Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

WWE 13

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam wszystkich odwiedzających ten wątek.

Nabyłem WWE 13, chcę się zapoznać z ofertą DLC, patrzę wszystko za free. Klikam na powiedzmy Mike'a Tyson'a i po lewej stronie interfejsu jest pusto. Na innych pozycjach tak samo. Przeczytałem że firma ( nie wiem czy THQ czy 2K, WWE 13 wyszło od THQ więć chyba oni) zamknęli serwery do gry. Moje ździwienie jest tym większe bo serwery w WWE 12 nie działają ale przez zakładkę SHOP można nabyć dodatkową zawartość. Ba, nawet w starym WWE ALL STARS można kupić DLC, nawet w SVR 2009 jest taka możliwość. Czy ktoś wie czy jest jakakolwiek możliwość nabycia DLC do WWE 13?

Pozdrawiam

https://forum.wrestling.pl/topic/40617-wwe-13/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rated R Lukasz

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      1. Toni Storm 2. Jeff Jarrett 3. The Outrunners and Top Flight 4. Will Ospreay 5. Kazuchika Okada (c) 6. Konosuke Takeshita (c) 7. Mariah May (c) 8. Adam Cole 9. Mercedes Moné (c) 10. Will Ospreay 11. Jon Moxley (c)
    • KyRenLo
      Sports Illustrated: The 10 Best Men's Wrestling Matches Of 2024: The 10 Best Men's Wrestling Matches Of 2024, Ranked - Feat. WWE, AEW, NJPW, MLP WWW.SI.COM Thanks to special performances from stars like Will Ospreay and Bryan Danielson, 2024 was a year to remember when it comes to pro wrestling matches. Ospreay lef Ooo nawet dwie walki z WWE się załapały. Ospreay jak na najlepszego zawodnika na świecie przystało oczywiście pojawił się parę razy.
    • DarthVader
      1. Toni Storm 2. Jeff Jarrett 3. The Outrunners and Top Flight 4. Will Ospreay 5. Kazuchika Okada (c) 6. Konosuke Takeshita (c) 7. Mariah May (c) 8. MJF 9. Mercedes Moné (c) 10. Will Ospreay 11. Jon Moxley (c)
    • DarthVader
      Który triceps tym razem puści - lewy czy prawy?
    • KyRenLo
      Krótko przed galą: Obie walki kobiet z głównej karty będą naturalnie u mnie oglądane. Walka Mercedes z Kris na Full Gear to była najlepsza walka Moné w AEW, więc liczę na powtórkę poziomową. Mercedes powinna obronić złoto, ale rywalka nie jest bez szans. Mariah bankowo pasa nie straci. Stypulacja powinna pociągnąć ten pojedynek. Dodatkowo trzeba zerknąć wszystkie walki turniejowe. Ringowo zapowiadają się mega i nie sądzę byśmy się zawiedli. Chciałbym, żeby Will zgarnął to wszystko dla siebie, ale nos mówi inaczej. Okada wygra, a później może pojawi się Omega. Ostatnia gala w roku to powinni dać coś mocnego. Życzę wszystkim oglądającym dobrej gali. Oby wyniki w typerku dopisały.
  • Dodaj nową pozycję...