Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2015 - Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Każdy zna, każdy lubi, wszystko co trzeba wiedzieć znajdziecie poniżej. Najwyższy czas podsumować 2015 rok na naszym forum. Zmian w kategoriach względem zeszłego roku brak - no dobra, zniknęła jedna, ale i tak nigdy nikt nie wiedział, jak racjonalnie obsadzić głos :wink: Głosujemy w tym temacie na kogo chcemy, z głową, a typ ten podsumowujemy jakimś komentarzem, żeby było miło, lub śmiesznie, lub miło - wiadomo!

1. Użytkownik roku

2. Redaktor roku

3. Tekst roku - czyli tekst (felieton, artykuł, wywiad), który został umieszczony na portalu Attitude. Nie chodzi o najśmieszniejsze zdanie. W grę wchodzą tylko te, które pojawiły się na łamach Atti/wrestling.pl w tym roku. Jeśli nie macie pewności, kiedy dokładnie pojawił się Wasz ulubiony tekst, wystarczy zerknąć w odpowiedni dział Felietony ; Recenzje ; Wywiady

4. Debiutant roku - ważne, by sprawdzić datę rejestracji w profilu usera. Jeśli pokazuje ona końcówkę 2014, również jest możliwość głosu na niego - zarejestrował się zbyt późno, by być branym pod uwagę w poprzedniej edycji. Inne głosy nie będą podliczane.

5. Progres roku - czyli jest z nami już jakiś czas (nie debiutant), ale wyraźnie podkręcił tempo w ostatnich 12 miesiącach

6. Regres roku - przeciwieństwo powyższego. Było go kiedyś pełno, a w 2015 gdzieś zniknął, lub zwolnił tempo

7. Inicjatywa roku - długofalowa działalność, która nie jest storylinem z Samoa Joe w roli głównej :wink:

8. Recaper roku

9. "WTF?!" roku - What the fuck!

10. Avatar roku - Tutaj nie jesteśmy aż nadto restrykcyjni, ale miło będzie, jeśli faktycznie doceniane będą avatary wrzucone w 2015, niżeli te, które wiszą na danym koncie od lat

Głosowanie trwa do 28 grudnia, po czym nasze małpy podliczą Wasze głosy.

Edytowane przez N!KO
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Amy

5

• N!KO

4

• Arkao

3

• Susek

3

Top użytkownicy w tym temacie

1. Użytkownik roku - ciężki wybór, było kilku ludzi dość aktywnych, ale stawiam na Przemk0. Za co? Za zaprojektowanie nowego portalu. Gdybym mógł to dałbym drugie miejsce N!ko za pisanie w każdym możliwym temacie i milion recenzji filmów.

2. Redaktor roku - kolejny ciężki wybór. Głos idzie na michcia, za to, że dzięki niemu wiem co się dzieje w TNA ( za nic bym newsów z tego gowna poza atti nie szukal) i za dowodzenie naszą grupą

3. Tekst roku - czyli tekst (felieton, artykuł, wywiad), który został umieszczony na portalu Attitude. Nie chodzi o najśmieszniejsze zdanie. W grę wchodzą tylko te, które pojawiły się na łamach Atti/wrestling.pl w tym roku. Jeśli nie macie pewności, kiedy dokładnie pojawił się Wasz ulubiony tekst, wystarczy zerknąć w odpowiedni dział Felietony ; Recenzje ; Wywiady - Polski futbolista w imperium McMahona, bo lubie autora a i w przepytywanym dostrzegam jakieś nadzieje. Ogólnie pod tym względem rok był bardzo słaby.

4. Debiutant roku - ważne, by sprawdzić datę rejestracji w profilu usera. Jeśli pokazuje ona końcówkę 2014, również jest możliwość głosu na niego - zarejestrował się zbyt późno, by być branym pod uwagę w poprzedniej edycji. Inne głosy nie będą podliczane. - niech będzie Amy, bo weszła na forum i od razu zabrała się do współtworzenia naszego forumowego półświatka przez regularne newsowanie.

5. Progres roku - czyli jest z nami już jakiś czas (nie debiutant), ale wyraźnie podkręcił tempo w ostatnich 12 miesiącach - a niech będzie ten carrik

6. Regres roku - przeciwieństwo powyższego. Było go kiedyś pełno, a w 2015 gdzieś zniknął, lub zwolnił tempo - Kowal, jego posty były ciekawe dopóki... były...

7. Inicjatywa roku - długofalowa działalność, która nie jest storylinem z Samoa Joe w roli głównej :wink: - nie wiem o co chodzi z tym Samoa Joe, ale wybieram zmianę portalu na wrestling.pl. To było potrzebne i cieszy mnie, że nastąpiło.

8. Recaper roku - zastanawiałem się między starym, sprawdzonym KL'em, a Davidem-Lee (nie za treść, a za ciekawy, niecodzienny wybór gal do raportowania). Ostatecznie punkt leci do KL'a.

9. "WTF?!" roku - What the fuck! - Attitude Mówi - Major retiment za nastraszenie mnie :D

10. Avatar roku - Tutaj nie jesteśmy aż nadto restrykcyjni, ale miło będzie, jeśli faktycznie doceniane będą avatary wrzucone w 2015, niżeli te, które wiszą na danym koncie od lat - nie wiele zapadło mi w pamięć. Ktoś tam wrzuca Ambrose'a, ktoś ma od lat tę samą małpę-luchadora, ktoś swoją twarz, a taki jeden nawet Lesnara pokazującego fucka ( :D ). Ostateczny wybór leci na moją redakcyjną koleżankę Amy, bo avków z Deanem było trochę, a ona ma zdecydowanie najlepszy.

Edytowane przez TheVillain
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394659

1. Użytkownik roku-Pavlos

2. Redaktor roku-Michcio

3. Tekst roku-"Demony Lexa Lugera" od Ghostwritera.

4. Debiutant roku-Susek

5. Progres roku-Brak

6. Regres roku-Brak

7. Inicjatywa roku-Zmiana nazwy portalu na wrestling.pl

8. Recaper roku -KL

9. "WTF?!" roku-Zgodnie z obietnicą "To była Lana?" na sb czyli rozwiązanie tajemnicy avatara Gierobaka :D

10. Avatar roku- Ambrose Joker, nie wiem co prawda czy ustawił go w tym roku, ale głos leci na niego. Owens z misiem koala to świetny widok :grin:

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394663

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

OOO o jednym głosowaniu , mówiłem drugie dostałem, za to wezmę się jutro, ale dziś koniecznie napisać muszę jedno- regres roku? A pamiętacie kto w 2014 został ,, najlepszym'' użytkownikiem :roll:
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394665

• Reputacja:   1

Użytkownik Roku – N!KO

Tak samo jak Cena jest pewną opcją w WWE tak samo Niko jest pewny na naszym forum, bowiem w tym roku nie było nikogo kto mógłby zagrozić jego hegemonii. Tradycyjnie nie mówimy już tylko o wrestlingu, ale także o wszystkich innych pierdołach od filmów po jakieś gry i filmy. Gdyby formę z pierwszych miesięcy utrzymał Jack Doomsday to byłby tutaj faworytem, lecz niestety trochę opadła tu jego dyspozycja. Kilka głosów także tradycyjnie zgarnie pewnie Raven, który także fajnie się spisywał.

Redaktor Roku – Michcio

Trudno mi jest zagłosować jako newsmanowi w tej kategorii, lecz jakoś trzeba to zrobić. Było kilka kandydatur od Vaclava, który dodał kilka artykułów o puro-mma, lecz nie było tego aż tak wiele bym mógł oddać tutaj na niego głos. Zostają więc newsmani i dlatego mój głos leci na Michcia, który zasłużył na to. (Kto normalny chciałby pisać newsy z TNA?)

Tekst Roku – Demony Lexa Lugera (Ghostwriter)

Tradycyjnie fajny artykułów, a konkurencji wielkiej niestety nie było.

Debiutant Roku – Amy

Do wyboru była Ania lub Susek, lecz ostatecznie postanowiłem zagłosować na tą pierwszą, lecz Susek także według mnie odwala kawałek bardzo dobrej roboty.

Progres Roku – Carrik

Z osoby, której nie było widać w poprzednich latach wcale teraz nie tylko stał się newsmanem to także żyje dość regularnie na forum czy to w postach czy nawet na SB więc głos leci na niego.

Regres Roku – Edgar

User roku poprzedniego zniknął zupełnie z horyzontu co jest wielką szkodą patrząc na to, że sporo wnosił do forum.

Inicjatywa Roku – Zmiana portalu na Wrestling.Pl

Trzeba robić kroki do przodu, a to możemy zdecydowanie zaliczyć do takich.

Recaper Roku – KL

Sam napisałem w tym roku dość sporo raportów, lecz sam nie będę na siebie głosował, a jedynym innym recaperem oddającym w to serce jest KL więc drugi rok z rzędu głos leci na niego ;)

WTF Roku – Wybielacz

Nie było takiego porządnego WTF, lecz największym był chyba pewien użytkownik o nicku Wybielacz, który robił z siebie jakiegoś Youtube Championa, a na kanale miał 40 wyświetleń.

Według mnie bardzo dobry rok dla Attitude (w porównaniu do poprzedniego.)

Edytowane przez Arkao
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394667

1. Użytkownik roku - odwiecznym problemem użytkowników w tej kategorii był wybór w stylu "jajko czy kura" pomiędzy NIKO a Ravenem, rok temu nastał ruch wołający "ktokolwiek, byle nie oni"...i kurde zapomniałem kto wygrał :D (ale aż dziwne, że nie był ot Paweł Kukiz). Osobiście w tym roku z wyborem nie miałem problemu, bo ostatnimi czasu rzuciło mi się w oko analiztyczne spojrzenie na wrestling Jacka Doomsday'a, który na stałe dołączył do skromnego grona userów, których posty czytam z przyjemnością i zaciekawieniem, być może dla niektórych same wpisy nie mogą równać się z całą działalnością, jaką wykonują najbardziej aktywni użytkownicy, o których napewno będzie pamiętał ktoś inny, ode mnie skromny głos (oby nie jedyny) za wyrażanie swojego zdania w wyróżniający sposób.

2. Redaktor roku - najtrudniejszy wybór z wszystkich kategorii, często zaglądam na portale, skąd nasi newsmani pobierają infromacje i właściwie nikomu nie zdarzają się jakieś większe błędy, a skoro paczki wszyscy dają równie dobre, to zadecydują detale i paczki Michcia, który obsługuje różne federacje, a dzięki niemu czasem rzucę okiem na jakiegoś fallouta czy inne youtubowe show, którego za cholerę nie chciałoby mi się szukać w sieci. Krok za nim Carrik, który kusi dupeczkami z niezaleznej, ale dla niego też się coś znajdzie w dalszej części posta.

3. Tekst roku - W duchu Pankrationu, bo po prostu spodobał mi się i wciągnął najbardziej. Świetnie opisany kawał interesującej historii. Wyróżnić także trzeba wpis Ghosta (Moje własne boje z gwiazdami WWE), który wzbudził zainteresowanie w innym, czystoludzkim aspekcie, bo pewnie każdy jest ciekaw, jakimi ludźmi w rzeczywiśtości są gwiazdy, które oglądamy po kilka razy w tygodniu.

4. Debiutant roku - długo rozmyślałem, czy dwumiesięczna praca Amy w charakterze redaktorki jest bardziej warta nagrodzenia, niż aktywność na forum Suska, który jest z nami prawie od początku roku i zapewne rzucił się wielu osobom w oczy swoimi bogatymi wpisami. Na razie się wstrzymam. Zaszczytne 3. miejsce dla smartfana, który również był bardziej widoczny od pozostałych debiutantów.

5. Progres roku - miałem gotowy pomysł już dawno temu, i był to wybielaczz, ale chłopak się trochę nie popisał i właściwie nie wiem, co się z nim dzieje, wobec tego nie opuszczam grona zielonych i zgodnie z obietnicą złożoną przy pkt. 2 wybieram Carrika bez c, o który we wcześniejszych latach nie słyszałem, a okazał się pracowitym redaktorem i wspaniałym piosenkarzem. Ponadto często zgadzam się z jego zdaniem w kilku kwestiach ze świata WWE, zapewne częściej, niż ze zdaniem Paula_heymana, ale jego również trzeba pochwalić za postęp, bo chłopak mocno się stara i wszędzie go pełno.

6. Regres roku - już mi się przypomniało, kto w 2014 został użytkownikiem roku! Zaginiony chłopak Edgar, który ma szansę na 3 statuetkę w 3. roku działalności na forum. Poza tym gdzieś ostatnio przepadł Kowal - mam nadzieję, że nie dorwali go ci dwaj z konkurencyjnego portalu (Kebab i ten drugi).

7. Inicjatywa roku - wrestling.pl - nowy adres i wygląd portalu okazał się bardzo udany, konkurencji w kategorii nie miał zbyt wielkiej, więc wybór okazał się dosyć prosty. Drugi duży plus, jaki przychodzi mi do głowy, to likwidacja kategorii "moderator roku" :)

8. Recaper roku - KL - nie śledzę zbyt regularnie ani RoH, ani pracy KL'a, ale jego aktywności nie da się nie zauważyć, w dodatku regularnie robi swoje od kilku lat (odkąd jestem na forum i zapewne dużo wcześniej), a głosu ode mnie jeszcze nie chyba nie otrzymał. Czas najwyższy.

9. "WTF?!" roku - Celebrity splash było w tym roku? Jeśli tak, to do tej kategorii idealnie nadaje się burdel, jaki nasze ziomale zrobili w mediach społecznościowych po odpadnięciu z programu Suprona :D Screen z obrazobórczymi wpisami na fejsbukowej tablicy ten dziewczynki, która wygrała program, jeszcze przewala się gdzieś na moim dysku. No i żadna dyskoteka ani inna impreza nie dała tyle radości co sobotnie spotkania w shoutboksie podczas emisji owego programu :)

10. Avatar roku - Gierobak, nie wiem, dlaczego. Naprawdę nie wiem.

Edytowane przez Morison
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394670

1. Użytkownik roku - Jack Doomsday, czytam jego posty w dyskusjach i z zaciekawieniem czekam na kolejne

2. Redaktor roku - Michcio, świetna robota itd.

3. Tekst roku - Polski futbolista w imperium McMahona

4. Debiutant rok - Amy

5. Progres roku - Susek

6. Regres roku - Edgar

7. Inicjatywa roku - zmiana wyglądu strony i witryny na wrestling.pl

8. Recaper roku - KL

9. "WTF?!" roku - chat podczas Celebrity Splash

10. Avatar roku - Paul_Heyman

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394680

1. Użytkownik roku - Vaclav, niekwestionowany król SB, do tego pisze artykuły, w końcu pojawia się także w tematach na forum

2. Redaktor roku - Michcio za sporo newsów

3. Tekst roku - o Lex Lugerze autorstwa Ghosta, bo takie artykuły przypominają mi, moje najlepsze czasy z wrestlingiem.

4. Debiutant rok - Amy, jakoś od razu zauważa się dziewczynę na tym gejowskim forum

5. Progres roku - Carrik bo widoczny a wcześniej nie

6. Regres roku - Streetovs lata mijają a coraz bardziej kaleczy ten pepik, polską gramatykę. Regres permanentny.

7. Inicjatywa roku - kolejny zlot mimo małego zainteresowania

8. Recaper roku - KL, w zasadzie bez konkurencji

9. "WTF?!" roku - Odejścia z forum

10. Avatar roku - SailorJerry za małpe

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394685

1. Użytkownik roku - miałem trzech kandydatów: Jack Doomsday, N!IKO i Vaclav. Głos jednak leci na Vaclava, którego na forum widać niemal cały czas, a na sb jest chyba najbardziej udzielającym się userem no i dokłada od siebie też posty ;)

2. Redaktor roku - bezapelacyjnie Michcio. Tuż za nim na równi dałbym Carrika i Arkao, a powoli coraz bardziej przebija się Amy ;)

3. Tekst roku - O Lex Lugerze Ghosta. Podbijam tutaj opinię Streeta.

4. Debiutant roku - w tym przypadku debiutantka :D Amy.

5. Progres roku - niech będzie Arkao. W tym roku rzeczywiście zdecydowanie bardziej było go widać na Atti niż w poprzednich latach, a poza tym jego newsy są dość porządne i rzadko można zauważyć botche.

6. Regres roku - Wybielaczz. Był potencjał w chłopie, ale o tym co później się wydarzyło chyba już dość napisywałem się przy innych okazjach ;)

7. Inicjatywa roku - Zlot przy Live Evencie WWE. Fajnie było poznać kilka osób z forum "na żywca" ;)

8. Recaper roku - KL. Oglądajcie Ring of Honor ;)

9. "WTF?!" roku - Jako, że Wybielaccz już dostał jedną nominację zastanawiałem się nad Celebrity Splash i formą przejścia z Attitude.pl na Wrestling.pl Chyba jednak zostaje Celebrity Splash, bo sam mam też przy tym małą cegiełkę :D

10. Avatar roku - Arkao za niedźwiedzia ruchacza.

Edytowane przez Giero
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394686

1. Użytkownik roku Stawiam na jakość, a nie na ilość. Z reguły jak czytuję posty Userów, których nicki są mi znane, to ogólnie ich posty – o ile się czymś nie wyróżniają – z czasem zlewają mi się i nie pamiętam później kto i co pisał. Jeżeli jednak czytam takiego posta i podoba mi się tok myślenia piszącego, oraz wnioski jakie wyciąga – cofam się i zapisuję sobie jego Nick, żeby przy jakiejś okazji toczyć z nim dyskusję.

W tym roku najczęściej robiłem taką cofkę odnośnie dwóch userów: N!KO i Raven. Stawiam na pierwszego, bo Raven hejtuje Pyzę :twisted:, a Ronda jeszcze podniesie się ze zgliszczy. :D

2. Redaktor roku - Michcio, bo zawsze dobrze się czyta jego newsy.

3. Tekst roku - Nie podejmuje się, bo nie czytałem wszystkich tekstów.

4. Debiutant roku - Też się nie podejmuje, ale życzę osobie która wygra żeby pisała na forum częściej i lepiej niż ostatni zwycięzca :twisted:

5. Progres roku - Gierobak, bo często się udzielał wszędzie.

6. Regres roku - tutaj jest aż za dużo użytkowników, którzy mogą "wygrać". Do SailorJerry'ego dołączyłbym Kowala i K-Pel'a. Nie wspominając już o takich grubych rybach jak Euz czy Xero. Nie wiem co się stało z Kowalem, ale w tamtym roku stawiałbym All in, że będzie walczył o użytkownika roku. Najbardziej brakuje mi ciętej riposty K-Pel'a, więc głos na niego.

7. Inicjatywa roku - Nie było nic takiego co warto dodać w tej kategorii.

9. "WTF?!" roku - Storyline z zamknięciem strony, bo mniej więcej od tamtego momentu jestem na innym forum :twisted:

10. Avatar roku - Nie zapadło mi nic w pamięć w tej kategorii.

Edytowane przez Captain Jerry
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394687

1. Użytkownik roku: N!KO.

W tym roku nie ma "świeższych" osób, które wyróżniły się na forum, więc głos leci na ojca chrzestnego. Wciąż nie zmordowany jest wszędzie na tym forum i piszę w bardzo wielu tematach.

2. Redaktor roku: Michcio

W zeszłym roku już pokazał swój potencjał w pisaniu newsów, ale moim zdaniem był gorszy od Sabinqa. Bardzo się cieszę iż utrzymał formę również w tym i mogę bez wyrzutów sumienia przyznać mu mój głos.

3. Tekst roku: "Demony Lexa Lugera" Ghostwritera

Najlepszy felieton w tym roku. Bardzo fajny tekst o prekursorze Attitiude adjustment.

4. Debiutant roku: Amy

Mało mamy kobitek na forum to jedną docenię. Jako początkująca redaktorka spisuje się nieźle.

5. Progres roku: Gierobak

Od czasu gali w Warszawie rozwinął skrzydła i udziela się w dużej mierze. Nawet parę newsów skombinował.

6. Regres roku: Edgar

Szkoda iż użytkownikowi ubiegłego roku znudziło się pisanie, bo jego posty czytało się naprawdę przyjemnie. Jest wiele osób, które zaliczyły regres, ale ten jest w moim odczuciu najsilniejszy właśnie głównie przez to iż rok temu doceniono jego starania nominacją.

7. Inicjatywa roku: Zmiana graficzna oraz nowa witryna (a przy okazji wredny troll na streamie :cry: )

Co tu dużo mówić. Spora zmiana wnosząca powiew świeżości.

8. Recaper roku: KL

RoH fan nr. #1 in Poland nie ma tutaj zbyt dużej konkurencji i w tym roku się to nie zmienia.

9. "WTF?" roku: Celebrity Splash

To było dziwne... .

10. Avatar roku: Gierobak i Paige

Ta kategoria ma to do siebie, że niestety nie da się zapamiętać wszystkich avatarów, którzy ludzie zmieniają i założę się, że w przeszłości były obrazki, które bym tu nominował. W takim wypadku muszę wybrać coś z obecnych. Całkiem fajna fotka Angielki. Podoba mi się uroda dziewuchy.

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394695

Głosuję tylko na te na które coś tam jestem zorientowany

1. Użytkownik roku - N!KO

2. Redaktor roku - Michcio

3. Tekst roku - Demony Lexa Lugera (Ghostwriter) That was awesome!!!

4. Debiutant roku - Amy

5. Progres roku - Carrik

7. Inicjatywa roku - zmiana wyglądu strony i witryny na wrestling.pl

9. "WTF?!" roku - Celebrity Splash

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394713

1. Użytkownik roku - N!KO, poprzednio nie wyszło, to pora odbudować ego ;)

2. Redaktor roku - Michcio, chyba najczęściej widziałem ten avek w newsach

3. Tekst roku - Demony Lexa Lugera, Ghostwriter

4. Debiutant roku - Amy, zbyt wielu nowych nie kojarzę, pierwsza myśl najlepsza

5. Progres roku - Carrik, choć nie miałem pewności czy to tylko ten rok - może to plus?

6. Regres roku - Edgar, fajnie się go wrzucało na szczyt, ale nikt się nie spodziewał, że w takim stylu z niego zleci

7. Inicjatywa roku - wrestling.pl, choć liczyłem, że skutkiem będzie sporo nowych twarzy - kwestia czasu?

8. Recaper roku - KL, tu chyba nie ma wątpliwości... david-lee jest lepszy tylko jeśli chodzi o fotki :P

9. "WTF?!" roku - Lygrysowa krucjata, czyli jak jednocześnie coś promować i obrzydzić

