Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - styczeń 2016

Wrestlerem styczniu zostać powinien/powinna/powinni:  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem styczniu zostać powinien/powinna/powinni:

• Triple H
      17
    • Kalisto
      8
    • Dean Ambrose
      20
    • Matt Hardy
      5
    • Dalton Castle
      1
    • King Cuerno
      1
    • Kazuchika Okada
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Triple H (WWE) - It's Time To Play The Game. Legenda okazała się numerem 30 w Royal Rumble Matchu, co wykorzystała na swoją korzyść. Jako najświeższy na ringu wygrał pojedynek, stając się tym samym mistrzem WWE.

Kalisto (WWE) - Było zwycięstwo, była szybka strata, ale na PPV Kalisto przejął United States Title na dobre. Bardzo udany miesiąc dla luchadora, który dziełem kilku przypadków dostał szansę i ją wykorzystał. Lucha! Lucha!

Dean Ambrose (WWE) - Obronił tytuł, był ostatnim wyeliminowanym w prestiżowym Royal Rumble Matchu, a do tego przebił się do Main Eventów, gdzie na Fastlane zmierzy się o status pretendenta na WrestleManii.

Matt Hardy (TNA) - He is ICONIC. Matt dopiął swego i wrócił na szczyt TNA, kiedy jego kariera była na szali obok tytułu. Zrobił to jednak w haniebny sposób, wykorzystując każdą możliwą sztuczkę i zaskoczenie, włącznie z przejściem Tyrusa - ówczesnego ochroniarza EC3 - na jego stronę.

Dalton Castle (RoH) - Po odzyskaniu swoich chłopców, Dalton przeszedł na zwycięską ścieżkę, którą bardzo dobrze rozpoczął nowy rok.

King Cuerno (LU) - Co prawda Lucha Underground dopiero wraca, ale już mieliśmy zmianę mistrza. King Cuerno pokonał Fenixa, przejmując pas Bogów.

Kazuchika Okada (NJPW) - Cały rok czekał na ten moment. Udanie zrewanżował się Tanahashiemu i na Wrestle Kingdom 10 skutecznie obronił pas IWGP Heavyweight.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

1

• Arkao

1

• Doge

1

• Seth Donner

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Z racji iż nie śledzę federacji niezależnych, jak i TNA zbyt często to ocenie tylko na podstawie WWE. Mój głos ląduje na Dean'a Ambrose'a. To był jego miesiąc pokonał Owensa w Last Man Standing Matchu, był w finałowej dwójce w RR Matchu, a teraz jest w ME Fastlane z Lesnarem i Reignsem. Mimo że wczorajszy segment zalicza się do lutego to warto o nim przypomnieć i podkreślić że Dean w roli Romka sprzedałby się o niebo lepiej.

1807567559522728e3a44bf.jpg

Może mnie pogrzało ale głos idzie na Matta Hardego. Z całego zestawienia chyba zrobił najwięcej, zdobył główny pas z szansami na przyzwoity title reign i został głównym heelem federacji. Przeciwnicy dla niego już ustawiają się w kolejce a ja z jakiegoś powodu widzę jego panowanie w jasnych barwach.

Wyróżnienia dla Ambrose'a i Tryplaka.

Mocny miesiąc jeśli chodzi o nominację, ale rozważałem tak naprawdę tylko wrestlerów WWE, bo Okada moim zdaniem jednym wielkim zwycięstwem nie zasłużył jeszcze na wygraną tytułu zawodnika miesiąca. Głos ostatecznie idzie do Ambrose'a, chłop jest ostatnio mocno promowany i dobitnie przy tym pokazuje że zasłużył. Choć Kalisto też niewiele od niego odstawał w tym miesiącu. Edytowane przez Betrayal
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Kazuchika Okada - nie śledzę puro. WK 10 w sumie była pierwszą galą NJPW jaką widziałem, ale za taką świetną walkę głos się należy. :smile:

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

• Reputacja:   2

Dean Ambrose - Bo broni pas w bardzo fajnej walce przeciwko Owensowi, zostaje ostatnim, wyeliminowanym na RR, a teraz budowany jako underdog do walki z Lesnarem i najlepszym kumplem.

Triple H - jeden z moich ulubionych zawodników w historii, chociaż wielu mu zarzuca grzebanie młodych i wysoką pozycję, bo zeswatał się z córą szefa. Wciąż świetny w roli złego szefa, zgarnia pas w RR w zaskakującym powrocie do ringu (chyba, że jesteś smartem z wieloletnim stażem :twisted: ). Niestety nie mogę kierować się samym sentymentem i dawać tytuł za samą pozycję i nazwisko, ale wyróżnić mogę.

Kalisto - Odzyskuje tytuł i daje przyjemne walki. Oby tak dalej. Zasługuje na wyróżnienie, chociaż na wrestlera miesiąca ciut za mało.

Matt Hardy - zgarnia tytuł jako Heel i ratuje swoją pozycję w TNA. Mimo to jeszcze nie. Może za Luty.

King Cuerno - od pierwszego sezonu w Lucha Underground jest solidnym Heelem, który zawsze gdzieś się zjawia i chociaż ostatnio nie brał udziału w ważnych programach to widząc go nie powiesz, że idzie jobber. Zgarnięcie pasa na dobry start sezonu, lecz tak jak w przypadku Hardasa czy HHH to nie styka.

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   1

Triple H czy Okada/ Ambrose u mnie nie wchodzi w grę, bo to nie jest plebiscyt najbardziej lubianych (choć DA jest na szarym dnie w mojej klasyfikacji). Głos idzie na... Triple H który zdobył mistrza, zdobył bilet do main eventu WMki i uratował nas od Romana, chociaż na kilka miesięcy.

24571150556b9ddab2c677.jpg

Sam nie wierzę ale głos leci na The Iconic Matta Hardy'ego. W głównej mierze dzięki jego story cały czas jeszcze trwam przy TNA na POP. Niech to też będzie nagroda za poprawę produktu TNA w tym roku.

Triple H. Za samo uratowanie nas od oglądania gówniaka Reignsa z pasem, chociaż przez RtWM.

Dean Ambrose

Obronił tytuł w Last Man Standing i tego samego wieczoru był w ostatniej dwójce w Royal Rumble match o WWE World Heavyweight Championship. Na dodatek bardzo dobry segment twarzą w twarz przeciwko Brockowi. Na FastLane będzie walczył o miano pretendenta.

Edytowane przez Seth Donner

Kazuchika Okada za wygranie głównego pasa w main evencie najważniejszej gali roku w New Japanie.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Trudno nie głosować na Okadę, wykręcił fivestara, pokonał Tanahę i można w pełni powiedzieć, że doszło do zmiany pokoleniowej na szczycie NJPW.

Oczywiście, że głos idzie na Triple H. To on jest tą ciekawszą częścią feudu wokół pasa WHC (on i familia), Roman to przy nim drewno do potęgi, jego speech po wygraniu pasa był jednym z lepszych, jeżeli nie najlepszym, od dłuższego czasu jeżeli chodzi o wrestlerów dzierżących złoto. No i względy formalne - wygrał Royal Rumble i pas WHC.

14453752125651e0a536c69.jpg

Mam trzech faworytów: HHH- Ambrose- Kalisto...

Ambrose- za dobre reprezentowanie się jako w końcu jako mistrz, przy którym IC title coś znaczy.

Kalisto- po tak długim czasie doczekał się w końcu czegoś dla siebie pomimo tego, że zaraz po debiucie gdzieś zaginął.

Głos na Ambrose'a.

• Reputacja:   375

Mój głos w tym miesiącu idzie na Huntera, który po raz kolejny w karierze zdobywa Złoto, po raz kolejny wygrywa turniej Royal Rumble, wypierdala z niego Romka bez żadnych kantów (czysta eliminacja) i kuriozalnie tym ruchem ratuje Rzymkowi życie, bo gdyby McMahon przeforsował tu pomysł z wygraną Reigns’a w turnieju, to fani zgromadzeni na hali by go po prostu tam ukrzyżowali.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg