Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE TLC 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://4.bp.blogspot.com/-_eEoMFVX5ko/VE74ktb9V5I/AAAAAAAALko/rVVvKK_folU/s1600/WWE-TLC-Logo-Tables-Ladders-Chairs-PPV.png

Zapraszam serdecznie na ostatnią już galę PPV głównego rosteru :)

Oto karta:

1. Ryback vs Rusev

2. 8-Man Elimination Tables Match:

Dudleys, Dreamer & Rhyno vs The Wyatt Family

3. Divas Championship Match:

Charlotte © vs Paige

4. WWE Tag Team Championship Ladder Match:

The New Day © vs Lucha Dragons vs The Usos

5. United States Championship Steel Chairs Match:

Alberto Del Rio © vs Jack Swagger

6. Intercontinental Championship Match:

Kevin Owens © vs Dean Ambrose

7. WWE World Heavyweight Championship Tables, Ladders & Chairs Match:

Sheamus© vs Roman Reigns

Powodzenia!

Głosujemy do 1.30! :)

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krzychu

2

• N!KO

1

• Pavlos

1

• Lenson

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Rusev

3. Team Wyatt

3. Charlotte

4. The New Day

5. Szwagier

6. K.O

7. Sheamus

1. Ryback vs Rusev

2.

Dudleys, Dreamer & Rhyno

3.

Paige

4.

The New Day ©

5.

Alberto Del Rio ©

6.

Dean Ambrose

7.

Roman Reigns

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

1. Rusev

2. The Wyatt Family

3. Charlotte

4. The New Day

5. Alberto Del Rio

6. Kevin Owens

7. Roman Reigns

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows

1. Rusev

3. Team Wyatt

3. Charlotte

4. The New Day

5. Swagger

6. Owens

7. Sheamus

1398873554496dcab003a02.jpg

• Reputacja:   3

1. Rusev

2. The Wyatt Family

3. Charlotte

4. Lucha Dragonz

5. Alberto Del Rio

6. Kevin Owens

7. Sheamus

• Reputacja:   591
  • Status:  Online

1. Ryback

2. The Wyatt Family

3. Charlotte ©

4. The New Day ©

5. Alberto Del Rio ©

6. Dean Ambrose

7. Sheamus©

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

1. Rusev

2. Team ECW

3. Charlotte

4. The New Day

5. Alberto Del Rio

6. Kevin Owens

7. Sheamus

• Reputacja:   1

1. Rusev

2. The Wyatt Family

3. Paige

4. The New Day ©

5. Jack Swagger

6. Kevin Owens ©

7. Sheamus©

1. Rusev

2. The Wyatt Family

3. Charlotte

4. The New Day

5. Alberto Del Rio

6. Kevin Owens

7. Sheamus

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

188684967255ca7184a53c5.gif

1. Rusev

2. The Wyatt Family

3.Paige

4. The New Day

5. Alberto Del Rio

6. Kevin Owens

7. Sheamus

• Reputacja:   1

1. Rusev

2. The Wyatt Family

3. Charlotte ©

4. The New Day ©

5. Alberto Del Rio ©

6. Kevin Owens ©

7. Sheamus©

I Miejsce - Typer NXT 2017

1. Ryback

2. 8-Man Elimination Tables Match: Team Extreme

3. Divas Championship Match: Charlotte ©

4. WWE Tag Team Championship Ladder Match: The New Day ©

5. United States Championship Steel Chairs Match: Alberto Del Rio ©

6. Intercontinental Championship Match: Dean Ambrose

7. WWE World Heavyweight Championship Tables, Ladders & Chairs Match: Sheamus©

Edytowane przez TheVillain

1. Rusev

2. The Wyatt Family

3. Charlotte

4. The New Day

5. Alberto Del Rio

6. Kevin Owens

7. Sheamus

1. Rusev

2. The Wyatt Family

3. Charlotte

4. The New Day

5. Alberto Del Rio

6. Kevin Owens

7. Sheamus

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 115 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 018 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 582 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 883 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Kartę podjebałem z typera, za co @ Jeffrey Nero  podziękowałem w odpowiednim temacie   Powiem szczerze - im dalej w las (czyli rok w rok) coraz słabiej się to wszystko prezentuje. Coraz mniej emocji, coraz mniej hajpu, coraz mniej zainteresowania tym wszystkim. Nawet HHH za sterami nie pomógł - ba, robi praktycznie wszystko to co Vince, więc parafrazując klasyka Triple H chuja może. Pozdro Arkao  Do tego Wrestlemania częściej niż rzadziej nie jest już najlepszą galą w roku. Jest po prostu największą, a poziom jest przeróżny.   Podoba mi się stage, długa rampa. Ciekawe jakie tym razem gówniane występy wskoczą, ale nie zaprzętam sobie tym głowy, bo to przewinę, ale biada wam ci którzy oglądacie na żywo     Karta :    Night 1   1. Gunther (c) vs. Jey Uso - Singles match for the World Heavyweight Championship Czyli walka wieczoru dnia pierwszego. Chwila, co? To nawet WHC nie jest w ME? O kurwa, ale żart. No przeca, że Roman będzie main eventował Dalej robią z WHC żart, a tym bardziej jeśli Gey Uso, czyli midcarderos for life go zdobędzie. A wszystkie znaki na niebie mówią, że tak się stanie.  Poziom zależy od chemii zawodników, bo czysto ringowo powinno być dobrze. Guntha ma ciekawą psychologię ringową, a Usos szybkość i dynamikę.  Spodziewam się przyjemnego średniaka albo coś w rodzaju 6/10, który mi obrzydzi wynik. TYP : GEY USO Co potem? Może Jimmy przeniesie się na RAW i zacznie fiud z bratem. Byłoby sprawiedliwie i zjebanie. Zła telewizja.   2. The War Raiders (Erik and Ivar) (c) vs. The New Day (Kofi Kingston and Xavier Woods) - Tag team match for the World Tag Team Championship Całą zagwozdką jest to co zrobi Big E? Ja tam za nim nie tęskniłem. Czy w ogóle się pojawi? Jeśli tak to czy przeszkodzi New Gay? A może zaatakuje po walce już kiedy 2 nigga entertainment będzie świętować z pasami, a oni spuszczą mu wpierdol, a na RAW po WM E wróci z partnerem (pewnie jakimś mudżynem z NXT?) i zacznie się rywalizacja o pas? Ogólnie ta walka mnie nie interesuje, ale stawiam na heelowych gospelowców. Pewnie będą mieli jakieś ciekawe stroje na WM związane z anime lub grami. Wikingowie są fajni, ale nijacy.  TYP : NEW GAY Co potem? Tak jak pisałem - Big E się pojawi po walce, ale solo nie da rady. Niedługo potem wraz z nowym tag partnerem zacznie feud o pasy TT z byłymi przyjaciółmi.    3. Rey Mysterio vs. El Grande Americano - Singles match Na ostatnim SD American Made przewaliło z Luchasami co daję jakąś nutkę tego, że Gable ogarnie to, lecz tutaj pomysłów jest od groma. Zdemaskowanie w trakcie walki, po zwycięstwie... po frustrującej przegranej. Kij wie. Wiemy jaki jest Rey - głupotą było zwycięstwo na Dominikiem na którejś z ostatnich WMek. Może ego, może taki booking kto wie, więc i tu może się młodemu midcarderowi nie podłożyć.  Co do walki powinna być naprawdę niezła. Co prawda klocuch najlepsze lata ma za sobą, ale dalej powinien dawać radę, a Chad to jak sama nazwa wskazuje Chad w ringu Liczę na heelową wygraną. TYP : CHA.... znaczy EL GRANDE CONNECTION Co dalej? El Grande postawi sobie na cel innych luchasów - najpewniej Reya Penixa. Takich 6 man tagów to spodziewajmy się wincyj.    4. Jade Cargill vs. Naomi - Singles match I don't give a flying fuck. Jadeitowa jest mocna, a Naomi jest po turnie. Dodatkowo zielona z MK powróciła po przerwie. Trochę 2:1 dla Jade, ale wydaję mi się, że coś tutaj się wydarzy. Jakaś interwencja innych kobit. Kurwa 50/50. Rzut monetą... chuj Nejomi. TYP : GLOW Co potem? Dostaniemy niezły mindfuck z tym storylajnem. Więcej osób będzie w to zamieszanych.   5. LA Knight (c) vs. Jacob Fatu - Singles match for the WWE United States Championship Rycerz z Los Angeles to ulubieniec publiki także fajnie jakby WWE posmyrało go po jajkach i dało mu wygrać, ale Jakup to postać nietuzinkowa. Widzę tutaj 2 wyjścia Grubas wygrywa zdecydowanie i przejmuje pas. Drugie - Solista 'pomaga' Spaślakowi i mamy DQ win dla Rycerza oraz zgrzyty i spięcia w nowym Bloodline. To się wpisuje w ramy wielkich wydarzeń na WM. Jednak Fatum z pasem to dobra telewizja i może wtedy zazdrosny Sikacz coś tam przydziała. Gdzieś tam w tle jeszcze czai się Daun Strowman. Sama walka to będzie średniak. I trochę gryzie mi się ta teoria, bo już w walce murzynek przewiduje interwencję. TYP : KUBA GUZIK Co dalej? Spięcia (powolne) w Bloodline. Fatu vs Strowman o pas.    6. Tiffany Stratton (c) vs. Charlotte Flair - Singles match for the WWE Women's Championship No i ciul jeden wie co tu się wydarzy. Feud był zabawny w sumie. Publika wkurwiona na Szarlotkę, że ta wygrywa wsio. Chyba w końcu postawią na młodą. Jak nie to i tak mam to w dupie. Jako, ze chętnie w wyrze znalazłbym się ze Stratną to na nią głos  Poza tym laska z American Pie już chyba z każdym feudowała, a Tiffi nie, więc daje to większe pole do popisu. TYP : STRATOSFERA Co dalej? Kontynuacja feudu lub nowy rywal.   7. Roman Reigns vs. CM Punk (with Paul Heyman) vs. Seth Rollins - Triple threat match Nieironicznie powiem, że daje Romanowi najmniejsze szanse w tym starciu. Coś mi mówi, że WWE Pójdzie szatmpą - najpewniej Rzymek walnie speara o mocy bomby Tsara, a Punk go wypierdoli z ringu i przypnie Setha. Wilk syty i owca cała, bo Romuald nie jobbnął i nie ucierpiał. Punka ostatnio baaaardzo dużo w mediach. Na YT ciągle na różnych kanałach i to jest jego czas i w końcu pierwszy "ME" WMki. Taki trochę oszukany bo dwudniowej  Ale Seth... też mnie zastanawia, bo może namieszać. Każdy myśli, że pójdzie w stonę mocniejszych, czyli Filipa lub Gladiatora, a tu zonk i wyszczekany ostatnio Rollo na grubym cieście z sosem misianym misianym wszystkich wyrucha. Dałoby to niezłą podstawę na niestety kontynuowanie feudu na linii Punk/Seth ("ale to już było...") gdzie Pancur będzie wściekły, że Architekt mu zabrał spotlight, a Rzymek wyjedzie do Rzymu na wakacje. Jednak postawie bezpiecznie. Ale żeby nie było pierwsza myśl najlepsza.  TYP : COOKIE MONSTER CO dalej... tak jak pisałem - Rzymek wakajki, a Filip/Seth goes on.. blegh.    I to tyle z dnia pierwszego. Chwilę mi to zajęło. Jem i szykuję się na weekend.. zobaczymy czy skrobnę, a drugim dniu.   Night 2   1. Iyo Sky (c) vs. Bianca Belair vs. Rhea Ripley - Triple threat match for the Women's World Championship Dupeczki. Mam dziwne wrażenie, że Karetka niespodziewanie zdobyła pas tylko dlatego żeby Ryja odzyskała go na WM.  Bianca to tam jest tło, które się niepotrzebnie znalazło. Who gives a fuck? TYP: CÓRKA ELLEN RIPLEY Co dalej? KIJ WIE.   2. Liv Morgan and Raquel Rodriguez (c) vs. Bayley and Lyra Valkyria - Tag team match for the WWE Women's Tag Team Championship Kolejne dupy... i do tego o bezwartościowy pas TT kobiet. Jak dla mnie mogą grać w gorącego ziemniaka tymi pasami nie obchodzą mnie one. Tak jak o zgrozo midcardowe pasy kobiet. A co tam postawię na Walkirię, bo lubiłem ją w Diablo 2 i chciałbym żeby była moją nałożnicą   TYP : BEJLI i WALKIRIA Co dalej? IDGAF   3. AJ Styles vs. Logan Paul - Singles match Heh kolejna zagwozdka. Napiszę cos kontrowersyjnego - jak dla mnie past prime AJ (który prezentuje się coraz gorzej z roku na rok) będzie wyglądał słabo na tle Wolverine'a. Rosomak przynosi liczby, więc może tym razem wygra coś na WM z podstarzałym i mało już wypromowanym Stylowym. Gdzieś tam jeszcze czai się Killer Kross i może przeszkodzić AJowi.  TYP : ROSOMAK Co dalej? Feud Carrion Kross versus AJ, a Logan jak to part timer pojawi się tylko na RAW po WM i będzie się chwalił jaki to jest zajebsity.   4. Bron Breakker (c) vs. Penta vs. Finn Bálor vs. Dominik Mysterio - Fatal four-way match for the WWE Intercontinental Championship Lubię łamacza, ale jego reign jak dla mnie dobiega końca. Pytanie kto go skroi z pasa. Pewnie wiele osób mówi Pęto Kiełbasy - ale jak dla mnie to zbyt oczywiste, a Luchas musi jeszcze zapłacić frycowe za to, że jest z innej fedki. Najbardziej kusi tutaj wygrana któregoś z członków JDay. Jesli Livka obroni pas, a Dom go zdobędzie to będzie ot naprawdę fajnie wyglądać. Jednak Stawiam na Balona i spięcia w stajni. Ma to sens wraz z tym, że obstawiłem przegraną Laleczki Liv.  TYP : FIŃCZYK Co dalej : Zarówno Liv przegra jak i Dom. Finn będzie się chełpił pasem i w końcu dojdzie do końca niedobitków Sądowników. Finn będzie feudował z Dominikiem, stajnia pójdzie w pizdu albo przejdzie gruntowny remont, a Łamacz z Pentą albo założą chwilowy team albo pofeudują ze sobą.    5. Damian Priest vs. Drew McIntyre - Sin City Street Fight Kurde, tak jak wszystkie małe dzieci lubię Księdza, ale coś mi się zdaję, że Mountain Drew to ugra. Jest heelem, a  NO DQ im sprzyja. Dodatkowo z takim gimmick matchem powinno się coś fajnego udać. 2 powerwrestlerów z przedmiotami to dobra telewizja, ale coś czuje, że wieści z backa gdzie Szkot jest niezadowolony ze swojej pozycji wyjdą w wynikach i WWE da mu wygrać na odbudowę jego oraz jego ego.  TYP : KILT Co dalej? Ciul wie. Jeden i drugi może zostać pretendentem do pasa WHC albo porobić inne rzeczy. Może Damian znowu coś z Sądownikami po modernizacji porobi.    6. Randy Orton vs. TBA - Singles match This will be an open challenge. Szczerrze> Uwielbiam Owensa, ale to jak go WWE prowadzi jest karygodne. A z Ortonem miał już feudy, więc to takie blessing in disguise... oczywiście w zależności kto znajdzie się w tym open challenge'u. Głowni kandydaci : Sami Zayn na zastępstwo, bo go nie ma na WM, ktoś z NXT żeby się pokazać (Trick?), jakaś komediowa postać dla squashu.. IShowSpeed? THE ROCK (!) albo totalne rozczarowanie typu Miz itp.  Na nic się nie napalam, więc się nie rozczaruje.  TYP : ORTON Co dalej? Ciekawe czy to będzie jednorazówka czy doprowadzi to do jakiegoś zastępczego feudu dopóki KO się nie zaleczy.   7. Cody Rhodes (c) vs. John Cena - Singles match for the Undisputed WWE Championship Walka godna ME WMki. Co prawda najlepiej poprowadzony feud, ale i tak jestem rozczarowany jak pokpiono potencjał heelowego Ceny. już nie wspominając o jego nie pojawianiu się na kilku tygodniówkach po ostatnim PLE.  Ciekawi mnie czy Rocky się pojawi. Sprawa wygląda tak - Homelander może wygrać, a po walce Rock go zbije i ogłosi z nim walkę na za rok i czeka nas kolejny mdły rok z blondasem albo co ciekawe i bardzo prawdopodobne Jasiu wygra i będziemy mieli historyczny pod dwoma względami reign - pierwszy raz heelowy Johnny Price jako mistrz oraz pierwszy raz ktoś ogarnął złoto 17 razy. Piękne by to było. Poza tym Joshua jako heel może pierdolić różne głupoty i po prostu kłamać, że odchodzi i że to ostatnia WM. Tak czy siak co do walki - Jasiek ma zazwyczaj piękną chemię z praktycznie każdym, a Kodas ringowo jest świetny, więc biorąc pod uwage rangę wydarzenia i to że może być to dobrze zabookowane (ciekawe czy zrobią z niego cipo-heela?) to może nas czekać odyseja jak starcie Punk/Cena z pamiętnego MITB sprzed 14 lat.  Publika będzie skandować głośno i będzie podzielona. Dajcie mi dramaturgię, dobry booking oraz Cene jako mistrza i możemy dostac rzadkie 5* w WWE.  TYP : JOSHUA Co dalej? Let the fun begin.   OK to tyle, druga część na szybko, więc może i z błędami i jako tako, ale dałem z siebie całe 30%.   Życzę sobie i Wam dużo punktów w typerze, miłego seansu i dobrych walk. Do tego smacznego dyngusa i mokrych jajek czy jakoś tak  
    • Attitude
    • Kaczy316
      U mnie to są 2 paczki kabanosów, sałatka, pierogi z serem i jagodami, 2 tigerki i okocim sycylijska pomarańcza oraz warka grejpfrut z pomarańczą jakoś tak obydwa 0% oczywiście  
    • MattDevitto
      WMka w takim terminie to może wjechać tylko ten GOAT Gal i tak nie oglądam na żywo - nie te czasy, nie te chęci
    • CzaQ
      Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Znaczy WMkę obejrzę sobie jutro na spokojnie z przewijką. Nawet nie wiem czy obejrzę sam czy z bratem czy z kumplem, a może triple threat Tak czy siak nic nie przygotowywałem za bardzo. Sklepy tez już w większości pozamykane...  Niby są jakieś chipsy jalapeno lays oraz piwo bezalkoholowe, ale chyba to oleje.  Także odpowiedź na pytanie - raczej nic  
  • Dodaj nową pozycję...