Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary miesiąca - listopad 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mając na uwadze iż w grudniu przybyło trochę diary i dział Booking Zone nieco się obudził postanowiłem na jeszcze większą zachętę wrócić z konkursem Diary Miesiąca. Zwycięskie diary na miesiąc zostaną przyklejone na górze działu ;)

Zasady:

1. Do konkursu nominowane będą Diary, które w ciągu miesiąca miały wrzucone przynajmniej dwa odcinki.

2. Każdy autor wyróżnia trzy diary z nominowanych pod względem odpowiedniej ilości punktów:

1 miejsce = 5 punktów

2 miejsce = 3 punkty

3 miejsce = 1 punkt

3. Z wiadomych przyczyn nie głosujemy na swoje diary, a także przy uzasadnieniu wyboru (głosujemy w komentarzach) wykluczona jest zasada rewanżu (jeżeli on dał mi punkty to ja dam jemu).

4. Uzasadniamy każdy swój wybór.

Udział w konkursie biorą Diary:

WWE by Gierobak - Gierobak

Underground Pro Wrestling - Gierobak

Attitude Wrestling Federation - Arkao

European Wrestling Mayhem - Badu

Kombat Zone Wrestling - Deemik

WWE: Conspiracy Era - Petros

WWE z pomysłem - kill legendos

WWE by Luiz - Luiz

Głosowanie trwa do 5 grudnia. Głosy mogą oddawać także Ci, co nie piszą obecnie diary. Powodzenia ;)

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

3

• Petros

3

• Badu

1

• TheVillain

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1. Kombat Zone wrestling by Deemik - szczerze? Obecnie poziom BZ jest slaby, a ten miesiąc to jakaś parodia. Postanowiłem dac pierwsze miejsce temu panu ze względu na to, że mocno mnie rozbawiło to diary :D troll, ale mega śmieszny troll :P

2. European Wrestling Mayhem - mniej zerkam tam, niż kiedyś, ale wciąż w miarę ogarniam i jest ok.

3. WWE by Gierobak - gdyby nie WrestleMania... prowadziłeś to diary przez dość długo ze świetnym skutkiem, jednak ta największa, najlepsza, wieńcząca dzieło gala była... słaba. Rozumiem "przejedzenie" pisaniem WWE i chęć zakończenia tego jak najszybciej, ale nie zmienia to faktu, że nie było dobrze.

Fajnie rokują też UPW i jedno z tych nowych wwe (nie pamiętam do końca które to które, więc nie powiem które), zaś AWF mimo przestoju może niedługo wrócić na szczyt i trochę na nim pozostać :)

Edytowane przez TheVillain

1. WWE by Gierobak - Na zwycięstwo wg mnie zasługuje jedno z najdłuższych diary, jak i również jedno z lepszych na forum. Ponad rok czasu w tego typu pracy, to naprawdę wiele poświęconego czasu i ciężkiej pracy. A wszystko to dla przyjemności i za darmo. Gierobak, jak sam przyznaje, czuł się już trochę wypalony tym pomysłem, to i tak trzeba mu przyznać, że odwalał świetną robotę, którą zwieńczył dobrą wg mnie Wrestlemanią i jego ostatni projekt przeszedł na zasłużoną emeryturę.

2. WWE by Luiz - (Zdaje się) debiutant w naszym dziale, ale od razu wszedł z kopyta. Bardzo podobały mi się jego dotychczasowe gale, choć nie było ich dużo i przyjemnie się je czytało. Stawia on na innych wrestlerów, niż ma to w zwyczaju WWE, co bardzo mi się podoba i oczekuję jego dalszych gal oraz życzę weny.

3. WWE: Conspiracy Era - Również solidne diary, które ma zadatki na czołowe opowiadanie w tym dziale. Tutaj też możemy przeczytać nietuzinkowe segmenty i sytuacje oraz bardzo dobre walki. Tak, jak poprzednikowi, życzę weny i wydawania dalszych gal.

UPW nie zmieściło się w ranking, bo póki co jest to młody twór i czekam na jego dalszy rozwój.

Co jest z AWF? Mam nadzieję, że projekt jeszcze nie umarł, bo jest to fajna alternatywa do reszty diar (diary? diarów?) i szkoda by było gdyby tak wcześnie się skończył.

1. WWE by Luis

2. WWE: Conspiracy Era

3. WWE by Gierobak

1. UPW - Underground Pro Wrestling

2. World Wrestling Entertainment (WWE) by Luiz

3. WWE by Gierobak

UPW zapowiada się naprawdę świetnie - własna, swoja, całkowicie nowa fedka, pisana przez niezwykle doświadczonego bookera. Klimat może niekoniecznie mi odpowiada, ale dla ludzi gardzących mainstreamem, fedka jest jak znalazł :) Powodzenia!

Drugie miejsce dla Luiza - widać, że jego WWE stawia na nieco innych zawodników, kilku z nich wróciło z emerytury. Ciekawie zapowiadający się projekt, dobrze rozpisane RR i Raw.

No i trzecie miejsce, głównie za całokształt, wędruje do WWE by Gierobak. Przeczytałem Wrestlemanię, a innych gal nie śledziłem, bo nie było mnie jeszcze na forum :-) Jednak sama długość trwania projektu, skłania mnie do zagłosowania także na to diary.

Moja federacja w Booking Zone: WWE: The New Beginning

1. European Wrestling Mayhem - bardzo dobre diary, które ma ciekawe feudy i gimmicki, a przede wszystkim wydaje gale bardzo regularnie

2. WWE by Gierobak - co by nie powiedzieć o poziomie Wrestlemanii to pokazał na niej wysoki walk no i oczywiście dużo się napracował pisząc tak dużo walk i wg mnie taki koniec tego diary zasługuje na uznanie tego tą nagrodą

3. Underground Pro Wrestling - kolejny pomysł Gierobaka, który bardzo dobrze się zapowiada i są oczywiście zawodnicy, którzy nie pokazują się często w Booking Zone co wyróżnia te diary.

Edytowane przez Yarexon

Podliczone! Diary miesiąca zostają WWE by Luiz i WWE by Gierobak, ale oczywiście to to pierwsze diary zostaje na miesiąc przyklejone w naszym dziale. Dziękuję za głosy i gratulacje dla zwycięzcy!

WWE by Luiz - 11 pkt

WWE by Gierobak - 11 pkt

European Wrestling Mayhem - 8 pkt

UPW - Underground Pro Wrestling - 6 pkt

Kombat Zone wrestling by Deemik - 5 pkt

WWE: Conspiracy Era - 4 pkt

A z ciekawości, dlaczego nie głosowałeś, gie? :)
Moja federacja w Booking Zone: WWE: The New Beginning

A z ciekawości, dlaczego nie głosowałeś, gie? :)

Zapomniałem :twisted:

Dziękuję za głosy oddane na moje diary jak i za gratulacje. Niestety ale jestem zmuszony zawiesić swoją działalność na pewien czas z powodu pewnej zmiany w moim życiu prywatnym a co za tym idzie, zwyczajnie nie mam czasu na razie pisać gal. Nagrodę możecie przekazać komu innemu. Przepraszam za kłopot.

Diary mojego autorstwa

#1 Maryse Fan

2095932954562b9533e8575.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeśli masz 400 dolarów, twoje imię może trafić na płótno ringu podczas nadchodzącego odcinka WWE Raw. WWE daje fanom „ekskluzywną okazję”, by ich imiona zostały „uwiecznione w historii WWE” na odcinku Raw z 30 marca w Madison Square Garden. Za 399,99 dolara dostaniesz swoje imię na macie, a potem oprawiony kolaż z fragmentem płótna użytego podczas walki. Oprawiony kolaż ma dotrzeć najpóźniej 24 kwietnia. Odcinek Raw z 30 marca to build-up do WrestleMania 42. W akcję wejdą m.in. CM
    • Grok
      Mistrz Świata AEW MJF zmierza do Georgii pod koniec marca na booking w niezależnej promocji. W czwartek, 26 marca, MJF pojawi się na gali One Fall Wrestling „The Devil Returns to Georgia”. Show odbędzie się w McDonough w Georgii z udziałem m.in. QT Marshall, Billy Gunn, Jay Lethal, Adam Priest, Brady Booker, Jacked Jameson i Angelica Risk. Marshall jest właścicielem 1FW. Promocja działa w rejonie Atlanty, stawiając na lokalną społeczność, rozwój talentów i dobre storytelling. 26 ma
    • Grok
      Demolition jest podekscytowane, że w końcu zajmie należne mu miejsce w WWE Hall of Fame. W tym tygodniu ogłoszono, że Demolition (Bill Eadie & Barry Darsow) zostanie wprowadzone do WWE Hall of Fame w piątek weekendu WrestleMania 42. Tuż po tej informacji Eadie i Darsow gościli w podcaście Edlow Podcast, gdzie opowiedzieli, jak wiele to dla nich znaczy. „To trochę przytłaczające, szczerze mówiąc. Dostaliśmy tę wiadomość dopiero kilka dni temu. To zaszczyt, bo być częścią tego świata i doł
    • Kaczy316
      Meh, nie jestem fanem tego zestawienia, a szczególnie dlatego, że pewnie podłożą Samiego Trickowi, nie jestem fanem pushu tego gościa od czasów NXT już i w main rosterze zdania nie zmieniam jak na razie, po jednym segmencie wolałbym już Danhausena, żeby był na jego miejscu, jeśli chodzi o push, który ma o wiele więcej charakteru i charyzmy.   Mam wrażenie, że WWE to nie ma żadnych planów obecnie na Gunthera i to nie mieści mi się w głowie, ja to nawet bym go zestawił z Knightem, ale
    • Nialler
      Ja mam wrażenie, że Hunter zachowuje się tak jak Vince swego czasu jak kompletował mu NXT: "Wezmę go, żeby AEW ich nie miało". Patrz kolejno Black, Rusev, Fenix (o zgrozo), Penta coś znaczy, Starks i Mariah May nie wiem bo nie oglądam NXT co tam u nich, teraz Hobbs. Danhausen i tak w sumie nic nie znaczył więc wywałka. Niefajnie to wygląda.
  • Dodaj nową pozycję...