Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2016 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Swoją drogą pamiętajmy o zależności na tym forum. Im większy fantasy booking (nadzieje) w temacie danego Royal Rumble tym to Royal Rumble jest bardziej przewidywalne i ssące. Pamiętam jak rok temu wszyscy byliśmy pewni, że The Rock z Bryanem w końcówce będzie walczył a i o powrotach nie wspomne... :twisted: Biorąc pod uwagę wzrastający fantasy booking w tym temacie (Od Bryana przez Goldberga po Punka z Nakamurą) obawiam się, że dostaniemy jedno z gorszych RR' w historii...

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

41

• -Raven-

29

• smartfan

27

• Caribbean Cool

20

Top użytkownicy w tym temacie

Tak mi przyszło do głowy, że tym który wyeliminuje Lesnara może być... Strowman! Właściwie, to samo wyeliminowanie Brocka podbudowałoby go na tyle, że mógłby się zmierzyć z Bestią. Może też być tak, że Brauna Lesnar dostanie na Fast Lane jako rozgrzewkę przed Brayem (albo odwrotnie!). Tak, czy inaczej czuje jakiś konflikt między Rodzinką, a Brockiem. No bo powiedzmy sobie szczerze, jeśli teraz w obliczu tylu kontuzji Wyatt nie dostanie poważnej szansy, to nie dostanie już jej chyba nigdy. W sumie to wolę, żeby Lesnar walczył z jakąś wschodzącą gwiazdą, która może coś na tym zyskać (nawet przegrywająć!), niz oglądać jakiegoś The Rocka, który powalczy i zniknie.

Swoją drogą pamiętajmy o zależności na tym forum. Im większy fantasy booking (nadzieje) w temacie danego Royal Rumble tym to Royal Rumble jest bardziej przewidywalne i ssące. Pamiętam jak rok temu wszyscy byliśmy pewni, że The Rock z Bryanem w końcówce będzie walczył a i o powrotach nie wspomne... :twisted: Biorąc pod uwagę wzrastający fantasy booking w tym temacie (Od Bryana przez Goldberga po Punka z Nakamurą) obawiam się, że dostaniemy jedno z gorszych RR' w historii...

Popieram! Ileż to razy się człowiek napalał. Ale za późno PH... Balon z Danielem Bryanem już napompowany. Wszyscy jesteście winni! Jeżeli Danielsona nie będzie, albo wejdzie, ale potraktują go jak w zeszłym roku (czyli jak jakiegoś pośredniego midcardera), to po ppv będą miał pretensje do Was, a nie do Vince'a. ;)

Punk, Goldberg... Dajcie spokój. Takie cuda to tylko przed wyborami parlamentarnymi w Polsce. ;)

14453752125651e0a536c69.jpg

Bardziej prawdopodobne od powrotu Punka jest to, że przed RR będzie koniec świata i gala się nie odbędzie :lol:

Fajnie jak Daniel by wrócił, ale też znowu jakoś bardzo się tym nie jaram, więc jak nic z tego nie będzie, to nie będę tego tak bardzo przeżywał. Najważniejsze, żeby tylko nie wygrał Romek, a na całe szczęście jest to mało prawdopodobne.

Proszę mnie tu nie wyśmiewać z Goldbergiem bo były plotki, że WWE rozważa taką opcję, nie niszczcie moich bookingowych marzeń! :) WWE jest jakby nie patrzeć pod ścianą więc jakiś shocker jest wskazany.

• Urządzenie:  Windows

Proszę mnie tu nie wyśmiewać z Goldbergiem bo były plotki, że WWE rozważa taką opcję, nie niszczcie moich bookingowych marzeń! :) WWE jest jakby nie patrzeć pod ścianą więc jakiś shocker jest wskazany.

Ale po co Goldberg? Zważywszy na jego ego i umiejętności wrestlerskie (które były jakie były), to efekt mógłby być odwrotny od zamierzonego. I gdzie byś później tego Goldberga wstawił, przy założeniu, iż pojawiłby się w RR i odegrał istotną rolę? Nagle zacząłby feud'ować o główny pas? Stoczyłby następną walkę z Lesnarem? Nie, nie, nie. Jeśli do jakiejś niespodzianki miałoby dojść, to ewentualnie od strony zaciągu z NJPW. Mówię tu konkretnie o Styles'ie. Ale i tutaj byłbym ostrożny. Generalnie na jakieś wielkie shockery nie ma co się nastawiać.

