Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2016 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na prawdę wierzycie w Bryana? Przecież już kiedyś o tym pisałem, WWE jest tym "workiem pieniędzy bez dna" dla każdego wrestlera na emeryturze i jeżeli Brie zabraknie kasy na manicure, albo Bryan zacznie mówić od rzeczy to WWE czeka pewny proces bo przecież 1! doktor powiedział, że nie powinien... A tyle pewnie w amerykańskim sądzie wystarczy, Vince za bardzo się tego boi w mojej opinii. Przeciez już niedawno rodzina Clowna pozwała WWE mimo, że Klaun tam na pewno nie uszkodził głowy. Daniel Bryan może mówić, ile chce, że czuje się dobrze itd., ale jak coś mu się w przyszłości stanie to WWE to odczuje. Co innego walczyć w RoH gdzie "oczy" opinii publicznej nie patrzą a co innego w największej fedce świata na której do dziś się odbija sprawa Benoita (objętnie czy wierzymy w teorie spiskowe czy nie).

To co ostatnio napisałem o WM to w sumie już mi się odwidziało i nie ma sensu. Karte WM widzę tak:

Roman vs Lesnar

Rock vs HHH

Taker vs Big Show (tak, tak - zobaczycie)

Wyatt vs LoN

Jericho & Ambrose

New Day vs Social... sam nie wierzę w to :twisted:

+ Orton gdzieś bo ponoć wraca (marzy mi się Orton vs Lesnar).

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

41

• -Raven-

29

• smartfan

27

• Caribbean Cool

20

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jeżeli Nadworny Medyk powie, że "może", to WWE będzie kryte, Vince się nie obsra, a Daniel przecież aż przebiera nogami, by wystąpić... To może (choć nie musi) zatrybić.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Tak, tylko właśnie ten "nadworny medyk" jest służbistą (w sumie to powinniśmy to chwalić) i skoro przez tyle czasu nie daje pozwolenia to widocznie ma przeczucie i nie chce mieć wyrzutów sumienia w przyszłości. Dla mnie Bryana nie ma na WM (chcę się mylić) tym bardziej, że to nie jest pupil Vince'a - jasne McMahon patrzy na potencjalną kasę z Bryana, ale czy aż tak? Edytowane przez PH93

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jedyne co mi się nie zgadza to to, że scenariusz gdzie Danielson zostaje wyrzucony z ringu przez kogoś i prowadzi to do feudu na WMkę jest... mało realny. Zmarnowanie powrotu.

Ja wiem? Gdyby zrobił to Lesnar, po wyrównanej walce, podobnej jaką stoczył kiedyś na RR HBK z Takerem i wiązałoby się to później z feudem i walką Brock vs. Daniel na WM - to czemu nie? Nie jest to aż takie SF...

[ Dodano: 2016-01-16, 20:11 ]

Tak, tylko właśnie ten "nadworny medyk" jest służbistą (w sumie to powinniśmy to chwalić) i skoro przez tyle czasu nie daje pozwolenia to widocznie ma przeczucie i nie chce mieć wyrzutów sumienia w przyszłości.

No właśnie, tylko pytanie, czy ten Medyk nie dał już pozwolenia Koziołkowi, a Vince klei głupa w mediach, bo szykuje bombę atomową na Royal Rumble?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Bombą atomową miał być AJ Styles (WWE myślało, że nikt sie nie dowie i miał być to spotlight gali), także nie sądzę, że Bryan też WWE miało w zanadrzu. Jednak oczywiście chce się mylić i jeśli Bryan pojawi się to faktycznie Vinnie ściemniał i to może już od kilku miesięcy a nie w ostatnim czasie kiedy o sprawie Danielsona robi się głośno. Edytowane przez PH93

• Reputacja:   1

Na live evencie NXT Owens skonfrontował się z Zaynem, Owens coś go tam wyzywał i SZ go zniszczył. Czyżby faktycznie się szykowali na ich feud? To tylko live event, ale kto wie :D

24571150556b9ddab2c677.jpg

Jeżeli to miałoby być zaskoczenie, to normalne, że tną głupa w mediach

Tak to powinno wyglądać, że faktycznie się tego nie spodziewamy itd. ale patrząc na to jak rok temu zapowiedzieli Bryan'a czy Romusia jako uczestników RR, czy wcześniej Batiste, czy nawet teraz jak wygląda ogłaszanie uczestników walki, to mam wątpliwości czy faktycznie będziemy wyczekiwać Bryana do 30 numeru w atmosferze podekscytowania możliwością powrotu Dargon'a czy będzie to wielkie rozczarowanie i brak plotek oznaczał faktycznie przekreślenie szans na ponowne walki Daniela w WWE. Zbyt dużo znaków zapytania i zbyt mało informacji jak na współczesne realia WWE.

Jedyne co mnie zastanawia w tej całej kontuzji Bryan'a to to, że wypadł w kwietniu tego roku po wstrząśnieniu mózgu, a oficjalnym powodem dla którego nie wraca zdaje się jest kontuzja karku? W tym momencie Bryan to ten joker który może pomóc pobić ten cholerny rekord.

Jedyne co mnie zastanawia w tej całej kontuzji Bryan'a to to, że wypadł w kwietniu tego roku po wstrząśnieniu mózgu, a oficjalnym powodem dla którego nie wraca zdaje się jest kontuzja karku?

O tym właśnie mówię... Jak zdiagnozowali np. Edge'a, to mu zbiegu zapowiedzieli, że już nigdy nie zawalczy, a tutaj - dumanie, zastanawianie się, rozbieżne zdania... Takie to trochę podejrzane jest.

Vince powinien wam sypnąć groszem za promocję Royal Rumble. Im więcej się zastanawiacie, tym ja więcej wierzę w pierdolnięcie w postaci powrotu Daniela Bryana. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Ja już od dawna typowałem, że Bryan pojawi się w RR Matchu. Tak jak pisze Raven, wszystko to zbyt podejrzane. Zresztą WWE może puszczać newsy że Bryan ma dalej zakaz właśnie po to by potem zaskoczyć. Kiedyś też Cena miał się wykurować w połowie roku, a potem wszedł i wygrał ;)

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

A ja nie wierzę , bo Bryan to nie Cena to po pierwsze.

Poza tym wątpię by wwe było aż tak głupie by dawać znaczącą rolę człowiekowi, który łamię się raz po raz. Era yesowania skończyła się. Teraz Bryan może być już tylko part timerem, tylko nie wiem czy wwe widzi w nim tego typu wrestlera.

163870508457e2d890447a3.jpg

łamię się raz po raz

Po prostu niezaleczona kontuzja odnowiła się chwilę po tym jak wrócił po pierwszej dłuższej przerwie, takie przypadki się zdarzają.

Era yesowania skończyła się

Skąd takie przypuszczenia? Nie ma Bryana, to komu mają YESować, wróci Bryan, szaleństwo zacznie się od nowa i możesz być tego pewien.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Bez przesady, powrót Bryana nie był by aż takim pierdolnięciem. Ale jego wygrana już tak, to by była kurwa atomówka. Właściwie, to czemu by mu pasa nie dać? Marki za nim szaleją, sprzedałby wrestlemanie na luzie, jest ogólnie zajebisty. Ja rozumiem, podatność na kontuzje, sratatata, ale jak by serio się wykurował, to ja wierze w jego zwyciestwo. Vince panicznie stara się sprawić, by ratingi były większe, i wygrana Danielsona z pewnością wywaliła by ratingi mocno w góre. #MokreSnySmarta

Zastanawiam się jaką rolę dostanie Brock Lesnar na Fastlane, bo chyba tylko walka z Romkiem ma jakieś ręce i nogi. Nawet były newsy, że WWE planuje zrobić z tego grubą galę. Jeden albo drugi wygrywa pas na RR i na kolejnym przystanku przed WM kończą starcie. Sam tryplak z pasem po RR jest mało wiarygodny, bo jako COO został odsunięty od pasa już dawno temu i nie dostałby żadnej roli na Fastlane, no bo jaką? Lesnar vs Romek i wygrany walczy z nochalem na WMce? :lol: Wystąpi na Royal Rumble, żeby podnieść star power i mam nadzieję, wyrzucić Romualda z ringu. Najprawdopodobniej Brock zostaje z pasem, tylko pytanie przeciw komu będzie go bronił? Dziwie się, że niektórzy wymieniają tu Dragona, on jest jak dla mnie totalnie niewiarygodnym opponentem Bestii, tylko B+ playerem, który by dostał szybki wpierdziel.

161487761053579569442c5.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Skąd takie przypuszczenia? Nie ma Bryana, to komu mają YESować, wróci Bryan, szaleństwo zacznie się od nowa i możesz być tego pewien.

Jako erę yesowania uważam panowanie Daniela na szczycie, tudzież po prostu main eventowanie gal.

Same chanty pewnie będą pojawiać się zawsze. Sądzę, że kiedyś nie tylko ze względu na Bryana.

UP

Zawsze można zemścić się na Brocku , puszczając Rocka w obroty. Oby nie był ona żadną ,, ważną'' postacią wm.

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg