Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2015 - Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Święta są a wy ciagniecie dalej tę dramę w konkursie o pietruszkę. Jeszcze zrozumiałbym gdyby Niko dorzucił jakąś koszulkę dla zwycięzcy czy coś, ale tak to szanujcie się trochę, bo to jest tylko internet. Życzę wszystkim Wesołych Świąt i oby 2016 przyniósł nam nowe, lepsze wizualnie forum.
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395061

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Amy

5

• N!KO

4

• Arkao

3

• Susek

3

Top użytkownicy w tym temacie

6. Regres roku - Edgar. Kiedyś można było walczyć o „zwycięstwo” w tej pseudo-chlubnej kategorii, bo zamiast 100 newsów napisało się ich „tylko” 50, a postów na forum „tylko” 150, a nie 300. Edgar, sensacyjny user roku 2014, pojechał po całości. Przepadł totalnie i mam nadzieje, że nadal żyje, bo może umiera gdzieś w amazońskiej dżungli i głosowanie na niego to swojego rodzaju faux pas. Na poważnie - można powiedzieć, że Edgar zdystansował w tej kategorii konkurencję. Szkoda. Niemniej, tak jak już pisałem wcześniej przy okazji tej kategorii, nie ma co ludzi biczować, że sobie znaleźli inne zajęcie niż smarowanie postów na forum.

6. Regres roku - Edgar - where art thou, my nigga? Mogę tylko się domyślać gdzie jest, natomiast biorąc pod uwagę jak ciężki ten rok był jeśli chodzi o wrestling to nie dziwię się posty zniknęły z powierzchni Ziemi.

Wbrew pozorom żyje i mam się dobrze. Jak pewnie większości z użytkowników przydarzył się mały kryzys, który mam nadzieje w końcu się zakończy. Skończyłem z pisanie czy to tutaj czy na WF ale forum przeglądam regularnie, podobnie jak nie skończyłem z oglądaniem z wrestlingu. Po prostu dopadło mnie życie. Noworoczne postanowienie jest takie, że postaram się pisać więcej i mam nadzieje, że nie będą to puste słowa.

Jednocześnie dodam, że rozumiem ludzi, którzy oddają na mnie głos (sam bym na siebie zagłosował). Nie wiem czy w historii forum był taki przypadek by z użytkownika roku spaść do regresu roku w roku kolejnym :wink:

Edytowane przez Edgar
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395066

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

1. Użytkownik roku - Jack Doomsday. Jak na przedstawiciela "New Blood" fajnie rozwinął skrzydła, pisze dużo, ciekawie i jest niezłym dyskutantem. Jego posty zdecydowanie rzucają się w oczy i to w ten pozytywny sposób. Tak trzymaj!

2. Redaktor roku - Maxi4. Nie jestem tu obiektywny, bo nagroda należy się tak na prawdę Michciowi (kapitalna robota w newsboardzie), ale głosuję na Maxiego, z tego względu, że za cholerę nie mam obecnie czasu na oglądanie Indys, a jego newsy pozwalają mi cały czas "trzymać rękę na pulsie" i chociaż w ogólnym zarysie wiedzieć co się dzieje poza main streamem.

3. Tekst roku - Brawl for All (Vaclav). Z tej prostej przyczyny, że poczytałem tutaj o czymś, o czym kompletnie nie miałem pojęcia, a tego typu teksty są dla mnie bezcenne.

4. Debiutant rok - Smartfan. Kiedy sobie przefiltrowałem nowych użytkowników z mijającego roku, to jego ksywka "mówiła mi najwięcej" (obok Suska) i najbardziej kojarzyłem jego wpisy oraz to, że trzymały poziom.

5. Progres Roku - Gierobak. Dobry styl pisania i ciekawe posty. Widać, że chłopak zaliczył niezłą zwyżkę formy w stosunku do zeszłego roku i w tym miejscu warto to właśnie docenić.

Zaraz za nim nagrodziłbym Morisona, bo czytanie jego postów to także prawdziwa przyjemność.

6. Regres roku - Kowal. Tu dla mnie było 2 murowanych kandydatów: Kowal i CzaQ (mój kompan w deprawowaniu niewinnych Userów i seksualizacji Forum :twisted: ). Bardziej jednak "zauważalna" (nie żebym umierał z tęsknoty :twisted: ) jest nieobecność Kowala, który w zeszłym roku napierdalał posty gdzie tylko się dało (aż strach było otworzyć browara, bo mógł tam też być! :D ) i na każdy możliwy temat (nawet jeżeli niewiele miał w nim do powiedzenia) i nagle... rozpłynął się w powietrzu jak kamfora (nawet nie to, że obniżył loty, ale po prostu zniknął).

7. Inicjatywa roku - rozwój działu MMA. Jako, że zmiana wyglądu Forum po mnie ogólnie spływa (zawsze dla mnie najważniejszy był poziom dyskutantów i jakość pisanych postów, a nie wizualna strona miejsca, gdzie można wyrazić swoje zdanie), a poza tym nie za wiele się w tym roku działo jakichś wielkich wydarzeń, tak więc mój wybór pada na rozruszanie bliskiego mojemu sercu działu MMA, który w przeciwieństwie do zeszłego roku, przestał już być tylko miejscem gdzie wyraża się opinię po danej gali, a stał się domeną, gdzie także żywo dyskutuje się przed galami oraz po nich. Bardzo mnie taki stan rzeczy cieszy.

8. Recaper roku - KL. Podobnie jak w przypadku Maxiego. Jestem mu wdzięczny za to, że nie oglądając (nad czym bardzo ubolewam), cały czas jestem na bieżąco z tym co się dzieje w RoH. Poza tym - kapitalnie promuje tą fedkę w naszym środowisku.

9.WTF roku - z braku laku (bo za cholerę nie kupiłem tego work'a) myk z zamknięciem Forum. Po prostu w tym roku nie było nic takiego, co by mnie jakoś bardziej poruszyło na Forum.

10. Avatar roku - HudsonMaverick. Podoba mi się jego mroczno-marvelowski klimat :wink:

1.Użytkownik roku - -Raven- choć smutno mi na niego głosować, bo mocno obniżył loty w tym roku.

6.Regres roku - Zwykle trafiają tu ludzi, którzy gdzieś zaginęli. K-Pel był o tyle głośny, że jego brak wydaje się najbardziej odczuwalny. -Raven-, masz drugie miejsce :wink:

Cóż, tak jak doskonale wiesz N!KO, doścignęła mnie proza życia. Papa Raven nie jest już tylko "Papą" z ksywki i mając na głowie trzylatka w domu, ledwo znajduje czas na oglądanie wrestlingu i poczytanie o nim na forum, a co dopiero na "postową aktywność" taką jak we wcześniejszych latach. I tak, moja obecna "działalność" (cudzysłów zamierzony) na Forum skutkuje tym, że później sypiam po 4-5h na dobę, a więc w tej kwestii nie ma szans na powrót do statu quo ante.

Niestety "Obecny, Forumowy Raven" to max co mogę dać od siebie Attitude. Po prostu nie przeskoczę pewnych ograniczeń czasowych.

A, i z pewnością nie zasługuję na głosy w kategorii "Użytkownika Roku" (choć za wszystkie bardzo dziękuję). Jest dużo Userów, którzy obecnie o wiele bardziej zasługują na to wyróżnienie.

Na tym polu Raven według mnie wypadł lepiej, bo mimo iż zaczął grać part-timer'a to jego wypowiedzi zawsze dostarczały mi sporo rozrywki.

Nie nazwał bym tego part-timer'stwem (bo jednak pisuję regularnie, z tym, że rzadziej niż kiedyś). Powiedział bym raczej, że mam z Attitude kontrakt a'la Brock Lesnar - na określoną liczbę występów (postów) w roku :lol:

Edytowane przez -Raven-
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395096

K-Pel był o tyle głośny, że jego brak wydaje się najbardziej odczuwalny. -Raven-, masz drugie miejsce

Sam N!KO stawia mnie ponad Ravenem w najbardziej prestiżowej kategorii. Tak, najbardziej prestiżowej. Nie oszukujmy się - te nagrody powstały po to, by wyrażać swoje antypatie, niestety pozbyto się najważniejszego z wyborów - Lamera Roku - i od tej pory to Regres (no i ewentualnie WTF, ale on bardziej honoruje wydarzenia, a nie userów) musi go zastępować.

Wracając do sedna to głos od N!KO jest dla mnie oznaką najwyższego uznania, parafrazując Genialnego Młodzieńca ze Złotoryji "i niczego się nie boję" i mogę spokojnie udać się na forumowy cmentarz.

Wspomnijcie mnie czasem i zatauntujcie na moim nagrobku.

