Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Booking Zone Awards 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Rok 2015 kończy się, na forum od kilku dni można głosować w AUA, więc postanowiłem iż czas zorganizować trzeci rok z rzędu Booking Zone Awards! Głosujecie w komentarzach wybierając po jednej opcji. Głosujcie, a ja do czasu ogłoszenia wyników nie będę akceptował postów tak, by było ciekawiej i byście na sam koniec mogli zobaczyć kto wygrał (wtedy można też uniknąć wszelkich kontrowersji jak np. rok temu gdy w jednej z kategorii xYoohas zarzucał, że arkao nie dał punktów za kolejne miejsca, a tylko mi).

Głosujecie poprzez oddanie punktów, tak jak w nagrodach za Diary Miesiąca:

1 miejsce = 5 punktów

2 miejsce = 3 punkty

3 miejsce = 1 punkt

Kategorie:

Najlepsza federacja:

Booker roku:

Postęp roku:

Komentator roku:

Najlepsza oprawa graficzna:

Walka roku:

Nowa kategoria: Najbardziej oryginalny pomysł roku (proszę wybrać np. odmieniony gimmick zawodnika, którego nie ma w rzeczywistości, a spotkaliśmy się w nim w diary)

Feud roku: (zastąpi storyline roku)

WTF - najśmieszniejszy moment roku:

Proszę Was o w miarę starannie rozpisanie każdego wyboru. Czas macie do 31 grudnia 2015, godzina 23:59. Jak będę w stanie to podliczę na Nowy Rok lub ciut później :D

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

4

• xYoohas

2

• TheVillain

1

• Petros

1

Top użytkownicy w tym temacie

Najlepsza federacja:

1. AWF - Akrao i Gierobak włożyli w to dużo pracy a obecność naszych CAWów sprawia, że nie mam wahań przed wybraniem tego diary na diary roku.2

2. WWE by xYoohas - ostatnio nadrabiałem to diary, którego regularnie nie czytałem, czego teraz bardzo żałuję.

3. WWE by Gierobak - kolejne świetne WWE. Szkoda, że końcówka road to wrestlemania jak i sama gala wypadły źle, tak samo jak zamieszanie z SmackDown i NXT...

Booker roku:

1. Gierobak - mimo wszystko, byłeś po prostu najlepszy. AWF za twoich czasów przebijało te od Arkao, WWE stoi na wysokim poziomie, a UPW zapowiada nam najlepszą federację od dawna w Booking Zone.

2. xYoohas - za WWE by xYoohas

3. Austin - mimo iż zakończył diary prawie na początku roku, to i tak zasłużył.

Postęp roku: -

1. Yarekson - wydawał fajne gale, przyjemnie się je czytało. Szkoda, że gdzieś potem zniknął.

2. Betrayal - absolutna czołówka ABC, ten postęp, w sumie to debiut, uważam za oczywisty do nominacji.

3. Carribean Cool - zupełnie nie mialem pomysłu kogo wybrać, więc dałem gościa, który pisał mało, gale były poniżej przeciętnej, ale miały taki swój klimat, który wyróżniał projekt tego bookera.

Komentator roku:

1. Gierobak - bardzo aktywny, zresztą moderator :D

2. Austin - pojawia się rzadko, ale kiedy jest to pisze długie i ciekawe posty.

3. Badu - coś tam komentował, jego posty coś tam wnosiły. Na pewno nie zagłosuję na kogoś, kto dał ze 3 komentarze w tym roku (no chyba że na Austina :D ) a ten Pan wydaje się być ok.

Walka roku:

1. Roman Reigns vs. Dean Ambrose Royal Rumble w WWE by Gierobak - nie czytam zbyt wielu walk, jednak ta była ciekawa i zapadła mi w pamięć.

2. Roman Reigns vs. Dean Ambrose Fastlane w WWE by Gierobak - ten feud był tak emocjonujący, że zapamiętałem dwie jego główne walki :D

3. Brock Lesnar vs. Steve Austin na SummerSlam w WWE by Gierobak - no co? Koniec kariery Setve'a musi być tu wysoko.

Nowa kategoria: Najbardziej oryginalny pomysł roku (proszę wybrać np. odmieniony gimmick zawodnika, którego nie ma w rzeczywistości, a spotkaliśmy się w nim w diary)

1. Darren Young jako Capitan Homo w jednym z diar Attitude Booking Company - co jak co, ale debilny gimnick gościa, którego w całych sił nie trawię, to to, co lubię :D

2. John Cena jako heel w WWE by Gierobak - no co? Cena heelem to jest nierealne :D

3. pusty głos - brak pomysłu...

