Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by MZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://www.userlogos.org/files/logos/Aimincorp/wwe.png _______________________________________________________________________

http://www.officialpsds.com/images/thumbs/WWE-RAW-LOGO-3D-psd89776.png

RAW Roster:

- AJ Styles

- Seth Rollins

- Alberto Del Rio

- Kalisto

- Alex Riley

- Big Show

- Bray Wyatt

- Brock Lesnar

- Chris Jericho

- Daniel Bryan

- Dolph Ziggler

- Jack Swagger

- John Cena

- Kane

- Wade Barrett

- Mr. McMahon (Chariman WWE)

- Roman Regins

- Triple H

- Randy Orton

- Sheamus

- Cody Rhodes

- Sting

- Enzo Amore

- Kofi Kingston

http://vignette4.wikia.nocookie.net/wweallstars/images/9/92/Classic_ECW_logo.png/revision/latest?cb=20110412024817

ECW Roster:

- Raven

- Kevin Owens

- Mick Foley

- Dean Ambrose

- Rey Mysterio

- Sabu

- Sandman

- Rhyno

- Paul Heyman ( Chariman ECW)

- Rob Van Dam

- Finn Balor

- Rick Steiner

- SID

- Tommy Dreamer

- Christian

- Drew Mcintyre

- Baron Corbin

- Apollo Crews

- Hideo Itami

- Austin Aries

- Solomon Crowe

- Cesaro

http://cdn.shopify.com/s/files/1/0775/6011/t/9/assets/logo.png?4413267549199446491

Alumini:

- Batista

- Billy Gunn

- X-pac

- Jeff Hardy

- Matt Hardy

- John Morrison

- Ken Shamrock

- MVP

- Papa Shango

- Road Dogg

- Scott Stainer

- Shane McMahon

- Val Venis

- Vader

- Big Boss Man

- Viscera

- Camacho

- Curt Hawkins

- Tyson Kidd

- Stone Cold Steve Austin

- Shawn Micheals

- The Rock

- Rikishi

- Kevin Nash

- Hulk Hogan

- Goldberg

Music Theme Song:

??? Vacant

http://i1204.photobucket.com/albums/bb413/ausbelt/Wwephotoshop2.png

??? Vacant

http://vignette3.wikia.nocookie.net/strictlyecw/images/4/4d/Ecw_old.gif/revision/latest?cb=20100304181020

??? Vacant

http://www.accelerator3359.com/Wrestling/pictures/wwfeuropean.png

??? Vacant

http://vignette4.wikia.nocookie.net/prowrestling/images/e/ea/ECW_World_Television_Championship.png/revision/latest?cb=20120311001653

Pay-Per-View

- WWE Royal Rumble

- ECW Massacre Extreme Days

- WrestleMania

- ECW One Night Stand

- WWE Over the Edge

- King of the Ring

- ECW Backlash

- Money In The Bank

- SummerSlam

- Hell in a Cell

- WWE & ECW Night of Champions

- No Mercy

- Survivor Series

- No Way Out (ECW & WWE)

- TLC

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

3

• Yarexon

2

• Giero

1

Top użytkownicy w tym temacie

Witam was wszystkich serdecznie! Jest to mój pierwszy booking mam nadzieje że nie którymi forumowiczom przypadnie on do gustu a więc zapraszam na pierwsze Monday Night RAW #1!

http://www.officialpsds.com/images/thumbs/WWE-RAW-LOGO-3D-psd89776.png

Do ringu zmierza Vince McMahon! Którego fani przywitali nie zbyt miło...

Vince wchodząc do ringu od razu poszedł po mikrofon...

Vince: Witam was wszystkich serdecznie na pierwszym Epizodzie Monday Night RAW w 2016 roku!

Na Arenie rozbrzmiały chanty " Yes Yes Yes "...

Vince: Jak wiemy wielkimi krokami zbliża się WrestleMania 32! A przed nami Royal Rumble!

Fani: Yes Yes Yes!

Vince: Proszę Zamknijcie się! Daniela tutaj nie ma! I go nie będzie...

Aż po chwili rozbrzmiał Theme Paula Heymana! Paul zjawił się na rampie!

Fani: ECW ECW ECW!

Heyman spokojnym krokiem zmierza do ringu, wszedł z uśmiechem na twarzy, bierze mikrofon...

Paul Heyman: Vince! Nie zapomnij że podpisaliśmy kontrakt! W którym moja federacja zawarła z tobą układ w każdej chwili mogę za kontraktować Daniela Bryana z powrotem po kontuzji w moim rosterze!

Vince McMahon: Paul Spokojnie, Spokojnie! Dobrze o tym wiem ale wszyscy wiemy że tego nie zrobisz, wiesz z czym by się to wiązało...

Paul Heyman: Fani tego oczekują a to jest dla dobre biznesu! Właśnie w tym momencie fani domagają się Bryana! I nie tylko!

Vince: Dobrze o tym wiem, jednakże Daniel nie jest w stanie jeszcze walczyć i nie dostał jeszcze zielonego światła od lekarzy a jak dostanie to i tak go nie dopuszczę do ringu...

Heyman: Dobrze każdy z nas to rozumie, jednakże jak będzie już w stanie wiedz że ja go dopuszczę do ringu ale to już w E C W!! Paul wyszedł z ringu rzucając mikrofonem...

Vince: Ale jest jedno ale Paul które może ci zaszkodzić, mogę ci już teraz przedstawić uczestnika Royal Rumble Matchu!

Na Arenie rozbrzmiał Theme Brocka Lesnara...

Paul zdziwiony obecnością Brocka na Arenię, jednakże się uśmiechnął i spojrzał prosto w twarz Lesnarowi...

Do ringu zmierza Lesnar który za śmiał się z Heymana, wchodząc do ringu uścisnął dłoń Vince'owi, zabrał mikrofon...

Brock: Wróciłem tylko po jedno! Po pas WWE World Championship! Zwyczajnie mam gdzieś kto stanie mi na drodze, skopie każdemu dupę czy to będzie The Rock, Dean Ambrose, John Cena każdy zawita do Suplex City i to ja wyjdę z tej walki zwycięsko!

Lesnar odłożył mikrofon, opuszczając ring przy swoim Theme Songu...

W szatni przygotowuje się AJ Styles do walki...

Aż po chwili za AJ'em zjawia się Dolph Ziggler...

Ziggler: AJ Styles, AJ Styles, AJ Styles...

AJ Styles: I co związku z tym?

Ziggler: Wiedz że mam cie na oku!

AJ Styles:Wiedz że ja ciebie też już od bardzo dawna!

Ziggler:To zawalczymy tu i teraz!

AJ Styles: Spojrzał się na Zigglera to za 5 min w ringu CZEKAM!

______________________________________________________________________________________

Pierwsza Walka AJ Styles vs Dolph Ziggler Single Match

Do ringu zmierza AJ Styles przy ogromnym popie ze strony fanów, wykonał swój gest czekając na przeciwnika... Po chwili rozbrzmiał Theme Dolpha Zigglera który został przywitany przez fanów niezbyt fajną reakcją. Obaj zawodnicy już w ringu czekają na gong! A więc Gong! Pierwszy rozpoczął AJ Styles łapiąc przeciwnika rzucając go na matę... AJ zaczął go dusić, jednakże Ziggler wyszedł z duszenia za pomocą kontry odbijając się od lin wykonując AJ'owi Dropkick a więc pin 1... AJ Odskakuje! Ziggler podniósł przeciwnika wykonując mu neckbreakera! Ziggler postanowił podnieść AJ'a wbijając go w narożnik! Ziggler rozpędził się u i chciał wykonać Stinger Splash jednakże AJ się odsunął i Ziggler trafił prosto w narożnik, szybki roll-up 1... 2... Ziggler odskakuje, AJ odbija się odbija od lin jednakże Ziggler wykonał Superkicka, Ziggler szybko wykonuje pin 1.. 2..! AJ odskakuje! Więc Ziggler postanawia wykonać jeszcze jednego SuperKick'a w stylu Shawn Michealsa zaczął stukać nogą w ring! AJ powoli wstaje, Ziggler próbuje wykonać Superkicka jednakże AJ się schyla! Wykonując Zigglerowi niespodziewanie Pelé Kicka! Przechodząc do szybkiego Roll-Upa 1.. 2...! Ziggler odskakuje! Więc AJ szybko postanowił wbić na narożnik przygotowując się do Splasha! Ale Ziggler szybko wstał i rozpędził się wykonując AJ'owi Enzuigiri!!! AJ wypadł za ring!! Sędzia zaczął odliczać 1... 2... 3... 4... AJ wstaje szybko wszedł do ringu! AJ się podniósł Ziggler się rozpędził chciał wykonać Fram Assera, jednakże AJ skontrował to w DDT, AJ podniósł zawodnika wykonując mu Styles Clash pin 1... 2... 3! Wygrana Stylesa została odebrana wielkim popem, jednakże Ziggler zaatakował AJ'a wychodzącego z ringu wykonując mu Zig Zaga! Patrząc się na logo WrestleManii! Jednakże Ziggler postanowił pójść po mikrofon!

Ziggler: A więc każdy z was myśli że AJ jest wstanie zainwestować to co najlepsze w ringu, nie tak nie jest! To ja jestem lepszy od AJ'a jednakże jest pewien cel! Jest to Europen Championship Belt! Mam zamiar go zdobyć i to już na Royal Rumble!

Hola Hola! Rozbrzmiał Theme Vince'a!

Vince: Ziggler to ja tu decyduje kto i gdzie ma walkę! Jednakże twoja koncepcja mi się spodobała! Jednakże trzeba znaleźć ci przeciwnika i raczej wiem kto nim będzie! Będzie to AJ STYLES!

Wkurzony Ziggler zaczął wykrzykiwać na McMahona...

Aż po chwili od tyłu zaszedł go AJ Styles który zaczął go atakować i okładać, po chwili złapał już przeciwnika w akcje kończącą ale ten szybko się wywinął i wyszedł z ringu! Wkurzony Ziggler, zaczął wykrzykiwać że AJ tego pożałuje!!

Na Ekranach Backstage'u pojawił się Paul Heyman ze swoimi zawodnikami z ECW...

Heyman: Pokażmy że coś znaczymy wierze was wszystkich! Jesteście moim najlepszymi zawodnikami pokażmy Vince'owi i jego Rosterowi że to my jesteśmy najlepsi! Że to my jesteśmy EXTREME! Że nasze będzie Royal Rumble! Po chwili Speeche Heymana przerwał Ambrose...

Ambrose: Paul jestem w stanie zaserwować jak najlepszy produkt, tak po za tym w ogóle się nie boje Lesnara czy tam innych zawodników, moim celem jest rzecz jasna pas ECW jaki pas WWE!

Heyman: Jednakże Ambrose! Mam dla ciebie dobrą wiadomość już najbliższym ECW Television stoczysz walkę a na szali znajdzie się pas ECW World Championship! A już na dzisiejszym RAW wyłoni się predent do walki z tobą, powodzenia Ambrose!

Ambrose:Dzięki Paul! Dobry z ciebie człowiek!

Pojawiła się informacja o predenta do pasa ECW World Championship! Zawalczą na dzisiejszym RAW Raven vs Baron Corbin vs Kevin Owens vs Cesaro!

A już na ECW Television! Poznamy walkę o pas ECW Television Championship!

____________________________________________________________________________________________

Do ringu zmierza Chris Jericho który został przywitany miłą reakcją ze strony fanów...

Chris wszedł na ring zmierzając po mikrofon...

Chris: Zbliża się Royal Rumble, moim cele jest też również pas WWE! Obowiązkowo znajdę się w Royal Rumble Matchu, również nie obawiam się żadnego przeciwnika wręcz przeciwnie też mam zamiar wszystkim skopać tyłki! Moim Celem jest pas WWE!

Fani: Y2J Y2J Y2J!!

Po chwili rozbrzmiał Theme Kalisto! Którego fani też przywitali ciepłą reakcją chantując Lucha Lucha, Kalisto również zabrał mikrofon siadając na stoliku komentatorskim...

Kalisto: Moim celem również jest ten pas, jednakże chciałbym dziś stoczyć walkę z tobą Chris! A na szali znajdzie stypulacja...

Chris: Ej ej mówi jaśniej Kalisto, co chcesz zasugerować?!!

Kalisto: Ten kto przegra, wejdzie z numerem #1!

Chris: Choć nie jestem zbytnio zadowolony z tej opcji! Ale przyjmuje twoje wyzwania!

Walka Chris Jericho vs Kalisto Single Match " Ten kto przegra wchodzi w Royal Rumble jako #1 "

A więc panowie już w ringu! Gong! A więc Kalisto wymieniał kilka serii kopnięć w Chrisa który szybko się odsunął od rywala! Uśmiechając się do niego! A więc panowie rozpoczęli od duszenia, Chris przerzucił rywala i zaczął go dusić jednak Kalisto szybko się z tego wywinął odbijąc się od lin! Wykonując Chris'owi Hurricanrana! Szybki Roll-Up! 1, 2...! Chris się podnosi Kalisto przeszedł do duszenia, jednak Chris zaczął walić łokciem Kalisto po brzuchu, wykonał mu Slapa! Kopiąc przeciwnika w brzuch odbiając się od lin wykonuje Kicka prosto w głowę! Kalisto upadł na matę, Chris postanowił wykonać Lionsault jednakże! nie trafił w Kalisto który szybko się podniósł łapiąc przeciwnika wykonując mu Hara-Kiri! Przechodząc do szybkiego pinu 1... 2...! Jednak nie Chris odskakuje! Chris się podniósł a Kalisto przygotowuje się do Handstand headscissors takedown! Kalisto się rozpędził jednakże zawisł na Chrisie! Który skontrował akcje do Walls of Jericho! Kalisto sie nie poddaje choć daleko ma do lin to dalej się przeciąga! Chris nie odpuszcza trzyma przeciwnika w dźwigni jak najdłużej! Jednakże Kalisto łapie lin! Sędzia odlicza 1.. 2..! Chris puszcza Kalisto, rozbiegając się wykonując Kalisto Spinning heel Kick! Pinując przeciwnika 1.. 2..! Kalisto odskakuje!

Chris podniósł przeciwnika jednakże ten szybko wykonał mu Roll-Upa 1... 2..! Chris odskoczył! Kalisto szybko się rozpędził! Chris chciał wykonać Closetheline! Jednakże Kalisto go ominął wykonując Chris'owi Samuray Kick! Przechodząc do Salida del Sol! Przechodząc do Roll-Upa 1... 2... 3! Kalisto Winner! Fani zaczęli wykrzykiwać Lucha Lucha! Zmęczony Kalisto podszedł do Chrisa podając mu dłoń, jednakże ten sfrustrowany popchnął go z bara, wychodząc z ringu...

Do walki przygotowuje się Baron Corbin na zapleczu podchodzi do niego Rene Young.

Rene: Hej Baron! Co uważasz o dzisiejszym ustalonym Matchu przez Paula Heymana?

Corbin: Co uważam Rene? Że to najwyższy czas żeby to ja zdobył ten pas, zniszczył Ambrose'a pokazując mu gdzie jest jego miejsce! To mi się te zwycięstwo należy...

Po chwili do Corbina podszedł Kevin Owens...

Owens: Corbin jesteś typowym hipokrytą to ja się stanę największą gwiazdą ECW i głównym mistrzem ECW nie ty Corbin! Przegrasz dzisiejszy match na kopie ci do dupy i tyle z tego będzie!

Obaj panowie zaczęli się kłócić aż po chwili podszedł Raven!

Raven: Jesteście zbyt pewni siebie! To ja jako Legenda ECW zdobędę ten pas! Już na dzisiejszym RAW wprowadzę was w świat Extreme! Ani ty ani ty! tego nie wygracie do zobaczenia za kilka minut!

Po chwili pojawił się Cesaro który stwierdził że Raven ma rację tylko że on skorzysta z okazji i to wygra!

Na Arenie wybuchł ogień, do ringu zmierza! nikt inny jak Big Red Monster Kane!

Kane wziął mikrofon...

Kane: Jestem kolejnym przeciwnikiem który wejdzie w Royal Rumble Matchu i zgarnie mistrzostwo!

Jednakże zgasły światła to nikt inny jak Undertaker! Nie do wiary Deadman powraca! Underaker powoli zmierza do ringu! Stając na schodkach ściągnął płaszcz i kapelusz łapiąc za mikrofon!

Undertaker: Kane, Kane! Mam dla ciebie jedną informację stoczysz ze mną walkę!

Kane: Do czego zmierzasz bracie?!

Underaker: Mam dla ciebie pewną złą wiadomość bracie! Na szali znajdzie się twoje miejsce w Royal Rumble Matchu, gdy przegrasz nie znajdziesz się w nim i będziesz moim przeciwnikiem na WrestleManii gdzie znajdzie się twoja kariera na szali! A jak wygrasz za pewnisz sobie miejsce w Royal Rumble Matchu!

Wkurzony Kane zmierzył wzrokiem Undertakera! podchodząc do niego mówiąc że poślę go do piekła!

Kane odwrócił się wychodząc z ringu, jednak się ponownie odwrócił i złapał Undertakera pod Chokeslama! Jednakże Underaker go kopnął w brzuch! łapiąc Kane pod Tombstone! wykonał Kane'owi Tombstone Pailedriver wychodząc z ringu! Podniósł rękę na rampie... zgasły światła...

Dzisiejsza walka wieczoru! Raven vs Baron Corbin vs Kevin Owens vs Cesaro omiano walki o pas ECW Championship!

Do ringu zmierza Raven który został przywitany dobrą reakcją ze strony fanów...

Po chwili rozbrzmiał Theme Song Barona Corbina który został dość mocno wybuczany, pokazując że ma w dupie publiczność...

Rozbrzmiał Theme Kevina Owensa który szybko wbił na ring! i zaczął okładać Ravena! Razem z Corbinem, panowie zaczęli okładać Ravena! Aż po chwili rozbrzmiał Theme Song Cesaro! Cesaro wleciał szybko na ring! pomagając Ravenowi okładając Owensa! GONG! Walka się rozpoczęła Cesaro zajął się Owens'em któremu wykonał serię kicków przechodząc do Suplexa zaczął dusić rywala! Raven szybko wykonał Owens'owi DDT przechodząc do pinu 1...! Kevin odskakuje! Wkurzony Raven wyrzucił Owensa z ringu, Cesaro rzucił rozpędzonego Corbina prosto w Raven'a który wykonał mu DDT! Po czym wywalił Corbina za ring! A więc Cesaro i Raven zostali na osobności przeszli do brawlu! Raven zaczął okładać Cesaro! Raven szybko wyszedł z ringu, postanowił wyciągnąć jakiś przedmiot! wyciągnął dwa krzesełka i kij bejsbolowy owinięty drutem kolczastym, do tego drabina wrzucił wszystkie przedmioty na ring, wśliznął się do ringu! Łapiąc Cesaro pod DDT, po chwili wleciał Corbin który wykonał Raven'owi Exploder suplex na drabinę!! Również po chwili wleciał też Owens korzystając z okazji wykonując Go Home Driver Corbinowi na 2 krzesełka które leżały!! Przechodząc do pinu 1... 2...! Jednakże pin przerwał Cesaro! Który zaczął okładać Owensa! Po chwili Raven złapał kij bejsbolowy owinięty drutem i zaczął jeździć nim po czole Cesaro, po kilku sekundach Cesaro zaczął krwawić! Owens szybko się ocknął wykonując Superkicka Ravenowi! Wywalił Ravena za ring! Klepiąc Corbina że ma wstać! Corbin wyszedł za ring złapali Ravena rzucając nim przez stół komentatorski! Corbin wrzucił Ravena na stół komentatorski! podniósł go! łapiąc go wykonał mu End of Days!!! Fani zaczęli chantować " ECW ECW ECW Holy Shit! " Aż po chwili Cesaro się rozpędził i wykonał Ownes'owi i Corbin'owi Suicide dive! Cesaro powoli wstaje złapał Owensa rzucił nim o barykadę! Wrzucając go na ring przechodząc do pinu! 1..2..!! Owens odskakuje! Cesaro postanowił wykonać giant swing! Zaczął kręcić Owens'em włoku ringu, aż po chwili zjawił się Dean Ambrose!! który złapał drabinę i rzucił prosto w głowę Owensa, szybko opuszczając ring! Znienacka pojawił się Corbin który wykonał Cesaro! End of Days na drabinę!!! przechodząc do pinu 1... 2... 3!

Fani potężnie zaczęli buczeć!!

Aż po chwili rozbrzmiał Theme Song Brocka Lesnara!! A przy nim Vince który rozkazuje się rozprawić każdym z ECW!! Lesnar wbił szybko do ringu, Corbin się rozpędził ale załapał się na F5 na drabinę!! Wkur*** Lesnar wyrzucił wszystkie przedmioty z ringu, łapiąc Owensa który przywitał się ze Suplex City! Po chwili Cesaro który również zawitał do Suplex City! Ledwo zipiący Raven wbił na ring! przywitał się z F5!! Lesnar złapał Owensa!! Wyrzucił go z ringu potem Cesaro któremu dorzucił F5! Wyrzucając go z ringu! Aż po chwili mikrofon złapał Vince!!

Vince: Widzisz Heyman!! Tak mnie wkurzyłeś twój były klient!! zniszczy twój roster i twoje imperium które ty zbudowałeś!! Jeśli ty za kontraktujesz Bryana to zniszczę twoją federację!!

Wkurzony Vince rzucił mikrofonem!! Wychodząc razem z Lesnarem z ringu...

O to takim wydarzeniem zamykam dzisiejsze RAW, do zobaczenia w następnym epizodzie.

Witam w Booking Zone ;)

Nie będę się zbytnio rozpisywał, bo dopiero wszystko wyjdzie w praniu jak to będzie u ciebie wyglądało. Pierwsze Raw dosyć krótkie mamy. Walki są dobre, ale wypowiedzi są bardzo krótkie i wypadałoby je wydłużyć tak jak i jakość wypowiedzi. Zwróć uwagę, żeby feudy się rozwijały u ciebie, bo na tym głównie się opiera diary, bo jak narazie to mamy Vince vs. Heyman oraz AJ vs. Dolph, a to trochę za mało. Życzę powodzenia ;)

• Urządzenie:  Windows

Ja bym zwrócił uwagę raczej na sposób graficzny ułożenia gali. Przede wszystkim każdemu na starcie radzę, by nie środkował gali, bo w ten sposób gorzej się czyta. Jednak ładniej wygląda jak wszystko jest od lewej do prawej. To tego jakoś odróżniłbym reakcje zawodników w trakcie ich wypowiedzi i po nich, bo powstają takie kwiatki jak tu:

Spojrzał się na Zigglera to za 5 min w ringu CZEKAM!

I niby człowiek wie o co chodzi, ale jednak ja robię np. tak:

To za 5 min w ringu, CZEKAM!

Dodałbym też fotki zawodników do walk, które masz np. na psdreams.

Generalnie widzę, że sam projekt ma jakąś tam zajawkę ambitnych i oryginalnych diary, ale zdecydowanie musisz popracować nad formą.

http://vignette4.wikia.nocookie.net/wweallstars/images/9/92/Classic_ECW_logo.png/revision/latest?cb=20110412024817

ECW Televison #1

Na hali rozbrzmiał Theme Song Barona Corbina, który zmierza już do ringu publika zbytnio nie jest zadowolona z jego obecności, jednakże Corbin nic sobie z tego nie robi! Wszedł do ringu zmierzając po mikrofon...

Baron Corbin: A więc zostałem główny kandydatem do głównego pasa E C W! Stoczyłem dość ekstremalną walkę na Monday Night RAW Tak WWE Sucks! Jednakże chciałbym poinformować że skopie tyłek Ambrose'owi! I to nie on wyjdzie zwycięsko z tej walki tylko ja! To jest mój moment! Mój Main Event!...

Przemowę Corbina przerwał Theme Song Dean Ambrose'a! Który wyszedł na rampę! Trzymając w dłoni mikrofon...

Dean Ambrose: Myślisz że mnie pokonasz to się grubo! Mylisz, w przeciwieństwie do ciebie, nie dostał batów od Brocka Lesnara, jesteś reprezentantem ECW? A w sumie to nie pokazałeś Nic a Nic <Śmiech>

Baron Corbin: Dean, Dean! Gdzie byłeś gdy zaatakowali naszą grupę? Jako członek rosteru ECW! powinieneś się pojawić i rozprawić sie z Brockiem!

Dean Ambrose:Jako reprezentant Rosteru nic nie muszę! Ważne pilnej sprawie zostałem wezwany do Paula Heymana który potrzebował pomocy!

Baron Corbin: I tak to nie zmienia faktu że jesteś dość miękkie jak na te progi, jesteś typowym dupkiem który nigdy nic nie osiagnię w tej federacji! Ale dziś w Main Evencie ci pokaże kto rządzi i kto jest mistrzem ECW!

Dean Ambrose: To przekonanym sie tu i teraz w tym momencie! ...

• Dean rzucił mikrofonem ruszając w stronę ringu! Żeby zacząć brawl z Corbinem! Jednakże po chwili wybrzmiał Theme Paula Heymana!

Paul Heyman: Stop Chłopaki! Stop! Dean spokojnie! Nie róbcie nie potrzebnej afery, powiniśmy trzymać się razem kiedy to z WWE mamy na pięku! Rozwiążecie pomiędzy sobą kilka spraw w dzisiejszej walce wieczoru, a walka odbędzie w stypulacji Extreme Rules Match! Wszystkie przedmioty dozwolone, wszystkie ruchy chwyty po za ringowe...

aż po chwili na trybunach zjawiło się trzech zawodników z WWE z biletami na galę! To Roman Regins, Seth Rollins, Wade Barrett którzy zmierzając w stronę siedzeń, siadając na nich...

Paul Heyman:Chłopki kto was tutaj zapraszał?

Zawodnicy(bez mikrofon krzyczą):Że nikt przyszli poglądać walki Extreme! <zaczęli się podstępnie śmiać>

• Paul Heyman zmierzając wzrokiem na zawodników WWE! Postanowił opuścić rampę udając się na zaplecze!

• Heyman na backstage'u wydzwaniać do różnych dyrekcji zewnątrz co planuje Vince ale jednak nikt nic nie wie...

Po chwili pojawił się Drew Mcintyre

Drew Mcintyre: Hej Paul!

Heyman:Co jest Drew?

Drew Mcintyre: Chodzi o walkę a mianowicie o walkę o pas World Television Championship czy skład został już ustalony

Heyman: Jeszcze nie, niebawem oznajmie skład tej walki...

Drew Mcintyre: Jest szansa że dostanę tą walkę? Bardzo mi na tym zależy Paul!

• Aż po chwili przemowę Drewa przerywa Christian!

Christian: Drew! Nie tylko ty jesteś w kolejce jako szkot byłbyś dobry reprezentantem World Television Championship, mi się również należy ta walka!

Heyman:Chłopaki, chłopaki ustalam wam walkę na dzisiejszym ECW Television w Ladder Matchu o pas World Television Championship! Powodzenia chłopaki

• Christian klepnął nie zadowolonego Drew'a po barku, wychodząc z pokoju...

• Na gali nadal obecnie są Roman Regins, Seth Rollins, Wade Barrett którzy siedzą w pierwszym rzędzie...

A na Arenie po chwili rozbrzmiał Theme Song Rey Mysterio którzy został przywitany ogromnym popem ze strony ECW! Rey wykonał swój gest na rampie, wbiegając na ring! Ruszył w stronę lin po mikrofon...

Rey Mysterio: Witam was wszystkich serdecznie na dzisiejszym epizodzie ECW Television! Chciałbym zapowiedzieć że pojawię w Royal Rumble Matchu jako reprezentant ECW! Moim celem również jest pas WWE! Jednakże tutaj również moim celem jest pas ECW! Ale póki co obrałem jeden kierunek pas WWE Kiedyś już wygrałem Royal Rumble Match w 2006 roku! Było to dla mnie fenomenalne przeżycie wystąpić w Main Evencie WrestleManii! Zdobywając pas World Heavyweight Championship! Jednakże moim celem jest teraz pas WWE Championship! Mam zamiar zdobyć go drugi raz! Nie na kilka minut! Tylko na kilka dobrych miesięcy!

• Ale po chwili przemowę Rey'a przerywa Theme Song Tommy Dreamer'a który rusza w strone ringu! Patrząc się na przeciwnika! Tommy wszedł do ringu , wziął mikrofon!

Tommy Dreamer: Z pełnym szacunkiem jako Legenda tej federacji mogę cie zapewnić że nigdy nie zostaniesz mistrzem WWE! Ja również chce wystąpi w Royal Rumble Matchu! Ba mam taki zamiar, ale również mam zamiar odzyskać pas ECW w przyszłości!

Rey Mysterio: Tommy zaczekaj mam dla ciebie propozycje nie do odrzucenia! Zawalczmy tu i teraz! Ja i Ty

Tommy Dreamer: Zgadzam się!

• Zawodnicy WWE zaczeli bić brawa <śmiejąc się> krzycząc Bracia, bracia!

http://ctc-dx.persiangig.com/Tommy%20Dreamer%20-%20PNG%20Number%202%20By%20WRESTLE%20%5B%20ALI%20%5D.png http://www.officialpsds.com/images/thumbs/-Rey-Mysterio--psd32091.png

1. Walka Tommy Dreamer vs Rey Mysterio Single Match!

Gong! Rey ruszył na Tommy'ego wymieniając serię kopnięć! Postanowił odbić od lin jednakże Dreamer to skontrował przechodząc do duszenia! Podnosząc zawodnika Rey zaczął walić Tommy'ego w brzuch żeby uwolnić się z duszenia rozpedził Tommy'ego prosto w lin wykonując mu arm drag! Przechodząc do Roll-Upa 1...! Tommy odskakuje! Rey podniósł Tommy'ego przymierzając się do Bulldoga jednakże Dreamer to skontrował Fallaway slam! do tego odbijając się od lin dorzucając Leg Dropa! przechodząc do pinu 1... 2...! Jednak nie Rey odskakuje! Tommy postanowił wyrzucić Reya za ring! Wyszedł z ringu <śmiejąc się zawodniką WWE prosto w twarz> Rozpędził Reya rzucając go o barykadę! Po chwili Dreamer podniósł Reya który skontrował akcje pchając Dreamera prosto w metalowy narożnik! <Dreamer zaczął krwawić> Rey postanowił wrzucić Zawodnika do ringu przechodząc do pinu 1... 2.. ! Jednak nie Dreamer odskakuje, Rey zdecydował się na Frog splash! Wchodząc na narożnik postanowił wykonać akcje jednak Dreamer to skontrował odsuwając się dalej! Podniósł przeciwnika wykonując mu Piledriver!! przechodząc do pinu 1... 2...! Rey odskakuje! Dreamer złapał w przeciwnika w DDT! Jednakże ten to skontrował kopiąc przeciwnika w kolano rzucając go na lin! Rey wykonał swój gest! Odbijając się od lin wykonał Tommy'emu 619! Przechodząc do Roll-Upa! 1... 2... 3...!

• Rey cieszył się z wygranej razem z publicznością! Wyszedł z ringu! Aż po chwili 3 Zawodników z WWE Wstało! I podszęli do Reya w trójkę, zaczynając go popychać! Roman Regins złapał Rey pod Chokeslama rzucając nim o metalową barierkę! Rey pomału się podnosząc otrzymał jeszcze Speara! Jednakże do tego dołączył Tommy Dreamer który chciał pomóc swojemu przeciwnikowi! Jednak Rollins zaatakował go krzesłem w plecy! uderzając go 3 razy! Po chwili Regins podniósł Dreamera któremu Rollins wymierzył Charis-Shoota w głowę! Panowie postanowili wskoczyć na trybuny opuszczając Arenę!

• Wykończony Rey po brutalnym ataku ze strony zawodników WWE! Opuszcza Arenę przy boku lekarzy.. Stojąc już na rampie od tyłu zaatakował go Finn Balor! Który złapał Reya wymierzając mu Bloody Sunday! Na Rampie! Po chwili Balor złapał Reya pod Power Bomba! Wynosząc go na krawędź rampy! Wykonując Power Bomba na stojący stół przed rampą!

...

• Balor postanowił opuścić rampę wychodząc na Backstage.

• Na zapleczu Rene Young złapał Finn'a Balora z którym chciał przeprowadzić krótki wywiad na temat ataku na Rey Mysterio!

Rene Young: Balor Balor!

Finn Balor: Słucham?

Rene Young: Do czego zmierzał dzisiejszy atak na Rey'a? Czemu to zrobiłeś?

Finn Balor: Od dawna nie trawiłem Rey'a... W sumie od samego początku dziś mu pokazałem gdzie jest jego miejsce, mam gdzieś że jest to 2 krotony mistrz wagi ciężkiej i 1 krotny mistrz świat! Zrobiłem to tylko po to żeby się go pozbyć z Royal Rumble Matchu! Tylko po to! Jednej przeszkody mniej to tyle w tym temacie Rene.

• Na zapleczu Paul Heyman wydzwania do różnych prawników i pracowników WWE! W sprawie ataku zawodników WWE na atak zawodników ECW! Jednakże nie mają dla niego dobrych informacji...

• Na zapleczu pojawił sie Dean Ambrose który wdał się się w dyskusje z Heymanem.

Ambrose: Co się dzieje Paul? Są jakieś nie jasności problemy?

Heyman: Właśnie to się dzieje

Ambrose: Coś trzeba z tym zrobić? Ochrona? Policja? Nie są na swoim ternie Paul!

Heyman: Właśnie że są! Dzwoniłem do prawników, pracowników WWE podpisałem kontrakt w którym każdy dany zawodnik z każdej danej federacji może przebywać w moje federacji!

Ambrose: Cholera Paul!

Heyman: Zadzwonię do kilku znajomych może akurat się uda ich stąd wyprowadzić... A ty tym czasem idź się przygotować do walki bo przed tobą ważny dzień

http://qa.i.wwe9.com/f/styles/superstar_bio/public/talent/bio/2015/08/Apollo_bio.png http://qa.i.wwe9.com/f/styles/superstar_bio/public/talent/bio/2015/05/hideoitami_bio_20150511.png

Walka Numer 2 Apollo Crews vs Hideo Itami.

Do ringu już zmierza Apollo Crews przywitany wielkim popem ze strony publiki! Ale za nim wbiega Hideo Itami! który atakuje zawodnika pchając go w barierki! Hideo odsunął się kilka metrów, rozpędzając wykonał Crews'owi mocne kopnięcie w głowie! Itami złapał Crewsa rzucając nim o schodki, po chwili złapał przeciwnika wrzucając go na ring! Gong! Itami szybko przeszedł do pinu 1... 2...! Jednak nie Apollo Crews odskakuje! Itami złapał przeciwnika w dźwignie zaczynając go dusić! Jednak Crews podniósł przeciwnika zrzucając go z siebie! A więc Apollo postanowił odbić się od lin! Wykonując Itami'emu mocnego Clostheline! Itami wyrobił dwa salta na matę, Crews przechodzi do pinu 1... 2... ! Jednak nie! Itami, to kontruje przechodząc do Rull-Upa, jednakże Crews również to kontruje podnosząc przeciwnika, wykonując mu mocnego Power Bomba przechodząc do pinu 1... 2...! Itami odskakuje! Crews wstał podniósł przeciwnika postanowił go wbić w narożnik! Apollo podniósł przeciwnika wchodząc na narożnik, przygotowuje się do suplexa z narożnika jednakże Itami mu uniemożliwia waląc go w brzuch! Apollo spada! na matę! Jednakże wstaje i nadal rusza na przeważnie, jednakże Itami mi wykonuje DDT Tornado przechodząc do pinu! 1...2..!! Apollo Odskakuje! Postanowił wyjść z ringu, ale chwila! Na Trybunach pojawili się znowu zawodnicy WWE! Roman Regins, Seth Rollins, Wade Barrett! Jednakże Itami szybko wrócił do ringu otrzymując od Apollo Crewsa Spin-out powerbomb!! Jednakże Apollo dorzuca jeszcze standing moonsault przechodząc do pinu 1... 2... 3!! Apollo Crews Win!!

