Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2016 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie zgadzanie sie z kims, i napisanie opinii w komentarzu to już ostra spinka i afera? No skoro tak twierdzisz, to chyba fora DYSKUSYJNE to nie miejsce dla ciebie, no ale spoko.

Ten sam segment jakis specjalnie dobry też nie był, powiedział jedno zdanie i jeden żarcik i tyle. Ale tutaj się pomyliłem, bo był on po Smackdown przy fanach, a jakos bardzo tragicznie nie było, powiedział bym nawet że zjadliwie. Progres od czas The Shield jest, ale jest od zdecydowaniei za mały, o wiele, wiele za mały. I nie mówimy tutaj o byle kim, tylko o gościu, który od półtora roku wie, że zarząd chce go pushować na twarz federacji, wiec powinien zepnąć poślady, iśc na jakieś lekcje aktorstwa (Jak chociażby Morrison kiedyś, i było widać ten progres) i coś z tym zrobić. Idealne i na miejscu jest porównanie go do Rollinsa. Zza czasów The Shield ludzie się zastanawiali, kto jest gorszy na mikrofonie, Seth czy Roman, a teraz jak by ktoś cos takiego napisał, to by momentalnie został uznany z miejsca za trolla i wyłapał 4 punkciki. Ja rozumiem że to też wina bookingu, i WWE nie powinno robić tego co teraz, tylko potrzymać go w mid cardzie przez przynajmniej rok, no ale taki Seth też został z miejsca wepchnięty do ME i dał radę. Dablju powinno zauważyć, że ten postęp jest tak mały i przystopować, no ale tutaj już możemy winić (prawdopodobnie) McMahona "himself", który według informacji jest głównym motorem tego absurdalnego pushu.

Jasiek kilka akcji na krzyż? Kolego, to jest gość, który jest twarzą federacji od lat, jest oszczędzany jak szalony, jest na niemal każdym evencie WWE, a i tak na tym forum, według decyzji smartów walka z nim w roli głównej została uznana za walkę roku, a nad jego bataliami z Owensem spuszczali się tutaj wszyscy, i nie pisz mi że to Kevin go tak podciągnął, bo pomimo tego że to zdecydowanie total package, Cena wie co robi w ringu, jest już w tym biznesie długie, długie lata, i jak na swój wiek i pozycje którą ma, pokazuje w ringu sporo.

Co do wciskania tego Romana do ME na siłę, napisałem już wyżej. Rollinsa też tak wpychali, i gość został wrestlerem roku. Da sie? No raczej. Po prostu niektórym jest pisane bycie w mid cardzie, i MOŻE po dośc sporym okresie nauki i pobierania lekcji, to main eventowanie, i możliwe że do nich Reigns się zapisuje. Zresztą, nie oglądałem jeszcze wtedy wrestlingu, ale czy Cena tam przy debiucie nie poskładał Kurta, i sam nie był pushowany jak pojebany? I jakoś dał rade, tak więc ponownie, da sie. Roman jest po prostu, najzwyczajnie w świecie, za słabym wrestlerem by unieść coś takiego na swoich barkach, i dlatego WWE robi debilną krzywdę i nam, bo musimy go oglądać, i jemu samemu, bo jest dosc mocno hejtowany, i obstawiam ze on sam sobie z tego sprawe zdaje.

Edytowane przez Doge
  • Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

41

• -Raven-

29

• smartfan

27

• Caribbean Cool

20

Top użytkownicy w tym temacie

Nie zgadzanie sie z kims, i napisanie opinii w komentarzu to już ostra spinka i afera? No skoro tak twierdzisz, to chyba fora DYSKUSYJNE to nie miejsce dla ciebie, no ale spoko.

Ten sam segment jakis specjalnie dobry też nie był, powiedział jedno zdanie i jeden żarcik i tyle. Ale tutaj się pomyliłem, bo był on po Smackdown przy fanach, a jakos bardzo tragicznie nie było, powiedział bym nawet że zjadliwie. Progres od czas The Shield jest, ale jest od zdecydowaniei za mały, o wiele, wiele za mały. I nie mówimy tutaj o byle kim, tylko o gościu, który od półtora roku wie, że zarząd chce go pushować na twarz federacji, wiec powinien zepnąć poślady, iśc na jakieś lekcje aktorstwa (Jak chociażby Morrison kiedyś, i było widać ten progres) i coś z tym zrobić. Idealne i na miejscu jest porównanie go do Rollinsa. Zza czasów The Shield ludzie się zastanawiali, kto jest gorszy na mikrofonie, Seth czy Roman, a teraz jak by ktoś cos takiego napisał, to by momentalnie został uznany z miejsca za trolla i wyłapał 4 punkciki. Ja rozumiem że to też wina bookingu, i WWE nie powinno robić tego co teraz, tylko potrzymać go w mid cardzie przez przynajmniej rok, no ale taki Seth też został z miejsca wepchnięty do ME i dał radę. Dablju powinno zauważyć, że ten postęp jest tak mały i przystopować, no ale tutaj już możemy winić (prawdopodobnie) McMahona "himself", który według informacji jest głównym motorem tego absurdalnego pushu.

Dobra może przegiąłem z tą spiną, wyraziłeś swoją opinie rozumiem.

W sumie Seth to Seth, spędził on dobre kilka lat na scenie nie zależnej i był jedno z głównych gwiazd w Ring Of Honor, wiec kreatywni wiedzieli na kogoś postawić, kto by pomyślał że taki Seth Rollins będzie się bujał z pasem? Kilka lat temu jak to napisałem, to wszyscy mnie wyśmiali, a teraz stało się to realne. A co do Romana, jest on bardzo dobrym zawodnikiem w ringu, ja na przykład lubię oglądać jego walki, bo są szybkie i dynamiczne, ale nie mogę patrzeć na to jak go prowadzą, na ostatnim RAW to Jericho musiał go ratować, śmiech na sali żeby legenda WWE go musiała ratować mistrza... zamiast mu dać trochę luzu i żeby powiedział coś od siebie, nie to co jest napisane na kartce to go blokują, tak samo blokują Ambrose'a, gdyby miał porównać jego proma z FCW do tych w WWE, to są o wiele o wiele na niższym poziomie, niż te co teraz mu rozpisują, to zabija jego postać taka prawda.

Ja akurat Romana propsuje, za to że zrobił postępy w ringu, że jego walki idzie oglądać, a nie tak jak nie których, ma fajny efektowny finisher, który fajnie wygląda w jego wykonaniu. Ale to co robią, z nim za mikrofonem to totalna porażka ale jest o wiele lepiej niż na przykład rok temu, widać że jakoś tako się stara, ale jak ja widzę jak go Vince rozpisuje to mi też się tego odechciewa oglądać, ale co zrobić? Jak Papa Vince wie lepiej, co jest dobre dla biznesu, jest już stary boi się o to że nie wypromuje, żadnego mocnego Baby Face'a przed śmiercią na miejsce Cena, więc teraz odpierdziela takie maniane z tym Biednym Romkiem, bo widać po gościu że nie chciałby takiego wielkiego pushu, ale jak robił to na siłe to co zrobić?

Dlatego jak mu da wygrać RR Match, to publika całkiem Romana znienawidzi :/ więc całkiem mi go szkoda będzie, bo gościu na prawdę nie jest niczemu winny.

Jasiek kilka akcji na krzyż? Kolego, to jest gość, który jest twarzą federacji od lat, jest oszczędzany jak szalony, jest na niemal każdym evencie WWE, a i tak na tym forum, według decyzji smartów walka z nim w roli głównej została uznana za walkę roku, a nad jego bataliami z Owensem spuszczali się tutaj wszyscy, i nie pisz mi że to Kevin go tak podciągnął, bo pomimo tego że to zdecydowanie total package, Cena wie co robi w ringu, jest już w tym biznesie długie, długie lata, i jak na swój wiek i pozycje którą ma, pokazuje w ringu sporo.

Co do wciskania tego Romana do ME na siłę, napisałem już wyżej. Rollinsa też tak wpychali, i gość został wrestlerem roku. Da sie? No raczej. Po prostu niektórym jest pisane bycie w mid cardzie, i MOŻE po dośc sporym okresie nauki i pobierania lekcji, to main eventowanie, i możliwe że do nich Reigns się zapisuje. Zresztą, nie oglądałem jeszcze wtedy wrestlingu, ale czy Cena tam przy debiucie nie poskładał Kurta, i sam nie był pushowany jak pojebany? I jakoś dał rade, tak więc ponownie, da sie. Roman jest po prostu, najzwyczajnie w świecie, za słabym wrestlerem by unieść coś takiego na swoich barkach, i dlatego WWE robi debilną krzywdę i nam, bo musimy go oglądać, i jemu samemu, bo jest dosc mocno hejtowany, i obstawiam ze on sam sobie z tego sprawe zdaje.

Uwierz mi, wiadomo że go oszczędzają ale nie tak dawno pisali że Jasiek się już bronił i dodawał do swojego move-stu, kilka interesujących akcji żeby nie stracić w oczach kreatywnych jak i całego zarządu, gdzieś był nawet o tym newsy. Dlatego jego walka z Owens'em, była czymś wyjątkowym, musiałbym zgrzeszyć żeby napisać że Jasiek nie odwalił kawał, dobrej roboty w 2015 roku, bo odwalił i na prawdę przyzwoicie mu to wychodziło, widać że się starała itd. Ale w przeciągu ostatnich paru lat, po prostu zanudzał i totalnie, publika go lekko znienawidziła bo na chama go wciskali, tak jak Romana. Tak wygrał z Kurt'em Angel'em, ale przez większość czasu był w Mid-Cardzie, miał feudu z Brockiem Lesnar'em, Undertaker'em, więc tak źle nie było, jakby w ten sam sposób poprowadzili Romka, to może każdy z nas by go kupił za kilka lat w roli mistrza. Ale w sumie Cena też 3 lata po debiucie już zgarnął pas WWE i stał się jedną z czołowych gwiazd WWE, a Romek w sumie 3 lata po debiucie zgarnął pas, ale za to był fatalnie prowadzony, skutki właśnie tego widać.

Za kilka miesięcy może zdanie zmienią, jak nie zmienią to niestety będziemy musieli się męczyć z Roman'em.

Edytowane przez Młody Zgred
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Co do luzu Romana Reignsa, zawsze było widać, że gdy nie ciąży nad nim presja, koleś potrafi mówić i być ciekawą osobą. Było to widać gdy odciągnięto go od głównego pasa rok temu, widać to było podczas jego heelowania w NXT i równie dobrze to widać w czasie wywiadów pozafederacyjnych.

Dla mnie serio WWE zjebało sprawę z Reignsem, gdy pod koniec zeszłego roku był idealny moment na jego heel turn, z którego można byłoby zrobić rozpierdalatora. Nawet na bazie ograniczego movestu utworzyłoby się z niego typowego strikera co niszczy punchami i kopniami. Zły Romek kupiłby smartów i wzbudził mega respekt wśród marków. Po powrocie na jasną stronę kupiłby każdego, a i Vince w końcu spełniłby swoje marzenie, na myśl którego dostaje ultra orgazmu.

Vince próbuje nam wciśnąć pięknego, długowłosego herosa na bazie lat 80-tych. Vince niie wie, że ten model działał kilka dekad temu, a teraz kupuje się fanów naturalną charyzmą jak Ambrose czy Bryan.

Edytowane przez Kejrol

Ja staram sie ogólnie zauważyć logike w tym, co robi WWE. Bo my sobie tutaj fantasy bookujemy, smiejemy sie co Vince i CT odpierdala, no ale jednak, McMahon to człowiek stojący na szczycie największej fedki swiata. I czasem sobie tak siedze i mysle, no kurwa, skoro tego Romana tak pushują, to przeciez musi on być dobry, może to z nami jest coś nie tak? Nie wiem po prostu, co oni odpierdalają, staram się na siłę znaleźć w tym sens, dopatrzeć się o co biega, ale nie moge. Odniese sie do koncowki posta wyzej, piszesz ze ten model nie działa i Vince o tym nie wiem, i sie zastanawiam, czy serio on tego nie wie? Typ tyle lat w tym biznesie, ma tych sługusów z CT, i serio, nikt tego kurwa nie wie? Czy to my jestesmy hejterami? No bo jednak WWE to profesjonalna fedka i robią miliony, a my to jakies randomy z forum... Na taką rozkmine mnie wzięło. No bo to ze Ambrose i Owens > Reigns to wiadomo, nawet nie trzeba sie do tego odnosic.

