Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Wrestling Awards 2015 - Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Wrestler Roku: Seth Rollins - Cash in na największej ze scen, podwójny mistrz, oprócz Owensa był autorem najlepszych walk w WWE, ciągłe postępy, duża wszechstronność w ringu, przez cały rok miał napięty grafik (gościu pojawiał się nawet na gównianym SD), ale ani przez moment nie nudził. Przyjemny do oglądania jak nikt inny u Vincenta. Pewny wybór w tej kategorii.

2. Najgorszy Wrestler Roku: Tyler Breeze - Nominuję go głównie za gimmick. Jestem tolerancyjny, ale widząc taką męską pizdę na ulicy, od razu ręce mnie świerzbią. Tym bardziej nie chcę oglądać takich osób na ekranie monitora. Przewijałem gościa za każdym razem, gdy zaczynał swój entrance. Świeżo po debiucie w głównym rosterze nie znaczy już tam nic.

3. Najlepszy Babyface: Dean Ambrose

4. Najlepszy Heel: Eric Young - Jeszcze do niedawna EY kojarzył mi się z wiecznym śmieszkiem występującym w comedy matchach, głupich segmentach, bijącym się nawet w dywizji KO. W 2015 roku przeszedł niesamowitą wręcz metamorfozę w roli heelowego destroyera. Zdradził kumpla z Team Canada, rozdawał piledrivery komu popadnie i gdzie popadnie, dusił mistrza olimpijskiego za pomocą protezy weterana wojennego, przeszedł na stronę Jarretta w feudzie o władzę. Zyskał na odejściu wielu gwiazd. Uwielbiam go oglądać. Nie spodziewałem się po nim takiej przemiany.

5. Feud/Storyline Roku: John Cena vs Kevin Owens - Za walki. Karny kutas należy się jednak za to, że nie mieli jaj i nie pozwolili Steenowi pojechać Janusza w ostatniej walce.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku: Dolph Ziggler vs Rusev

7. Tag Team Roku: Young Bucks

8. Najgorszy Tag Team: Prime Time Players

9. Największy Postęp: Eric Young

10. Najlepsze Mic Skillsy: Kevin Owens

11. Największa Charyzma: Paul Heyman

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer): Neville

13. Najbardziej Przereklamowany: Roman Reigns

14. Najbardziej Niedoceniony: Dean Ambrose

15. Najlepsza Gala TV: Impact Wrestling – Z braku laku. Oglądam jedynie dwie tygodniówki. W ROH nie dzieje się nic ciekawego. Poziom IW był nierówny, ale to stamtąd pamiętam najwięcej pozytywnych momentów (mimo tych wielu bullshitów na przestrzeni całego roku). Wciąż na dysku trzymam dwa epizody z Londynu, a odcinek zwieńczający UK Tour to jedna z najlepszych gal TV w ostatnich latach.

16. Walka Roku (podać galę): Cena vs Owens (Elimination Chamber)

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę): Royal Rumble Match (Royal Rumble)

18. Odkrycie Roku: Kevin Owens – trochę dziwnie w tej kategorii umieszczać kozaka z indys, ale w końcu debiutował w głównym rosterze.

19. Rozczarowanie Roku: Problemy zdrowotne Daniela Bryana

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager): Truth Martini

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager): Jerry Lawler

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna): Wrestlemania 31

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna): Survivor Series

24. Najlepszy Finisher: RKO outta nowhere

25. Najlepszy Theme Song: Bullet Club

26. Kobieta Roku: -

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku: Jay Lethal podwójnym mistrzem

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
  • Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

4

• maly619

1

• aRo

1

• Arkao

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

1. Wrestler Roku -Seth Rollins

2. Najgorszy Wrestler Roku - Alberto del Rio

3. Najlepszy Babyface - Bayley (niech będzie ktoś inny niż Cena)

4. Najlepszy Heel - Brock Lesnar

5. Feud/Storyline Roku - Owens vs Zayn

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Sheamus vs Orton

7. Tag Team Roku - New Day

8. Najgorszy Tag Team - PTP

9. Największy Postęp - Big E

10. Najlepsze Mic Skillsy - Paul Heyman (również Big E, Wyatt zasługują na wyróżnienie)

11. Największa Charyzma - New Day

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Angelico

13. Najbardziej Przereklamowany - Alberto del Rio

14. Najbardziej Niedoceniony - Damien Sandow

15. Najlepsza Gala TV - Lucha Underground

16. Walka Roku (podać galę) - John Cena vs. Kevin Owens - Elimination Chamber 2015

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Royal Rumble Match

18. Odkrycie Roku - New Day

19. Rozczarowanie Roku - LON

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Paul Heyman

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Dixie

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Wrestlemania 31

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Summerslam 2015

24. Najlepszy Finisher - Curb Stomp

25. Najlepszy Theme Song - Motorhead ''King of Kings''

26. Kobieta Roku - Bayley

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Cash in Rollinsa

1. Wrestler Roku - Seth Rollins. Odkąd oglądam wrestling nie widziałem większego postępu u zawodnika. Od typa, o którym były dysputy, czy jest gorszy na majku od Reignsa do kozaka, który jest zajebisty pod każdym jednym względem. Typ zasługuje na main eventowanie do końca kariery.

2. Najgorszy Wrestler Roku - Roman Reigns. Całkowite przeciwieństwo pana wyżej. Niemal zerowy progres przez ponad rok, niczym sie nie różni od czasów The Shield. Gosc ma powiedziane, ze bedzie top facem fedki, a on pluje na zarząd i fanów swoim zerowym progresem. Mam nadzieje ze WWE sie ogarnie, a typ zostanie zwolniony.

3. Najlepszy Babyface - John Cena. Gosc, na którego buczą przy wejściu, a po minucie na majku niemal cała hala go cheruje, to sie nazywa wywoływanie reakcji, gosc ma to w jednym palcu.

4. Najlepszy Heel - Seth Rollins. Heelowy odpowiednik pana wyżej, gość wie jak wywołać heat na swoją osobę pracą przy majku.

5. Feud/Storyline Roku - Vampiro vs Pentagon Junior. Genialnie poprowadzony feud, który oglądałem z przyjemnością. Pentagon to fenomenalny zawodnik, a Vampiro cholernie lubie, jak chyba każdy, kto go ogarniał. LU umie robic storyliny.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Ziggler vs Rusev. Co za tragiczna telenowela, dwóch zawodników których lubie mieli najgorszy feud roku, masakra :D

7. Tag Team Roku - Lucha Dragons. Swietni zawodnicy, Sin Cara troche botchowal, ale ogarnal sie całkiem nieźle, a Kalisto po prostu wymiata. Markuje im, i mam nadzieje ze jak najszybciej zgarna pasy.

8. Najgorszy Tag Team - Prime Time Niggers. Boże, jak ja ich nie trawie, Titus swoim wyglądem dosłownie mnie obrzydza.

9. Największy Postęp - Seth Rollins. Wyjaśniłem wszystko w pierwszym punkcie, progres jaki wykonał zza czasów The Shield jest oszałamiający.

10. Najlepsze Mic Skillsy - The Miz. Gosc jest obecnie jobberem, ale jego speeche nadal cieszą uszy. Niedoceniany zawodnik, który zasługuje na push.

11. Największa Charyzma - Sami Zayn. Gosc wie jak ruchami i speechem porwać publike, która niemal szaleje gdy ten sie pojawia.

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Angelico. To co tym wyprawiał jest fenomenalne, szczena podczas niektórych jego wyczynów mi się nie zamykała.

13. Najbardziej Przereklamowany - Roman Reigns, ze względów oczywistych.

14. Najbardziej Niedoceniony - The Miz. Ktoś z taką charyzmą i mic skillsami zasługuje na ME, a nie na jobberke.

15. Najlepsza Gala TV - Lucha Underground. Niekwestionowany zwycięzca, w końcu, po tylu latach nudy coś ciekawego, świeżego. Połączenie telenoweli z wrestlingiem, i to się do cholery udało! Genialne storyliny, fenomenalne walki i świetny roster, czekam na drugi sezon.

16. Walka Roku (podać galę) - WWE World Heavyweight Championship: John Cena vs Seth Rollins vs Brock Lesnar © (Royal Rumble). Że też WWE, i to main roster wykręciło najlepszą walkę... Masa spotów, spoko storyline, no brawa, i jeszcze raz brawa.

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Brak. Jak dla mnie kategoria nie sprecyzowana, było tyle 20 sekundowych squashy które można pod to podpiąć, że szok.

18. Odkrycie Roku - Kevin Owens. Total package IMO, kolejny który nie powinien ze ścisłego ME nigdy wychodzić.

19. Rozczarowanie Roku - Powrót Stinga do WWE. No bardzo słąbe to było, dosc mocno mnie to "smutneło".

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Dario Cuerto. Gosc jest fenomenalny, gimmick odgrywa tak dobrze, ze czasami sie zastanawiałem, czy serio on taki w realu nie jest :D

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Ric Flair. A właściwie jego gówniany gimmick dobrego tatusia. Tragedia...

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Ultima Lucha. Najlepsza fedka odwaliła najlepszą galę, co tu dużo mówić.

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Royal Rumble. Aka najgorsze RR w historii. Plusem jest to, że gorszego RR matchu WWE juz nigdy nie zrobi. Nie dlatego, ze sie nauczyli na błędach, po prostu sie nie da.

24. Najlepszy Finisher - RKO. Jak zawsze, jak dla mnie to jeden z najlepszych finisherów w historii, a to RKO na WM'ce, miód.

25. Najlepszy Theme Song - The Ascension. Strasznie mocny, fajny riff, szkoda ze tacy Jobberzy go mają :D

26. Kobieta Roku - Brak, w porównaniu do 95% forum nie spuszczam się tutaj nad divami z NXT, więc to oleje.

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Cash In rollinsa na WM'ce, no tutaj dosłownie nic innego być nie mogło.

1. Wrestler Roku - Seth Rollins

2. Najgorszy Wrestler Roku - Big Show

3. Najlepszy Babyface - Dean Ambrose

4. Najlepszy Heel - Kevin Owens

5. Feud/Storyline Roku - Pentagon jr vs Vampiro

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Sheamus vs Randy Orton

8. Najgorszy Tag Team - The Ascension

9. Największy Postęp - New Day

10. Najlepsze Mic Skillsy - Triple H

11. Największa Charyzma - Triple H

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Neville

13. Najbardziej Przereklamowany - Sheamus

14. Najbardziej Niedoceniony - Cesaro

15. Najlepsza Gala TV - NXT

16. Walka Roku (podać galę) - Triple Threath for WWE WHC Chamionship, Royal Rumble - Lesnar© vs Cena vs Rollins

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Elimination Chamber Match o IC Title

19. Rozczarowanie Roku - Sting w WWE, gdzie kompletnie zawiódł mnie jego booking

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Jerry Lawler

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Ultima Lucha

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Payback

24. Najlepszy Finisher - Powerbomb od KO

25. Najlepszy Theme Song - Finn Balor

26. Kobieta Roku - Nikki Bella

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Cash Rollinsa na WM'ce

1. Wrestler Roku: Rollins. W tym roku Monday Night RAW mogłoby się równie dobrze nazywać Monday Night Rollins. Skyrocket push, main event za main eventem, ponad 200-dniowy reign z głównym pasem. Niewiele więcej można dostać.

2. Najgorszy Wrestler Roku: Ascension. Tak, niby "wrestler", ale nie sposób nie "docenić" jednego, a "wyróżnić" drugiego. Przyszli jako (dla mnie) nudny terminatorski produkt z NXT, dostali oklep od dziadków, dali parę (słabych) promo, i... wylądowali niżej od Los Matadores, robiąc za przydupasów Cody'ego.

3. Najlepszy Babyface: Brock Lesnar. Pewnie znalazłoby się kilku bardziej zasługujących, ale faktem pozostaje, że kiedy pojawia się ta góra mięcha, dablju staje się priorytetem. Tego nie da się przedawkować.

4. Najlepszy Heel: K.O. Podobnie jak wyżej - znalazłoby się paru równie zasługujących, ale Steen powoduje, że chce mi się oglądać nawet najsłabszą tygodniówkę.

5. Feud/Storyline Roku: Sasha vs Bayley. Chciałem tu wpisać Owensa z Ceną, ale booking ostatniej walki skutecznie mnie odwrócił od tego pomysłu. Panie dały dwie znakomite walki, lepsze niż wszystko co divy w main rosterze przez cały rok.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku: A tu dla odmiany takie pole do popisu, że aż nie wiadomo co wybrać :D Na szczęście zawsze w takich sytuacjach przychodzi niezawodne TNA :twisted: Głos leci na feud Chrisa Melendeza z EY. Takie rzeczy po prostu nie mają prawa pojawiać się w telewizji.

7. Tag Team Roku: The Young Bucks. Może jestem stronniczy, ale dla mnie ta kategoria nie ma sensu tak długo, jak ta dwójka występuje. Wygra zapewne New Day, ale osobiście bym ich wrzucił co najwyżej do zaskoczenia roku. Pod względem czystej radości oglądania Matt i Nick zamiatają wszystkich pod dywan.

8. Najgorszy Tag Team: Ascension. Wszystko napisałem już wyżej.

9. Największy Postęp: Reigns. Z człowieka, którego śmietnik wstydziłby się przechowywać zrobił się w miarę zjadliwym produktem. Szczyt marzeń to nie jest, ale uznajmy, że zasługuje na wygraną.

10. Najlepsze Mic Skillsy: K.O. Heyman tradycyjnie miał fantastyczny rok, ale nie sposób nie docenić Owensa. Paul zanotował po prostu zbyt duży spadek w porównaniu z zeszłym rokiem, żebym mógł znowu z czystym sumieniem oddać na niego głos. Wynikało to rzecz jasna z materiału który miał promować.

11. Największa Charyzma: Chyba inaczej definiujemy sobie charyzmę, skoro pojawia się tutaj New Day. Punkt ode mnie leci dla Becky. Jedna z nielicznych postaci z jajem... chociaż to kobieta... ech, witamy w świecie wrestlingu.

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer): Za mało indysów oglądałem żeby się udzielać, a chyba musiałbym popełnić harakiri głosując na Nevilla. Zostawiam puste.

13. Najbardziej Przereklamowany: The Wyatt Family. Kreatywni mieli dość prosty pomysł na ten rok dla nich: "reaktywujmy stajnię powtorów niszczących wszystko na swojej drodze, żeby ostatecznie i tak wyszli mizerne, jobbowali, lub chowali się za największym". Nie moja bajka, nie chcę czegoś takiego oglądać.

14. Najbardziej Niedoceniony: Sasha Banks. Chcąc ją docenić, w debiucie powinna wygrać 4-way o pas div, bawić się potem w Lesnara i nie dawać nikomu złudzeń. Tymczasem buja się z Naomi i Taminą zgarniając brudne piny.

15. Najlepsza Gala TV: Pusty głos. NXT mocno obniżyło loty, nic z głównego rosteru nie nadaje się do nominowania, ROH ani LU na bieżąco nie oglądałem, a TNA... cóż... to TNA.

16. Walka Roku (podać galę): Lesnar vs Cena vs Rollins (Royal Rumble). Czego tam nie było? Chyba tylko formalnych pięciu gwiazdek od Meltzera. Takie pojedynki powinny pojawiać się częściej.

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę): Royal Garbage Match 2015. Jeśli booking jest tak fatalny, że The Rock zostaje wybuczany, to chyba nic więcej nie trzeba dodawać.

18. Odkrycie Roku: New Day. Tu chyba nie ma specjalnej konkurencji. Mieli zostać mięsem armatnim i jobberami dla jobberów, zostali ekskluzywnym produktem.

19. Rozczarowanie Roku: Ambrose. Nie jest to wbrew pozorom krytyka pod adresem samego Deana, a bookerów. Facet ma wszystko poza wsparciem Vince'a.

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager): Heyman. Komentarz nie ma sensu.

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager): Cała trójka komentatorska + Lawler. To chyba też nie wymaga komentarza :D

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna): Wrestlemania XXXI. Miała wszystko co trzeba, żeby określić ją galą roku. Momenty, story, walki, oprawę.

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna): Survivor Series. Normalnie głos poleciałby na Fastlane, ale hype wokół samej marki "Survivor Series" nakazuje wyróżnić właśnie to PPV.

24. Najlepszy Finisher: Neutralizer. Nie można nie wyróżnić gdzieś Cesaro, a tak biednie obsadzona kategoria aż się o to prosi. Double Footstomp zbyt mało widowiskowy, Red Arrow nadaje się do cyrku, Slice Bread Kalisto... mógłby dostać nagrodę, ale mimo wszystko wygrywa u mnie Neutralizer.

25. Najlepszy Theme Song: Tak straszna bida z nędzą, że aż oddam głos na King of Kings. Czysto muzycznie równa się tylko z Flight of the Valkyries, ale nie podejrzewam żeby to drugie miało jakiekolwiek szanse na przepchnięcie przez theme Sashki w tym roku.

26. Kobieta Roku: Sasha. Identyczna argumentacja jak w przypadku Owensa i Lesnara.

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku: Czyste jak pokój pedanta przypięcie Jaśka przez Owensa w debiutanckiej walce. Wszyscy chcieli, nikt nie wierzył. Rok tak biedny pod względem dobrych momentów, że zostaje tylko to.

Krótkie uzasadnienia, bo sylwestrowy czas nagli ;)

1. Wrestler Roku - Seth Rollins. Specjalnie nie ma co uzasadniać. Gość miał ciekawy i długi run z pasem. Do tego rozwinął się na mikrofonie. Bardzo szkoda kontuzji, której niedawno się nabawił.

2. Najgorszy Wrestler Roku - Eva Marie. Nie lubię tej kategorii ale jeśli już mam kogoś tam wrzucić to na pewno będzie do czerwonowłosa Eva. Kompletny - póki co - nieudacznik ringowy.

3. Najlepszy Babyface - Dean Ambrose. Wygrać powinien Cena, ale to byłoby za łatwe a na pewno dla mnie. Dean jako face odnajduje się znakomicie. Oczywiście nie twierdzę, że jako heel nie byłby jeszcze lepszy - pewnie byłby (w 2016 roku życzę mu turnu, który odświeży jego postać). Ambrose o włos przed Jankiem.

4. Najlepszy Heel - Seth Rollins. Przez długi czas u szczytu wykorzystując perfidnie poparcie Authority. Bezczelny i pewny siebie za mikrofonem. Taki był i takiego się dobrze oglądało.

5. Feud/Storyline Roku - Sami Zayn vs. Kevin Owens i to zdecydowanie. Panowie wykręcali świetne walki. Do tego czuć było między nimi przeszłość i chemię jaką wcześniej mieli ze sobą w ringu.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - nie przypominam sobie niczego (nie twierdzę, że nie było) co by mi przyszło na myśl w kontekście najgorszego feudu roku.

7. Tag Team Roku - New Day. Kwintesencja, moim zdaniem, tagu WWE. Już ile są a ciągle bawią. Wałkują nieraz te same momenty co wcześniej a dalej to się świetnie ogląda.

8. Najgorszy Tag Team - The Ascension. Były co do nich spore oczekiwania. Kilku jobberów po drodze machnęli po czym zostali spuszczeni w niebyt.

9. Największy Postęp - New Day. Dam ich jako całość bo tak będzie najłatwiej. I Kofi i Big E rozwinęli się za mikrofonem bardzo.

10. Najlepsze Mic Skillsy - Kevin Owens. Tryplak byłby zbyt oczywisty. Owens pojawił się w WWE na pełnej kurwie. Jest świetny.

11. Największa Charyzma - Kevin Owens. jw.

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Kalisto. Gość o wielkim potencjale. Niech tylko WWE w niego uwierzy a będzie on nowym Rey'em Misterio.

13. Najbardziej Przereklamowany - Tyler Breeze. Nie lubię go. Zwykły worker niczym się nie wyróżniający a starają się (starali się) zrobić z niego nowego Zigglera na co nie zasługuje. Zresztą po co to robić jak mają dużo lepszego Dolpha.

14. Najbardziej Niedoceniony - Cesaro. Niestety ciągle niedoceniony przez WWE. Niby już chcą go pchać ku górze ale zawsze coś. W ringu świetny, na zapleczu lubiany, gadać potrafi ale ciagle coś. Oby w 2016 roku zawitał w ME'ach.

15. Najlepsza Gala TV - Takeovery NXT z pierwszej połowy tego roku. Publika wyśmienita nadająca klimat show, a do tego świetne (w większości) ringowe starcia.

16. Walka Roku (podać galę) - John Cena vs Kevin Owens z Elimination Chamber

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - nie przypominam sobie niczego (nie twierdzę, że nie było) co by mi przyszło na myśl w kontekście najgorszej walki roku.

18. Odkrycie Roku - New Day. Jakby nie patrzeć znani już i o ugruntowanej pozycji (nie licząc Xaviera) wrestlerzy w WWE, których udane połączenie w tag wyszło jak nigdy federacji. Kto by pomyślał jeszcze jakiś czas temu, że i Kofi i Big E mogliby się tak sprawdzić w tym co robią teraz.

19. Rozczarowanie Roku - League of Nations. Miało (już chyba miało) to ogromy potencjał, przemawiała za tym jakaś historia, a tak szybko jak się mocno pojawili tak szybko spuszczeni zostali do kibla.

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Paul Heyman. Jak co roku i bezapelacyjnie także w tym. Kiedy tylko się pojawi i zacznie gadać uśmiech nie schodzi mi z twarzy.

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - brak

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - NXT TakeOver: Brooklyn

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Survivor Series

24. Najlepszy Finisher - Powerbomb od Kevina Owensa. Wcześniej zawsze głosowałem na muscle buster Samoa Joe, ale w tym roku bardzo przypadł mi do gustu mocarnie wygladający finisher od KO.

25. Najlepszy Theme Song - Finn Balor. Uzasadniać nie trzeba, wystarczy patrzeć na wejście.

26. Kobieta Roku Paige. Wyłącznie z sympatii.

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Pojawienie się Setha i przejęcie pasa od Lesnara na WMce.

• Urządzenie:  Windows

1. Wrestler Roku- Seth Rollins. Ten rok był jego. Walizka zrealizowana na Wrestlemanii i mistrzostwo utrzymane do Survivor Series (a może i dłużej by było, gdyby nie kontuzja). Jakiś niesamowity on nie był, ale w kaszanie jaka była tego roku w WWE trzeba go wyróżnić.

2. Najgorszy Wrestler Roku- Roman Reigns. Mnie nadal nudzi, pompowany na siłę, mic-skill nadal zerowy, w ringu nie lepiej. Szkoda słów...

3. Najlepszy Babyface- Nie mam pojęcia kogo dać, więc wstawię osobę, która mimo iż babyfacem nie jest. Głos na tweenera, którego publika uwielbia, kochają każdy jego atak, który sprzedaje gale a każdy suplex budzi oklaski i wrzawę... Lesnar

4. Najlepszy Heel- Seth Rollins.

5. Feud/Storyline Roku- Brock Lesnar vs Undertaker. Niby słaby, niby jechanie na nazwiskach... ale mieliśmy coś lepszego?

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku- Ziggler vs Rusev. Po prostu gówno.

7. Tag Team Roku- New Day

8. Najgorszy Tag Team- Los Matadores. Kompletnie nic w tym roku z nimi się nie działo.

9. Największy Postęp- Seth Rollins. Ależ on się umocnił w ciągu tego roku!

10. Najlepsze Mic Skillsy- Paul Heyman

11. Największa Charyzma- także Heyman, w jego mowach czuć tą moc, te emocje.

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer)- ten rok był cienki dla lotników, więc zdecydowała o moim głosie jedna akcja z TLC. Kalisto

13. Najbardziej Przereklamowany- Roman Reigns. Nie trzeba nic mówić, wszystko widać...

14. Najbardziej Niedoceniony- Dean Ambrose. On powinien już dawno targać główne złoto i to on zamiast Romka powinien być teraz tym buntownikiem przeciw Authority... w końcu jego gimmick tak nakazuje.

15. Najlepsza Gala TV- brak głosu, Raw było cienkie w tym roku, NXT też ostatnio spada.

16. Walka Roku (podać galę)- Lesnar vs Rollins vs Cena (Royal Rumble)

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę)-Reigns vs Wyatt z HiAC. To było takie nudne...

18. Odkrycie Roku-New Day. Zmienili się z nudnego teamu, który wszyscy hejtowali w najlepszy team roku. Brawo!

19. Rozczarowanie Roku- Dolph Ziggler. Po Survivor '14 miał być materiał na ME... wyszła kaszana i słaby mid-carder :(

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager)- Paul Heyman

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager)- Zeb Colter. Pojawił się i po chwili zniknął. Who cares?

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)- WM 31, mimo że wspaniała nie była.

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)- Fast Lane to było wyjątkowe gówno.

24. Najlepszy Finisher- F5

25. Najlepszy Theme Song- Neville

26. Kobieta Roku- nie oglądam walk kobiet, więc hmm... Sasha Banks?

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku- Rollins wykorzystuje walizkę

646066133574871cb9b908.jpg

2. Najgorszy Wrestler Roku - Alberto Del Rio

3. Najlepszy Babyface - Dean Ambrose

4. Najlepszy Heel - Seth Rollins

5. Feud/Storyline Roku - Undertaker z Lesnar'em

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Roman Regins vs The Big Show

9. Największy Postęp - Roman Regins

10. Najlepsze Mic Skillsy - Kevin Owens

11. Największa Charyzma - Paul_Heyman

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Kalisto

13. Najbardziej Przereklamowany - Sheamus

15. Najlepsza Gala TV - NXT

16. Walka Roku (podać galę) - Fatal 4 Way - Roman Regins vs Seth Rollins vs Dean Ambrose vs Randy Orton na Payback 2015

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Elimination Chamber Match o IC Title

19. Rozczarowanie Roku - Powrót Stinga i jego dziwny Booking.

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Micheal Cole

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - TLC 2015

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Battleground 2015

24. Najlepszy Finisher - RKO

25. Najlepszy Theme Song - Kane'a

26. Kobieta Roku - Becky Lynch

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Cash Rollinsa na WM'ce

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

3. Najlepszy Babyface - Bayley

5. Feud/Storyline Roku - Pentagon Jr vs Vampiro

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Sheamus vs Randy Orton

7. Tag Team Roku - The Young Bucks

8. Najgorszy Tag Team - The Ascention

9. Największy Postęp - New Day

11. Największa Charyzma - Kevin Owens

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Ricochet

13. Najbardziej Przereklamowany - Roman Reigns

14. Najbardziej Niedoceniony - Alex Riley :o

16. Walka Roku (podać galę) - Bayley vs Sasha Banks. NXT womens championship match. NXT Takeover Brooklyn.

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Sheamus vs Randy Orton (jakakolwiek gala na której walczyli)

18. Odkrycie Roku - ROH (dopiero w tym roku zacząłem oglądać)

19. Rozczarowanie Roku - Adam Cole (po tym jak wszyscy mówili jaki to on zajebisty spodziewałem się kogoś lepszego)

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - William Regal

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Lana

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - NXT Takeover Rival

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - WWE Fastlane

24. Najlepszy Finisher - Pop-up powerbomb (Kevin Owens)

25. Najlepszy Theme Song - CFO$: "Sky's the Limit" (Sasha Banks)

26. Kobieta Roku - Sasha Banks

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Wrestlemania 31 Cash-in Setha Rollinsa

Edytowane przez Johnny Ryper

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

1. Wrestler Roku – Nie sposób przejść obojętnie obok wyczynu, jakiego dokonał Seth Rollins w minionym roku. Można gościa nie lubić, ale WWE dawno tak szybko nie ustabilizowało kogoś na szczycie – a zawsze jest narzekanie na brak nowych gwiazd. Bo to już nie jest były członek The Shield. On ich przerósł i zostawił w tyle. Szkoda, że nigdy się nie dowiem, jak długo WWE planowało go na szczycie pozostawić przy pierwszym title-runie. Podkreślmy pierwszym, bo kolejne zdają się być kwestią czasu. Panie i Panowie, WWE właśnie Wam zamierza sprzedać (sprzedało?) nowego Edge’a.

2. Najgorszy Wrestler Roku – Baron Corbin, który jest wciąż drewniany, wciąż niebezpieczny, wciąz nudny. Nie ważne, jakiego kozaka sceny niezależnej mu dadzą – Ty widzu drogi możesz się zdrzemnąć.

3. Najlepszy Babyface – Uwielbiam motyw, jak każdy podnosi ręce w rytm muzyki, gdy wchodzi Finn Balor. Trudno mu odmówić błyskawicznego wzrostu stopni popularności w tym roku. Teraz to już nie jest Prince Devitt. On oficjalnie poszedł w zapomnienie. Korporacyjny Demon przejął go do siebie, i sprezentował w bardzo udanej formie.

4. Najlepszy Heel – Pentagon Jr, bo oglądając go miałem ochotę, żeby pojawił się w każdej federacji i zmasakrował wszystkich face’ów, ku chwale swojego mistrza. Świetny materiał, świetne wykonanie, fajnie w ringu, kozak historia. Najjaśniejsza perełka LU.

5. Feud/Storyline Roku – Kiedy gość z NXT wpada i na cel obiera największą gwiazdę federacji, to już zwiastun dobrej historii. Kiedy obaj są tak dobrymi mówcami, to na samą myśl mam uśmiech na twarzy. Można było rozegrać lepiej? Można było. Mimo to wspominam miło, segmenty były bardzo fajne, a na każdą walkę się czekało - Kevin Owens vs John Cena

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku – A ja będę kopał leżącego. Kto mi zabroni? TNA World Title Series, zabrało Impacty na długi czas, pokazało jak denna jest ta federacja, jak nie mają pomysłu, jak się gubią, jak powinni zaaplikować w zarządzie osoby, które cokolwiek wiedzą o wrestlingu. Pani prezes i wokalista, to średnia kombinacja.

7. Tag Team Roku – OH ATTITUDE UNIVERSE! Don’t You dare be sour. Cllllllap, for YOUR two-time WWE Tag Team Champions and FEEEEEL THE POOOWAAAAH! Oczywiście, New Day! Tak jest! Dla mnie absolutny pewniak, który od heel turnu szturmem zdobył moje serce. Big E stał się niezwykle rozrywkowy, Kofi zjadliwy, a Xavier Woods przydatny. Razem to kombinacja wybuchowa, której nie sposob nie lubić. Kto nie lubi jednorożcy?! BOOTY! Goście są niesamowici – przede wszystkim za mikrofonem, ale i w ringu - i w pełni zasłużenie kradną Bucksom to wyróżnienie – zdałem sobie sprawę, że zawsze Matt i Nick byli moimi pewniakami. Większość roku ze złotem. Klaszcze!

8. Najgorszy Tag Team – Kiedyś rozważałem ich w kategorii najlepszych – ubogie czasy dywizji – a teraz bez cienia wątpliwości spycham ich w przepaść. PrimeTime Players upadło boleśnie, z trudem odnajdując na chwilę swoje nowe „ja”, tylko po to, by zanudzić nas na śmierć z pasami. Wstydziliby się. Budować drużynę, by po ozłoceniu obnażyć jej niedoskonałości.

9. Największy Postęp – OH ATTITUDE UNIVERSE! Patrz punkt 7, gdzie doceniłem New Day. Tutaj zaznaczam ich największe ogniwo. Krótko, bo jak potrafi rozbroić widzi i słyszy każdy – Big E

10. Najlepsze Mic Skillsy – Przejrzałem roster WWE. Potem przejrzałem raz jeszcze. Potem zacząłem myśleć kogo tu wsadzić. Przejrzałem po raz trzeci... Nic. Pamiętasz jakieś promo? Nie. Jakieś cięte riposty? Może od Owensa na początku, ale to nie wystarcza. Biega. Iść sztampowo? Głosować na Heymana? Part timer. Najlepszy, ale rzadko – może wygrać tą mniej ważną kategorię. Wybór ostateczny? Enzo Amore. How You Doin?

11. Największa Charyzma – Skoro mamy kategorie mikrofonową, to niech o charyźmie w tym roku świadczy mimika twarzy. Doceniam za Di Capriowanie, ale nie wyróżniam gościa z miejsca, skąd owe Di Capriowanie ma największe znaczenie. Każdy grymas opowiada historię, a ja te historie z chęcią obserwuje... Adam Cole BAYBAY

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) – Will Ospreay, bo to gość, którego wystarczy zobaczyć raz, a już średnio ogarniasz, co się dzieję na Twoich oczach. Dla mnie absolutny top w swoim fachu. Oby zahaczał o jak najwięcej popularnych federacji.

13. Najbardziej Przereklamowany – Roman Reigns. Są postępy, ale to wciąż gość, który za szybko idzie na szczyt. Łatwo się na czymś takim przejechać, a teraz obserwujemy egzamin Romana. Ile będzie w stanie zaoferować jako mistrz? Na jego szczęście dostał test idiotoodporny, czyli feud z zarządem. Wrestlingowy samograj.