Szaleństwo to metoda, to geniusz.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Do dyskusji, która się tutaj toczy chciałbym sam dodać kilka rzeczy, które zauważyłem. Jako osoba, która lubi Romka wcale nie przeszkadza mi on jako wrestler, który wejdzie na Wrestlemanie z pasem mistrzowskim. Mimo to twierdzę, że rywalizacja na lini Reigns-Hunter została tak podbudowana (bez udziału Triple H'a), że pas mistrzowski będzie tylko dodatkiem. Tak więc zadać sobie można pytanie kto jak nie Roman? Brock Lesnar! Tylko że według mnie to jest za bardzo oczywiste. Tutaj aż się marzy walka na Wrestlemanii z Brayem (czyli nieoficjalne 4 vs 1), gdzie to mogą dać pas, ale mistrzem mógłby zostać właśnie Wyatt, który dzięki potworkom wyrzuciłby bestie za ring. Kto jak nie ta czwórka? Sheamus/Daniel Bryan. Od kilku lat mówi się o ich kolejnym pojedynku na Wrestlemani, a przy powrocie Danielsona to sprzedałoby się samo. Problemem może być tylko zły stan zdrowia kózki, a wiadomo, że Sheamus ma dość agresywny styl walki. Wszystkich tych AJ Stylesów wrzucam do mało realnego wora i była twarz TNA sprawi mi wielką radość jeżeli w ogóle się pojawi w głównym rosterze do Wrestlemanii

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Jaka jest sytuacja Stinga w wwe, czy to hall of fame wykluczyło go na dobre z gry? Nie ma szans na drugą wm? Tak teraz sobie myślę, o potencjalnym rywalu Undiego na wm i wiem , że to mało realne, ale skoro wwe wróciło po ponad roku do feudu z Lesnarem, to czemu by po kilku latach nie odtworzyć feudu z Y2J? :twisted: Heelowy Jericho rodem z 2008/2009 roku jakby nie patrzeć skroił Undiego z ostatniego pasa. :P

End of the word as you know it. bejbe

W sumie to po tym co grabarz odwalał w zeszłym roku to i jemu dałbym ostatni raz pas na wm. Skoro i tak nie ma kandydatów...

Tutaj aż się marzy walka na Wrestlemanii z Brayem (czyli nieoficjalne 4 vs 1), gdzie to mogą dać pas, ale mistrzem mógłby zostać właśnie Wyatt, który dzięki potworkom wyrzuciłby bestie za ring. Kto jak nie ta czwórka?

Czy Wyatt nie jest aby za krótki na Brocka. Od dłuższego czasu jest takim ekskluzywnym jobberem dla main eventorów. Wiesz o co chodzi. Czy Bray wgrał kiedyś jakiś choć trochę znaczący feud?

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

Tak mi przyszło do głowy, że tym który wyeliminuje Lesnara może być... Strowman! Właściwie, to samo wyeliminowanie Brocka podbudowałoby go na tyle, że mógłby się zmierzyć z Bestią. Może też być tak, że Brauna Lesnar dostanie na Fast Lane jako rozgrzewkę przed Brayem (albo odwrotnie!). Tak, czy inaczej czuje jakiś konflikt między Rodzinką, a Brockiem. No bo powiedzmy sobie szczerze, jeśli teraz w obliczu tylu kontuzji Wyatt nie dostanie poważnej szansy, to nie dostanie już jej chyba nigdy. W sumie to wolę, żeby Lesnar walczył z jakąś wschodzącą gwiazdą, która może coś na tym zyskać (nawet przegrywająć!), niz oglądać jakiegoś The Rocka, który powalczy i zniknie.

