Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary miesiąca - grudzień 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Mając na uwadze iż w grudniu przybyło trochę diary i dział Booking Zone nieco się obudził postanowiłem na jeszcze większą zachętę wrócić z konkursem Diary Miesiąca. Zwycięskie diary na miesiąc zostaną przyklejone na górze działu ;)

Zasady:

1. Do konkursu nominowane będą Diary, które w ciągu miesiąca miały wrzucone przynajmniej dwa odcinki.

2. Każdy autor wyróżnia trzy diary z nominowanych pod względem odpowiedniej ilości punktów:

1 miejsce = 5 punktów

2 miejsce = 3 punkty

3 miejsce = 1 punkt

3. Z wiadomych przyczyn nie głosujemy na swoje diary, a także przy uzasadnieniu wyboru (głosujemy w komentarzach) wykluczona jest zasada rewanżu (jeżeli on dał mi punkty to ja dam jemu).

4. Uzasadniamy każdy swój wybór.

Diary biorące udział w głosowaniu:

World Wrestling Entertainment (WWE) by Luiz

WWE: Conspiracy Era - Petros

World Wrestling Entertainment by Shinnok

Kombat Zone Wrestling by Deemik

WWE 2016 by Vegas

European Wrestling Mayhem

Paul_Heyman Presents 7: TEW'13, czyli powrót do korzeni BZ

WWE z pomysłem by kill legendos

Głosowanie trwa do 31.12.2015 23:59.

Szczęśliwego nowego roku ;)

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

4

• TheVillain

2

• Petros

2

Top użytkownicy w tym temacie

1. EWM - Badu wydaje dobre gale, nie wiedzieć czemu ja ich nie komentuję :D Federacja jest ciekawa i czekam, co wydarzy się w niej dalej...

2. WWE by Shinnok - autor zaczyna nieporadnie, ale jak już nie raz mówiłem - nie lubię diar gdzie mamy prawdziwą federacje a pozmienianych mistrzów i roster już od początku, bo czuję się tak, jakbym oglądał film od środka i nie wiedział co się dzieje. Dlatego to Shinnok zajmuje wg mnie 2 miejsce.

3. Pusty glos. Brak zupełnie pomysłu. Resztę diar tylko przeleciałem wzrokiem. KZW obniżyło loty, zaś reszta... nie mam zamiaru do nich w najbliższej przyszłości wracać... Jeśli już musze wypełnić to pole to daj ten punkt Petrosowi, bo mówicie, że jest dobry, więc zdaję się na Was userzy BZ...

Przedłużam głosowanie do 3 stycznia. Szczęśliwego Nowego Roku ;)

Ciężko będzie wybrać, gdyż mało kto wrzucał odcinki regularnie, a szkoda :/

1. EWM – z racji tego, że trzeba jednak mieć dwa odcinki, oddaję tylko jeden głos. Głos niezmarnowany, gdyż EWM to bardzo fajny projekt. PPV+tygodniówka trzymały poziom, czekam na więcej :)

---

@Paul_Heyman: Przykro mi, że nie czytasz mojego diary, gdyż z pewnością Twoje uwagi, komenty byłyby niezwykle pomocne :) Tak naprawdę nic w mojej wersji WWE nie jest zawiłego – wystarczy przeczytać od początku i wszystko jest jasne. Nowi mistrzowie nie są "z dupy", wszystko jest sensownie wytłumaczone, czyli np. Undertaker nie jest nagle w pierwszym odcinku WWE Championem, bo tak :) Jeszcze raz Cię zachęcam, tym bardziej, że jesteśmy świeżo po Royal Rumble i pierwszym RAW po tym PPV. Dzięki za ten jeden punkcik! :)

Edytowane przez Petros
Moja federacja w Booking Zone: WWE: The New Beginning

1. EWM - dość oryginalny pomysł na diary, który wcześniej nie pojawiał się w BZ. Mam nadzieję, że nie zabraknie diary Badu, a głosy go zmotywują do dalszej pracy ;)

2. WWE by Petros - Cena jako prezes WWE? Tego nie grali i już za sam pomysł na to jest chyba najbardziej oryginalnym w całym Booking Zone. Do tego solidnie wypisane Royal Rumble, wprowadzenie nowych postaci i story z JBL'em nakręca obecnie te diary.

Wstępnie do trójki dałem Luiza, ale wydał tylko jeden odcinek, więc zostawiam pusty głos.

Edytowane przez Giero

@Paul_Heyman: Przykro mi, że nie czytasz mojego diary, gdyż z pewnością Twoje uwagi, komenty byłyby niezwykle pomocne :) Tak naprawdę nic w mojej wersji WWE nie jest zawiłego – wystarczy przeczytać od początku i wszystko jest jasne. Nowi mistrzowie nie są "z dupy", wszystko jest sensownie wytłumaczone, czyli np. Undertaker nie jest nagle w pierwszym odcinku WWE Championem, bo tak :) Jeszcze raz Cię zachęcam, tym bardziej, że jesteśmy świeżo po Royal Rumble i pierwszym RAW po tym PPV. Dzięki za ten jeden punkcik! :)

Nie??? Czyli chcesz mi powiedzieć, że nie czytam twojego diary, bo przeczytałem odcinek kogoś tam, a potem skojarzyłem (błędnie), że to twój? O kurde, w najbliższym czasie spróbuję chyba nadrobić stracone odcinki :D

@Gierobak: A ja mimo wszystko bardzo chętnie poznałbym uzasadnienie :) No i druga sprawa: jednak przenosisz swoje diary do głównego działu?

@Paul Heyman: No widzisz! :) Zapraszam serdecznie!

---

1. Do konkursu nominowane będą Diary, które w ciągu miesiąca miały wrzucone przynajmniej dwa odcinki.

Czy ta zasada jest wciąż aktualna?

Moja federacja w Booking Zone: WWE: The New Beginning

Cóż, zatem diary miesiąca zostaje European Wrestling Mayhem by Badu, gratulujemy!

@Petros, tak przełożę diary z powrotem, ABC zostało usunięte, a moje będą traktowane jak każde inne :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
    • KyRenLo
      Dobrze. Skoro autor poprzedniego pytania zezwala, to mogę coś zadać. Saints Row: The Third Na samym początku gry dostajemy scenkę, w której Pierce reklamuje pewien napój w puszce. Proszę napisać jak się nazywa.
  • Dodaj nową pozycję...