Edytowane przez K-PEL-K
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395111

• Reputacja:   1

1. Użytkownik roku - N!ko. Bo prócz udzielania się w wielu działach forum objął też funkcję jego "kierownika". Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się dla naszego forum przemęcza, prezes N!kodem, naszego forum Atti. Ciągle administruje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie userzy – to z TNA (amerykańskie) wilki! To mówiłem ja – Vaclav, moderator drugiej klasy.

2. Redaktor roku - Michcio.

3. Tekst roku - Polski futbolista w imperium McMahona. Nie brakuje na portalu tekstów publicystycznych, poświęconych zagadnieniom historii, czy też wyrażających opinie autora na jakiś temat związany z działalnością federacji, lub też wrestlingiem ogółem. Ale wywiad z kimś, kto zaczyna swoją karierę w największej federacji wrestlingu na świecie i w którym możemy przeczytać trochę o kulisach jej działalności na polu pozyskiwania nowych zawodników to prawdziwa rzadkość.

4. Debiutant rok - Amy, bo z rozpędu zaczęła nie tylko udzielać się na forum, lecz również zaangażowała się w prace redakcji jako autorka newsów. Sam kiedyś pisałem newsy dla innego portalu, wiec wiem jaki to wysiłek.

5. Progres Roku - Giero. Chociaż mógłby zmienić nick, tak jak mu proponowałem.

6. Regres roku - K-Pel. Bo tak

7. Inicjatywa roku - Ożywienie SB, które jest miejscem spotkań i intelektualnej dysputy.

8. Recaper roku - KL. Za to, że postępuje zgodnie z Code of honor.

9.WTF roku - Spaming Lygrysa na temat KPW.

10. Avatar roku - Morison... czemu stoisz na torach?! Czemu stoisz na torach?!

Edytowane przez Vaclav
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395135

• Reputacja:   30

Od razu zaznaczam, że przez większość roku jedyną moją aktywnością na portalu/forum były newsy (ewentualnie jeszcze czat), więc w niektórych kategoriach miałem spory problem z wyborem :) Stąd też głosy oddane niemalże na "finiszu".

1. Użytkownik roku - N!KO. Aktywny zawsze i wszędzie. Wyróżnienie dla Jacka Doomsdaya.

2. Redaktor roku - Maxi4 za newsy ze sceny niezależnej oraz za prowadzenie Vttitude.

3. Tekst roku - Mało tekstów z tego roku przewertowałem ale z tych którymi się jednak zainteresowałem wywiad N!KO zatytułowany "Polski futbolista w drodze do Imperium McMahona" spodobał mi się najbardziej.

4. Debiutant roku - Amy. Sprawdziła się świetnie jako newswoman, a każdy kto kiedykolwiek miał do czynienia z newsowaniem wie, że to przeważnie czasochłonne zajęcie.

5. Progres roku - Carrik. Wraz z rozpoczęciem przygody z newsami znacząco zwiększyła się też jego aktywność na forum.

6. Regres roku - Edgar. Tu raczej nie ma innego wyboru. Wiadomo, że życie czasami "dopada" forumowiczów jednakże spadek z Użytkownika Roku do najmocniejszego kandydata na Regres roku następnego to nie lada wyczyn.

7. Inicjatywa roku - zmiana domeny na wrestling.pl i odświeżenie szaty graficznej portalu.

8. Recaper roku - arkao. Za pierwszy na świecie raport tegorocznego Best in the World :)

9. "WTF?!" roku - Rok 2015 w TNA. Żartuję ;) Tu mój głos trafia do lygrysa i jego bezwarunkowego oddania KPW.

10. Avatar roku - Zastanawiałem się między avatarem arkao z Princem Devittem (własna robota :D), a obecnym avatarem Morisona. Miodowe Lata jednak wygrały, więc głos dla Morisona.

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395160

• Urządzenie:  Android

Ja podobnie jak Michcio największą aktywność przejawiałam w newsach, a na dodatek dołączyłam dosyć późno, bo aż w październiku, ale pozwolę sobie zagłosować, bo muszę przyznać, że forum czytywałam dosyć regularnie jeszcze przed rejestracją.

1.Użytkownik roku: N!ko. Prawdziwy człowiek renesansu, udziela się w rozmaitych tematach, od różnych federacji wrestlingowych, przez MMA, aż do gier i filmów.

2.Redaktor roku: Michcio. Za to, że pisze bardzo dobrze, rzetelnie, ma ochotę zajmować się TNA, a na dodatek umie stworzyć paczkę z niczego, kiedy na przykład ja stwierdzam, że "nie ma o czym pisać" :D

3.Tekst roku: Brawl for all Vaclava. Pozostałe teksty również czytało się świetnie, ale z tego najwięcej wyniosłam.