1. UnderTaker vs. Wyatt Family w WWE by Gierobak - good job. To tego Vince skopiował to od Ciebie :D

2. Brock Lesnar & Paul Heyman vs. Steve Austin w WWE by Gierobak

3. Cesaro vs. Punk w WWE by Gierobak - dwóch ludzi, których lubię i którzy byli fajnie rozpisani, do tego powróciłeś do tego programu włączając do środka Rollinsa w trakcie Road to WrestleMania, a mnie się to podoba.

1. Darren "Capitan Homo" Young :D

2. Cała federacji Triple L - brawa dla autora

3. pusty głos - brak pomysłu

Obserwuję, jestem częścią tego działu naprawdę krótko, dlatego nie będę się rozpisywał, bo też nie wiem za bardzo o czym, a także pominę kilka, a nawet większość kategorii – moje wybory byłyby nieobiektywne i ktoś mógłby czuć się pokrzywdzony.

Najlepsza federacja:

1. WWE by Gierobak
  2. WWE by xYoohas
  3. European Wrestling Mayhem

Przede wszystkim za całokształt – Gierobak wytrzymał i nadal wytrzymuje z prowadzeniem tego diary już kupę czasu – zawsze na wysokim poziomie!

Komentator roku:

1. Paul_Heyman
  2. Gierobak
  3. Badu

Paul to zdecydowany zwycięzca. Jego komentarze są szczegółowe, rozbudowane i co najważniejsze – regularne, szczególnie pod galami Gierobaka.

1. WWE by xYoohas
  2. WWE by Gierobak
  3. WWE by Luiz

Cóż tu dużo tłumaczyć – widzieliście te grafiki u Yoohasa? Nie jakieś Psd-Dreams!

Postęp roku:

1. European Wrestling Mayhem – Badu
  2. Attitude Wrestling Federation – Gierobak & Arkao
  3. WWE by Gierobak

Chciałem tu przede wszystkim wyróżnić Badu, którego gale poprawiły się znacznie w stosunku do pierwszych :)

Jeszcze raz przepraszam za tak ubogą kartę, ale chyba lepiej nie pisać nic, niż jakieś bzdury :)

Moja federacja w Booking Zone: WWE: The New Beginning

Najlepsza federacja:

1.Attitude Wrestling Federation - Żadna federacja nie dawała mi takiej radości z czytania jak nasza forumowa. Pełna barwnych postaci i ciekawych feudów, zasługuje wg mnie na zaszczytne pierwsze miejsce w rankingu najlepszych diar w tym roku. Mam nadzieję, że projekt potrwa jeszcze długo, bo szkoda byłoby go zaprzepaścić.

2.WWE by Gierobak - Na pewno jedno z dłuższych diar w ostatnich latach i wg mnie jedno z lepszych. Sumiennie prowadzone, pełno pomysłów na każdego zawodnika/pas/konflikt i ogrom weny od autora

3.Arkao Pepsi Federation - A przy tym diary często można się było uśmiać, bo świadomie było prowadzone "dla jaj" i bardzo mi to odpowiada. Nie można cały czas być poważnym, więc taki projekt bardzo się przydał w naszym dziale i szkoda, że upadł. Sam miewałem często pomysły, żeby zrobić jajcarskie diary, ale nie wiedziałem nigdy czy by się przyjęło.

Booker roku:

1.Gierobak - Kończy rok w posiadaniu trzech opowiadań, co jest bardzo dużym wyczynem, patrząc na to, że niektórzy kończą swoją przygodę z diary po odcinku lub dwóch. On wszystkie prowadził systematycznie, wydawał regularnie gale i zawsze miał pełno weny i pomysłów. Myślę, że pewniak do zgarnięcia nagrody w tej kategorii.

2.Arkao - Prawdę mówiąc ten użytkownik też był w posiadaniu trzech diar w tym roku (no prawie...). Wspomniane wyżej APF, własną wizję WWE oraz na krótki czas przejął AWF, ale wcześniej co odcinek pisał do neigo po walce lub dwóch. Niestety nie kończy roku z żadnym aktywnym projektem, ale i tak zasługuje wg mnie na uznanie i oby przyszły rok był dla niego lepszy pod ty względem.

