Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary miesiąca - listopad 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mając na uwadze iż w grudniu przybyło trochę diary i dział Booking Zone nieco się obudził postanowiłem na jeszcze większą zachętę wrócić z konkursem Diary Miesiąca. Zwycięskie diary na miesiąc zostaną przyklejone na górze działu ;)

Zasady:

1. Do konkursu nominowane będą Diary, które w ciągu miesiąca miały wrzucone przynajmniej dwa odcinki.

2. Każdy autor wyróżnia trzy diary z nominowanych pod względem odpowiedniej ilości punktów:

1 miejsce = 5 punktów

2 miejsce = 3 punkty

3 miejsce = 1 punkt

3. Z wiadomych przyczyn nie głosujemy na swoje diary, a także przy uzasadnieniu wyboru (głosujemy w komentarzach) wykluczona jest zasada rewanżu (jeżeli on dał mi punkty to ja dam jemu).

4. Uzasadniamy każdy swój wybór.

Udział w konkursie biorą Diary:

WWE by Gierobak - Gierobak

Underground Pro Wrestling - Gierobak

Attitude Wrestling Federation - Arkao

European Wrestling Mayhem - Badu

Kombat Zone Wrestling - Deemik

WWE: Conspiracy Era - Petros

WWE z pomysłem - kill legendos

WWE by Luiz - Luiz

Głosowanie trwa do 5 grudnia. Głosy mogą oddawać także Ci, co nie piszą obecnie diary. Powodzenia ;)

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

3

• Petros

3

• Badu

1

• TheVillain

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1. Kombat Zone wrestling by Deemik - szczerze? Obecnie poziom BZ jest slaby, a ten miesiąc to jakaś parodia. Postanowiłem dac pierwsze miejsce temu panu ze względu na to, że mocno mnie rozbawiło to diary :D troll, ale mega śmieszny troll :P

2. European Wrestling Mayhem - mniej zerkam tam, niż kiedyś, ale wciąż w miarę ogarniam i jest ok.

3. WWE by Gierobak - gdyby nie WrestleMania... prowadziłeś to diary przez dość długo ze świetnym skutkiem, jednak ta największa, najlepsza, wieńcząca dzieło gala była... słaba. Rozumiem "przejedzenie" pisaniem WWE i chęć zakończenia tego jak najszybciej, ale nie zmienia to faktu, że nie było dobrze.

Fajnie rokują też UPW i jedno z tych nowych wwe (nie pamiętam do końca które to które, więc nie powiem które), zaś AWF mimo przestoju może niedługo wrócić na szczyt i trochę na nim pozostać :)

Edytowane przez TheVillain

1. WWE by Gierobak - Na zwycięstwo wg mnie zasługuje jedno z najdłuższych diary, jak i również jedno z lepszych na forum. Ponad rok czasu w tego typu pracy, to naprawdę wiele poświęconego czasu i ciężkiej pracy. A wszystko to dla przyjemności i za darmo. Gierobak, jak sam przyznaje, czuł się już trochę wypalony tym pomysłem, to i tak trzeba mu przyznać, że odwalał świetną robotę, którą zwieńczył dobrą wg mnie Wrestlemanią i jego ostatni projekt przeszedł na zasłużoną emeryturę.

2. WWE by Luiz - (Zdaje się) debiutant w naszym dziale, ale od razu wszedł z kopyta. Bardzo podobały mi się jego dotychczasowe gale, choć nie było ich dużo i przyjemnie się je czytało. Stawia on na innych wrestlerów, niż ma to w zwyczaju WWE, co bardzo mi się podoba i oczekuję jego dalszych gal oraz życzę weny.

3. WWE: Conspiracy Era - Również solidne diary, które ma zadatki na czołowe opowiadanie w tym dziale. Tutaj też możemy przeczytać nietuzinkowe segmenty i sytuacje oraz bardzo dobre walki. Tak, jak poprzednikowi, życzę weny i wydawania dalszych gal.

UPW nie zmieściło się w ranking, bo póki co jest to młody twór i czekam na jego dalszy rozwój.

Co jest z AWF? Mam nadzieję, że projekt jeszcze nie umarł, bo jest to fajna alternatywa do reszty diar (diary? diarów?) i szkoda by było gdyby tak wcześnie się skończył.

1. WWE by Luis

2. WWE: Conspiracy Era

3. WWE by Gierobak

1. UPW - Underground Pro Wrestling

2. World Wrestling Entertainment (WWE) by Luiz

3. WWE by Gierobak

UPW zapowiada się naprawdę świetnie - własna, swoja, całkowicie nowa fedka, pisana przez niezwykle doświadczonego bookera. Klimat może niekoniecznie mi odpowiada, ale dla ludzi gardzących mainstreamem, fedka jest jak znalazł :) Powodzenia!

Drugie miejsce dla Luiza - widać, że jego WWE stawia na nieco innych zawodników, kilku z nich wróciło z emerytury. Ciekawie zapowiadający się projekt, dobrze rozpisane RR i Raw.

No i trzecie miejsce, głównie za całokształt, wędruje do WWE by Gierobak. Przeczytałem Wrestlemanię, a innych gal nie śledziłem, bo nie było mnie jeszcze na forum :-) Jednak sama długość trwania projektu, skłania mnie do zagłosowania także na to diary.

Moja federacja w Booking Zone: WWE: The New Beginning

1. European Wrestling Mayhem - bardzo dobre diary, które ma ciekawe feudy i gimmicki, a przede wszystkim wydaje gale bardzo regularnie

2. WWE by Gierobak - co by nie powiedzieć o poziomie Wrestlemanii to pokazał na niej wysoki walk no i oczywiście dużo się napracował pisząc tak dużo walk i wg mnie taki koniec tego diary zasługuje na uznanie tego tą nagrodą

3. Underground Pro Wrestling - kolejny pomysł Gierobaka, który bardzo dobrze się zapowiada i są oczywiście zawodnicy, którzy nie pokazują się często w Booking Zone co wyróżnia te diary.

Edytowane przez Yarexon

Podliczone! Diary miesiąca zostają WWE by Luiz i WWE by Gierobak, ale oczywiście to to pierwsze diary zostaje na miesiąc przyklejone w naszym dziale. Dziękuję za głosy i gratulacje dla zwycięzcy!

WWE by Luiz - 11 pkt

WWE by Gierobak - 11 pkt

European Wrestling Mayhem - 8 pkt

UPW - Underground Pro Wrestling - 6 pkt

Kombat Zone wrestling by Deemik - 5 pkt

WWE: Conspiracy Era - 4 pkt

A z ciekawości, dlaczego nie głosowałeś, gie? :)
Moja federacja w Booking Zone: WWE: The New Beginning

A z ciekawości, dlaczego nie głosowałeś, gie? :)

Zapomniałem :twisted:

Dziękuję za głosy oddane na moje diary jak i za gratulacje. Niestety ale jestem zmuszony zawiesić swoją działalność na pewien czas z powodu pewnej zmiany w moim życiu prywatnym a co za tym idzie, zwyczajnie nie mam czasu na razie pisać gal. Nagrodę możecie przekazać komu innemu. Przepraszam za kłopot.

Diary mojego autorstwa

#1 Maryse Fan

2095932954562b9533e8575.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Bastian
      Survivor Series Elimination Tag Team Match z udziałem low cardu i mid cardu, ale aż człowiek zatęsknil za tymi walkami na SS.  Kula się ten Last Time Is Now Tournament, ale to trochę czekanie aż Gunther wreszcie to wygra. Chyba, że jednak rywalem będzie Uso i to na Cenie przejdzie ten wyczekiwany heel turn. Nie ma to jak jednym ruchem zakopać dwie mistrzynie. Jeśli tak ma wyglądać początek drugiego runu Chelsea Green z US Title to jestem ciekaw, co WWE ugotuje na koniec. Jade Cargill i
    • VictorV2
      Feudy nie muszą trwać długo, jeśli mają sens. In today's episode of "Hey, booking pro wrestling show doesn't take a rocket scientist": Mamy ta nieszczęsną WMnie, po której Orton zaatakował Cenę. Ciągniemy storyline podobnie jak było, bo sam ten okres, podobnie jak okres z Punk'iem w izolacji nie był zły. Jedyna zmiana, Rock jest aktywny i (O ZGROZO TO TAKIE NIEHUMANITARNE) pojawia się raz na miesiąc, w stylu - po Backlash, jest gdzieś na backstage'u i rozmawia z Hunter'em: Hmmm...Randy
  • Dodaj nową pozycję...