-wrestlingu zawitała również tutaj... W Wrestling Superb Generation! Słuchajcie, zapewne znacie nas z poprzednich poczynań więc dobrze wiecie jakie one są.. Działamy szybko i skutecznie, niestety nie bezboleśnie.. Działamy niczym kule z karabinu , które wbijają się wprost w wasze ciała i nie chcą wyjść.. We are The Bullet Club! And we're the baddest stable in this business! Eric Bischoff dzisiejszego wieczoru dał tym oto dwum Terminatorom pojedynek, który byc może otworzy im drzwi do korytarza prowadzącego do pasów drużynowych potocznie zwanych Tag Team Championships.. Jednak nie na darmo, więc pozwólcie, że przeprowadzimy mały wywiadzik z wojownikami Bullet Clubu na dzisiejszej gali.. Karl, zacznijmy od Ciebie.. Jakie masz odczucia przed rozwaleniem głów Dudleyzów i przed metaforycznym ich rozstrzelaniem?!

Karl Anderson: Na początku powiem, że kocham fakt, iż od razu możemy zawalczyć o pasy Tag Teamowe! Nie od razu się dostaje taką szansę,a przede wszystkim.. Kocham fakt, iż naprawdę w niedługim czasie.. Zostaniemy mistrzami Tag Team! A wiecie co jest tutaj jeszcze lepsze? Nie ważne, czy to będzie The Shield, czy chłopczyki Hardys, ponieważ wyślemy ich z powrotem do federacji z której przybyli, ups, przepraszam.. Ona już nie istnieje! I powiem Wam tylko jedno... To, że zaistnieliście tam, zbieraliście największe laury.. Nie oznacza, ze tutaj będzie to samo, ba! Powiem Wam, że będzie inaczej... Mało tego, Finn co byś powiedział na jakiś pas dla Ciebie? Który według Ciebie najbardziej przypasowałby do Twojej kurtki z naszym "herbem"?

Finn Balor: Prosze Karl... Nie nazywaj mnie już Finn, wszyscy dobrze wiemy, jak powinienem się nazywać w ringu... Powiem to poraz drugi w swojej karierze, spodziewałem się, że powiem to na początku i na końcu kariery... Jednak powiem teraz... My name is Prince Devitt... Finn Balor is out! Nie ma Finna Balora, można nawet powiedzieć, że go nigdy nie było, Prince Devitt był zawsze... Jednakże odnosząc się do Twojego pytania Karabinie.. hehe. To dodam, że bardzo podoba mi się pas Wagi Ciężkiej... Jest taki.. Klasyczny, taki sam jaki nosił Goldberg podczas gal WCW kiedy byłem nieco mniejszy... Będę o niego walczył do ostatniej kropli krwi, Bischoff, czy Ci się to podoba, czy nie!

AJ Styles: A Ty, Gallows? Coś Ty taki mało rozmowny?

Doc Gallows: Mhmm...

AJ Styles: No nic, porozmawiamy pewnie potem, przy piwie... A więc, panie i panowie!

*

Oj my dobrze wiemy, co ta muzyka oznacza... Eric Bischoff jest na drodze do ringu, czyżby znalazł jakieś niedopatrzenia w wypowiedzi członków Bullet Clubu?!*

Eric Bischoff: Żeby wszystko było jasne...Z Uwagi na wcześniejsze wydarzenia z gali z Kevinem Owensem itd. itp... Ogłaszam, że o ile mnie pamięć nie myli, to jeszcze JA ustalam tutaj walki i nic nie słyszałem na temat daniu Fi... Prince'owi Devittowi walki o pas Wagi Ciężkiej, ale jeżeli już się tak rwiecie... Za tydzień... Prince Devitt w walce o pretendenta do tytułu Wagi Ciężkiej na Golden Glory, przeciwko... AJ Stylesowi! Tak jest! Na następnym Clash Devitt vs. Styles, babey! A tymczasem... Karl... Doc... nie połamcie sobie nóg... Powodzenia całej czwórce.. Przyda wam się!

*Lekko zakłopotany Styles spogląda na Devitta i nie wie co powiedzieć, te same emocje wyraża Prince... Jednak Karl i Doc nie zamierzają tracić czasu i rozgrzewają się przed walką z Dudleyzami, gdyż właśnie ich theme song rozbrzmiał... Zaczynamy walkę!*

2. Tag Team Match for #1 Contender to Tag Team Championships

Bullet Club (Doc Gallows & Karl Anderson /w AJ Styles & Prince Devitt) vs. The Dudleyz (Bubba Ray Dudley & D-Von Dudley)

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3096/42_Karl_Anderson_8th_Year_Anniversary.jpg&http://psd-dreams.de/data/thumbnails/241/3709_Doc_Gallows.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/142/Bubba_Ray_Dudley_cut_by_Danger_Liam.jpg&http://psd-dreams.de/data/thumbnails/632/D_Von_Dudley_1_cut_by_Danger_Liam.jpg

Winners: #1 Contenders for WSG Tag Team Titles Doc Gallows & Karl Anderson "Bullet Club!" via Gun Stun on Devon Dudley by Karl Anderson

*Perfidnie AJ Styles oraz Prince Devitt odwrócili uwagę podczas walki Dudleyzów, aby ich koledzy z grupy mogli zwyciężyć... Bullet Club po nieczystym zagraniu od Stylesa, który odwrócił uwagę Devona i od Devitta który odwrócił uwagę Bubby wygrywa i obraz gaśnie.*

*Widzimy Mike'a Tenaya w miejscu, gdzie przeprowadza się wywiady, przykłada on mikrofon do ust.*

Mike Tenay: Panie i panowie witam was serdecznie w pierwszym wywiadzie w WSG, a moimi goścmi będą...

*Zanim Tenay zdążył dokończyć swoje zdanie, już za pleców nagle pojawił się Dean Ambrose, który przestraszył Tenaya i psychodelicznie zaczyna się śmiać... Za nim pojawiają się Reigns oraz Rollins.*

Roman Reigns: Wybacz, on się zawsze tak zachowuje, zaraz mu przejdzie...

Seth Rollins: Przejdzie, przejdzie, kiedy dostanie w swoje ręce, któregoś z tych obrzydliwych braci, czy to Jeff, czy to Matt.. Nie ma różnicy.. Każdy z nich otrzyma Avada Kedavra... I niczym w filmie... Zostaną spetryfikowani i nikt o nich juz nie usłyszy... Znikną już raz na zawsze...

Dean Ambrose: Dawajcie mi tych Hardysów, w tej chwili!

*The Shield w tym momencie zaczęło szybkim krokiem iść w stronę szatni, a Tenay zniesmaczony spogląda na kamerę.*

Mike Tenay: Więc to by było na tyle... Moimi gośćmi byli The Shield...

*I obraz gaśnie.*

3. Tag Team Match for #1 Contender to Tag Team Championships

The Hardyz vs. The Shield (Dean Ambrose & Seth Rollins /w Roman Reigns)

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/62/Jeff_Hardy_32_cut_by_Danger_Liam.jpg&http://psd-dreams.de/data/thumbnails/25/Matt_Hardy_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose_2_CutByJess_06March2014.jpg&http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/seth_rollins_2.jpg

Winners: #1 Contenders for WSG Tag Team Titles Dean Ambrose & Seth Rollins "The Shield!" via Avada Kedavra on Matt Hardy by Seth Rollins (14:36)

*Czyli to już potwierdzone.. Bullet Club przeciwko The Shield na Golden Glory o pasy Tag Team... Ale zaraz, zaraz... Ambrose chwyta Matta Hardy'ego za włosy i... Dirty Deeds! Oh God! Roman Reigns robi swoje charakterystyczne "UUUUAAAAA!", Ambrose oraz Rollins podnoszą Matta i... Spear od Reignsa! Matt Hardy wyeliminowany, dosłownie... Jeff leży poza ringiem, gdzie jest skazany na odpoczynek... Jednak nie! Reigns szybko podniósł Jeffa i podchodzi z nim do stołu komentatorskiego, przy którym swoją drogą zasiadają Paul Heyman oraz Tazz, zaczynają oni wstawać, stoją już tam Ambrose i Rollins i... Triple Powerbomb na stół komentatorski! Biedny Jeff... Ciekawe kiedy ich znów zobaczymy, raczej nie szybko.. Dean Ambrose chwycił mikrofon do ręki... Co on chce nam powiedzieć?!*