10. Avatar roku - tu się wstrzymam

https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394720

Czytam sobie te Wasze wyróżnienia większej hipokryzji i wazeliniarstwa próżno szukać w jakichkolwiek forumowych wyróżnieniach (przechodzę heel turn więc proszę traktować moją wypowiedź z pewną dozą ostrożności)

1.Użytkownik roku - N!KO, był aktywny na przestrzeni całego roku, ale jego posty wyglądałby bardziej jak monolog zgorzkniałego starca, niż preludium do ciekawej dyskusji. Na tym polu Raven według mnie wypadł lepiej, bo mimo iż zaczął grać part-timer'a to jego wypowiedzi zawsze dostarczały mi sporo rozrywki. Jednak rok 2015 był, rokiem nowej, świeżej krwi na forum, więc moim użytkownikiem roku jest Jack Doomsday, dużo pisze, ciągle się rozwija i to jest użytkownik, którego forum potrzebuje, żeby się rozwijać, tuż za nim plasuje się Morison, obaj panowie to przyszłość tego forum, na trzecim miejscu Raven, który dla mnie w tym roku wygrał korespondencyjny pojedynek z N!KO.

2.Redaktor roku - Michcio, komentarz jest zbędny, był po prostu najlepszy.

3.Tekst roku - Ghostwriter - Demony Lex'a Luger'a - przeczytałem od deski do deski i było mi mało, aż szkoda że takie tekstu pojawiają się na forum tak rzadko.

4.Debiutant roku - Kategoria, w którą jestem zamieszany, więc pozwolę sobie na wylanie swojego rozgoryczenia odnośnie wyników dotychczasowego głosowania. Wiem, że to jest konkurs sympatii i subiektywizmu, ale 90% głosów na Amy zakrawa o kpinę wobec wszystkich nowych użytkowników. Pozwolę sobie na ostrą wypowiedź jako najbardziej aktywny z nowicjuszy. Naprawdę, ktoś kto jest dla mnie no-name'em, dla Was pewnie nie ale ja nie znam nikogo z forum, więc to chyba zrozumiałe, dostaje z miejsca robotę news'womenki w połowie października, zasługuje na tytuł debiutantki roku? To jest strzał w policzek, dla wszystkich nowych użytkowników w roku 2015 jak i dla kolejnych roczników, pokazuje że aktywność i chęć poprawy wartości swoich postów gówno znaczą dla społeczności, swoją pozycję na forum powinno się budować przez pisanie setek postów, aż starsi użytkownicy zaczną zauważać żółtodziobów, będą wdawać się z nimi w dyskusję i ich poprawią, nowicjusze muszą czytać masę innych postów żeby poprawiać własny język, żeby to co piszę było strawną lekturą dla innych, muszą dużo pisać i uczyć się od nich, żeby w przyszłości kolejni użytkownicy forum mogli mieć na kim się wzorować. Głos na Amy to głos w stylu, bo jest nowa(według daty dołączenia), jest dziewczyną, nowa redaktorka i wzięła się do roboty to kpina z całego Attitude, czy "normalny" nowy użytkownik przychodzi na forum i z miejsca zostaje redaktorem? Nie zrozumcie mnie źle, Ania robi kawał dobrej roboty w newsach, co notabene stanowi jej główne źródło aktywności, ale w żadnym calu nie czyni z niej debiutantki roku. Dziewczyna przyszła na gotowe, w dodatku z jakimś bagażem doświadczeń w kwestii tworzenia wrestlingowych news'ów, i za nic dostanie tytuł? Nie poprawiajcie mnie tylko że to jest zabawa, jeśli taka pierdoła nie ma żadnego realnego podłoża to co będzie je mieć? Podkreślę to, żeby nie było żadnych niedomówień, nie mam żadnego problemu z Anią tylko z chorym rozkładem dotychczasowych głosów.

Także po wylaniu moich żali, mój głos wędruje do Betrayal'a w okresie wakacyjnym był mega aktywny, potem trochę jego zaangażowanie opadło, jednak dalej wniósł sporo w forum, drugie miejsca dla smartfan'a.

I na koniec, moje rozgoryczenia wynika z dwóch faktów, po pierwsze część starych użytkowników, twierdzi, że nie "zauważyła" żadnego debiutanta, serio? 300 czy 200 postów w rok dla nowicjusza, w głównych tematach o wrestlingu to nie dość wystarczające zaangażowanie by rzucić się w oczy? Po drugie, takie traktowanie nowicjuszy to żart z tej kategorii i jeśli na takich zasadach ktoś ma dostać jakąś "nagrodę" to lepiej żeby jej w ogóle nie przyznawano.

PS, tak marudzę i hejcę tzn. uważam, że ja powinienem zgarnąć tytuł? Szczerze? Prędzej niż Amy, bo poświęciłem 10 razy więcej czasu, niż ktokolwiek z nowicjuszy, na poprawę jakości moich postów, które przez pierwsze pół roku na forum były niezdatne do czytania, żeby ktoś kto poświęci choć minutę na jego przeczytanie, coś z niego wyniósł lub mógł poprowadzić ze mną sensowną dyskusję. Skoro ktoś z miejsca zostaje redaktorem, tzn. ma doświadczenie a zatem nie może być debiutantem.

5.Progres roku - na pewno nie Carrik, koleś ma większe ego, niż cień Pałacu Kultury w najdłuższy dzień roku, a zielony kolor nick'u tylko to potęguje, moje osobiste niesnaski i żałosne prowokacje w SB tylko mnie utwierdziły w tym przekonaniu. Dodatkowo ostatnio nie był zbyt aktywny. Można wytykać jeszcze godzinami, ale szkoda czasu. Mój głoś idzie na P_H, mimo iż mam wrażenie, że na wrestlingu zna się jeszcze mniej ode mnie, to ta młodzieńcza fantazja ma przed sobą przyszłość na tym forum.

6.Regres roku - Edgar, forum śledzę trochę dłużej niż mam na nim konto, także śledziłem głosowanie rok temu które Edgar zgarnął w cuglach, w kategorii użytkownika roku w tym roku nie widziałem ani jednego jego komentarza. Drugie miejsce dla Kowal'a, który był aktywny i się zmył, tak po prostu.

7.Inicjatywa roku - Wrestling.pl, nic dodać nic ująć. Warto wspomnieć o biblioteczce gal WWE, czy to RAW czy PPV prowadzoną przez wybielacz'a ale umarło to śmiercią naturalną.

8.Recaper roku - KL wygra, ale nie śledzę ROH, wiec głos na David'a-Lee, który zniszczył mnie swoja argumentacją czemu ogląda Superstars.

9."WTF?!" roku - zdecydowanie info o całkowitym zamknięciu forum, odebrało mi to jakąkolwiek chęć do pisania postów.

10.Avatar roku - Głos dla Morison'a miał śmieszny avatar kilka miesięcy temu, z gościem który wyglądał jak Bray Wyatt, może się mylę, ale ta fotka najbardziej zapadła mi w pamięć.

Edytowane przez Susek
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394725

• Urządzenie:  Android

Ja na razie nie zagłosuję, tylko odniosę się do wypowiedzi Suska. Możesz wierzyć albo nie, ale nie działałam wcześniej na żadnym forum i nie mam bagażu doświadczeń w pisaniu newsów. Moja pierwsza paczka została stworzona właśnie tutaj. "Robotę" w newsowaniu dostałam niejako z "łapanki" na jednej z facebookowych grup. Dla wszystkich na tym forum jestem więc właśnie no-name'em.
https://forum.wrestling.pl/topic/40785-attitude-user-awards-2015-g%C5%82osowanie/#findComment-394726

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...