Szczerze to wg nie kupiłbym tego story ... znów pajacowanie Wyatta , strachy dla ubogich i inne demoniczno - komediowe głupoty na mikrofonie z Lesnarem w tle,jako jeden z główniejszych programów na WM... litości.

Z kim by Brock mógł zawalczyć? Jak nie Reings, ja już bym wolał Ambrose jako crazy muthafucker ,który zacięcie dąży do celu. Przynajmniej w Deanie jest jakiś przyszłościowy potencjał, bo ja przepraszam bardzo ale strasznych historyjek,czarnej magii czy innych takich głupot,w 2016 roku nie kupuje . Taker,Kane to inna bajka, oni już mają swoje gimmicki od lat i wybudowali na tym swoje legendy.

Ja szczerze mówiąc nigdy specjalnie się Bryanem nie jarałem, ale jego ewentualny powrót w RR matchu bym kupił. Dla mnie by mógł nawet wygrać, jakoś bym zbytnio nie marudził bo ten cały boom nie jest teraz tak głośny i tych zaślepionych fanboyow jest mniej(lub nie są aktywni z wiadomych przyczyn) więc uczucie przesytu nie następuje.

Może dlatego właśnie go trzymają tak i te wszystkie newsy,że trzeba czekać na decyzje to tylko przykrywka? Naprawdę bym to brał, bo w tym roku WM zapowiada się średnio.

Swoją drogą pamiętajmy o zależności na tym forum. Im większy fantasy booking (nadzieje) w temacie danego Royal Rumble tym to Royal Rumble jest bardziej przewidywalne i ssące.

Sugerujesz, że Vince czyta atti i zrobi chujowe Royal Rumble na złość forumowiczom? :twisted:

Zwróciliście uwagę na ważny aspekt dotyczący Bryana - o ile do tej pory, mimo, że w ringu nie występował, to i tak było go pełno - Tough Enough, promocja książki, namaszczenie Rybackan a nowego IC champa i wiele innych pierdół, a w ostatnim czasie jakby zapomnieli o istnieniu GOATa. Albo rzeczywiście chcą z nim rozwiążać kontrakt i próbują powoli doprowadzić do tego, by publika o nim zapomniała, albo jest to przygotowanie do niespodzianki.

Tak, jak pisałem wcześniej - nie wyobrażam sobie Royal Rumble bez Bryana i obok Samiego jest to zawodnik, na którego będę czekał najbardziej. Jeśli się nie pojawi albo jego nieobecności nie zrehabilituje nam inna sensacja, to będę mocno zawiedziony.

Z resztą, wracając do wpisuj PH - po co WWE ma robić lepsze Royal Rumble niż rok, czy dwa lata temu, skoro teraz i tak tu siedzimy wypisując najśmielsze życzenia, chociaż biorąc pod uwagę poprzednie gale nie ma żadnych podstaw, że coś takiego otrzymamy? Nawet, gdyby chujowość tegorocznego RR przebiła dwa poprzednie, to za rok i tak będziemy rozkminiać na temat rozstrzygnięć i wyczekiwać jak na szpilkach dnia samego PPV. Właśnie to jest fajne w tym biznesie - tak jak ze świętami - osobiście w tej chwili kojarzą mi się tylko z wizytą wujka Stefana i bólem brzucha z powodu przeżarcia (no i ewentualnie wolnego od pracy, ale lubię swoją pracę, więc to aspekt drugorzędny) a i tak czekam na 24. grudnia. To samo z Royal Rumble - może być do dupy, wszyscy to wiemy, ale nie przyjmujemy do świadomości.

Faktem jest jednak, że nie pamiętam kiedy ostatnio tak czekałem na ten event. A to wszystko wasza wina!

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

A moim zdaniem WWE najbardziej na rękę byłoby, gdyby Bryan... oficjalnie zakończył karierę i zajął się czymś innym. Walczyć i tak mu już nie dadzą (w "Sue You Land" procesów boją się wszyscy, zarówno Fedka jak i jej nadworny lekarz), lęk przed oddaniem go innym nie pozwala im jednak terminować kontraktu - szczególnie, że na hasło "fedka zwolniła kontuzjowanego Bryana" rozpętałaby się gigantyczna gównoburza, która nikomu nie jest potrzebna. A tak dostalibyśmy wzruszający segment z pożegnaniem, potem HOF, jakiś kontrakt legend... no i w praktyce Vince wciąż miałby Koziołka na wyłączność i mógłby wykorzystać do podniesienia star poweru gali (DB pomacha ludziom i ci się cieszą), nie miałby już jednak problemu z trzymaną w zawieszeniu gwiazdą chcącą, nie wiadomo po co, wrócić do ringu.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Czemu wszyscy są tak pewni, że słowa lekarza że Bryan nie może walczyć to prawda? Ja tutaj wyczuwam ściemę. Może kiedyś tak było, ale po takim czasie kompletnie nie chce mi się w to wierzyć.

A ile w tym myślenia życzeniowego? Gdyby kontuzja DB nie była aż tak poważna, to, podejrzewam, już by wrócił - fedka nie trzymałaby go na ławce rezerwowych. Szczególnie teraz, gdy main eventerzy sypią się jeden po drugim. Nie wspominając już o tym, że jego powrót wygenerowałby sporo hype'u - w dobie dołujących ratingów zapowiedzieliby go pewnie z miesiąc wcześniej tylko po to, by podnieść oglądalność Raw i sprzedaż PPV/Network.

No i druga kwestia - jaką rolę miałby pełnić DB po powrocie? Walczyć o pasy? Nie, bo nikt rozsądny nie da po raz trzeci pasa zawodnikowi, który jest tak podatny na kontuzje. Siedzieć w upper-midcardzie i promować innych? Widzieliśmy jak to wyszło rok temu - po feudzie z Koziołkiem Piękny Romek był jeszcze bardziej znienawidzony niż wcześnie. No i szkoda go trochę na mid card...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Dokładnie ludziska nie napalajmy się. Będzie dobry Ramble match to potem w rękach możemy się wpuszczać obiema rękoma ale na razie lepiej zająć najgorsze stanowisko (Romek wchodzi z nr 1/2 i na końcu wyrzuca Lesnera/Tryplaka, nie ma Kozy, Ortona i Janusza).

Cała ta gadka, że WWE coś musi bo są tymi największymi...Wacek Prezesa musi.

Co zrobimy jak wykręcą nudny Rumble i chujową Manię? Przestaniesz oglądać albo pòjdziesz do konkurencji? nigga plis, Wujek Vince od 30 lat wie jak rozprowadzać heroinę w kwadratowym pierścieniu i będziemy oglądać choćby po to żeby mieć potem powòd by wylewać żale na forum. 8)

Głòwnie oglądam Rawy w kompresji 10-15 min na odcinek (wyjątki dla PPV - całe pòł godziny) i nie zmieni się to pòki content nie skoczy w gòrę...ale oglądam i tak. Więc nie mòwmy hop tylko poczkajmy tydzień, mkay? :twisted:

Edytowane przez Venomus

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Dokładnie ludziska nie napalajmy się. Będzie dobry Ramble match to potem w rękach możemy się wpuszczać obiema rękoma ale na razie lepiej zająć najgorsze stanowisko (Romek wchodzi z nr 1/2 i na końcu wyrzuca Lesnera/Tryplaka, nie ma Kozy, Ortona i Janusza).

Mi sie wydaje ze ludzie napalają się też z innego powodu. Otóż Vince w końcu został zmuszony przestać ignorować chujowe ratingi, i teraz z tego co czytałem na zagranicznych forach i co sam widzę, priotytetem jest poprawa tych ratingów. Ostatnie gale poprzedniego roku stały na dość dobrym poziomie, i także obecnie widzimy w WWE TV dobrą telewizję, oczywiscie nie jest to jakis szczyt snów smarta, ale jest dobrze, lepiej niż było przez całe poprzednie dwa lata. Tak wiec jako że zarząd będzie chciał przyciągnąć większą uwagę na swój produkt, mogą pokusić się na jakieś pierdolnięcie, by jak najbardziej zainteresować publike, a czymś takim na 100% nie jest Reigns z pasem, czy inne obvious decyzje. Tak więc, jest nadzieja.