Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kombat Zone Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Z połączenia dwóch Polski federacji pro-wrestlingowy, powstała nowa KZW - Kombat Zone Wrestling.

Informacje o - obecnym rosterze i inne

Roster liczy 8zawodników:

Shadow(MZW) Finisher: Pheonix Splash

Dawid "Sweet" Oliwa(KPW) Finisher: Tornado DDT

Kaszub(KPW) Finisher: Leg Drop

Red Thunder(MZW) Finisher: Diving Elbow Drop

Boski Ostrowski(KPW) Finisher: Scissors Kick

Ilja Dragunov(MZW...) Finisher: STO

Greg(KPW) Finisher - Finisher: Frog Splash

Aaron Insane(APW - Niemcy) Finisher: Powerbomb

http://i.imgur.com/VqNISeG.jpg

Miejsce gali: Polska, Katowice

Ilość ludzi na gali: 97

Data: 8 Stycznia 2015r.

Deemik: Witamy na pierwszej gali Polskiej federacji pro-wrestlingu, Kombat Zone Wrestling. Zobaczycie dzisiaj cztery walki, w drabince turniejowej o pas KZW Championship, gdzie weźmie udział osiem osób. Ale zanim przejdziemy do walk, chciałbym poinformować o zarządzie KZW, którzy pochodzą z Laponi - Prezesem federacji jest - Niko Balero , a zastępcą - Schoop Piórko .

I udało im się zatrudnić ośmiu wrestlerów, z Polski, jak i zagranicy. Będziemy mogli wam dać świetną rozrywkę, a drabinka wygląda:

Boski Ostrowski vs. Aaron Insane

Shadow vs. Dawid "the Sweet" Oliwa

Kaszub vs. Greg

Red Thunder vs. Ilja Dragunov.

A więc zobaczymy kto dojdzię, i zgarnie mistrzostwo - Kombat Zone Wrestling!

Schoop Piórko: Dzień dobry, wszystkim. Dzisiaj wystartowała pierwsza gala - Kombat Zone Wrestling, gdzie właśnie dwie czołowe Polskie federacje połączyły siłę i oddały mi i Nikodemowi zarządzanie tą federacja, chcemy dawać dobre walki, jak i uśmiechy na waszych twarzach. Dziękuje.

Deemik: Witaj, Ostrowski, przed tobą pierwsza walka w tej federacji, twoim przeciwnikiem będzie Aaron Insane, bardzo wymagający przeciwnik.

Boski Ostrowski: Halo, halo, dużo treningów przed tą walką, przygotowań jak każdy z rosteru KZW, Aaron to mocny przeciwnik ale zobaczymy jak będzie w ringu...

Boski Ostrowski vs. Aaron Insane

Krótki opis walki: Aaron Insane miał większą przewage, niszczył Ostrowskiego, zbyt wiele Boski Ostrowski nie zrobił. Aaron wykonuje Powerbomb, pin 1...2...3 wygrał Aaron Insane

Wygrywa Aaron Insane, przez Pin (4:12min.)

Deemik: Mogę chwilę?

Aaron Insane: Słucham, o co chodzi?

Deemik: Cześć, przed twoją walką z Ostrowskim, przeprowadziłem wywiad z wymienionym, powiedział że "dużo trenował" do walki z tobą, więc co się stało że akurat został tak przez ciebie "zjedzony"?

Aaron Insane: Powiem ci tak, jestem bardziej doświadczony, a on jest dla mnie zwykłym człowieczkiem, bez szans ze mną, dlatego ta walka wyglądała tak jak wyglądała. Dowidzenia.

Shadow vs. Dawid "the Sweet" Oliwa

Krótki opis walki: Dużo ryzykownych akcji od Shadowa, większa przewaga Dawida Oliwy z wieloma złośliwymi gestami do Shadowa. Dawid wykręca ręke rywala... Shadow się uwalnia i enziguri Dawid leży nieprzytomny, Shadow wchodzi na trzeci narożnik... Pheonix Splash!!! Pin...1...2...3 wygrywa Shadow. Znamy drugiego półfinaliste do pasu KZW Championship!

Wygrywa Shadow, przez Pin (15:21min.)

Deemik: Cześć, widałem twoją walke z Dawidem Oliwą, czy jest mocnym przeciwnikiem, bo widać że miałeś problemy w pokonaniu go.

Shadow: Tak... Jest mocny ale ja Shadow, jestem niepokonany. Pan Dawid jest jeszcze nie doświadczony, zobaczymy z czasem kiedy będzie nasz następny pojedynek!

Deemik: A co z tymi gestami?

Shadow: Och, te gesty może sobie wsadzić... w d.

Deemik: Zachwilę trzecia walka drabinki turniejowej - Kaszub vs Greg. Czy jesteście gotowi?

Greg: Chcecie widzieć Kaszuba? Tak? Pamiętajcie fani rapu zawsze będą ze mną!

Kaszub: Rap fani? Tutaj mamy fanów... ale wrestlingu, a ty zaraz będziesz leżał na macie, kiedy wykonam na tobie "Kaszub Drop(leg drop)"

Kaszub vs. Greg

Krótki opis walki: Na początku kaszub okładał ciosami Grega, w środku walki Greg próbował uderzyć Kaszuba ale zauważył to sędzia... Póżniej Kaszub wykonał dwa razy clotheslina... Dropkicka... Superkicka, Greg leży... Kaszuba odbija się trzy razy od lin i... Kaszub Drop! Pin...1...2...3

Po walce: Pojawia się ktoś nowy, i atakuje Kaszuba.

Wygrywa Kaszub, przez Pin. (13:49min)

Deemik: Uwaga, ostatnia walka tej gali - Red Thunder vs Ilja Dragunov!

Red Thunder vs Ilja Dragunov!

Krótki opis walki: Dragunov przez połowe walki był ani troche nie zmęczony, ale Red Thunder wyciągnął z pod ringu kij i próbował uderzyć Ilja Lecz zrobił unik i wykonał finishera - Dragonline(STO) Dragunov podniósł przeciwnika i wrzucił go do ringu po czym podnisł, odbił się od lin i kolejny Dragonline(STO). Ilja Dragunov wyrzucił z ringu Red Thundera...Sędzia odlicza...1,2,3,4,5,6,7..8...9....10 Wygrana!

Wygrał Ilja Dragunov, przez Pin (19:05min)

>

Zapowidziane walki na KZW HouseShow 2:

Walki o finały do pasu KZW Championship:

Kaszub vs Aaron Insane

Ilja Dragunov vs Shadow

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Deemik

4

• TheVillain

1

Stary, nie wiem co ćpałeś, ale o ile wcześniej za tobą nie przepadałem, tak teraz jesteś moim idolem :D Dodaj jeszcze więcej ludzi z MZW i KPW i będe CIę ubustwiał! :D :lol: 8) :P :twisted: :grin:

Sama gala wypadła nieźle, choć zbyt krótkie były speeche.

Roster liczy 12zawodników:

Aaron Insane(APW - Niemcy) Finisher: Powerbomb

Gracjan Korpo(KPW) Finisher: Chokeslam

Jędruś "Polish Hammer" Bułecka - F: Bull Hammer

Lexus - Finisher: Paydirt

Asmund - Finisher: Spear

Nickolas von Rijh - Finisher: Bulldog

Justin Joy - Finisher: Moneymaker

http://i.imgur.com/w8iMx99.jpg

Ilość ludzi na gali: 179

Data: 15 Stycznia 2015r.

Deemik: Witam. Na drugiej gali Kombat Zone Wrestling! Już na wstępie musze wam powiedzieć że walk o pas nie będzie odbędą się na następnej gali, a więc miłego oglądania!

Schoop Piórko: Dzień dobry wszystkim, chciałbym dzisiaj ogłosić 3walki na tej gali, i napewno jeszcze jedna się pojawi, a więc:

Boski Ostrowski vs Gracjan Korpo

Jędruś Bułecka vs Dawid Oliwa

Nickolas von Rijh vs Shadow

Kaszub: Na pierwszej gali KPW po mojej wygranej zostałem zaatakowany przez jakiegoś typa, pokaż się!

Greg: Co ty sobie myslałeś, że będzie tak łatwo ze mną wygrać? Pamiętaj z nami nie ma tak łatwo!

Lexus: A więc wniosek jest taki, nie zadzieraj z nami!

Kaszub: Dobrze, dobrze... Odchodzę ;)

Deemik: Dlaczego odszedłeś? Co się stało?

Kaszub: Spokojnie! Dzisiaj ogłaszam główną walke tej gali Kaszub vs Greg i Lexus!

Asmund: Może pomóc? :)

.... :)

Boski Ostrowski vs Gracjan Korpo

Krótki opis walki: Ostrowski bardzo osłabiony leży w ringu... Podnosi się za pomocą lin, ale Gracjan szybko wykonuje clothesline, podnosi Ostrowskiego, chwyta za szyje przeciwnika... wyniesienie, ale Ostrowski się wydostaje... Roll-up...pin...1...2...3

Po walce: Boski Ostrowski cieszy się z wygranej, ale Gracjan Korpo szybko wykonuje na Ostrowskim Chokeslama, po czym odchodzi...

Wygrywa Boski Ostrowski, przez Pin(11:30min)

Deemik: Witaj, Jędruś, przed tobą debiut w KZW, co będziesz chciał nam pokazać w ringu, w walce z Dawidem Oliwą?

Jędruś Bułecka: Witoj, jo wom pokorzo, nojlepszo wolko no tej goli!

Jędruś dostaje dużo oklasków od widzów...

Jędruś "Polish Hammer" Bułecka vs Dawid "the Sweet" Oliwa

Krótki opis walki: Dawid Oliwa wchodzi na narożnik, trzymając głowe przeciwnika, szykuje się do finishera... Ale nie udaję się, i the Sweet przyjmuje Big boota, Polisha Hammer gotowy do Bull Hammera... Dawid wstaje, i przyjmuje łokcieć w łeb.

Wygrywa Jędruś Bułecka, przez Pin(16:20min)

Jędruś Bułecka: Obiłech mu tom jego afa, tero to jok mi bedziecie kozoczyć to w każdy z rosteru KZW to dostonie w łeb!

Deemik: Witaj, to twój debiut, napewno wygrasz ;)

Nickolas von Rijh: A co ja nie wygram!?

Deemik: Tak, nie wygrasz :D

Nickolas von Rijh vs Shadow

Krótki Opis Walki: Shadow wchodzi na narożnik, wykonuje pheonix splash... Przypięcie...1...2...3

Wygrywa Shadow, przez Pin(2:00min)

"W bazie Grega i Lexusa"

Greg: On ma wsparcie Asmunda! I co teraz!

Lexus: Dobra, spokojnie, mam plan: jak Asmund wejdzie do kibla wejdziemy tam pobijemy, przywiążemy do kaloryfera i zostawimy go tam, dobry pomysł, co nie?

Greg: Genialnie! Dobra chodzmy!

Greg: No dobra, co robimy?

Lexus: chowamy się!

Greg: *Cicho* Gotowy...1...2...3

Kaszub & Asmund vs Lexus & Greg

Krótki Opis Walki: Kaszub bez Asmunda, już Lexus atakuje Kaszuba, dostaje kopy na klate, nogi, głowe na wszystko... Lexus zmienia się z Gregiem i szykuje się do Frog Splasha... I wykonał! Kaszub nieprzytomny... Kolejna zmiana, chcą wykonać akcje drużynową, ale do ringu wbieja Asmund! I wykonuje na Lexusie i Gregu Speara! Sędzia kończy walkę!

Wygrywa Lexus z Gregiem, przez DQ

Schoop Piórko: Już koniec gali, ale to jeszcze nie wszystko, na gali wystąpi ktoś, kogo od zawsze lubie i jestem fanem numer 1, jest nim - Rychu Peja SoLUfka!! Zapraszamy!!!

Przewińcie do 1:35min, albo oglądajcie baśke :P

• 3 tygodnie później...

Oficjalnie potwierdzone że zawodnicy federacji CHW przyjadą do polski, na naszą gale, już niedługo.

Juz mogę przeprosić ale wrestlerów CHW nie będzie... Problemy z sraczem.

Roster liczy 13zawodników:

Gracjan Korpo(KPW) Finisher: Chokeslam

Jędruś "Polish Hammer" Bułecka - F: Bull Hammer

Lexus - Finisher: Paydirt

Asmund - Finisher: Spear

Nickolas von Rijh - Finisher: Bulldog

Justin Joy - Finisher: Moneymaker

http://i.imgur.com/LmkUYho.jpg

Ilość ludzi na gali: 22

Data: 21 Stycznia 2015r

Schoop Piórko: Witam Was, bardzo nie serdecznie, dzisiaj oczywiście walki o główny pas KZW, no i muszę wam powiedzieć, że nie lubie pana Niko, dał mi śmieciówke, a ja chciałem podwyżke i co... Gówno, wyśmiał mnie, ale ja mu jeszcze pokaże! A i zwycięsca pół finałowego meczu o pas, odchodzi - Aaron Insane, zastąpi go Justin Joy

Walki na dziś:

Asmund vs Red Thunder vs Gracjan Korpo

Lexus vs Dawid Oliwa

Kaszub vs Justin Joy

Main event: Ilja Dragunov vs Shadow

Deemik: Jak wiecie następna gala PPV - Maczeta I, odbędzie się ona w Krakowie, a w main event będzie o pas KZW!

Ilja Dragunov: Hahah, i tak ja zdobęde ten pas! Bo tak mi się podoba, a więc go zdobęde!!!

Deemik: No dobra, fajnie, a teraz czas na pierwszą walke!!!

Asmund vs Red Thunder vs Gracjan Korpo

Krótki opis walki: Panowie kręcą się w kółko... I Gracjan jak i Asmund zaatakowali Red Thundera, Thunder bardzo obity wypadł z ringu, Gracjan szybko się odbija od lin i klołslajn! Asmund wstaje, ale Gracjan odbija się znowu od lin... Big but! Gracjan Korpo podnosi Wikinga, chwyta za szyje... Wyniesienie i czołkslem...pin...1..2, do ringu wchodzi Red Thunder i przerywa pin! Ale pan Korpo wykonuje na nim czołkslema, lecz wiking jest gotowy na wykonanie spira!... biegnie i jeb, wykonał spira... Pin...1...2...3

Wygrywa Asmund, przez Pin(19:02min)

Wywiad z Schoopem Piórko dla RazemPujdziemyJeść

Pan Ruby: Witaj, zadamy ci trochę pytań, a ty masz na nie odpowiedzieć! Pierwsze pytanie lubisz Niko?

Schoop Piórko: No bardzo... Daj inne pytanie.

Pan Ruby: Jaki jest najlepszy kebs swiata?

Schoop Piórko: No kurwa oczywiście ze taki, gdzie jest mało bułki i tego zielonego gówna, a dużo miesa, przeciez to jest oczywiste.

Pan Ruby: Gdybyś miał komuś, tak pizgnąć w łeb, tak żeby się obsrał, to kogo?

Schoop Piórko: Niko, ale plis nie mówcie mu tego, bo mnie zwolni i nie będe miał na kebsy :(

Pan Ruby: Spoko, spoko. Ale to już koniec, filmik będzie w necie, dowidzenia :D

Lexus vs Dawid Oliwa

Krótki opis walki: Lexus wyśmiewa przeciwnika, the Sweet atakuje Lexusa, a ten piszczy jak by orgazmu dostał, Dawid Oliwa... Pinuje...1...2...3

Wygrywa Dawid Oliwa, przez Pin(2:10min)

Rozmowa po walce - Lexus i Greg

Greg: Ty puloku, co zrobiłeś miałeś wygrać!

Lexus: No co słaby jestem :(

Greg: A zejdź mi z oczu...

Pierwszy raz w biurze Niko:

Niko Balero: Kurde, no tak, sobie myślę czy nie zainwestować, tak w coś nowego, a tak pozatym jestem zajebisty, bo mi każdy tak mówi. Muszę sobie spojrzeć na kalendarz, hmm... Jakaś gala, Ma-cze-ta i jakaś kreska, a jeśli mowa o kresce, to czas na białe... I JEBUT poszło... kurde mocne to, Schoop! Chodz tutaj!

Schoop Piórko: Słucham szefie!!!

Niko Balero: Dobra masz tu troche, tego białego proszku masz se go wsadzić w nos.

Schoop Piórko: Nie no, do kebsa se wsadze mniam, mniam... Mniam, ty jeszcze lepsze!

Niko Balero: Dobra dobra, koniec tego dobrego, czas na kolejną walke.

Kaszub vs Justin Joy

Krótki opis walki: Przechodzą w klincz, Justin przechwytuje przeciwnika, dusi go, aż kaszubowi oczy wypadną, Kaszub sie wydostaje, ale przyjmuje kopa w brzuch, kaszub też uderza w łeb Joya, obaj się obijają... Kaszub odbiją się od lin, i kross bady, Justin Joy wstaje ale, i kolejne kross bady od Kaszuba! Justin Joy nie wie co się dzieje, kaszub wchodzi na narożnik i dropkik na Joyu, odbicie od lin i Leg Drop...Pin...1...2...3

Wygrywa Kaszub, przez Pin(17:32min)

Deemik: I jak się czujesz z wygraną, na gali Maczeta I, będziesz walczył o pas KZW!

Kaszub: I nie zmarnuje tej szansy...

Main event: Ilja Dragunov vs Shadow

Krótki opis walki: Ilja Dragunov szarżuje, ale Shadow podstawia mu noge i Krossfejs lock... Ilja Dragunov się wydostaje, ale przyjmuje dropkika, Ilja wstaje, przyjmuje enziguri, Shadow wchodzi na narożnik... chce wykonać pheonix splesz, ale Ilja chywa się lin, i Shadow upada, Dragunov wykonuje STO, Pin...1...2..kik ałt... Shadow wstaje, i wykonuje na Enziguri, znowu wchodzi na narożnik pheonix splesz...Pin...1...2...3

Wygrywa Shadow, przez Pin(18:59min)

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...