4.Debiutant roku: smartfan. Jego posty są na dobrym poziomie, a ostatnio zrobił się bardziej aktywny.

5.Progres roku: Carrik. Bo o ile wcześniej nie za bardzo go kojarzyłam z tego forum, to w tym roku wziął się za newsowanie i stał dla mnie rozpoznawalny. Nie pójdę tutaj w jego ślady i nie będę rozpisywać o innych przymiotach ;)

6.Regres roku: Edgar. Pamiętam, że kiedy czytałam forum jeszcze nie będąc na nim zarejestrowaną, dużą uwagę zwracałam na jego posty, bo pisał ciekawie i sensownie, a teraz brakuje mi jego wypowiedzi.

7.Inicjatywa roku: zmiana domeny na wrestling.pl.

8.Recaper roku: arkao. Podoba mi się sposób pisania przez niego raportów. Po prostu. Wyróżnienie też dla davida-lee za chęć raportowania Superstars ;)

9."WTF?!" roku: lygrys i KPW here, KPW there...

10. Avatar roku: Paul Heyman za avatar z Lesnarem.

Edytowane przez Amy
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395172

1. Użytkownik roku – Przemk0 – przez wiele lat robił mnóstwo rzeczy dla portalu i forum, które nie widać. W tym roku można wymienić sprawy wykonane przez niego. Załatwienie wszystkich formalności i samo przeniesienie portalu na wrestling.pl. Zmiana wyglądu portalu, na którą czekało się wiele lat. Nie można też zapominać o ciągłych poprawkach na forum i pilnowaniu by nie padło od strony technicznej. Sam pomysł na Vttitude świetny. Trzeba było w to włożyć dużo pracy, nie tylko rozmawiając z ludźmi, ale również przy montażu.

2. Redaktor roku – Michcio – Przez cały rok mnóstwo newsów na wysokim poziomie. Ostatni, któremu chce się pisać o TNA

3. Tekst roku – Demony Lexa Lugera, Ghostwriter

4. Debiutant roku – Amy – Mocne wejście na naszym portalu. Każda jej paczka to duża porcja czytania. To tylko dwa miesiące, jak utrzyma taką częstotliwość i poziom przez następny rok nagroda redaktora roku murowana. Na forum coraz bardziej aktywna.

5. Progres roku – Carrik – większa aktywność na forum, wiele ciekawych newsów na portalu i plusik za propagowanie kobiecego wrestlingu ze sceny niezależnej.

6. Regres roku – Edgar – Mocny spadek, kilka osób przestało pisać na forum w ostatnim roku, ale on był najlepszym użytkownikiem i razi to w oczy.

7. Inicjatywa roku – wrestling.pl oraz zmiana wyglądu portalu – Dwie rewolucyjne zmiany połączone w jedno. Cieszę się, że wszystko udało się zrealizować i podniosło portal na wyższy poziom. Przy okazji miałem dużo zabawy z ogłoszeniem zmian.

8. Recaper roku – KL -

9. "WTF?!" roku – Celebrity Splash – Różne rzeczy działy się w sb, ale czegoś takiego bym się nie spodziewał. Jak już padały słowa celebrity splash na sb to już wiedziałem, że nie będzie co czytać przez najbliższy czas, nie mówiąc jak był emitowany program. Na szczęście nie dałem się wkręcić w to wszystko i nie obejrzałem ani minuty CS.

10. Avatar roku – Michcio

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395180

• Reputacja:   1

2. Redaktor roku – Maxi4

4. Debiutant roku – Amy

6. Regres roku – Edgar. Dodałbym do faworytów również i siebie samego oraz kowala.

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395183

1. Użytkownik roku - N!KO

2. Redaktor roku - Michcio

3. Tekst roku - Demony Lexa Lugera

4. Debiutant roku - Amy

5. Progres roku - Carrik

6. Regres roku - Kowal

7. Inicjatywa roku - przejście na nową domenę

8. Recaper roku - KL

9. "WTF?!" roku - brak

10. Avatar roku - Paul Heyman - ten awatar z Lesnarem był kapitalny :D

Już tyle na temat nominowanych napisano, że ja bym już niczego nowego nie wymyślił :D