14. Najbardziej Niedoceniony – Wciąz mam wrażenie, że dostaje za mało, że jest ograniczany, a jego potencjał prawie wcale niewykorzystywany. Dla mnie idealny materiał do tej kategorii, choć nie może narzekać na sukcesy w tym roku. Mocno zaczął w głównym rosterze, zgarnął na krótki run pas Intercontinental. Życzyłbym sobie rozważać gościa za rok w najważniejszej kategorii, ale średnio w to wierzę z polityką WWE – Kevin Owens

15. Najlepsza Gala TV - Przymknę oko na końcówkę 2015. 3/4 się udało - NXT

16. Walka Roku (podać galę) – W zeszłym roku głosowałem na NXT (Sami vs Neville), w tym będę ten trend kontynuował. Przenosimy się do Brooklynu, łapiemy za TakeOver, przewijamy do co-Main Eventu, i oglądamy walkę kobiet. Esencja wrestlingu – Bayley vs Sasha Banks – NXT TakeOver Brooklyn

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) – Wiele było gniotów – PTP vs New Day z MitB, Bella vs Paige vs Naomi z EC, Romek z Showem z XR - ale jeśli miałbym wybrać taki, który byłoby mi najbardziej wstyd pokazać osobie trzeciej, nie interesującej się wrestlingiem, to nie włączałbym Extreme Rules, bo przypadkiem mógłby się nadziać na światełkowe pierdoły od WWE. W rolach głównych John Cena vs Rusev

18. Odkrycie Roku – Gość wystrzelił na takie wyżyny, że już teraz wyczekujemy go w głównym rosterze. Miałem momenty, że wątpiłem w jego hucznie zapowiadaną jakość, i o ile jest wciąż trochę rzeczy do doszlifowania, to charyzmą nadrabia prawie wszystko. Kto? Ready? Willing? Gable! Chad zresztą.

19. Rozczarowanie Roku – Wszystko co z nim związane miało sprawić, że poczuję się jak młody mark. Wszystko co z nim związane sprawia, że mam dość tego biznesu. Fatalny rok Stinga, z jeszcze gorszym pomysłem – a raczej jego brakiem – WWE.

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) – Paul Heyman, bo choć jest part-timerem, to jak już się pojawia – ludzie słuchają. Szkoda, bo bardzo chciałem docenić kogoś innego.

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) – Lana, z perełki, na której dalszy podbój naszych serc czekaliśmy, dała klopsy na zapleczu i tonięcie w przeciętności na naszych oczach w ringu.

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) – Ultima Lucha, bo myślę, że mogę tu podciągnąc największą galę Lucha Underground – niby telewizyjna, ale special. Pięknie zamknęli storyline’y, i nakręcili na kolejny sezon. To jest idealny przykład, jak ten biznes powinien funkcjonować. Mocnym akcentem kończymy rozdział, a ludzie nie mogą się doczekać następnego. Do tej pory lubię wrócić do Vampiro z Pentagonem.

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) – NXT TakeOver London. Czy było najgorsze? Pewnie nie. Może znalazłbym ringowo słabsze. Problem w tym, że NXT TakeOver było do tej pory gwarancją jakości. Człowiek siadał, oglądał, a po seansie miał ochotę przejrzeć swoje ulubione fragmenty raz jeszcze. To zaś podsumowało, jak zły produkt na koniec roku serwował nam żółty roster. Z takim składem, z taką publiką, po prostu nie wypadało prezentować czegoś tak miałkiego.

24. Najlepszy Finisher – Wyznaję zasadę, że głosuję na to, co przyjdzie mi do głowy jako pierwsze zastanawiając się nad kategorią. O tyle łatwiej, że przyszlo tylko jedno – Pop Up Powerbomb, Kevin Owens.

25. Najlepszy Theme Song – Coś co nie powinno mi się podobać, a podoba tak bardzo – Sky’s the Limit, Sasha Banks

26. Kobieta Roku – Nie będę głosował na tą, którą najbardziej lubię - Sasha. Nie będę głosował na tą, która mi się najbardziej podoba - Eva. Głosuje na tą, która zasłużyła, a ja mimo kontuzji, dalej myślę, że to był rok Nikki.

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku – Wiedziałem, żeby spodziewać sie Setha na WrestleManii – true story #AM – i nie przeszkadza mi to, żeby wyróżnić ten moment. Niby nic, bo cash-in, jak każdy inny, ale miejsce zrobiło swoje. Początek bardzo dobrego title-runu.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Wydaje mi się, że opisy do każdej kategorii są zbędne. Tyle ich było, że szkoda pisać bo i tak nikt nie przeczyta tylu opinii. Mimo, że śledzę ROH/NJPW/LU to wybór padnie na samo WWE. Inne wybory to strata głosu :)

* w nawiasie inne typy

1. Wrestler Roku - Seth Rollins (...)

2. Najgorszy Wrestler Roku - Eva Marie (Big Show, Kane, Heath Slater)

3. Najlepszy Babyface - Bayley (Sami Zayn, John Cena, Dean Ambrose)

4. Najlepszy Heel - Kevin Owens (Brock Lesnar, Sasha Banks, Triple H)

5. Feud/Storyline Roku - Sasha Banks vs Bayley (Kevin Owens vs John Cena, Sami Zayn vs Kevin Owens)

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Dolph Ziggler vs Rusev ( Roman Reigns vs Bray Wyatt )

7. Tag Team roku - The New Day (Chad Gable & Jason Jordan, The Vaudevillains)

8. Najgorszy Tag Team - Hype Bros (The Ascension)

9. Największy Postęp - Bayley

10. Najlepsze Mic Skillsy - Paul Heyman (Triple H, Kevin Owens, Sami Zayn)

11. Największa Charyzma - Sami Zayn (Bayley, Sasha Banks, Paul Heyman, Finn Balor, Kevin owens, Triple H)

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Kalisto (z WWE? Nie mam pojęcia. Ewentualnie Angelico z LU)