• Reputacja:   16
  • Urządzenie:  Android

A może go tak pushują, bo Cena jest już "na wykończeniu"? Teraz kontuzja i dłuższa rehabilitacja, a co dalej nie wiadomo. Choć Cena jest jeszcze dość młody to przez ilość występów i Never giv up może być już trochę zaorany. Musi przecież nastąpić jakieś przekazanie pałeczki. Jednakże, osobą ją przejmującą musi być ktoś ogarnięty. :-)

Tak, Cena jest na wykonczeniu to oczywiste. Tylko jest jedno, zasadnicze, i w chuj ważne pytanie. Dlaczego akurat Reigns? Skoro w rosterze jest masa OBIEKTYWNIE lepszych zawodników. No chociażby taki Miz, tak, wymieniam go. Zasłynął pare lat temu swoją pracą poza WWE, niektórzy na zapleczu twierdzili, że przeskoczył pod tym względem Jasia. Wyjebane w kosmos mic skille, wygląda, no jak model nie oszukujmy sie, i to jest tylko jeden przykład. Kurde, gość poskładał Cene w ME WM'ki, a teraz jobbuje, troche smutno. O Samim, Balorze, Ambrosie, Owensie no wspominac nie bede, wiadomo.

Nie wiem jak ktoś może stwierdzić, że Reigns jest lepszy w ringu od Ceny, naprawdę nie wiem...

W sumie Seth to Seth, spędził on dobre kilka lat na scenie nie zależnej i był jedno z głównych gwiazd w Ring Of Honor

Ale co mnie jako widza obchodzi przeszłość zawodnika przed WWE? Roman Reigns jako postać jest fatalny i dla mnie nie ważne są tego powody. Nikt tutaj nie obraża Romana jako prywatnej osoby. Po prostu facetowi brakuje umiejętności i przede wszystkim charyzmy do tego, żeby być na szczycie i jest to stwierdzenie faktu.

bo widać po gościu że nie chciałby takiego wielkiego pushu, ale jak robił to na siłe to co zrobić?

Oczywiście, że Romek nie chce pushu. Jak mu powiedzieli, że wygra RR, to pewnie się rozpłakał ze złości.

Taka prawda, że nie tylko my fani tak uważamy że Romana się nie nadaję na główną gwiazdę. Taką uważają Stone Cold, JR i pewnie inni zawodnicy którzy tego publicznie nie powiedzą, a że JR nie jest już w takich stosunkach z WWE to ma prawo wypowiadać się o Romanie jak chce, to samo tyczy się Austina który jest już legendą. Wiec nie tylko my, uważamy że Roman nie udźwignie federacji na swoich, mięsistych barkach. Gościu może i ma wygląd jest duży, jest dobry w ringu, może tylko ja tak uważam ale uważam, bo jest i mi jego walki przypadają do gustu, nie wiem jak nie którym, ale za majkiem kompletna klapa, a to że Vince się uparł i chce z niego zrobić na chama czołową gwiazdę federacji, to tylko wyłącznie wina Vince, nie ma co się przypierdzielać do Romka, bo zamiast mu dać jakiegoś Manger'a to wolą go puszczać solo. Taki Lesnar, to kompletna kaleka za mikrofonem a jak swoje nazwisko wyrobił, gdyby nie Paul to też by kompletnie niczym wielkim nie słynął.

Nie wiem jak ktoś może stwierdzić, że Reigns jest lepszy w ringu od Ceny, naprawdę nie wiem...

Nic takiego nie napisałem, chodziło mi że lepiej się ogląda Romana niż Cena. W sumie Cena, to już oglądamy od jakiś 10 lat w ringu i ciągle to samo. Bo większość forumowiczów ma dziwne poglądy co do Jaśka, gdy go nie ma to większość piszę że jest on wręcz fenomenem w ringu i potrafi strzelać niesamowite piruety, no rzeczywiście a nie tak dawno wypisywaliście, że jak Cena dostanie dobrego zawodnika to potrafi wykręcić dobrą walkę bo ten go dobrze poprowadzi. W sumie Cena nie jest złym zawodnikiem, ale ma strasznie ograniczony move-st, co kuje strasznie w oczy, na prawdę to już Roman i jego Speary i Power Bomby są o wiele lepsze, niż to co prezentował Cena przez ostatnie kilka lat. W sumie Cena, jak dostał jakiegoś przyzwoitego zawodnika doświadczonego, który go dobrze poprowadził tym przykładem może być CM Punk, który wyciągnął Cenationa aż 5 gwiazdek na Money In The Bank, to samo tyczyło się Cesaro, Owens'a. Na przykład, do walki z Ambrose'em to Cena kompletnie się nie nadaje, ich walka o pas US'a była dość nudna moim zdaniem, walka z The Rockiem tak ssała że same finishery tylko leciały.

A co na przykładzie Romana, może i Survivor Series'15 ssało, ale z jednej strony Main Event pomiędzy Ambrose'em a Romkiem był całkiem, całkiem i wręcz mi się podobał, szybka dynamiczna walka i o to właśnie chodzi, żeby nie zanudzić widza. A Cena w każdym Main Evencie, dominował wykonywał kilka akcji na krzyż i po walce, na serio teraz piszecie że Cena jest idealny w ringu, a jak powróci to znowu zacznie się narzekanie jaki on jest Chujowy.

Cena wstawił fotkę AJ Styles'a na Instagramie, więc co raz bardziej jestem wręcz przekonany że się tam pojawi.

• Reputacja:   1

A ja odrywając się od tej dyskusji wciąż się upieram, że to Hunter wygra pas wchodząc z numerem 31. Będzie to bardzo fajne rowiązanie, coś nowego a i podkreśli, że władza ciągle sypie piasek w oczy Romana, który i tak na tym nic nie straci. Moim zdaniem to najlepsze wyjście, bo widok HHH z pasem na RtWM to może być mocny punkt drogi, a na Wm i tak pewnie ten pas straci. Czy Roman? Pewnie tak, choć to nie będzie takie wielkie zwycięstwo jak Bryana na WMXXX, po prostu zje***i z daniem pasa Romanowi na podrzędnym RAW. Wakczy z władzą, a tu nagle z dupy pas bez większej fety.

24571150556b9ddab2c677.jpg

31 numer? Nie głupi pomysł. Chodzą plotki o kontrowersyjnym zakończeniu, i takie coś jak najbardziej bym kupił. Mogło by być coś takiego, Romek "wygrywa" RR, wchodzi Vince, i mówi do Romka by ten sie tak nie cieszył, bo zawodników jest 31, wchodzi Tryplak i jedzie go bez mydełka. Niekoniecznie tak to musi wyglądać, ale ten pomysł z dodatkowym zawodnikiem bardzo mi się spodobał. Ewentualnie jak już wejdzie 30 to też wchodzi McMahon, ale stwierdza że będzie to drugie RR z 40 zawodnikami, też by to było spoko. Mam tylko nadzieje ze to bedzie coś nowego, a nie jakaś gówniana podwójna eliminacja.

Pomysł z 31 numerem genialny. Jakby kreatywni na to wpadli, to moglibyśmy być świadkami jednego z lepszych zakończeń Royal Rumble Matchu w historii.

• Urządzenie:  Windows

Wiem, że to bardzo mało prawdopodobne, ale skoro już sobie gdybamy... Był gość, którego brało się pod uwagę do powrotu w tym roku, ale sprawa ucichła, bo miał przejść kolejną operację. Tymczasem okazuje się, że jest w stanie walczyć. Jeff Hardy :)

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Wiem, że to bardzo mało prawdopodobne, ale skoro już sobie gdybamy... Był gość, którego brało się pod uwagę do powrotu w tym roku, ale sprawa ucichła, bo miał przejść kolejną operację. Tymczasem okazuje się, że jest w stanie walczyć. Jeff Hardy :)

Pewnie powróci, ale razem z Matt'em dopiero chyba w lutym i mogę się założyć że to własnie bracia Hardyz odbiorą pasy Tag Team'owe New Day.

Jeff Hardy? Jako Mark chciałbym aby w ringu był Roman i czekał na numerek 30. a wtedy usłyszymy to...

http://youtube.com/watch?v=eTrMCUDJ6u0

Tylko w takiej formie Hardas jest zjadliwy

Chodzi oczywiście o to że odgrywałby postać Heel'a co mu zajebiście wychodzi. Ale musiałby mieć swoich Immortals. Może sprowadzą mu Hogana jako menago :D Pstryczek w nosek TNA. Byłby świetnym mistrzem Authority, tak w zastępstwie Setha. On by powrócił i zrobiliby feud marzeń

Edytowane przez Rated R Lukasz
Cut my life into pieces this is my last resort

488890395537658f580056.jpg