Dean Ambrose: Tag Teamy, Tag Teamy i jeszcze raz Tag Teamy... Wiecie co? Tamte federacje, oczywiście mówię o tych poprzednich... mogły sobie mieć niesamowitych pojedynczych wrestlerów, zapewne znalazł się tam nie jeden... Ale z tego co widzę, żadna inna organizacja, nie miała takich tag teamów, jakie ma teraz WSG. Zapewniam Was, że ta ffff....Federacja ma najlepsza dywizję tag teamową, jaką nosiła ta matka ziemia! I to jest fakt, jestem z Wami szczery, szczerość to podstawa, wiem, wiem... Jednak chcemy się wzbić ku szczytowi i zaczniemy już dziś... Trzymajcie się chłopaki i powodzenia... Gdyż wam się przyda... Uważajcie, gdyż nasza amunicja jest spora, a posługiwać się karabinami to my umiemy... Nie zmuszajcie nas do wyjęcia broni przed Golden Glory...

*W tym momencie cała trójka z The Shield wykonuje gest Bullet Clubu... Cóż za zagorzała rywalizacja się nam szykuje na Golden Glory o pasy Tag Team... Nic tylko patrzeć i czekać na rozwój wydarzeń, a tymczasem... Obraz gaśnie.*

*Na arenie rozbrzmiewa ten oto theme song, to oznacza tylko jedno, że Rey Mysterio, Master of 619 wchodzi na arenę! Publika wybucha ogromnym cheerem, a sam Luchador wchodzi do ringu na stage'u przybijając piątki z fanami... Publiczność go uwielbia i to widać... Rey wchodzi do ringu i sięga po mikrofon... Chyba coś powie..*

Rey Mysterio: No i znów znajduje się tutaj... Przyznam wam się... To uzależnienie jest nieuleczalne.. Cokolwiek bym nie zrobił ilekolwiek razy bym doznał kontuzji, wracam tu dla was! Gdziekolwiek fani wrestlingu skupiają swoje oczy, ja się tam pojawiam! I nie jest inaczej tutaj w WSG prowadzonym przez Erica Bischoffa, z którym miałem przyjemność pracować jeszcze w latach 90-tych, więc znamy się co nieco, dużo temu człowiekowi zawdzięczam... Przeszliśmy przez wiele rzeczy razem... Jednak to jest wrestling i przez wiele rzeczy musiałem przejść sam, nie inaczej jest tutaj, dzisiejszej nocy, muszę zacisnąć maskę i walczyć za dumę Lucha Libre! Zacznę od pokonania Kevina Owensa i zdobycia pasa Hardcore na Golden Glory! Kto jest za?!

4. Falls Count Anywhere Match for #1 Contender to Hardcore Championship

Rey Mysterio vs. Kevin Owens

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/Rey_Mysterio_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1064/Kevin_Owens_0_cut_by_Danger_Liam.jpg

Winner: #1 Contender for Hardcore Championship Kevin Owens via Package Piledriver f. Pinfall (15:24)

*Czyli Kevin Owens pierwszym z pretendentów do tytułu Hardcore'u, kto bedzie następny? Pewnie przekonamy się na następnej gali Clash! Co dalej z Reyem Mysterio? Oto jest pytanie..*

*Na arenie rozbrzmiewa ten oto

i na arenie pojawia się Jay Lethal! Pierwszy z uczestników dzisiejszej walki wieczoru wchodzi właśnie do ringu, jest uśmiechnięty i po prostu widać, że chce coś z siebie teraz wyrzucić, ma już mikrofon w ręce, wchodzi do ringu, cóż on powie?!*

Jay Lethal: A więc to jest to Twoje WSG Bischoff?! To jest to o czym mi mówiłeś gdy podpisywałem z Tobą kontrakt?! Ta... Energia, te ... emocje. Te .. wybuchy, nie no wybuchów nie ma, choć zaraz może mogą być... w każdym razie dzisiaj mam szansę zostać pretendentem do tytułu WSG i...

*Zaraz, zaraz... Nagle na hali rozbrzmiewa

... Oh My God czy to on?! Raven! It's Raven! Ale... co on tu robi?! Podchodzi do Jaya Lethala... Publiczność chantuje "Raven! Raven! Raven!" i... Handshake! Uścisk dłoni między Ravenem a Jayem Lethalem, o co tu chodzi?!*

Jay Lethal: Panie i panowie... Przedstawiam Wam mojego nowego menadżera w WSG... Były WWF Hardcore Champion... Były ECW Heavyweight Champion... It's Fuckin' Raven!

*Teraz rozbrzmiewa theme song Rodericka Stronga i zaczynamy dzisiejszy Main Event! Pretendent do pasa WSG na szali!*

5. Normal Match for #1 Contender to WSG Championship

Roderick Strong vs. Jay Lethal /w Raven

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1040/Roderick_Strong_2_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/124/41_Jay_Lethal_6th_Year_Anniversary.jpg/whttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/132/4949913489_42e776cfc4_o.jpg

*Roderick Strong już się przygotowywuje do wykonania Death by Roderick, jednakże do ringu wbiega Raven i momentalnie odpycha Stronga od Lethala i mamy... Raven Effect! Strong znokautowany, a sędzia nakazał zabić w gong! Koniec walki! Ale kto jest pretendentem?! Na hali rozbrzmiewa theme song Erica Bischoffa... Na pewno będzie miał coś ciekawego do powiedzenia!*

Eric Bischoff: Co to za cyrk mi się zrobił w walce wieczoru?! To jest niedopuszczalne! Raven zapłacisz za to w następnym tygodniu, gdyż zmierzysz się z .... Braunem Strowmanem w No Holds Barred Matchu! Lepiej zacznij się już przygotowywac... A co do Stronga i Lethala... Panowie.. Zawalczycie na Golden Glory o pas WSG! W stypulacji Ladder Match! Pas WSG będzie zawieszony i Raven ma zakaz zbliżania się do ringu podczas tej walki.. Podobało się show?! Zapraszam za tydzień na jeszcze lepiej zapowiadającą się edycję Wrestling Superb Generation Clash!

*Widokiem zakłopotanego Ravena i mierzących się wzrokami Stronga i Lethala kończymy dzisiejsze Clash! Obraz gaśnie.*

KARTA NA GOLDEN GLORY (AKTUALNA)

Ladder Match for WSG Championship

Roderick Strong vs. Jay Lethal

Tag Team Match for WSG Tag Team Championships

Bullet Club (Doc Gallows & Karl Anderson /w. AJ Styles & Prince Devitt) vs. The Shield (Dean Ambrose & Seth Rollins /w. Roman Reigns)

??? match for WSG Hardcore Championship

Kevin Owens vs. ???

Edytowane przez WiateritoKA

Ile już tutaj było takich federacji co prezes twierdził, że jego federacja będzie inna i lepsza, ale w sumie jak inaczej można się zareklamować? Oczywiście nie mogło być innej nazwy tygodniówki niż Clash, kiedy ja to ostatnio widziałem xd.Widzę, że mocno będziesz budował Owensa co mi się bardzo podoba, bo jak tak fika do szefa to faktycznie może być coś na rzeczy z tymi jego mocnymi plecami.

A liczyłem może na jakieś zaskoczenie :( Zawiodłeś mnie tu trochę.

Bullet Club bardzo fajnie jest u ciebie prowadzony jak na razie i nie wiem czemu, ale przypominają mi oni A&E. Tak czy siak z pewnością to będzie jeden z topowych produktów u ciebie co również jest dobrą wiadomością. Oczywiście BC wygrywa, inaczej być nie mogło.

Faktycznie mamy u ciebie mocną dywizję drużynową. The Shield to była moja ulubiona stajnia, więc mam teraz wielki dylemat kto zgarnie pasy, bo obie stajnie są mocne. Jedno jest pewne, będzie ciekawie.

Potem mamy Rey'a, który daje przywoity speech jak na face'a. Nie zaniżył poziomu, ale musi wejść w jakiś feud, żebyś był w stanie mnie nim zaciekawić.

Jay jak zawsze na luzie i to jeszcze z nowym menadżerem, który jak dla mnie kompletnie do niego nie pasuje, więc Lethala czeka albo zmiana gimmicku albo jakiś szybki rozłam i feud ze swoim menago. Ciekawa końcówka tej walki, bo i Roddy i Jay nadają się do zgarnięcia tego pasa.

Ciekawie ułożyłeś sobie hierarchie, na pewno jest mocna dywizja tag team i ciekawy feud zobaczymy o HC i WSGC, ale te gale to będziesz musiał dłuższe zrobić, bo przykrótko trochę. Życzę weny ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...