Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2016 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zgadzam się z PH93, serio, nie ma głównych "fejsów"? Jest Reigns i to w 100% starczy, jak by tak bardzo potrzebowali kogoś, to push dostanie Ambrose, i tyle. Heelturn Bryana byłby spoko, było by to super zaskoczenie, Danielson pokazał, że jako heel daje rade, nawet o wiele bardziej niż face, bo nie oszukujmy się, przyfarciło mu się z chantem i to wykorzystał w dobry sposób, ale jako ten zły był, przynajmniej IMO, lepszy.

Bryan jako heel jest lepszy - ok mogę to zrozumieć choć pewny nie jestem.

Miał farta że Yes się sprzedało - z tym się zgodzę

Jeżeli Bryan miałby rzekomo zostać heelem to co z Sheamus'em,Wyattem,moze Rollinsem,czasami heelowymi Ortonem i Lesnarem czy Owensem lub z możliwą stajnią

Balora a i zawsze powracającym Tryplakiem.

Wszyscy pójdą na Romka,Deana i Cenę.

Bo w mojej opinii Bryan mógłby być kimś z luźniejszym terminarzem, kimś kto zostanie zbesztany przez Strowmana , Balor Club lub jeszcze jakiegoś heelowego debiutanta z NXT.

Ani ja nie chcę go z pasem , a i WWE także pewnie nie zaryzykuje.

Ludzie rzygają face'wym Ceną od lat , Reigns także niedługo im się przeje.Dean ma być przyszłością federacji natomiast Daniel może sobie pozwolić na promowanie innych i stoczyć czasami jakąś dobrą walkę na RAW czy PPV.

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

41

• -Raven-

29

• smartfan

27

• Caribbean Cool

20

Top użytkownicy w tym temacie

Czy WWE coś sugeruje tym filmikiem? Może błahostka na YouTube, ale jednak wydaję mi się, że to trochę zły ruch z ich strony, gdyby rzeczywiście ktoś z wymienionych się pojawił. Jeżeli rzeczywiście pojawi się np. Seth Rollins to powinni to trzymać w tajemnicy. Chyba że chcą odwrócić uwagę :-).

Czy WWE coś sugeruje tym filmikiem? Może błahostka na YouTube, ale jednak wydaję mi się, że to trochę zły ruch z ich strony, gdyby rzeczywiście ktoś z wymienionych się pojawił. Jeżeli rzeczywiście pojawi się np. Seth Rollins to powinni to trzymać w tajemnicy. Chyba że chcą odwrócić uwagę :-).

Rollins się kontuzjował ledwo 2,5 miesiąca temu, a przerwa miała trwać 6-9 miesięcy. Nie wiem jakim cudem miałby wystąpić.

...

16454446905728fca76830a.jpg

Ale tego ile ta kontuzja ma trwać naprawdę, to nie jesteśmy w stanie zweryfikować.

Rollins się kontuzjował ledwo 2,5 miesiąca temu, a przerwa miała trwać 6-9 miesięcy. Nie wiem jakim cudem miałby wystąpić.

Ale tu już nie chodzi o kontuzje. Przypuśćmy że Rollins jednak da radę wystąpić w Royal Rumble. Dlaczego WWE sugeruje coś takiego? Psują zabawę i pozostałości elementu zaskoczenia w dzisiejszej dobie internetu. Powinni w ogóle o tym nie wspominać. Przecież o to chodzi, żeby zaskoczyć. Powrót Bryana nie jest wcale taki nieprawdopodobny, a WWE przypomina o nim w takich filmikach. A jeśli Daniel rzeczywiście się pojawi, to trochę to psują takimi wstawkami. To tak jakby nagle pojawiły się filmiki z Jeffem Hardym, a później ten "nagle" pojawiłby się w Royal Rumble. Efekt już nie będzie taki sam, bo gdzieś podczas odliczania będzie się nasuwał ten Hardy. Oczywiście mówię o optymalnym zaskoczeniu, bo w internecie dużo się można dowiedzieć o zapleczu WWE i trudno się nie natknąć na jakąś informację odnośnie powrotów. Chyba że, tak jak wspomniałem, chcą odciągnąć uwagę.

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Z tym Billem rzeczywiście coś może być na rzeczy. Nie mówię, że na rr, ale na wm może szykują mu jakiś squash. Swoją drogą nie było nic o HHH , więc udział 99,9%. ;)

A ja cieszę się z takich wstawek, bardziej generują emocję i nakręcają na ppv. Poza tym widać, że jednak wwe jakieś niespodzianki szykuje, pracuje nad czymś a nie tak jak było o dotychczas promuje Romka w tym meczu.

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

No co Wy, przecież te wszystkie plotki podsuwane przez WWE to jedynie chwyt marketingowy, aby napompować balonik i zebrać masę wykupień gali oraz zwiększyć ilość subskrypcji WWE Network. Niestety, ale to jest biznes i zwłaszcza w ostatnich latach widać, że emocje i zaskoczenie bardzo często odchodzą w cień, a liczy się tylko hajs. Edytowane przez Tester

Kurwa, tam Steiner był przez chwile pod koniec, błagam, jezu błagam WWE nawet o tym nie myślcie...

Ja też lubie takie filmiki, obstawiam, że ktoś z tej listy raczej na pewno wróci, no bo po co by ją robili? Znowu sie napalam na nie wiem co, no ale plus jest taki, że gorzej niż rok temu już być nie może, więc nie ma co się załamywać :D Ciekawe, ze 3 osoby które wymienili są obecnie kontuzjowane.

Coś szykują na Pay-Per-View jestem nie mal pewny, że to będzie jakaś mega bomba, po tym filmiku jestem już pewny, ale Rollins'a oczywiście wykreśliłbym, z tych wszystkich zawodników którzy, zostali tam wymienieni.

Obstawiam, oczywiście powrót Goldberga, nie od dziś wiemy że co roku, są prowadzone z nim rozmowy na temat kontraktu, więc może wbić w RR Matchu... więc będzie czymś wyjątkowym, na dodatek będzie tam Lesnar, nie stwierdzam od razu że postawią na ich feudu, bo to by była porażka, ale wyrównanie pewnych rachunków by było, po za tym potężne emocje by były.

Kolejni to Undertaker i Sting, to też może być ciekawe zestawienie, bo spójrzcie na to z innej strony, wbija Undertaker gdy Lesnar jest w ringu, więc wiadomka wojna nadal się toczy, każdy już tu myśli że będzie rematch za Hell in a Cell na Wm 32, aż tu po chwili Theme Stinga, no kurwa cała sala by eksplodowała z podniety, bo Taker i Sting by stanęli w twarz w twarz, jakie emocje japierdole, oby dwoje by się wypchali i śmiało mogliby rywalizować ze sobą podczas Road To WrestleManii. W sumie, bardziej powrót Takera się zdaje możliwy, bo po nim można wszystkiego się spodziewać, powrócił na gównianej gali typu Battelground to Royal Rumble to dla niego pikuś, co do Stingera nie byłbym taki pewien, bo wiadomo problemy zdrowotne i te kontuzje których się nabawił, mogą mu to uniemożliwić.

Oczywiście najpewniejszą opcją jest Bryan, więc jego powrót w cale bym nie nie zdziwił, ale podnieta by była na gali i to nie wyobrażalna, totalny orgazm haha :lol:

No i kolejna opcja to Austin, rzecz jasna jeśli zgodziłby się na walkę, to czemu by nie, taki powrót Austina to by było coś, ale nie wiadomo z kim by se walkę ustawił, być może z bestią, na pewno nie z Roman'em bo tutaj rzecz jasna zaklepane miejsce jest dla Triple H'a, więc obecność Austina to by było coś, chyba największe wydarzenie w Historii całego RR Matchu, bo kto po tych latach by wrócił na ring.

Szkoda że Jeff Hardego nie wymienili, miałem nadzieje że pojawi się na potencjalnej liście, a jednak nie :)

Edytowane przez Młody Zgred
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

aż tu po chwili Theme Stinga, no kurwa cała sala by eksplodowała z podniety, bo Taker i Sting by stanęli w twarz w twarz, jakie emocje japierdole, oby dwoje by się wypchali i śmiało mogliby rywalizować ze sobą podczas Road To WrestleManii.

Taaa, emocje jak na grzybobraniu. Sting po tym jak dojebał mu Trypel, a później pozamiatał Rollins, jest takim przeciwnikiem dla Takera (zwłaszcza na WrestleManii) jak Marella dla Ceny. Vince debilnym bookingiem zabił w nim cały potencjał marketingowy.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ale tu już nie chodzi o kontuzje. Przypuśćmy że Rollins jednak da radę wystąpić w Royal Rumble. Dlaczego WWE sugeruje coś takiego? Psują zabawę i pozostałości elementu zaskoczenia w dzisiejszej dobie internetu. Powinni w ogóle o tym nie wspominać. Przecież o to chodzi, żeby zaskoczyć.

Przecież nikogo wprost nie zapowiadają, więc w czym problem? Jest tak jak napisał Tester, chodzi o marketing, jeszcze większe promowanie gali i zrobienie hypu na galę. Ludzie po takich filmach się jeszcze bardziej napalają na galę i taki jest ich cel. A czy ktoś z tej listy wróci, czy nie to nie ma żadnego znaczenia.

[ Dodano: 2016-01-23, 18:06 ]

Taaa, emocje jak na grzybobraniu. Sting po tym jak dojebał mu Trypel, a później pozamiatał Rollins, jest takim przeciwnikiem dla Takera (zwłaszcza na WrestleManii) jak Marella dla Ceny. Vince debilnym bookingiem zabił w nim cały potencjał marketingowy.

Ludzie i tak by się jarali taką walką. Jestem o tym przekonany.

• Reputacja:   1

A ja myślę, że gdyby Sting faktycznie stanął face to face z Takerem, to po prostu byśmy zapomnieli o tym całym bookingu Stinga w poprzednim roku. Jednak tak jak pisałem od debiutu Stinga, wolałbym ich segment na samej WM gdzie obaj kończą karierę. Przy odpowiednim oświetlenieniu (ogólnie całej otoczce) mógłby to być najlepszy segment od lat na WM.

24571150556b9ddab2c677.jpg

^Ale jak miałoby to wyglądać według Ciebie? Wychodzą sobie Undertaker i Sting, trzymają się za rączki i mówią, że czas zająć się wnuczkami ku uciesze fanów? To jest wrestling, jeśli mieliby razem kończyć kariery to w walce. Przecież oni nie mieli ze sobą w życiu żadnej styczności, po kiego grzyba dawać im jedynie wspólną pogawędkę?

Na RR według mnie nie pojawi się żaden z powyżej wspomnianej dwójki. Lepiej niech tworzą takie feudy na tygodniówkach, a nie w RRM, bo zostaną przyćmieni m.in. przez zwycięzcę.

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A ja myślę, że gdyby Sting faktycznie stanął face to face z Takerem, to po prostu byśmy zapomnieli o tym całym bookingu Stinga w poprzednim roku.

Nie wiem jak inni, ale przy obecnym "wypromowaniu", to dla mnie Sting jest popierdółką wobec Undertakera, a nie "godnym przeciwnikiem" i za cholerę nie jarałbym się takim zestawieniem. Jasne, że gros osób spuściłoby się w pory z sentymentu, ale nie zmienia to faktu, że Borden byłby tu tylko mięsem armatnim - i to drugiego sortu - dla Grabarza.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

Nie wiem jak mielibyn to zrobić, od tego są kreatywni :) Po prostu wolałbym ich segment na WM niż walkę, tyle. Ale skoro Bray walczył z Takerem (BRAY, który nie wygrał żadnego znaczącego feudu w WWE) to Sting mógłby tymbardziej zmierzyć z Takerem jeśli już WWE by się zdecydowało. Sting vs Taker na WM, sam star power jest ogromny.

24571150556b9ddab2c677.jpg