Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2016 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czemu nikt tu nie bierze pod uwagę rzeczywiście AJ Styles'a lub Finna Balora? Wiem że to dziwnie wygląda dawanie pasa, z dupy przy samym debiucie, ale przecież o to chodzi, żeby nas zaszokować.

Może dlatego, że to debiutanci? Nie dadzą pasa debiutantom. To nie powracające ich byłe gwiazdy, czy ludzie po kontuzji, tylko ktoś zupełnie nowy i nieznany zwykłym widzom WWE. Możliwe nawet, że większość z nich jak już któregoś kojarzy to Balora, bo na niego łatwiej się natknąć interesując się federacją. Styles dla większości jest anonimem więc dawanie mu pasa na starcie to byłby zwykły strzał w stopę.

Co innego pas US, a co innego najważniejszy pas w świecie wrestlingu.

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

41

• -Raven-

29

• smartfan

27

• Caribbean Cool

20

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ze względu na newsy, zbyt duża ilość gotowych produktów i to, że Stephanie podkreśliła - aż za bardzo - możliwość pojawienia się nowych twarzy, jestem przekonany, że pojawi się jedna (nie mniej, nie więcej) nowa postać z NXT (Zayn, Balor lub Joe) lub AJ Styles (z "japońskich" nabytków tylko jego obstawiam, ale też sądzę, że najszybciej pojawi się na Raw po RR). Obstawiałbym Zayna.

Czemu nikt tu nie bierze pod uwagę rzeczywiście AJ Styles'a lub Finna Balora? Wiem że to dziwnie wygląda dawanie pasa, z dupy przy samym debiucie, ale przecież o to chodzi, żeby nas zaszokować.

Może dlatego, że to debiutanci? Nie dadzą pasa debiutantom. To nie powracające ich byłe gwiazdy, czy ludzie po kontuzji, tylko ktoś zupełnie nowy i nieznany zwykłym widzom WWE. Możliwe nawet, że większość z nich jak już któregoś kojarzy to Balora, bo na niego łatwiej się natknąć interesując się federacją. Styles dla większości jest anonimem więc dawanie mu pasa na starcie to byłby zwykły strzał w stopę.

Co innego pas US, a co innego najważniejszy pas w świecie wrestlingu.

Nie zaprzeczę masz rację, ale no komu ten pas dać? Wyatt'owi? Może nabrałbym pewności, jakby pas stracił Ambrose, a w Royal Rumble zgarnął pas WHC, choć wątpię szybko tego pasa nie powącha, bo z tego co widzę to będzie bardzo długa kolejka do tego pasa. Albo zgarnie go ktoś powracający, najlepszą opcją byłby by Bryan który, na złość zgarnąłby pas, a Authority wkurwa by takiego złapało że wowowohohoho, choć powrót Daniela jest wręcz nie pewny, więc też odpada. Jeśli mam być szczery, to z miłą chęcią widziałbym Y2J! Z pasem, ale wiem że i tak go nie dostanie...

Edytowane przez Młody Zgred
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

WWE ma gdzieś czy nas zaszokuje, WWE zależy tylko na dwóch rzeczach: zarobieniu kasy oraz ukazaniu, że Romek jest silny i zjednaniu dlań masy marków (dzięki czemu w przyszłości będzie można zarobić na nim jeszcze więcej kasy).

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Bo przez zbytnie nakręcanie się na takie matche i oczekiwanie cudów na kiju powstają negatywne opinie i niezadowolenia po gali. Ludzie spodziewają się Goldbergów, Stingów, Takerów, AR Fox'ów, Kermita a potem gdy ich nie dostają kończą zawiedzeni i oceniają galę negatywnie. Ja wiem, że były newsy o Stylesie, ja wiem, że były newsy o Bullet Club ale trzeba zachować racjonalizm. Ucieszę się jak ich zobaczę ale za długo oglądam WWE by uważać, że pojawią się na pewno i się na to nakręcać.

• Reputacja:   361

Pomysł z remisem na RR i potem walką na Fastlane jest całkiem niezły, bo z miejsca zapewnia nam walkę wieczoru kolejnego PPV. Problem mam tylko jeden. Kto miałby wyjść z tej gali z pasem?

Lesnar. I podkłada się komuś na WrestleManii promując go po całości (i oby nie był to Romuald).

Dla mnie idealnym rozwiązaniem byłoby (w myśl tego co i tak planuje WWE), by turniej remisowo wygrał Romeo i Hunter, na Fastlane Reigns podpromował się na Tryplu, a na WrestleManii dostał Lesnara.

Ta to dopiero Fantasy Booking, zważając że Konina jest teraz o krok walki o pas UFC..

Tak, fantazja po całości, ale Konina faktycznie jest aktualnie wolnym strzelcem, bo na razie jeszcze nie przedłużył kontraktu z UFC, a ten mu się skończył. Oczywiście pewnie go przedłuży (fakt - walka o pas o krok), tylko sobie wynegocjuje więcej talarów.

Inna sprawa, że Koniu pewnie wolałby już iść do Bellatora, albo do Japońców (na walkę z Fedorem) niż do WWE (ze względu na kasę).

Pewnie, dlatego, że nawet JEŚLI wystąpią na RR, to szanse mają na pas takie jak moja stara. Ballor nawet jeśli wystąpi to pewnie po to, by się zaprezentować szerszej publiczności. AJ jeżeli w ogóle wystąpi - to pewnie po to, by pokazać dzieciakom kim jest i wyjebać kogoś pokroju Rudiego czy Alberta i wejść z nimi w feud. Vince nie daje Złota no-name'om (a tym są oni obecnie dla WWE Universe i fanów Jaśka), zwłaszcza przed WrestleManią.

Ballor? AJ Styles? To już Wyatt ma stosunkowo większe szanse, by wyjść z tego z pasem. Co do szokowania, to już sam ich występ w turnieju będzie podchodził pod ta definicję.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Właściwie wszystko powiedziano zarówno o samym ME jak i o pozostałych walkach, więc poruszę inny temat - mistrzostwo tag-team'owe. Na zdrowy rozum New Day powinni spokojnie pas obronić, ale zważywszy na zestaw osobowy samych drużyn, to już nie byłbym taki pewny. Bo po pokonaniu Usosów nie mieliby kompletnie z kim rywalizować. Luchadorzy byli, Usosi byli, Dudley'e byli...innych face'owych drużyn na horyzoncie nie widać. Zatem nie byłbym zaskoczony, gdyby jednak to Usosi przejęli to trofeum. Tutaj opcji byłoby nieco więcej: New Day (rewanż), LoN (dowolne zestawienie), od biedy jobbujących Ascension czy nawet Wyatt Family (już swego czasu mieli program z sobą, więc czemu by tego nie powtórzyć).
Szaleństwo to metoda, to geniusz.

Inna sprawa, że Koniu pewnie wolałby już iść do Bellatora, albo do Japońców (na walkę z Fedorem) niż do WWE (ze względu na kasę).

Nie no, jasne, że tak i w żadnym wypadku nie brałem pod uwagę tego scenariusza za realny, po prostu przyszło to do głowy jak milion różnych pomysłów (obok niego w kategorii "godni Brocka rywale" chciałem wymienić Supermana)

Vince nie daje Złota no-name'om (a tym są oni obecnie dla WWE Universe i fanów Jaśka)

Ponadto ma ten problem z wyróżnianiem ludzi, którzy wyborili sobie markę poza WWE, zwłaszcza w TNA, bo inne fedki mają swoich podopiecznych na szczycie w postaci Rollinsa czy Bryana, jeśli chodzi o debiutantów, to żadnego nie biorę pod uwagę w kwestii wygranej RR matchu, jeżeli miałbym z kimś robić coś spektakularnego, to przychodzi mi na myśl jedynie Finn Balor i jego walka z Takerem (tak, tylko dlatego, że obaj mają genialne wejściówki, które byłyby highlightem Manii), co właściwie jeszcze można zrobić - Irlandczyk wbija do RR matchu z numerem 2. (tak, żeby dostał więcej czasu na wejście i zrobił swoje błyski świetlne rękami :twisted:), rzadko kiedy na początek tego pojedynku dostajemy dwóch niezwiązanych ze sobą rywali, tu mamy pewną zależność - główny mistrz vs. mistrz zaplecza, nie tak storylajnowe jak Roman vs członek LoN, ale nadal trzyma się standardów.

Ale oczywiście szans na to nie widzę i pomysł wcale nie byłby taki jedwabisty.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Właściwie wszystko powiedziano zarówno o samym ME jak i o pozostałych walkach, więc poruszę inny temat - mistrzostwo tag-team'owe. Na zdrowy rozum New Day powinni spokojnie pas obronić, ale zważywszy na zestaw osobowy samych drużyn, to już nie byłbym taki pewny. Bo po pokonaniu Usosów nie mieliby kompletnie z kim rywalizować. Luchadorzy byli, Usosi byli, Dudley'e byli...innych face'owych drużyn na horyzoncie nie widać. Zatem nie byłbym zaskoczony, gdyby jednak to Usosi przejęli to trofeum. Tutaj opcji byłoby nieco więcej: New Day (rewanż), LoN (dowolne zestawienie), od biedy jobbujących Ascension czy nawet Wyatt Family (już swego czasu mieli program z sobą, więc czemu by tego nie powtórzyć).

Racja, też się tego teraz obawiam. Usosi zrobili się jak Cena czy Rvd za czasów tna , nigdy, ale to niegdy nie należy skreślać ich , gdy ci walczą o pasy. Byłoby to smutne, ale bardzo realne. Znowu powrócimy do kwitnącej życiem dywizji tt.

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

Nie skreślam Usosów(niestety), ale weźcie pod uwagę, że jest face'owy team, który może z The New Day walczyć. Tyle że w NXT. How you doin? Ten feud musi się wydarzyć. Edytowane przez aRo

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Nie skreślam Usosów(niestety), ale weźcie pod uwagę, że jest face'owy team, który może z The New Day walczyć. Tyle że w NXT. How you doin? Ten feud musi się wydarzyć.

Od roku mają debiutować w MR, co jakiś czas mają title shoot'a i mają zawsze zerow szanse na przejęcie pasa i co ciekawe mimo tych niepowodzeń i braku ciekawego programu dla nich dalej są over z publiką, chociaż Gable&Jordan pod tym względem ich już przebili, tak mimo wszystko. Usosi są nudni jak flaki z olejem a Klaskacze są dalej jednym z najlepszych punktów każdego RAW, debilizmem byłoby zabierać im pasy.

Od roku mają debiutować w MR, co jakiś czas mają title shoot'a i mają zawsze zerow szanse na przejęcie pasa i co ciekawe mimo tych niepowodzeń i braku ciekawego programu dla nich dalej są over z publiką, chociaż Gable&Jordan pod tym względem ich już przebili, tak mimo wszystko. Usosi są nudni jak flaki z olejem a Klaskacze są dalej jednym z najlepszych punktów każdego RAW, debilizmem byłoby zabierać im pasy.

His name is Vince McMahon

And he's a natural born moron,

And a decision making crap.

AND YOU

CAN'T

TEACH

DAT.

And this right here?

This is Creative Team

And they're even more dumb.

And you

CAN'T

TEACH

DAT.

Jason i Chad są bardziej over? Dyskusyjne, nadal widząc wejściówki Enzo i Cassa gęba mi się śmieje i krzyczę z nim przed ekranem :D Nie pchanie ich na siłę do main rosteru to akurat nie taka głupia decyzja patrząc na to, co się stało z Ascension (choć to był od początku projekt skazany na porażkę). Do tego kontuzja Cassa pewnie miała na to wpływ. Enzo i Cass powąchają pasów prędzej czy później, inaczej ktoś jest naprawdę chory.

Tak sobie, sprawdziłem z czystej ciekawości, właśnie ten segment urodziny R-thrut'a. W sumie, i tak patrzę Romek nie jest aż taki zły, jako Cena v2 nawet fajnie mu to wyszło, ale jak ja widzę że oni mu nie dają luzu w TV, to aż mnie kurwica strzela. Na prawdę, tutaj tak dobrze wyszedł po za TV, a w TV jest spięty jak gumka od gaci i gdzie tu jest sens? Życzenia R-thurt'owi na luzie złożył, ale i tak New Day wygrało :D

@Up

Oj kolego, nazwanie cie Smartem to była by obraza dla każdego jednego z nas, forumowiczów :D

Tak sobie, sprawdziłem z czystej ciekawości, właśnie ten segment urodziny R-thrut'a. W sumie, i tak patrzę Romek nie jest aż taki zły,

W gównianych, wyreżyserowanych i edytowanych segmencikach na zapleczu czy gdzieś tam, nawet najwieksze scierwo potrafi wyglądać jak bóg mikrofonowy

jako Cena v2 nawet fajnie mu to wyszło,

Za porównanie tego beztalencia to Ceny, czyli czołówki mikrofonowej w dablju (na luzie top 3 obecnie, obok Heymana i Owensa) jakiś warnik za trolling/głupote :D

ale jak ja widzę że oni mu nie dają luzu w TV, to aż mnie kurwica strzela.

A mnie kurwica strzela jak widze tak durne posty, bo nie jestem w stanie dostrzec, czy to trolling czy głupota, i strasznie mnie to irytuje. Jestem w 100% pewny, właściwie to nawet na 200%, że przed każdą jedną galą, na której Reigns występuje podchodzi do niego McMahon i mówi "Słuchaj, wiem ze ogólnie jesteś zajebisty, Cena ci do piet nie dorasta, i tak dalej, tak więc gdy wyjdziesz teraz walnać speecha, to wez sie stresuj strasznie, i udawaj że jesteś strasznie gówniany, spoko? No ale jak to po co, jak to po co nie pytaj mi się tu głupio, po prostu tak zrób i tyle, masz wypaść jak beztalencie. No, cieszy mnie ze zrozumiales". Musi tak byc.

Na prawdę, tutaj tak dobrze wyszedł po za TV, a w TV jest spięty jak gumka od gaci i gdzie tu jest sens?

Napisałem na początku, ale dla pewności powtórze jeszcze raz. Segmenty poza TV są edytowane, jak film, jest scena, i powtarza sie ją do usranej śmierci, aż wyjdzie to jako tako w porządku. Serio, nie wierze że trzeba to komukolwiek tłumaczyć.

@Up

Oj kolego, nazwanie cie Smartem to była by obraza dla każdego jednego z nas, forumowiczów :D

Tak sobie, sprawdziłem z czystej ciekawości, właśnie ten segment urodziny R-thrut'a. W sumie, i tak patrzę Romek nie jest aż taki zły,

W gównianych, wyreżyserowanych i edytowanych segmencikach na zapleczu czy gdzieś tam, nawet najwieksze scierwo potrafi wyglądać jak bóg mikrofonowy

jako Cena v2 nawet fajnie mu to wyszło,

Za porównanie tego beztalencia to Ceny, czyli czołówki mikrofonowej w dablju (na luzie top 3 obecnie, obok Heymana i Owensa) jakiś warnik za trolling/głupote :D

ale jak ja widzę że oni mu nie dają luzu w TV, to aż mnie kurwica strzela.

A mnie kurwica strzela jak widze tak durne posty, bo nie jestem w stanie dostrzec, czy to trolling czy głupota, i strasznie mnie to irytuje. Jestem w 100% pewny, właściwie to nawet na 200%, że przed każdą jedną galą, na której Reigns występuje podchodzi do niego McMahon i mówi "Słuchaj, wiem ze ogólnie jesteś zajebisty, Cena ci do piet nie dorasta, i tak dalej, tak więc gdy wyjdziesz teraz walnać speecha, to wez sie stresuj strasznie, i udawaj że jesteś strasznie gówniany, spoko? No ale jak to po co, jak to po co nie pytaj mi się tu głupio, po prostu tak zrób i tyle, masz wypaść jak beztalencie. No, cieszy mnie ze zrozumiales". Musi tak byc.

Na prawdę, tutaj tak dobrze wyszedł po za TV, a w TV jest spięty jak gumka od gaci i gdzie tu jest sens?

Napisałem na początku, ale dla pewności powtórze jeszcze raz. Segmenty poza TV są edytowane, jak film, jest scena, i powtarza sie ją do usranej śmierci, aż wyjdzie to jako tako w porządku. Serio, nie wierze że trzeba to komukolwiek tłumaczyć.

Nie spinaj już tak gaci kolego, wyraziłem tylko swoje zdanie. Tylko stwierdziłem że nie jest on aż tak zjebany w takich segmentach, a ty od razu napisałeś że uważam go za boga mikrofonu, lepszego od Cena. Dobra było z edytowane, okej rozumiem nie spinaj już tak. Tylko napisałem że dobrze wypadł w tym segmencie, nie napisałem że zrobił kurwa gigantyczne postępy, ale w takiej roli się sprawdził, bo przeważnie to Cena składał życzenia i robił takie rzeczy, a teraz zastąpił go Romek i widać że mu to wyszło. Kurwa sam nie jestem, przekonany do Romana i nigdzie nie napisałem, że jest taki jak Heyman, Cena i CM Punk razem wzięci, nie rozumiem o co spinasz, tylko napisałem że był wyluzowany podczas składania tych życzeń, japierdole a robisz taką aferę jakbym napisał że jest wręcz on bogiem mikrofonu niczym Stone Cold Steve Austin...

Wiesz co? Aż takie beztalenciem to on nie jest, bo potrafi całką przyzwoitą walkę wykręci, lepiej niż Jasiek, który mam kilka akcji na krzyż. To że jest kaleką za mikrofonem, to nie oznacza że jest chujowy w ringu! Ale widać że ty jakiś, mega hejter Romana jesteś, więc nie będę sie z tobą kłócił. W sumie, zastanawiam mnie jedno czy jak zadebiutował Khali, czy jak Big Show dominował w Main Evencie, czy było aż tylu hejterów. W sumie Romka to każdy hejtuje, ale to jego wina że kurwa na chama go wciskają do Main Eventu? Chłop się stara jak może, a taki napisze że to beztalencie, ja rozumiem może wygłaszać swą opinię, ale sa nie którzy, którzy szanują go za postępy w ringu, nie kurwa za mikrofonem, ciekawi mnie to jakbyś się ty sprawdził w ringu! Jakby cie na chama wciskali do Walk Wieczoru, z pewnością podołałbyś temu zadaniu, na pewno.

Edytowane przez Młody Zgred