Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2015 - Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1.Użytkownik roku - N!KO. Pan Prezes poważnie wziął się do roboty, co wypadałoby docenić. Nie tylko za zmianę portalu (chociaż tutaj pewnie większa zasługa Przemk0, ale obstawiam, że Nikodem miał więcej do powiedzenia w kwestiach decyzyjnych), ale także za ogromną aktywność - od dyskusji w każdych federacjach (WWE, TNA, RoH, LU, Indysy), przez recenzje i zwiastuny filmów, które czyta się całkiem miło, po wreszcie oceny gier. Jedna osoba, a może konkretnie podrasować poglądy na wiele spraw, co widać na forum.

2. Redaktor roku - Michcio. Raczej nie ma się o co spierać. Michał sprawdził się jako naczelny redakcji, do tego napieprzał niusami jak mało kto (z TNA również). Czysta formalność.

3.Tekst roku - Demony Lexa Lugera (Ghostwriter). Nie było za bardzo w czym wybierać, ale nie umniejsza to faktu odwalenia świetnej roboty przez Ghosta.

4.Debiutant roku - Amy. Bo z Suwałk (Podlasie!!!), bo kobieta, bo ma cycki i zajebisty głos, bo nie markuje, bo umie pisać. A i dlatego że jest ciekawą osobą prywatnie (pozdrawiam, Aniu :* ). Susek, nie skacz nie skacz, bo się . Potwierdzam, że Ania nie pisała nigdzie do momentu angażu ,,z łapanki". Nie widać, co? Też się dziwię :) #MarneProwo

5.Progres roku - gdybym miał ,,większe ego, niż cień Pałacu Kultury w najdłuższy dzień roku", to może zagłosowałbym na siebie, ale nie pójdę na łatwiznę. Głos na arkao. Naczelny recaper, obecność na SB, czynny udział w dyskusjach (Indys), do tego niusowanie. Tak, jak nie widziałem go w ubiegłych latach (może dlatego że nie bardzo siedziałem na tym forum, mając konto), tak w tym roku pokazał klasę.

6.Regres roku - Edgar/Randa. Zaginął w akcji, a szkoda, bo jego aktywność wnosiła wartość merytoryczną i rozkręcała dyskusję.

7.Inicjatywa roku - wrestling.pl.

8.Recaper roku - "Mr RoH" KL. Bezkonkurencyjnie.

9.WTF roku - wybielaczz. Jeśli ja mam przerośnięte ego, to co powiedzieć o kimś, kto jasno stwierdza, że forum jest do dupy, a przychodzi tylko zatypować? No właśnie.

10.Avatar roku - nie głosuję, bo zawsze można zmienić... i w tym momencie zmieniam zdanie - po dłuższym zastanowieniu głos na faka Lesnara (Paul_Heyman).

Edytowane przez Carrik
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-394727

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Amy

5

• N!KO

4

• Arkao

3

• Susek

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Susek, Poruszając twój ból dupy co do Amy wytłumaczę ci to bardzo łatwo. Jej 55 bardzo dobrych paczek newsów było lepszych niż te wszystkie twoje posty, których są doklładnie takie same jak innych, więc weź się człowieku puknij w głowę, bo to, że ktoś napisał masę postów, które gówno znaczą nie oznacza, że był lepszy od kogoś kto miał "tylko" kilkadziesiąt paczek, które obchodzą wszystkich.
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-394729

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

1.Użytkownik roku - Tutaj właściwie może być jeden wybór. Mimo, że jest franbojem Dreamera... Mówi się trudno. Vaclav w tym roku rozkręcał każdą dyskusją na sb a jak już wrzuci posta to też klękajcie narody. Zdecydowanie najjaśniejsza postać ,, wrestling pl'' heh.

Redaktor roku - nie mam zielonego pojęcia w jakich kryteriach należy kogoś wybrać - Głos pusty

3.Tekst roku- To samo co wyżej. Głos pusty Sam jestem zdziwiony, bo zawsze z chęcią czytałem wszystkie artykuły, przeważnie uśmiechem na ustach, a w tym roku jakoś przechodziły one obok mnie. Nie zauważyłem ani jednego w w rzeczywistym czasie ich wykonania/wydania, później leń...

4.Debiutant roku - Tu też jest ciężko. Z roku na rok wydaję mi się przychodzą osoby coraz to mniej wyraziste. Przypomniano mi jednak o Betrayal'u

5.Progres roku - Nie głosować na Gierobaka jest grzechem! Widać zlewanie bz ...jak zawsze zresztą...

6.Regres roku- Tu też kandydat jest jeden, wiadomy oczywisty- Edgar

Choć mnie akurat bardziej ,, boli'' odejście z forum ziomków Euza i K-Pela

Pierwszy dawał najlepsze posty w dyskusji o kopanej, prócz Marcela. Drugi zaś ...co tu komentować...To Kurna K-Pel!!! Peepsy pamietajom.

7.Inicjatywa roku - Bibloteki wybielacza- niech ma . Pomysł zajebioza, szkoda , że szybko zostały z niego zgliszcza

8. Recaper roku - Kolejny pusty głos, niepotrzebna kategoria według mnie

9.WTF roku - NML , NML, NML, NML - to nie troll, to nie troll, to Król Młodych Lwów!!! Koleś wkurzał i wkurzał by dalej... w sumie to wkurza dalej, gdyż śledzę jego karierę na innym portalu, ale to ściśle tajne- i to co tam czyni to w dalszym ciągu jedno wielkie WTF!?

10.Avatar roku- AmbroseJoker

Edytowane przez Caribbean Cool
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-394732

1. Użytkownik roku - Przemk0

2. Redaktor roku - Michcio

3. Tekst roku - Demony Lexa Lugera (Ghostwriter)

4. Debiutant roku - Amy

5. Progres roku -

6. Regres roku -

7. Inicjatywa roku - Przejście na wrestling.pl

8. Recaper roku - KL

9. "WTF?!" roku - Powrót Lygrysa i jego "promocja" KPW :P

10. Avatar roku -

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-394742

Nigdzie nie twierdziłem, że moje posty były lepsze od innych postów, wręcz przeciwnie częściej są jednymi ze słabszych. Tak jak już wspomniałem, nic nie mam do Amy, robi kawał dobrej roboty i każdy musi się z tym zgodzić, a jeśli nigdy wcześniej nie działała na forach czy nie pisała news'ów to świadczy jak duże ma umiejętności. I nikt mnie nie będzie temperować, w wygłaszaniu mało popularnych opinii, część może być błędna ale póki coś mi się nie podoba to to napisze a Wy to skonfrontujecie i tyle. Nagroda jest przyznawana za cały rok, więc prędzej szukałbym zwycięzcy wśród tych piszących na przestrzeni całego roku, może nie doceniam roli news'owania tak bardzo bo staram się śledzić zagraniczne serwisy o wrestlingu, także część z nich czytam po razu drugi.
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-394746

9.WTF roku - wybielaczz. Jeśli ja mam przerośnięte ego, to co powiedzieć o kimś, kto jasno stwierdza, że forum jest do dupy, a przychodzi tylko zatypować? No właśnie.

To teraz ładnie daj dowód (screen or didn't happen), gdzie stwierdziłem, że forum jest do dupy xD

Jedyne co mówiłem, że twoja osoba, która siedzi na tym forum i jest jej rakiem, jest do dupy, więc... różnica jest ;)

Edytowane przez rockydoggy
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-394749

Wiem, że to jest konkurs sympatii i subiektywizmu, ale 90% głosów na Amy zakrawa o kpinę wobec wszystkich nowych użytkowników.

Jej 55 bardzo dobrych paczek newsów było lepszych niż te wszystkie twoje posty, których są doklładnie takie same jak innych, więc weź się człowieku puknij w głowę, bo to, że ktoś napisał masę postów, które gówno znaczą nie oznacza, że był lepszy od kogoś kto miał "tylko" kilkadziesiąt paczek, które obchodzą wszystkich.