• Itami szybko wyszedł z ringu, obolały udając się na rampę! Jednakże znienacka Wlatuje Roman Regins który wykonuje mu potężnego Speara!! Krzycząc WOOOOOOOOOOHHHHAA! Trójka zawodników postanowiła ruszyć w stronę ringu do Apollo Crewsa! Stojąc już przy linach ostatecznie się wycofali! Panowie wskoczyli na trybuny wychodząc znowu z Areny.

• Kamery pokazały nam Apollo Crewsa po walce z Hideo Itami który zmierzał do swoje szatni...

Aż po chwili został zaatakowany potężną metalową pałką przez Wade Barrett'a! który zaczął okładać Apollo z całych sił, jednakże przed kamerami pojawili się również Regins i Rollins którzy zaczęli okładać Apollo! Panowie postanowili podnieść Crewsa! wsadzając go na barki Reginsa który wymierzył potężnego Powera Bomba Crews'em w stół zjedzeniem! Rollins, Barrett, Regins postanowili opuścić korytarz...

http://vignette4.wikia.nocookie.net/prowrestling/images/e/ea/ECW_World_Television_Championship.png/revision/latest?cb=20120311001653

http://rs149.pbsrc.com/albums/s41/Desired404/Graphixxx/Christian_OctCutoutByDipset1.png~c200 http://avatars.tout.com/u/8fb09bb133c954062cd457e9c5fd4148/profile/drew-mcintyre-bio.png

Walka Numer 3! Christian vs Drew Mcintery! o pas ECW World Television Championship! Ladder Match!

Do ringu zmierza już Christian! który został przywitany ogromnym popem ze strony fanów! Wrzucił ją na ring, drugą także! Postanowił również wrzucić kilka krzeseł, kijów kendo... Aż po chwili rozbrzmiał Theme Song Drew Mcintery'a! Który nie został mile przywitany przez fanów! Drew od razu rzucił się na Christiana zaczynając go okładać, jednakże Christian wyszedł z tego brawlu waląc Drew'a kijem kendo po plecach, Christian chciał przejść od razu do Killswitch jednakże Drew mu na to nie pozwolił pchając go na drabinę! Drew postanowił odbić się od lin wymierzając potężnego Big Boota Christian'owi który leżał na drabinie która była oparta o narożnik! Po wykonaniu Big Boota Drew postanowił rozłożyć drabinę! wchodząc na nią! jednakże Christian też postanowił na nią wejść, panowie zaczęli się okładać serią punche'ów w głowę! Jednak obaj panowie spadli na matę upadając razem z drabiną! Obaj panowie leżą! Po chwili Christian złapał krzesło wymierzając serię walnięć w plecy Drew'owi! Wymierzając mu również Charis-Shoota w głowę! Postanowił szybko rozłożyć drabinę! Christian postanowił wejść po pas, którego prawie już dotykał, jednakże Drew wymierzył Christian'owi Chairs-Shoota w plecy! Christian spadł, aż po chwili Drew wyśliznął się po za ring, zaglądając pod ring wyciągnął Stół! którego rozłożył po za ringiem! Szybko wśliznął się do ringu, wykonując Christianowi Clostheline! przechodząc do Snap Suplexu na drabinę obok leżącą! Drew postanowił wziąść kij kendo który leżał obok postanowił okładać nim Christiana! na końcu walną go w twarz kijem tym kijem (kij się złamał)! Christian zaczął lekko krwawić! A więc Drew postanowił ustawić drabinę po której zaczął wchodzić! Jest już na samym szczycie, jednakże Christian o resztkach sił postanowił wejść na szczyt drabiny, panowie wymienili się ciosami w głowę! Uderzając się głowami, lekko się zachwiali na szycie aż Drew złapał Christiana pod DDT! wykonując mu Future Shock DDT ze szczytu drabiny! Panowie spadli prosto na drabinę która leżała obok! Obaj panowie leżą w ringu... Aż na trybunach pojawili się znowu zawodnicy WWE, stojąc na szycie trybun... Drew o resztkach sił doczłapał się do drabiny, powoli na nią w chodząc! Drew jest już na szczycie! jednakże Christian również wchodzi na drabinę, jest już na szczycie panowie, ponownie zaczęli się wymieniać ciosami w głowę! Chwila na ringu znienacka pojawił się Seth Rollins popchał drabinę prosto na lin! Jednakże Christiana z niej spada trafiając prosto w stół który był po za ringiem ! Jednak drabina się odbiła od lin, Drew kopnął Setha w głowę! Szybko łapiąc pasa! Którego próbuje ściągnąć! Christian leży po za ringem! Drew nadal próbuje ściągać pas! Udało się! Mcintery! Nowym Mistrzem ECW World Television Championship!

• Rollins zwala Drew'a wykonując mu Crub Stomp! Postanowił wziąść krzesło wymierzając potężnego! Charis-shoota Drew'owi...

Po chwili za ringiem Roman i Wade rozłożyli dwa stoły za ringem...

Rollins postanowił wyrzucić obecnego mistrza ECW Televison za ring!

Panowie ponownie wzięli kolejnego zawodnika na bary Romana, po którym ten wykonał Power Bomba na stoły Drew'owi!

Panowie postanowili ponownie opuścić Arenę, wychodząc przez trybuny...

• Na backstage'u wkurzony Paul! Postanowił wezwać ochronę która ma pilnować każdego wejścia na trybuny! Żeby panowie ponownie nie przeszkodzili we walce wieczoru.

Aż po chwili pojawił się Corbin!

Corbin: Paul jeśli zawodnicy WWE, pojawią się ponownie w dzisiejszej walce wieczoru obiecuje na kopię im do dupy!

Heyman: Baron nie mam teraz czasu, później pogadamy mam ważny telefon!

Wkurzony Heyman wyszedł z pokoju...

http://vignette3.wikia.nocookie.net/strictlyecw/images/4/4d/Ecw_old.gif/revision/latest?cb=20100304181020

http://i.wwe9.com/f/styles/superstar_bio/public/talent/bio/2014/06/deanambrose_bio_20140627.png http://vignette3.wikia.nocookie.net/wwebrady/images/5/59/Baron_Corbin_2.png/revision/latest?cb=20150521195840

Main Event Dean Ambrose vs Baron Corbin! ECW World Championship Extreme Rules Match

Wszyscy zawodnicy ECW! Zebrali się przed rampą...

Do ringu pierwszy wchodzi Dean Ambrose który został przywitany ogromnym popem ze strony publiczności! Aż po chwili od tyłu znienacka, jednak Dean się spostrzegł zaatakował go Baron Corbin! Panowie przeszli do brawlu! Dean rzucił Baronem o barykadę! łapiąc go postanowił rzucić o schodki! Szybko sprawdzając co jest pod ringiem wziął krzesełko, którym walnął Corbina po plecach! Postanowił go podnieść, jednakże Corbin złapał szybko Deana rozpędzając go prosto w metalowy narożnik, Dean sie zachwiał Corbin postanowił szybko wrzucić Deana na ring, przechodząc do pinu 1... 2...! Dean odskakuje, Corbin się rozpedził wymierzając Clostheline Dean'owi! Corbin Podniósł Deana wykonując mu Exploder suplex! Postanowił wyjść z ringu, wrzucając krzesełko i wyciągając stół z pod ringu, postanowił go rozłożyć, podniósł Deana! wykonując mu Back to Suplex na krzesełko, przechodząc do pinu 1...2...! Jednak nie Dean odskakuje! Corbin postanowił się rozpędzić do Big Boota jednakże Ambrose szybko wstał, wymierzając rywalowi mocnego Clostheline! Wkurzony Dean zaczął okładać Corbina! Po chwili postanowił wziąść krzesełko wymierzając rywalowi kilka walnięć w plecy! Podniósł rywala po czym wykonał Cutthroat neckbreakera Corbinowi! Przechodząc do pinu 1... 2...! Dean postanowił przejść do duszenia rywala! Corbin zaczął go walić w brzuch po czym wymienił mu kilka punchów w twarz! Po czym wykonał Ambrose'owi Belly to Belly! Przechodząc do pinu 1... 2...! Jednak nie Dean odskakuje! Wkurzony Corbin postanowił wyjść po za ring rzucił gong na ring! Do tego wyciągnął stół owinięty drutami, rzucając go na ring! Corbin wszedł do ringu wykonując swojemu Rywalowi Running big boot! Postanowił wymienić serię punchów w rywala! Po czym wziął krzesełko i walnął go po plecach! Przechodząc do pinu 1... 2...! Dean odskakuje! Corbin postanowił go przydusić jednakże! Ambrose wywiązał się z tego duszenia i zaczął okładać rywala gdzieś się da! Wrzucił rywala w narożnik usadzając go na narożniku, Dean wszedł na drugą linę! wykonując swojemu przeciwnikowi suplexa na krzesełka które leżały na ringu! Przechodząc do pinu 1 ... 2 ... ! Jednak nie Corbin odskakuje, Ambrose postanowił wyjść po za ring! Jednak niespodziewanie od tyłu zaszedł go Kevin Owens! który walnął Ambrose'a krzesełkiem w plecy! Owens złapał Ambrose wykonując mu swoją firmową akcje o kant ringu! Corbin szybko się odcknął! Postanowił wyjść z ringu, wymierzając Ambrose'owi potężnego Big Boota, po czym wrzucił go na ring! Rzucając go na rozstawiony stół! Pokazując swój gest do publiczności Złapał Ambrose'a! Wykonując mu End of Days! Przechodząc do pinu 1... 2... 3! Nowym Mistrzem Wagi ciężkiej zostaje Baron Corbin!!!!!

• Chwila moment na Ekranach jest pokazane jak Zawodnicy WWE porywają Paula Heymana! Wrzucając go do bagażnika samochodu! Zawodnicy ECW od razu udali się na zaplecze, jednakże samochód odjechał!

O to takim obrazkiem kończymy dzisiejsze ECW Television!

Edytowane przez Młody Zgred

Prawie zapomniałem, ale skomentuje ECW ;)

Ambrose i Corbin jako główne gwiazdy tego rosteru? Akurat oni tutaj pasują, ale najpierw powinieneś ich jakoś wypromować, a nie sztucznie zaczynać od tak wysokiej pozycji tych zawodników. Ciekawy pomysł z konfliktem na linii dwóch federacji, myślę, że nie bez powodu się tutaj pojawili. Trochę krótkie masz te segmenty na backstage'u. Spokojnie możesz je wydłużyć, żeby każdy miał okazję się pokazać z dobrej strony. Widać, że promujesz Rey'a, ale oby nie zabawił na długo. Oby to było tylko po to, aby pote potencjalny pogromca luchadora jeszcze więcej zyskał, bo on już powoli może myśleć o emeryturze. Dziwna sytuacja po walce. Atak na Dreamera rozumiem, ale Mysterio przez jest z ich rosteru, więc powinni go oszczędzić. I kolejny. Ale się uwzięli na tego Rey'a. Fajnie, że promujesz Balora, bo on z pewnością odpłaci ci się wieloma świetnymi walkami. Apollo jest zwycięzcom, ale jak dla mie to trochę za dużo tych międzyrosterowych ataków, a zwłaszcza ze strony Romana. Naprawdę starałem się przebrnąć przez tą galę całymi swoimi siłami, ale jak Roman, Seth i Wade atakują po walce każdego ze zwycięzców to już żygać mi się tym trochę chce. Corbin mistrzem. NIEEEE! Nie rób nam tego. Jest jeszcze dużo do poprawy, a przede wszystkim musisz rozwinąć więcej feudów, bo na jednym nie wypromujesz sobie nikogo, ale nie łam się tylko cały czas pracuj nad swoim produktem, bo już wygląda lepiej chociażby od strony graficznej. Życzę weny ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...