Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - listopad 2015

Wrestlerem listopada zostać powinien/powinna/powinni:  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem listopada zostać powinien/powinna/powinni:

• Sheamus
      6
    • Roman Reigns
      15
    • Scott Dawson & Dash Wilder
      9
    • Mahabali Sheera
      1
    • Roderick Strong
      5
    • Shinsuke Nakamura
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Sheamus (WWE) - Czy był to udany miesiąc Irlandczyka? Ciężko jednoznacznie określić. Nie wyróżnił sie niczym, poza jednym kluczowym wieczorem, kiedy to Sheamus zainkasował kontrakt do walki o mistrzostwo WWE. Tak jak wygrana walizka jest gwarancją walki o pas, tak też zazwyczaj kończy się nominacja w Naszym plebiscycie. Mógł mieć szary cały miesiąc, ale podczas Survivor Series, wygodnie zasiadł na tronie.

Roman Reigns (WWE) - Jeśli jednak skupimy się na samej walce o tron, to w niej królował Reigns. Obok wygranej w turnieju i zgarnięcia tytułu nie można przejść obojętnie. Miesiąca na wcześniej wspomnianym tronie nie zakończył, ale bez wątpienia to miejsce sobie wywalczył.

Scott Dawson & Dash Wilder (WWE) - wreszcie doceniło byłych mechaników. Ta dobrze naoliwiona maszyna szturmem przejęła dywizję Tag Team w NXT, pokonując Vaudevillains. Przy dalszym rozwoju możemy mieć do czynienia z przyszłością drużynowej dywizji na wyższym szczeblu.

Mahabali Sheera (TNA) - Bez najmniejszego problemu, Mahabali zgarnął komplet punktów w swojej grupie World Title Series. Jest na fali wynoszącej, która może powstrzymać tylko... odwołanie tournee po Indiach.

Roderick Strong (ROH) - Saga o pas TV dobiegła końca, a wraz z nią panowanie Jaya Lethala. Lider HoT już nie jest podwójnym mistrzem w Ring of Honor, a na Final Battle będzie bronił tylko jednego mistrzowskiego tytułu. Wszystko za sprawą Rodericka, który od jakiegoś czasu toczył z nim zażartą rywalizację i finalnie odniósł zwycięstwo.

Shinsuke Nakamura (NJPW) - Dla niektórych jego pojedynek z Karlem Andersonem miał być formalnością. To jednak Shinsuke main eventował jedyne PPV w tym miesiącu i udanie obronił pas IWGP Intercontinental. Tym samym zagwarantował sobie miejsce w co-me Wrestle Kingdom 10 gdzie zmierzy się z AJ Stylesem.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

1

• 8693

1

• Susek

1

• Betrayal

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Dawson & Dash, bo w końcu jest to tt, którego mi brakowało w WWE. Dodatkowo mają pasy, sprawują się bardzo dobrze i są dobrymi zawodnikami, więc mój głos leci na nich.

• Reputacja:   375

Głos na Romka. Pomimo tego, że Rudi Schubert wydymał go z pasa - Rzymianin całkowicie zdominował turniej o Złoto i finalnie je zdobył (nie ważne, że na chwilę). Mocarny miesiąc w jego wykonaniu.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

A dla mnie te nominacje z WWE to kpina.

Gdzie New Day?

Gdzie Kevin Owens?

646066133574871cb9b908.jpg

Dla mnie Dawson & Wilder. Bo kiedy indziej będziemy mieli okazję nagrodzić Dawsona i Wildera? Szczególnie, że bardzo mi się ich styl podoba - przypominają mi The Brain Busters, co jest dużym komplementem.

Sheamus? Mistrz z przypadku, który na pas nie zasłużył i który długo go nie utrzyma. Romek? Gość staje się synonimem złego bookingu, po praz kolejny wpychają go na siłę ludziom, którzy go nie chcą. Sheera? Pomijając okoliczności turnieju o pas, jego push (sam w sobie mocno randomowy, szczególnie biorąc pod uwagę skład jego grupy) umrze śmiercią naturalną w obliczu braku trasy w Indiach. Nakamura? Casus New Day, gdzie dobry miesiąc nie równa się postępowi, to on zaś ma niby gwarantować nominacje.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

A dla mnie te nominacje z WWE to kpina.

Gdzie New Day?

Gdzie Kevin Owens?

Gdybym dostawał grosza za każdy taki komentarz, który przeczytałem to byłbym milionerem.

Za co New Day? Za co Owens? Oni stoją w miejscu. Nie pasuje to zrób własne głosowanie.

Głos na Mechaników, dzięki nim i pewnemu drugiemu Tag teamowy, dywizja tagów w NXT wznosi się na wyżyny... Tag Team Revolution w przyszłym roku? Nie skreślałbym tego.

Roman. Najpierw wygrał turniej o pretendenta, następnie o pas. Mocno eksponowany w tym miesiącu, Vince dopiął swego, i nadszedł na niego czas w ME.

Rudy dostał ode mnie głos. Normalnie głosuję na wrestlerów, którzy mnie czymś ujęli, a nie na tych, którzy wygrali, przegrali, zdobyli pas lub nie. W tym przypadku jednak muszę zmienić swoje prywatne kryteria wyboru (wszak Roman i Celtycki Wojownik rzadko kiedy mnie czymś ujmują) i postawię na kandydata, który finalnie okazał się górą. Gdyby New Day byli w zestawieniu, to zagłosowałbym na pewno na nich. Trzymają ten show i tyle. Trudno przecież wymagać od nich jeszcze więcej, bo wyżej pasa tagów nie podskoczą, a coraz to nowsze pomysły na skecze i kolejne tygodnie, w których potrafią elektryzować po prostu zasługują na uznanie. No ale z braku laku zagłosowałem tak, jak zagłosowałem. Edytowane przez Ghostwriter

14453752125651e0a536c69.jpg

Strong, z braku laku. Nie mogę zagłosować na gości z WWE, kiedy nudzą mnie bardziej niż Strong.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   2

Roman Reigns napracował się w tym miesiącu. Tak, może znowu go nam wpychają, może dalej jest słaby na mikrofonie, ale to był okres jego dominacji. Wygrany turniej, zaliczył spięcie na linii z Triple H i nawet parę segmentów, w których o dziwo mi się podobał.

jeszcze mogę wyróżnić mechaników. Scott Dawson & Dash Wilder obok Romka to chyba najsilniejsza pozycja. Zdobywają pasy i prezentują całkiem ładny styl.

Sheamus ? Ma tutaj miejsce tylko dzięki zrealizowaniu kontraktu. Wcześniej kręcił się z jobberami, a teraz zdobywa tytuł i... dalej się z nimi kręci tworząc stajnię.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Głos na Japońca, reszta konkurencji to tło jeśli chodzi o najlepszy wrestling na świecie.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Głos na Roman Reigns, zdobył złoto, chociaż stracił je na tej samej gali. Był o wiele lepiej wypromowany niż Rudy. W końcu wygrał turniej z którego obecny mistrz został wyeliminowany w pierwszej rudzie.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Pierwszy title-run,wygrany turniej no i mocna promocja, w skrócie głos na Romana Reignsa.
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Romek pod nieobecność Jacha i Ortona został nam oficjalnie przedstawiony jako nowy topowy baby face. Wygrał turniej, odbył swój pierwszy 315 sekundowy title reign. Czy tego chcemy czy nie, Romek będzie na szczycie WWE a jego osiągnięcia z listopada tylko to potwierdzają.