Mniej więcej to samo chciałbym przekazać - wyraźnie nie doceniasz pracy wkładanej w pisanie newsów. Jakiś rok temu, może więcej, gdy zobaczyłem ogłoszenie o naborze na redaktora, pomyślałem, że skoro w pracy i tak się nudzę, to może będę pisał newsy. Zamiast CV trzeba wbyło wysłać jedną paczkę z informacjami, więc wziąłem się za robotę i po ok. 2 godzinach prób wynalezienie czegoś interesującego, porównania informacji z innymi portalami, przetłumaczenia tego i sprawdzenia błędów, powiedziałem sobie "pierdolę to" a do końca zostało mi jeszcze całkiem sporo. Może nie mam najlepszych predyspozycji na redaktora i był to mój pierwszy raz, więc uznajmy, że naszym posłańcom wiadomości idzie to sprawniej, ale założę się, że w czasie, gdy oni robią jedną paczkę, my zdążylibyśmy napisać kilka niezłych postów. Tak jak pisałem wcześniej, dla mnie wybór między 10 miesiącami i 300 postami a 1,5 miesiąca i 50 paczkami nie był łatwy, ale przepaść, jaką próbujesz udowodnić, jest mocno przesadzona.

Ponadto zarzucasz stronniczość w wyborze (bo dziewczyna, bo ma ładne imię itd.) a w następnej kategorii piszesz, że:

na pewno nie Carrik, koleś ma większe ego, niż cień Pałacu Kultury w najdłuższy dzień roku, a zielony kolor nick'u tylko to potęguje, moje osobiste niesnaski i żałosne prowokacje w SB tylko mnie utwierdziły w tym przekonaniu.

Amy ma ten przywilej, że jej praca widoczna jest na 1. stronie portalu, a nie wszyscy traktują takie głosowania jak sprawę życia i śmierci, wybierając pierwszy nick, który przyjdzie im do głowy (to tak jak z Telekamerami, gdzie wygrywa jebany Paweł Mroczek, a nie gość, który 8 godzin dziennie rozwija kable zasilające na planie zdjęciowym).

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-394759

1.Użytkownik roku - N!KO

2.Redaktor roku - Michcio

3.Tekst roku - Demony Lexa Lugera

4.Debiutant roku - Amy

5 Progres Roku - Gierobak.

6.Regres roku - Edgar

7.Inicjatywa roku - wrestling.pl.

8.Recaper roku - KL

9.WTF roku - N!KO po raz kolejny oszukujący ludzi

10.Avatar roku - Morison (obecny avek)

Edytowane przez merfik16
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-394763

• Urządzenie:  Windows

1.Użytkownik roku - -Raven- choć smutno mi na niego głosować, bo mocno obniżył loty w tym roku. Obniżył, jeśli chodzi o ilość postów - szczególnie w temacie filmowym - bo jakość pozostaje bez zmian. Jakość, która zawsze uraczy trafnym porównaniem i albo gość ma ich tak wiele w głowie, albo ma gdzieś zapisane to wszystko i teraz wraca do tych sprzed paru lat, o których mogliśmy zapomnieć.

2.Redaktor roku - Michcio, który nieoficjalnie (czy oficjalnie?) dowodzi grupą newsmanów. Jest taką prawą ręką i zarazem tą od czarnej roboty. Jak przychodzi nowy newsman, to wysyłam go do Michcia. A Michcio nigdy nie powiedział - Ty, N!KO, pier#l się, choć przy ewentualnym zwiększeniu ilości potencjalnych newsmanów, to nie jest wykluczone :wink:

3.Tekst roku - Nie zagłosuję na siebie, bo - nie, że ego mi nie pozwala... c'mon - tego wywiadu z Babsem zwyczajnie nie lubię - nie wyciągnąłem tyle ile bym chciał - a i recenzja jakaś bez szaleństw wyszła - o filmach mi przychodzą łatwiej. Drogą eliminacji, z perspektywy czasu, najmilej wspominam Vaclavowe Brawl for All, które rodziło się w bólach, a zapowiadane było chyba na miesiąc po tym turnieju :wink:

4.Debiutant roku - Amy, bo jak tylko dołączyła do składu newsmanów, to od razu zaczęło to lepiej wyglądać. Trzyma poziom i szybko się odnalazła w tym opanowanym przez samców środowisku. Poza tym, wszyscy wciąż się zastanawiają skąd ja ją dorwałem... ... ... ... nie znam odpowiedzi.