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395234

1. Użytkownik roku - N!KO

2. Redaktor roku - Michcio

3. Tekst roku -

4. Debiutant roku -

5. Progres roku - Gierobak

6. Regres roku -

7. Inicjatywa roku - wrestling.pl

8. Recaper roku -

9. "WTF?!" roku -

10. Avatar roku - Arkao z Supronem #PoznańScrewJob

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395238

1.Użytkownik roku - Przemk0

2. Redaktor roku - Michcio, bez dwóch zdań

3.Tekst roku - brak

4.Debiutant roku - Amy - czytając forum sporo razy natknąłem się na ciekawe treści od tej nowej dla mnie osoby

5.Progres roku - Carrik - zdecydowanie podwyższył swoją aktywność (i jej jakość) w tym roku

6.Regres roku - Raven

7.Inicjatywa roku - wrestling.pl - wiadomo

8.Recaper roku - arkao

9.WTF roku - wybielaczz

10.Avatar roku - Paul Heyman avek mistrzostwo świata :grin:

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395248

1.Użytkownik roku - N!KO

2.Redaktor roku - Michcio

3.Tekst roku -

4.Debiutant roku -

5.Progres roku - Gierobak - wskrzesił niejako zabawę Booking Zone

6.Regres roku - Kowal, bo kojarzy mi się, że rok temu go wyróżniłem za aktywność wszędzie gdzie się da, a teraz przepadł kompletnie

7.Inicjatywa roku - wrestling.pl / na wyróżnienie zasługuje rozwój działu MMA, bo głównie na nim się tutaj skupiam, pojawiłem się ja i kilka innych osób, z którymi można ciekawie podyskutować

8.Recaper roku - KL

9.WTF roku - Lygrys gotowy oddać życie KPW

10.Avatar roku - Paul_Heyman z Lesnarem, widok cieszący oko

Edytowane przez krk37pl
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395251

Wyniki AUA 2015

1. Użytkownik roku:

Winner: N!KO - 48,28%

Runner Up: Przemk0 - 17.24%

2. Redaktor roku:

Winner: Michcio - 86.21%

Runner Up: Maxi4 - 13.79%

3. Tekst roku:

Winner: Ghostwriter "Demony Lexa Lugera" - 62.5%

Runner Up: N!KO "Polski futbolista w imperium McMahona" - 16.67%

4. Debiutant roku:

Winner: Amy - 70.37%

Runners Up: ex aequo Betrayal i Susek - 11.11%

5. Progres roku:

Winner: Carrik - 40.74%

Runner Up: Gierobak - 37.04%

6. Regres roku:

Winner: Edgar - 57.69%

Runner Up: K-Pel - 15.38%

7. Inicjatywa roku:

Winner: Przejście na wrestling.pl - 75%

Runner Up: Zlot z okazji Live Eventu WWE w Warszawie - 7,14%

8. Recaper roku:

Winner: KL - 83.33%

Runner Up: arkao - 12.5%

9. "WTF?!" roku - What the fuck!:

Winner: Celebrity Splash i wszelkie akcje z tym związane - 26.92%

Runner Up: Historia z zamknięciem strony/Attitude Mówi - Major Retirement - 23.08%

10. Avatar roku:

Winner: Paul_Heyman i jego Lesnar - 31.81%

Runner Up: Morison i jego Miodowe Lata - 22.72%

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395336

Gratuluję wszystkim, którzy wygrali i wszystkim, którzy zgarnęli jakieś głosy. Niektóre moje typy przepadły, ale wybory dokonane przez userów – są wg mnie – jak najbardziej ok. I dziękuję, że głosowaliście na mój tekst o Lugerze. Czuję się wzruszony. :-)

Moja refleksja po głosowaniu jest taka, że dopiero w trakcie głosowania przypomniałem sobie o osobach, które udzielały się na forum, a o których nie wspomniałem w swoim poście (w wyróżnieniach, bo główne typy byłyby takie, jak podałem). Największy problem miałem rzeczywiście z debiutantami. To kategoria, w której najłatwiej kogoś skrzywdzić. Jeżeli debiut nie jest prawdziwym wejściem z buta, to łatwo pominąć delikwenta w głosowaniu. Zresztą to kategoria objęta klątwą. Niejeden świetnie zapowiadający się żółtodziób doceniony w AUA przepadał w kolejnym roku niczym… Edgar po zgarnięciu tytułu usera roku 2014. Oby Amy nie poszła tą drogą, bo stracimy solidną newsmankę. ;)

Edytowane przez Ghostwriter
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-395351

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...