Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2016 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W sumie też sie nie zdziwie jak bedzie jakiś schoker typu Hardy (nie wiem czy ta kontuzja to nie fake) czy Goldberg. Niby fantaasy booking, ale muszą ściągnąc wielkie gwiazdy, bo niestety karta na WM licho wygląda.

AJ Styles to no name dla fanów WWE w USA? Niee, śmiem wątpić, aby byli cicho na RR podczas jego debiutu. Nie wiem jak tam w Orlando jest z publiką, ale AJ to tak wypromowana marka, że nie sądze aby było słychać ptaki przy jego debucie. Myślę, że na RR będzie ale czy w RR matchu? Też bym go widział w feudzie z ADR, a tym barzdiej z Owensem o pas IC, to byłby sztosik.

Austin Aries najprawdopodobniej w NXT od lutego. Kolejny potężny transferi duże wzmocnienie do żółtego rosteru, cholernie jestem jego ciekaw. Jeszcze YB, Adam Cole, Lethal, reDragon, Strong i indysy ucierpią, choć nie chciałbym tych zawodników widziec w WWE, za dobrzy aby ich stracic w ROH :)

24571150556b9ddab2c677.jpg

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

41

• -Raven-

29

• smartfan

27

• Caribbean Cool

20

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Nie, nie, nie. Gdyby Romek wygrał, a potem z numerem 31 wszedł Tryplak i go pojechał, to reakcja byłaby odwrotna do zamierzonej. Po zwycięstwie Reignsa, ludzie byliby wściekli i dlatego wejście Huntera potraktowaliby jako zbawienie, przez co ten dostałby spory pop. No tak mi się przynajmniej wydaje.

Wbrew wszystkim sądzę, że AJ nie zadebiutuje na Royal Rumble, prędzej zrobi to na następnym Raw. Po prostu za dużo się o tym ostatnio mówi. Wydaje mi się, że gdyby faktycznie miał zadebiutować w RR matchu to WWE stwarzałoby pozory, że do tego nie dojdzie. Za to z pewnością będą jakieś inne debiuty/powroty, żeby w miarę zadowolić fanów.

Nie sądzę, aby Undertaker pojawił się w Royal Rumble Matchu. Człowiek tego kalibru według mnie powinien kreować feudy na RAW poprzez wcześniej zaplanowaną ingerencję, a nie w Royal Rumble Matchu wśród 29 innych zawodników.

Ja obstawiam, że Styles zadebiutuje jednak w niedzielę. Jeśli tak się nie stanie, to będziemy mieć prawo narzekać, ponieważ WWE na każdym kroku mówi nam o tym debiucie na RR. Fani będą mieli prawo opuścić arenę z kwaśną miną. Inną sprawą jest pytanie dlaczego federacja w ogóle tak na siłę wpaja nam, że AJ ma zadebiutować? Po co oni to robią? Co chcą osiągnąć? Jedyną racjonalną odpowiedzią jest dla mnie chęć zwiększenia ilości wykupień PPV.

Edytowane przez Tester

• Reputacja:   1

Sle mi chodziło o to, że Hunter wchodzi z numerem 31 ale jeszcze podczas walki. Zostaje dwójka w ringu, nagle zaczyna sie odliczanie i HHH w pełni sił wyrzuca obu panów z ringu. Obojętnie w jakiej formie, ale obstawaim, że będzie ten numerek 31.

24571150556b9ddab2c677.jpg

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

AJ Styles to no name dla fanów WWE w USA? Niee, śmiem wątpić, aby byli cicho na RR podczas jego debiutu. Nie wiem jak tam w Orlando jest z publiką, ale AJ to tak wypromowana marka, że nie sądze aby było słychać ptaki przy jego debucie.

Jasne, że AJ jest znany jakiejś (starszej) części WWE Universe, ale to 100-u procentowy "no-name" jeżeli chodzi o szanse na zgarnięcie złota w turnieju RR. Vinnie nie da Złota komuś, kogo rozpoznawalność nie wynosi 100%. Nie ma takiej opcji. AJ, jeśli wystąpi, pewnie pokaże kilka kozackich spotów, być może wywali kogoś mocnego, z kim wejdzie w feud, ale w walce o pas liczy się tak samo jak Stardust. Podobne szanse (choć pewnie wytrzyma dłużej niż Pan Malowaniec).

Czytałem tu jakieś typy, że Beczka może wyjść z RR z pasem... Nie ma takiej opcji Panowie. Nie po to Szarlotka dostała Flaira i przeszła turn, by jobnąć z tytułu na pierwszym PPV po takich "zmianach". Możecie stawiać obie nerki, że babski pasek nie zmieni właścicielki na RR. No way! Beczka zostanie pewnie skantowana i być może feud będzie kontynuowany, ale Royal Rumble to nie będzie jeszcze jej czas.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie wydaje mi sie -Raven-, promo Flaira było jawnym spoilerem "Charlotte pokonała cie 2 razy... 3 raz to przyjemność". Sorry, ale WWE nie jest takie głupie by podkreślić, iż dany zawodnik przegrał 2 razy po ty by przegrał 3 ... Bo po prostu całkowicie taka Becky Lynch traci wiarygodność. Becky zgarnia pas. Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

To, że Charlotte nie straci pasa przed WM jest oczywiste. Wygra z Becky dwukrotnie, co jeszcze bardziej podbuduje ją na jakiś poważny pojedynek na Wrestlemanii (pewnie Sasha, która wydaje się najmocniejsza). Zmiana pasa teraz byłaby bez sensu, bo pas by na tym stracił przed WM-ką. No i właśnie nie po to Szarlotka przechodziła zmianę, żeby ją odstawić :)

WWE zmieniło pas US 2 razy w ciągu tygodnia przed WM... Ale zmiana pasa Div jest takim wielkim problemem dla nich? :) Poza tym nikt Ashley nie odstawia w kąt, prawdopodobnie dostanie rewanż na WM być może w 3-wayu. Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Danielson ponoć już "oczyszczony" więc jedna niespodzianka, a zarazem bomba gotowa :)

Danielson ponoć już "oczyszczony" więc jedna niespodzianka, a zarazem bomba gotowa :)

Bomba, mało powiedziane publika zesra się, ze szczęścia, a jak wypadnie to dopiero będzie heat :D

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Jak portale wrestlingowe i media społecznościowe będą dalej pompować balonik a Bryan się nie pojawi, to ludzie będą domagać się zwrotu pieniędzy za bilet :P

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie wydaje mi sie -Raven-, promo Flaira było jawnym spoilerem "Charlotte pokonała cie 2 razy... 3 raz to przyjemność". Sorry, ale WWE nie jest takie głupie by podkreślić, iż dany zawodnik przegrał 2 razy po ty by przegrał 3 ... Bo po prostu całkowicie taka Becky Lynch traci wiarygodność. Becky zgarnia pas.

Czasami właśnie tak się robi, jak WWE chce kogoś mocno podbudować. Podobnie było z New Day, którzy dymali Dudleys'ów na galach, żeby ich później dodatkowo dojebać jeszcze na PPV. Tu będzie podobnie. Vince chce zrobić z Pani Jabłecznik Mocną Mistrzynię, a Beczka stanie się tego ofiarą. Wątpię, by Charlotte straciła pas przed WrestleManią, tym bardziej, że za długo go nie kisi, a z jej postacią w końcu zaczęło się coś dziać.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jak portale wrestlingowe i media społecznościowe będą dalej pompować balonik a Bryan się nie pojawi, to ludzie będą domagać się zwrotu pieniędzy za bilet :P

Żebyś nie wykrakał :D

WWE zmieniło pas US 2 razy w ciągu tygodnia przed WM... Ale zmiana pasa Div jest takim wielkim problemem dla nich? :) Poza tym nikt Ashley nie odstawia w kąt, prawdopodobnie dostanie rewanż na WM być może w 3-wayu.

Nie jest problemem. Po prostu Charlotte była na tyle mocno bookowana, że aż prosi się, żeby broniła go na Wrestlemanii przeciwko face'owi. Charlotte vs Sasha Banks - star power by się zgadzał. Dawanie pasa Becky moim zdaniem nie ma żadnego sensu. Pas US nie jest tu najlepszym przykładem, bo odkąd stracił go Cena nic się wokół niego nie dzieje i takie zmiany w ogóle mnie nie dziwią.

WWE zmieniło pas US 2 razy w ciągu tygodnia przed WM... Ale zmiana pasa Div jest takim wielkim problemem dla nich? :) Poza tym nikt Ashley nie odstawia w kąt, prawdopodobnie dostanie rewanż na WM być może w 3-wayu.

Nie jest problemem. Po prostu Charlotte była na tyle mocno bookowana, że aż prosi się, żeby broniła go na Wrestlemanii przeciwko face'owi. Charlotte vs Sasha Banks - star power by się zgadzał. Dawanie pasa Becky moim zdaniem nie ma żadnego sensu. Pas US nie jest tu najlepszym przykładem, bo odkąd stracił go Cena nic się wokół niego nie dzieje i takie zmiany w ogóle mnie nie dziwią.

Becky to aż szkoda już spuszczać w kiblu, specjalnie dla Sashy, ale jak tak ma być, to niech jest. W sumie nie interesuje mnie, zbytnio dywizja Kobiet, ale dla mnie Becky jest zajebistą divą i bardzo bym chciał żeby kiedyś zdobyła główny pas Divas, może i Szarlotka stała się jakaś teraz, ale to wszystko zasługa Becky która za mikrofonem jest genialna i jakoś nie nudzi, ostatni segment z RAW to potwierdził, w sumie jej wejściówka jest genialna :D Trochę smutno mi będzie, jak ją spuszczą w klozecie, ale cóż w końcu Sashka dostanie te swoje upragnione miejsce :/