5 Progres Roku - Morison, bo gość był kiedyś Królową, a teraz objął tron w dziale MMA. A tak całkiem poważnie, to stał się tak mocnym ogniwem Attitude, że powoli ciężko mi sobie wyobrazić forum bez niego.

6.Regres roku - Zwykle trafiają tu ludzi, którzy gdzieś zaginęli. K-Pel był o tyle głośny, że jego brak wydaje się najbardziej odczuwalny. -Raven-, masz drugie miejsce :wink:

7.Inicjatywa roku - Wiem, że wygra wrestling.pl. Zresztą powinno, bo to duża zmiana dla całej polskiej sceny - #najlepszanazwadomenyever - ale sam zagłosuję i zwrócę uwagę wszystkich na inną rzecz - Vttitude. Dożyliśmy czasów, że nie tyle nie głosuję na Attitude Mówi, co idę za czymś, co zawsze było dla mnie tworem "drugiego sortu". Nie zrozumcie mnie źle, dalej nim jest - #AM4Life - jednak nie sposób mi przejść obojętnie wobec tego, że gość jeździ po świecie, nagrywa materiały z lokalnych eventów, promuje je najlepiej jak potrafi i montuje miesiącami. Przemk0 odwalił z tym kawał solidnej roboty, która uważam, że dalej jest za mało doceniana - true story.

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-394778

1. Użytkownik roku: Raven - właściwie mógłbym zrobić kopiuj/wklej z tych edycji AUA, gdy głosowałem na Kruka. Myślę, że tytuł w tym roku powinien wrócić w godne ręce. Raven tradycyjnie pisał najlepsze posty na forum, jego podsumowania ppv to coś w rodzaju lektury obowiązkowej (co akapit, to ciekawe spostrzeżenia - nawet jeżeli Raven analizuje walkę Miza z Adamem Rose’m), a porównania świetne; zwłaszcza te nawiązujące do seksu. A propos - a wszystkim hejterom tychże porównań… :twisted:

2. Redaktor roku: Michcio - Ciągniesz wytrwale ten wózek Michcio i szacun ci dozgonny za to. Szacuneczek zresztą dla wszystkich newsmanów. Oddać głos mogę jednak tylko jeden i stawiam na „pewną firmę”. Wyróżnienie: każdy z newsmanów i N!KO (AM + recenzje + wywiad).

3. Tekst roku - „W duchu Pankrationu” Vaclava. Najważniejsze w życiu to mieć pasję. Vaclav chyba taką odnalazł i widać to w zaangażowaniu z jaką pisze swoje teksty. Wskazany przeze mnie artykuł to dobrze odrobiona praca domowa i solidne pióro.

4. Debiutant roku - Amy znacząco wzmocniła dywizję newsmanów. Naprawdę niezła robota w ostatnich miesiącach. Przydałoby się, żeby więcej udzielała się na forum, (a propos - fajnie, że są młode wilki, które z zaangażowaniem smarują posty i nadają ton dyskusji - dla was wszystkich wyróżnienie od Łaskawego Ghosta), ale należy pamiętać, że jeszcze rok temu była posłucha z newsmenami i kolejna „solidna firma” jest na wagę złota dla tego forum.

5. Progres roku - Jack Doomsday - Zawsze jego posty przykuwały moją uwagę i nic pod tym względem się nie zmieniło. Dodatkowo Jack zaczął udzielać się nie tylko jako user. Raven jest bezkonkurencyjny w kategorii użytkownika, a więc Jacka niejako wpycham do tej kategorii. Wyróżnienia: Morison (m.in. za posty w dziale MMA), Lacio (nie stroni od dyskusji) i arkao (za pracę).