13. Najbardziej Przereklamowany - Roman Reigns (Baron Corbin, Eva Marie)

14. Najbardziej Niedoceniony - Kevin Owens (Kalisto, Cesaro, Cody Rhodes/Stardust)

15. Najlepsza Gala TV - NXT (LU)

16. Walka Roku (podać galę) - Sasha banks vs Bayley NXT Takeover Brooklyn (Cena vs Owens z EC, Brock vs Seth vs Cena z RR)

18. Odkrycie Roku - The New Day (Bayley, becky Lynch)

19. Rozczarowanie Roku - Tyler Breeze (Rusev, Bray Wyatt)

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Payl Heyman

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) Michael Cole (wszyscy komentatorzy z WWE)

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Ultima Lucha (NXT Takeover - każde Takeover było moim zdaniem lepsze od najlepszego PPV od głównego WWE)

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Payback (Fast Lane)

24. Najlepszy Finisher - Powerbomb Owensa Curb Stomb,)

25. Najlepszy Theme Song - Sasha Banks

26. Kobieta Roku - Sasha Banks (Bayley)

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku Rollins inkasuje walizkę na WM (main event Div na NXT Takeover Brooklyn)

24571150556b9ddab2c677.jpg

1. Wrestler Roku- Jay Lethal

2. Najgorszy Wrestler Roku- Khoya

3. Najlepszy Babyface- Nie WIem na kogo zagłosować

4. Najlepszy Heel- Pentagon Jr.

5. Feud/Storyline Roku- Pentagon Jr. vs Vampiro

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku- TNA vs Global Force Wrestling

7. Tag Team Roku- The Young Bucks

8. Najgorszy Tag Team- Mojo Rawley & Zack Ryder

9. Największy Postęp- Eric Young

10. Najlepsze Mic Skillsy- Truth Martini

11. Największa Charyzma- Minoru Suzuki

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer)- Angelico

13. Najbardziej Przereklamowany- brak

14. Najbardziej Niedoceniony- Silas Young

15. Najlepsza Gala TV- Lucha Underground

16. Walka Roku (podać galę)- Takagi vs Mochizuku z Destiny Nie wiedziałem na co zagłosować więc zagłowsowałem na to samo co arkao ;)

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę)- brak

18. Odkrycie Roku- Dalton Castle

19. Rozczarowanie Roku- brak

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager)- Truth Martini

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager)- brak

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)- Któreś PPV od Dragon Gate z Jesieni tylko nie pamiętam które. Każda walka o jakiekolwiek pasy to 4* i 5*.

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)- brak

24. Najlepszy Finisher- brak

25. Najlepszy Theme Song- Theme PAIGE <3

26. Kobieta Roku- Paige <3 <3 <3

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku- Jay Lethal Podwójnym Mistrzem

Edytowane przez JHardy

3. Najlepszy Babyface - John Cena

4. Najlepszy Heel -Eric Young

5. Feud/Storyline Roku - Sasha Banks vs Bayley

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - TNA vs GFW

11. Największa Charyzma - Sami Zyan

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Kalisto

16. Walka Roku (podać galę) - Bayley vs Sasha Banks – NXT TakeOver Brooklyn

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Wstrzymam się tutaj. Było kilka dość słabych walk, ale nie było dla mnie tej jednej najgorszej :)

19. Rozczarowanie Roku - Dolph Ziggler

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Jerry Lawler

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Royal Rumble

24. Najlepszy Finisher - Powerbomb Kevina Owensa

25. Najlepszy Theme Song - Catch Your Breath - Finn Balor

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Cash-in na WM

2. Najgorszy Wrestler Roku - Eva Marie

3. Najlepszy Babyface - John Cena

5. Feud/Storyline Roku - Lesnar - Undertaker

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Sting - Triple H

7. Tag Team Roku - The New Day

8. Najgorszy Tag Team - The Uso

10. Najlepsze Mic Skillsy - Paul Heyman

11. Największa Charyzma - New Day

14. Najbardziej Niedoceniony - Dolph Ziggler

16. Walka Roku (podać galę) Triple Threath for WWE WHC Chamionship @ Royal Rumble - Lesnar© vs Cena vs Rollins

19. Rozczarowanie Roku - Sting

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Dario Cueto (Lucha Underground)

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Ric Flair

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Royal Rumble

24. Najlepszy Finisher - Red Arrow

25. Najlepszy Theme Song - Finn Ballor's Music

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Wykorzystanie Walizki MiTB przez Setha Rollinsa na Wrestlemanii 31

2. Najgorszy Wrestler Roku - Sting

3. Najlepszy Babyface - Bayley

4. Najlepszy Heel - Seth Rollins

5. Feud/Storyline Roku - Bray Wyatt vs Roman Reigns

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Dolph Ziggler vs Rusev

8. Najgorszy Tag Team - Ascension

9. Największy Postęp - New Day (głównie Xavier Woods)

10. Najlepsze Mic Skillsy - Paul Heyman

11. Największa Charyzma - John Cena

13. Najbardziej Przereklamowany - Baron Corbin

14. Najbardziej Niedoceniony - Tyler Breeze (głównie za czasów NXT)

15. Najlepsza Gala TV - Raw

16. Walka Roku (podać galę) - Brock Lesnar vs Seth Rollins vs John Cena (Royal Rumble)

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Wyatt Family vs ECW Originals (TLC)

19. Rozczarowanie Roku - Sting

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Xavier Woods

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Summer Rae

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Hell In A Cell

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - TLC

24. Najlepszy Finisher - Curb stomp

25. Najlepszy Theme Song - Sasha Banks

27. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Kevin Owens pokonuje Johna Cenę w debiucie

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...