Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary miesiąca - listopad 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Mając na uwadze iż w grudniu przybyło trochę diary i dział Booking Zone nieco się obudził postanowiłem na jeszcze większą zachętę wrócić z konkursem Diary Miesiąca. Zwycięskie diary na miesiąc zostaną przyklejone na górze działu ;)

Zasady:

1. Do konkursu nominowane będą Diary, które w ciągu miesiąca miały wrzucone przynajmniej dwa odcinki.

2. Każdy autor wyróżnia trzy diary z nominowanych pod względem odpowiedniej ilości punktów:

1 miejsce = 5 punktów

2 miejsce = 3 punkty

3 miejsce = 1 punkt

3. Z wiadomych przyczyn nie głosujemy na swoje diary, a także przy uzasadnieniu wyboru (głosujemy w komentarzach) wykluczona jest zasada rewanżu (jeżeli on dał mi punkty to ja dam jemu).

4. Uzasadniamy każdy swój wybór.

Udział w konkursie biorą Diary:

WWE by Gierobak - Gierobak

Underground Pro Wrestling - Gierobak

Attitude Wrestling Federation - Arkao

European Wrestling Mayhem - Badu

Kombat Zone Wrestling - Deemik

WWE: Conspiracy Era - Petros

WWE z pomysłem - kill legendos

WWE by Luiz - Luiz

Głosowanie trwa do 5 grudnia. Głosy mogą oddawać także Ci, co nie piszą obecnie diary. Powodzenia ;)

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

3

• Petros

3

• Badu

1

• Deemik

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Kombat Zone wrestling by Deemik - szczerze? Obecnie poziom BZ jest slaby, a ten miesiąc to jakaś parodia. Postanowiłem dac pierwsze miejsce temu panu ze względu na to, że mocno mnie rozbawiło to diary :D troll, ale mega śmieszny troll :P

2. European Wrestling Mayhem - mniej zerkam tam, niż kiedyś, ale wciąż w miarę ogarniam i jest ok.

3. WWE by Gierobak - gdyby nie WrestleMania... prowadziłeś to diary przez dość długo ze świetnym skutkiem, jednak ta największa, najlepsza, wieńcząca dzieło gala była... słaba. Rozumiem "przejedzenie" pisaniem WWE i chęć zakończenia tego jak najszybciej, ale nie zmienia to faktu, że nie było dobrze.

Fajnie rokują też UPW i jedno z tych nowych wwe (nie pamiętam do końca które to które, więc nie powiem które), zaś AWF mimo przestoju może niedługo wrócić na szczyt i trochę na nim pozostać :)

Edytowane przez TheVillain

1. WWE by Gierobak - Na zwycięstwo wg mnie zasługuje jedno z najdłuższych diary, jak i również jedno z lepszych na forum. Ponad rok czasu w tego typu pracy, to naprawdę wiele poświęconego czasu i ciężkiej pracy. A wszystko to dla przyjemności i za darmo. Gierobak, jak sam przyznaje, czuł się już trochę wypalony tym pomysłem, to i tak trzeba mu przyznać, że odwalał świetną robotę, którą zwieńczył dobrą wg mnie Wrestlemanią i jego ostatni projekt przeszedł na zasłużoną emeryturę.

2. WWE by Luiz - (Zdaje się) debiutant w naszym dziale, ale od razu wszedł z kopyta. Bardzo podobały mi się jego dotychczasowe gale, choć nie było ich dużo i przyjemnie się je czytało. Stawia on na innych wrestlerów, niż ma to w zwyczaju WWE, co bardzo mi się podoba i oczekuję jego dalszych gal oraz życzę weny.

3. WWE: Conspiracy Era - Również solidne diary, które ma zadatki na czołowe opowiadanie w tym dziale. Tutaj też możemy przeczytać nietuzinkowe segmenty i sytuacje oraz bardzo dobre walki. Tak, jak poprzednikowi, życzę weny i wydawania dalszych gal.

UPW nie zmieściło się w ranking, bo póki co jest to młody twór i czekam na jego dalszy rozwój.

Co jest z AWF? Mam nadzieję, że projekt jeszcze nie umarł, bo jest to fajna alternatywa do reszty diar (diary? diarów?) i szkoda by było gdyby tak wcześnie się skończył.

1. WWE by Luis

2. WWE: Conspiracy Era

3. WWE by Gierobak

1. UPW - Underground Pro Wrestling

2. World Wrestling Entertainment (WWE) by Luiz

3. WWE by Gierobak

UPW zapowiada się naprawdę świetnie - własna, swoja, całkowicie nowa fedka, pisana przez niezwykle doświadczonego bookera. Klimat może niekoniecznie mi odpowiada, ale dla ludzi gardzących mainstreamem, fedka jest jak znalazł :) Powodzenia!

Drugie miejsce dla Luiza - widać, że jego WWE stawia na nieco innych zawodników, kilku z nich wróciło z emerytury. Ciekawie zapowiadający się projekt, dobrze rozpisane RR i Raw.

No i trzecie miejsce, głównie za całokształt, wędruje do WWE by Gierobak. Przeczytałem Wrestlemanię, a innych gal nie śledziłem, bo nie było mnie jeszcze na forum :-) Jednak sama długość trwania projektu, skłania mnie do zagłosowania także na to diary.

Moja federacja w Booking Zone: WWE: The New Beginning

1. European Wrestling Mayhem - bardzo dobre diary, które ma ciekawe feudy i gimmicki, a przede wszystkim wydaje gale bardzo regularnie

2. WWE by Gierobak - co by nie powiedzieć o poziomie Wrestlemanii to pokazał na niej wysoki walk no i oczywiście dużo się napracował pisząc tak dużo walk i wg mnie taki koniec tego diary zasługuje na uznanie tego tą nagrodą

3. Underground Pro Wrestling - kolejny pomysł Gierobaka, który bardzo dobrze się zapowiada i są oczywiście zawodnicy, którzy nie pokazują się często w Booking Zone co wyróżnia te diary.

Edytowane przez Yarexon

Podliczone! Diary miesiąca zostają WWE by Luiz i WWE by Gierobak, ale oczywiście to to pierwsze diary zostaje na miesiąc przyklejone w naszym dziale. Dziękuję za głosy i gratulacje dla zwycięzcy!

WWE by Luiz - 11 pkt

WWE by Gierobak - 11 pkt

European Wrestling Mayhem - 8 pkt

UPW - Underground Pro Wrestling - 6 pkt

Kombat Zone wrestling by Deemik - 5 pkt

WWE: Conspiracy Era - 4 pkt

A z ciekawości, dlaczego nie głosowałeś, gie? :)

Zapomniałem :twisted:

Dziękuję za głosy oddane na moje diary jak i za gratulacje. Niestety ale jestem zmuszony zawiesić swoją działalność na pewien czas z powodu pewnej zmiany w moim życiu prywatnym a co za tym idzie, zwyczajnie nie mam czasu na razie pisać gal. Nagrodę możecie przekazać komu innemu. Przepraszam za kłopot.

Diary mojego autorstwa

#1 Maryse Fan

2095932954562b9533e8575.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...