6. Regres roku - Edgar. Kiedyś można było walczyć o „zwycięstwo” w tej pseudo-chlubnej kategorii, bo zamiast 100 newsów napisało się ich „tylko” 50, a postów na forum „tylko” 150, a nie 300. Edgar, sensacyjny user roku 2014, pojechał po całości. Przepadł totalnie i mam nadzieje, że nadal żyje, bo może umiera gdzieś w amazońskiej dżungli i głosowanie na niego to swojego rodzaju faux pas. Na poważnie - można powiedzieć, że Edgar zdystansował w tej kategorii konkurencję. Szkoda. Niemniej, tak jak już pisałem wcześniej przy okazji tej kategorii, nie ma co ludzi biczować, że sobie znaleźli inne zajęcie niż smarowanie postów na forum.

7. Inicjatywa roku - Nowy wizerunek portalu. Osobiście uważam, że jest OK. Szacuneczek dla Was, budowniczych tej strony.

8. Recaper roku - KL. Nie wiem co to recaper, ale KL zasługuje.

9. "WTF?!" roku - Dyskusja o piłce kopanej. Z braku laku. Każdy ma swój gust, ale Ghost dawno przestał interesować się tym kobiecym sportem. :-x

10. Avatar roku - najchętniej zmieniłbym tutaj formułę na sygna roku i dał kolesiowi, który miał Rudego z walizką i podpis „Sheamus musisz!”. Jako że trzeba postawić na awatara, to niech będzie Paul-Heyman i jego fuck off „Borka” Lesnara.

Edytowane przez Ghostwriter
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-394830

1. Użytkownik roku - N!KO - Pan Prezes w tym roku nie miał konkurencji. Nie tylko posty, nie tylko AM, ale także małe (z pozoru) rzeczy administracyjne które sprawiają że forum działa sprawnie. Jakkolwiek on często przypomina losie "pewnego forum, które zostało zamknięte krótko po tym jak został adminem", tak ja jestem skłonny powiedzieć przyszłość Attitude jest całkiem bezpieczna.

2. Redaktor roku - Michcio - Najchętniej napisałbym coś mądrego, ale ilość głosów jaką już zebrał mówi sama za siebie.

3. Tekst roku - Demony Lexa - Lex Luger to jedna z tych postaci które są owiane dla mnie mgłą tajemnicy - ten tekst mocno rozjaśnił mój światopogląd jeśli chodzi tego jegomościa. Przejrzysta wiązka słów i obeznanie w temacie - to jest styl Ghostwritera. I to jest też styl który lubię, który jest też dość rzadki.

4. Debiutant roku - Susek. Nie odbieram pracy jaką włożyła Amy w nasze newsy w tak krótkim czasie. To jest imponujące. Rzecz polega na tym że moje poparcie (poparcie to duże słowo, zbyt duże ... whatever) zdobywa się postami i dyskusją - Susek na tym polu radzi sobie dobrze, podczas gdy Amy ... powiedzmy że szuka swojego stylu.

5. Progres roku - Gierobak - Przyjemne posty, prosty przekaz, ciekawy pomysł - proste kombo które przykuwa oko. Potrzeba czegoś więcej?

6. Regres roku - Edgar - where art thou, my nigga? Mogę tylko się domyślać gdzie jest, natomiast biorąc pod uwagę jak ciężki ten rok był jeśli chodzi o wrestling to nie dziwię się posty zniknęły z powierzchni Ziemi.

7. Inicjatywa roku - REaktywacja booking zone by Gierobak - Ja wiem że BZ to dość błahe miejsce tego forum ale w pewnym momencie tego roku tam był naprawdę cholerny młyn - AWF, ABC, TVP, XYZ, CNN - tych wszystkich diary narobiło się tam tak dużo .... że aż żal że większość z nich szlag trafił.

8. Recaper roku - KL - Patrz punkt drugi (podobna historia).

9. "WTF?!" roku - What the fuck! - Celebrity Splash - ...

10. Avatar roku - Morison - Kto nie lubi Miodowych Lat? :)

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-394917

• Urządzenie:  Windows

1. Użytkownik roku - bezsprzecznie N!KO. Mimo iż został adminem i zwiększył się jego zakres obowiązków, to nie zmniejszyła się jego aktywność. Jest obecny w wielu tematach, a jego wpisy są zawsze ciekawe.

Jeśli chodzi o wyróżnienia, to standardowo od lat można wskazać Ravena, który pisze mniej niż kiedyś (co miało miejsce już rok temu), ale nadal bardzo ciekawie. Jest też kilka osób, które starają się włączać w dyskusje, a nie tylko pisać jednego posta o gali i to jeszcze w formie wyliczanki. Wprawdzie osobom tym daleeeko do nagrody usera roku, ale chciałbym je w jakiś tam sposób uhonorować. Niektóre wybory mogą być kontrowersyjne, ale nie dbam o to ;P Tak więc kolejne wyróżnienia dla: Jacka Doomsday, Paula_Heymana, Doge, Lacia i kołka (wprawdzie mógłbym was wrzucić również do kategorii progresu roku, ale tam też jako wyróżnienia, więc bez znaczenia gdzie się to pojawi ;) ).

2. Redaktor roku - tu również wybór bezproblemowy, a więc nasz nieoficjalny (chyba ;P) szef redakcji Michcio. Bonusowe punkty za to, że musi pisać newsy z TNA :D Warto przy okazji napisać, że fajnie rozrosła się grupa naszych newsmanów. Ilość wrzucanych newsów, ich poziom oraz zakres stoją na fajnym poziomie.

3. Tekst roku - Przejrzałem teksty, które pojawiły się w tym roku na forum i wyszło, że tylko dwa z nich przeczytałem. Z tego względu nie będę głosować, zwłaszcza, że nie czytałem tego który dostaje aktualnie najwięcej głosów. Jak przeczytam, to najwyżej edytuję wpis.

4. Debiutant roku - na początku muszę się odnieść do "dramy" Suska. Generalnie w jakimś tam stopniu zgadzam się z jego opinią i też nie głosowałbym na Amy (choć przyznaję, że się rozkręca i poza newsami zaczyna wrzucać posty na temat gal, co się ceni ;) ) i gdybym ustawiał debiutantów w jakiejś tam kolejności to byłaby ona u mnie na 4 pozycji.

Problem w tym Susek, że pisząc o sobie jako potencjalnym zwycięzcy zaczynasz zrażać do siebie ludzi i na pewno nikt nie odbierze tego w pozytywny sposób. Wspominasz o liczbie postów. Akurat ocenianie w ten sposób jest totalnie niesprawiedliwe. Po pierwsze, zawsze powinna liczyć się ich jakość, a nie ilość (co pokazują wyniki na user roku gdzie nie piszący aż tak często Raven dostaje głosy). Po drugie, co z osobami, które zarejestrowały się, np. w listopadzie. Ty masz konto od lutego, to wiadomo, że na trzaskasz więcej postów od kogoś takiego. Czy to oznacza, że tamta osoba będzie mniej zasługiwać na nominację w tej kategorii? No niekoniecznie ;)

Rozumiem, że fajnie jest dostać taką nagrodę, albo być chociaż wspomnianym. W tym roku nie ma kategorii moderatora roku (sam optowałem za jej skasowanie rok temu), a akurat tak się złożyło że w tym roku zostałem moderatorem. Myślisz, że nie cieszyłbym się z głosów w tej kategorii? Oczywiście, że fajnie jest być docenionym, ale też bez przesady. Ma to być zwykła zabawą i nie ma co robić o to wojen.

Pamiętaj, że takie głosowania nigdy nie będą w pełni sprawiedliwe i obiektywne (choć fajnie byłoby gdyby użytkownicy unikali tak perfidnej prywaty jak, np. w głosach Carrika).

Przechodząc do sedna: głos na Suska, wyróżnienia dla smartfana, Betrayala i Amy. Na koniec poprzedniego roku zarejestrował się również wybielaczz i pewnie to on zesquashował by tu konkurencję (a na pewno miałby mój głos), gdyby nie akcje pod koniec roku (nie oceniam kto jest temu winny).

5. Progres roku - Było parę osób, które rzucały się mocno w oczy w tym roku. Wprawdzie nie zawsze ten progres oceniam pozytywnie (ale o tym potem ;) ), ale jednak progres jest progres ;)

Głos na Gierobaka, wyróżnienie Carrik i Vaclav.

6. Regres roku - kogo najbardziej mi brakowało, a w roku poprzednim był bardzo aktywny? Zdecydowanie K-Pel i Kowal.

W przypadku Kowala nie tyle brakuje mi jego postów, ale generalnie jego aktywności. Wszędzie było go dużo, dzięki czemu forum było żywsze.

W przypadku K-Pela, brakuje mi jego specyficznego charakteru i poczucia humoru. Szkoda, że praktycznie nie jest już aktywny na forum.

7. Inicjatywa roku - zdecydowanie przejście na wrestling.pl oraz cała otoczka z tym związana. Świetnie przeprowadzona akcja przy okazji której naprawdę wiele osób uwierzyło, że forum "się zwija". Do tego wraz z nową domeną pojawił się nowy layout strony.

8. Recaper roku - KL

9. "WTF?!" roku - wiele rzeczy nadawałoby się do tej kategorii i o dziwo wszystkie działy się w SB :D

Zaczynając od takich pierdół jak rozmowy o "Szkole", idąc przez akcje związane z Celebrity Splash i kończąc na wojnach na SB w których to dochodziło do dziwnego rozdawania warnów (często niesłusznych) przez newsmanów. Z mojej strony w tej kategorii głos dla całego Shoutboxa.

10. Avatar roku - nic nie rzuciło mi się szczególnie w oczy, więc wstrzymuję się od głosu.

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-394973

1.Użytkownik roku - Przemk0

2.Redaktor roku - Maxi4, za godną podziwu regularność w czymś, co nie spotyka się, jak widać po wynikach, z wielkim odzewem czytelników...

3.Tekst roku - Demony Lexa Lugera

4.Debiutant roku - Betrayal

5 Progres Roku - Gierobak

6.Regres roku - uczciwość nakazywałaby zagłosować na samego siebie...

7.Inicjatywa roku - zmiana wyglądu strony

8.Recaper roku - KL

9.WTF roku - trolling lvl hard, wiadomo o co chodzi.

10. Avatar roku - się wstrzymam się od głosu... się...

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-395008

Kończąc temat mojego posta, który rozpętał małą gówno burzę, wiadomo że to co napisałem nie przysporzy mi żadnych sympatyków, wręcz przeciwnie ale jeśli mi się coś nie podoba to o tym napiszę. Nie będę się chował pod płaszczykiem poprawności, nie ugryzę się w język, bo nie czuję że muszę.

Mimo, że to zabawa i jedynie sposób docenienia kolegów i koleżanek z forum, to staram się podejść do tego serio, bo jesteśmy małą społecznością z dziwnym hobby i nagrody powinny być jak najbardziej zasłużone. To że akurat padło na kategorię debiutanta, wynika z tego że w niej głosy były rozłożone najmniej obiektywnie, pomijając fakt, że jakieś szanse w tej kategorii miałem, to gdyby nie sytuacja wybielacza oraz mniejsza aktywność Betrayal'a i smartfan'a w drugiej części roku to nie miałbym szans na nagrodę, myślę że przekreślanie aktywności na forum w przestrzeni całego roku jest dla każdego nowicjusza niezrozumiałem i ta kategoria przerodziła się bardziej w sposób wyrażenia sympatii niż rzeczywistego zaangażowania na forum.

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-395044

• Urządzenie:  Android

Ja nie chcę się wdawać w niepotrzebne dyskusje, ale dla mnie bullshitem jest twierdzenie, że pisanie newsów nie wymaga żadnego zaangażowania. Myślisz, że je się pisze w pięć minut? Wrzucam w translator i gotowe? Otóż nie. Spróbuj sobie kiedyś napisać przykładową paczkę. Każdy ma prawo głosować na kogo chce i oczywiście jest mi miło jak ktoś docenia moją pracę. Mimo wszystko uważam, że rozpętała się z tego powodu niepotrzebna burza. Nie mogłam jednak wytrzymać i musiałam to napisać. Bo ja staram się jak mogę i trochę przykre jest czytanie, że ktoś głosował na mnie "z sympatii", podczas gdy nawet z nim nie rozmawiałam.
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/page/2/#findComment-395046

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...