Nie wiem kogo mógłbym wyróżnić na trzecim miejscu, więc zostawię puste pole. Nasi wrestlingowi pisarze przychodzą i jeszcze szybciej odchodzą i nie byłem w stanie przypomnieć sobie kogoś jeszcze, który zasgościł w BZ na dłużej.

Postęp roku:

Pojadę strasznym egoizmem, ale...

1. Badu - Ta kategoria jest dosyć ciężka, bo powinna kojarzyć się z osobami, które siedzą w diarach długi czas i w tym roku ich aktywność wzrosła. Niestety, nie mogę skojarzyć żadnego nicku, którego widziałem w tym dziale dawniej, a teraz jest częstszym gościem, więc mimo wszystko moim wyborem jestem ja. W temacie diary siedzę od 2010 roku i co jakiś czas wracałem z jakimś nowym projektem, który przeważnie nie trwał powyżej miesiąca (wg diary). Teraz jestem w trakcie pisania EWM i sprawia mi to przyjemność i nie zamierzam póki co przestawać. No i jest to chyba mój najdłuższy projekt dotychczas.

Komentator roku:

1.Paul_Heyman - Paula jest pełno w róznorakich diarach i zawsze obszernie komentuje każdy odcinek. To się ceni.

2.Gierobak - Również jest częstym komentatorem i też stara się komentować wszystkie momenty odcinka lub jego najważniejsze części

Nie umiem wskazać trzeciej siły komentatorskiej w Booking Zone, bo po prostu jest wiele osób, które komentuje raz na jakiś czas i nie chcę ani nikogo przecenić albo pominąć, więc trzecie miejsce bez głosu.

1.Aaaa...wszyscy - Ostatnio zauważyłem pewną monotonię w Booking Zone, bo co nowe diary to właściwie wygląda tak samo. Chodzi mi dokładnie o jakby jakiś szablon: fotki z psd-dreams, rodzaj/uczestnicy walki, walka, zwycięzca i sposób wygranej w spoilerze. Nie mówię, że to coś złego, bo jest to estetyczne, aczkolwiek dziwnie się na to patrzy jak w każdym diary jest ten sam styl. Jakby jedna osoba pisała je wszystkie.

Nie wiem czy taki głos na wszystkich będzie zaliczony.

Walka roku: Cesaro vs Seth Rollins vs CM Punk (Wrestlemania, WWE by Gierobak)

Najbardziej oryginalny pomysł roku: Chyba nie ta kategoria, ale super pomysłem było Attitude Wrestling Company. Kupowanie wrestlerów za pieniądze, wynajmowanie hal i ogólnie możliwość poczucia się jak właściciel federacji, to ciekawy pomysł, który na jakiś czas ożywił Booking Zone. Niestety, dość szybko się ludziom znudziło, a szkoda. Sam wziąłbym w tym udział, gdyby nie to, że byłem wtedy w trakcie przygotowań do EWM i nie chciałem mieć za dużo na głowie. Nie wime czy ten twór da się reanimować, a jeśli nie, to co może sprawić, żeby ludzie zaczęli pisać tak, jak podczas świetności ABC?

Feud roku: Mnie się podobało AJ vs Stephanie McMahon (WWE by Gierobak), choć szkoda, że cztery kariery na szali nie przeszły.

WTF - najśmieszniejszy moment roku: Nie wiem czy się liczy, ale: Cały feud K-Pel vs PepsiBosman

Przepraszam, że ostatnie kategorie bez wyjaśnień i po jednym, ale przy takim natłoku róznych walk ciężko sobie czasem przypomnieć o wszystkich albo wybrać tę najlepszą.

Głosy oddały tylko trzy osoby, więc jeszcze daję Wam czas do 4.01.

Myślę, że powinniśmy wziąć przykład z AUA, i typować tylko zwycięzcę kategorii, byłoby łatwiej (ja np. nie jestem w stanie podać 3 najlepszych walk, czy WTF momentów itd.) Mam nadzieję, że w przyszłym roku tak będzie ;)

PS. wybaczcie, że wpycham w tylu miejscach swoją osobę, ale poczekajcie na typy Gierobaka :D

Najlepsza federacja:

1.AWF

2.WWE by Gierobak

3.WWE by xYoohas

Za moich czasów w BZ w tym roku, czyli pierwsza połowa 2015, były (można powiedzieć) 2 federacje, moja i Gierobaka. Potem pojawiło się AWF i skradło serca nie tylko użytkowników BZ ale też innych userów forum. Dlatego dla mnie tak przedstawiał się rok 2015 jeżeli chodzi o federacje.

Booker roku:

1. Gierobak

2. arkao

3. xYoohas

Gierobak za ogarnięcie tylu projektów naraz, arkao za AWF, no i ja wg. mojej opinii zasługuję na miejsce na podium.

Postęp roku:

1.Badu

2.Petros

3.Yarexon

Wiem, że Badu ma dość bogatą historię jeżeli chodzi o BZ, ale ja zobaczyłem go dopiero w tym roku. Z jego dzieł bardziej pamiętam "Diary of the Wrestler" niż aktualny projekt, but still. Petros zbiera od was pozytywne recenzje, przeczytałem kilka ostatnich gal i jest nieźle biorąc pod uwagę, że dopiero zaczyna, a Yarexon miał dobry okres latem br.

Komentator roku:

1. Paul_Heyman

2. Yarexon

3. shocker98

P_H jest aktualnie obecny w każdym diary, więc bezapelacyjnie pierwsze miejsce, a pozostała dwójka pozostała mi w pamięci jeszcze z czasów mojego aktywnego pisanie, kiedy zostawiali komentarz pod każdym moim odcinkiem.

1. WWE by xYoohas

No i wchodzimy w kategorie, gdzie podam tylko zwycięzcę (Chociaż najchętniej zrobiłbym to w każdej kategorii #2016 ;) :twisted: ) Myślę, że zasłużyłem

Co do oprawy, chciałbym się odnieść do komentarza Badu. Wg. mnie, nie da się w tym miejscu wprowadzić jakiś oszałamiających zmian. Właściwie jedyne co można kombinować, to obrazki (kłaniam się ;) ) No bo pozostałych elementów nie da się ominąć.

Walka roku:

1.Royal Rumble w WWE by Gierobak

Mój ulubiony match w WWE, jak się okazuje w BZ również. Co tu dużo mówić, kto nie lubi RR Matchu :D

Absolutnie nic nie przychodzi mi do głowy. P_H wspomniał coś o ABC, jednak ten twór jest mi zupełnie obcy

1. K-Pel vs arkao aka Pepsi Bosman - Wcześniej mówiłem, że nie śledziłem AWF, i to prawda, jednak burza jaką wywołał ten feud nie tylko w BZ, bo pamiętam, że przedostawał się również do Shoutboxa, zdecydowanie dla mnie numer jeden. Dla mnie jest to też pierwsze miejsce w kategorii WTF moment, za całokształt.

Najlepsza federacja:

1. Attitude Wrestling Federation - pod koniec 2015 roku arkao mnie zastąpił i mimo lekkiego osłabienia poziomu nie mam żadnych wątpliwości przed wybraniem tej federacji. Dla wszystkich czekających na powrót AWF mam dobrą wiadomość - kolejna gala już się tworzy i niedługo będzie (ponownie ja obejmuję tę fedkę) ;)

2. WWE by xYoohas - może pod względem regularności mogło być lepiej, ale poziom storyline'ów+oprawa graficzna zasługują na to, by nominować te diary.

3. European Wrestling Mayhem - bardzo ciekawy i dość oryginalny pomysł Badu. Do tego wydaje się, że w końcu znalazł projekt w który się wkręcił.

Booker roku:

1. xYoohas

2. Arkao

3. Paul_Heyman

Dla xYoohasa w ramach małej rekompensaty za pech sprzed roku, no i dla arkao i P_H, którzy uczestniczyli w ABC i do tego mieli też później swoje diary.

Postęp roku:

1. Badu

2. Yarexon

3. Betrayal

Badu już kojarzyłem z wcześniejszych projektów, ale tak jak wspomniałem wydaje się, że EWM to w końcu coś dla niego. A z kolei Yarexona i Betrayala nie pamiętam z poprzednich lat, a objawili się w ABC.

Komentator roku:

1. Paul_Heyman

2. Austin

3. Yarexon

P_H za komentarze w niemal każdym diary, Austin za chyba najciekawsze opinie i Yarexon, który swego czasu też coś komentował.

xYoohas

W pewnym momencie motywował mnie do robienia także grafik w swoim diary, ale mam teraz tyle projektów, że zabrakłoby mi chyba cierpliwości ;)

Walka roku:

1. Royal Rumble Match by Gierobak - wiem, że tutaj nie będę tryskał skromnością, ale cholera... to chyba najdłuższa walka w dziejach WWE, mnóstwo się nad nią napracowałem, a do tego rozpocząłem kilka feudów ;)

2. CM Punk vs John Cena by xYoohas - Ladder Match o walizkę MITB.

3. Elimination Chamber match by Paul_Heyman o główny pas SWF.

Feud roku:

1. Paul Heyman i The Shield vs Cena&Orton&HHH - wwe by xYoohas

2. John Cena vs Sting by Paul_Heyman

3. Loża vs reszta WWE - Austin (szkoda, że tak krótko reaktywował Diary)

1. Federacja Triple L

2. Feud K-Pel vs PepsiBosman

Booking Zone Awards 2015

Rok 2013. Wtedy wszystko się zaczęło. Paul_Heyman jako ówczesny moderator Booking Zone otworzył pierwsze w historii Booking Zone. Dzisiaj mam przyjemność zaprezentować wyniki trzeciej edycji tego konkursu. Oddawaliście w poszczególnych kategoriach głosy na trzech nominowanych (odpowiednio 5, 3 i 1 punkt). Ja je zliczyłem i wyszło następująco:

Walka Roku 2015:

3. Cesaro vs CM Punk vs Seth Rollins z WrestleManii XXXI - WWE by Gierobak

2. Roman Reigns vs Dean Ambrose z Royal Rumble 2015 - WWE by Gierobak

1. Royal Rumble Match - WWE by Gierobak

Najbardziej oryginalny pomysł roku.:

2. "Captain Handsome" Darren Young - Global Wrestling Federation by Arato

1. Heelowy John Cena - WWE by Gierobak

WTF Moment roku:

3. "Captain Handsome" Darren Young - Global Wrestling Federation by Arato

2. Federacja Triple L by Carribean Cool

1. Feud K-Pela z PepsiBosmanem z Attitude Wrestling Federaiton

Feud roku:

3. K-Pel vs PepsiBosman z Attitude Wrestling Federation

2. Undertaker vs The Wyatt's Familly z WWE by Gierobak

1. AJ Lee vs Stephanie McMahon z WWE by Gierobak

Komentator roku:

3. Austin

2. Gierobak

1. Paul_Heyman

3. WWE by Luiz

2. WWE by Gierobak

1. WWE by xYoohas

Postęp roku:

3. Betrayal

2. Yarexon

1. Badu

Federacja roku:

3. WWE by xYoohas

2. WWE by Gierobak

1. Attitude Wrestling Federation

Booker roku:

-. Arkao

2. xYoohas

1. Gierobak

Gratuluję wszystkim nominowanym i zwycięzcom. Sam rok 2015 mimo wszystko zaliczam do udanych dla Booking Zone. Mnóstwo ciekawych projektów, które między innymi zawdzięczamy Attitude Booking Company. Rok 2016 też mocno zaczęliśmy z kilkoma powrotami (xYoohas i arkao), a do tego codziennie coś się dzieje w tym dziale. Można powiedzieć zatem, że BZ przeżywa kolejną młodość po przejęciu działu przez ze mnie ;) Czy macie jakieś pomysły na kolejne, interaktywne projekty?

O cholera, nawet i cząstka mojej leniwej i nieleniwej osoby znalazła się w końcowych wynikach. Myślę, że rok 2016 będzie zdecydowanie nazywany "2016: Rok Austina" ;)

Dzięki za wszystkie głosy i gratuluje zwycięzcom, cieszy mnie, że pomimo kilkumiesięcznej nieobecności moje diary nie zostało przez Was zapomniane ;) Oby kolejny rok był dla nas jeszcze lepszy, życzę samych 5-starów w 2016 ;)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
    • KyRenLo
      Dobrze. Skoro autor poprzedniego pytania zezwala, to mogę coś zadać. Saints Row: The Third Na samym początku gry dostajemy scenkę, w której Pierce reklamuje pewien napój w puszce. Proszę napisać jak się nazywa.
  • Dodaj nową pozycję...