Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE z pomysłem

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mam nadzieję, że uda mi się jak najdłużej zawitać. Chciałbym wam przedstawić nową koncepcje, co ja myśle na tem dablju. Mogę wam gwarantować, że będem wykorzystywał potencjał zawodników i wymyślał ciekawe gimmicki na nie których. Będem bardziej się skupiał na pisanie story niż na pisanie walk wyłącznie będem pisał main eventy dłuższe lub walki o pas na tygodniówkach. Tygodniówki będą się odbywać w czwartki a ppv w sobote mam nadzieję że wam dam tą rozrywke i was zaciekawie swoimi pomysłami to tyle ode mnie.

Roster RAW:

Adam Rose

Alberto Del Rio

Big E WWE Tag Team Champion

Big Show

Bo Dallas

Braun Strowman

Bray Wyatt

Brock Lesnar

Bubba Ray Dudley

Cesaro

Chris Jericho

Curtis Axel

Damien Sandow

Daniel Bryan

Darren Young

Dean Ambrose

Diego

Dolph Ziggler

D-Von Dudley

El Torito

Erick Rowan

Fandango

Fernando

Goldust

Heath Slater

Hornswoggle

Jack Swagger

Jey Uso

Jimmy Uso

John Cena

Kalisto

Kane

Kevin Owens WWE Intercontinental Champion

King Barrett 2015 King of the Ring

Kofi Kingston WWE Tag Team Champion

Konnor

Luke Harper

Mark Henry

The Miz

Neville

R-Truth

Randy Orton

The Rock

Roman Reigns

Rusev

Ryback

Seth Rollins WWE World Heavyweight Champion

Sin Cara

Stardust

Sting

Triple H

Tyler Breeze

Tyson Kidd

The Undertaker

Viktor

Xavier Woods WWE Tag Team Champion

Zack Ryder

Divas Roster:

Alicia Fox

Becky Lynch

Brie Bella

Cameron

Charlotte WWE Divas Champion

Emma

Eva Marie

Naomi

Natalya

Nikki Bella

Paige

Rosa Mendes

Sasha Banks

Summer Rae

Tamina

Stephanie McMahon

Lana

Stephanie McMahon

Komentatorzy: Micheal Cole & Booker T

Wywiady: Renne Young

Tag Teamy:

A New Day WWE Tag Team Champion

Asciension

Dudley Boyz

Kalisto & Sin Cara

Brothers Uso

Wyatt Family

Prime Time Players

Stajnia:

BAD: Sasha Banks, Naomi, Tamina.

Wyatt Family: Bray Wyatt. Luke Harper, Erick Rowan, Braun Strowman

Sisters Bella: Nikki Bella & Alicia Fox & Brie Bella

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Więc was chciałbym przeprosić, że taką formą ale obiecuje że ujrzycie dobrą gale w lepszym wykonaniu za tydzień.

RAW Chicago Arena:

1.Seth wygłasza swoje promo w której opowiada o swojej walce z Kanem na HIAC.

http://zapodaj.net/images/ffd3f3ee1d5b6.png

2. Walka Ryback vs © Kevin Owens WWE Intercontinental Championship Tables Match

Walke oczywiście wygrywa Kevin wykonując akcję Moonsault na leżącym Rybacku na stole.

3. A New Day wchodzi do szatni, gdzie kradną maski luchadorom: Sin Cary & Kalisto

4. Rozmowa Huntera ze Stephanie o potencjalnym kandydacie na stanowisko dyrektora do spraw kadrowych.

http://zapodaj.net/images/3e6054a930201.png

5. 2. Walka Rusev vs Dean Ambrose: Walka kończy się wygraną Rusev'a. Później Rusev pastwi się nad lunatykiem, co później wchodzi Roman, który pomaga Deanowi wyjść z opresji. Rusev ucieka z areny jak tchórz.

6. John Cena rozmawia z Nikki o panowianiu w dywizji kobiet. Mówi on, że Nikki po części zasługuje na pas Divas i pogada z Hunterem o rewanżu. Później wchodzi nam Orton do segu i chwali mistrza jaki jest. Zachowanie jest dosyć ironiczne i żmija opuszcza wizje kamer.

7. Seth wchodzi do pokoju Triple H'a i zaprasza na Rollins Celebration co odbędzie się zatydzień. Oczywiście Hunter przyjmuje zapro. Triple H ustala dzisiejszy main event Rollins vs Cesaro

8. Tajemnicze promo

vandusencabin.jpg

http://zapodaj.net/images/ab3c5e0166d01.png

9. Walke wygrywa przez DQ Cesaro. Seth uderzył krzesłem szwajcara co nie mógł. Jednak to go nie powstrzymało go przed tym, że by skopać dupe Cesaro. Ale ktoś na to nie mógł patrzeć i to był momentalny powrót Rocka, który na koniec wykonuje akcję People Elbow i wznosi pas nad mistrzem. Raw schodzi z areny. Mam tutaj materiał po części napisany prze ze mnie co się działo w końcówce oczywiście został mi usunięty treść wcześniejsza.

Mamy chwile ciszy, która opanowała w Chicago. Ale nie na długo no słyszmy znany song na titantronie pojawia nam się elektryzujący TheRock!!! What?? Co on tu robi!! Mamy powrót Rockiego, który jak zwyklemusi po tauntować . Długo nie czekaliśmy, a zaskoczony Rollins widzi biegnącego Rockiego na niego. Mamy wymianę ciosów coś niesamowitego, a publiczność skanduje Rocky, Rocky. Ale wracamy do mamy Irish Whip od Setha kick w korpus elektryzującego. Rollins nie traci czasui chce poniżyć Johnsona wykonując Pedigree, ale nie Dwayne kontruje Spinebusterem. The Rock popatrzył na mistrza i fanów, którzy skandują People Elbow. Tak Rockie się posłuchał odbija się od lin i mamy People Elbow na Rollinsie niesamowite Raw. Jeszcze Dwayne podszedł do architekta wziął jego pas i wzniósł go nad nim. No i na tym kończymy naszą transmisje Raw. Do zobaczenia za tydzień.

151760035753f5c1818bda0.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kill legendos

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

CNQUpHYUAAA2tPg.jpg

RAW Agganis Arena

Michael Cole : Witamy WWE Universe na Agganis Boston Arenie!!! A dla was będzie komentował dziś Michael Cole..

Booker T : I Booker T.

Michael Cole : Dzisiaj w bostonie możemy ujrzeć niesamowite emocje. A sprawcą tego jest powracający The Rock do akcji.

Booker T : Tak na dzisiejszej gali powinniliśmy ujrzeć Rockiego. Na pewno te wydarzenia, co się wydarzyło Seth może mieć dreszczyk nerwów.

Michael Cole: Na pewno to będzie ciekawe wyzwanie mistrza, który zdecydowanie będzie miał najtrudniejszą przyprawę w swojej obecnej karierze.

Booker: Dzisiaj też ujrzymy walkę o prawo do walki z Charllote o pas Divas na gali Survivor Series. A w niej się zmierzą Paige kontra pochodząca z tąd Sasha Banks !!! Czujecie to sucka!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://zapodaj.net/images/f6e94682ac608.png

Tyler Breeze vs Fandango

Walka już trochę trwa i dobiega już ku końcowi. Tyler leży na środku ringu, a Fandango wskakuje na narożnik tauntuje to jest nie potrzebne. Skacze tancerz, co nadziewa się na Super Kicka. Model się szykuje pod akcję kończącą tauntuje i wyprowadza efektowną akcje Beauty Shot pin 1,2,3. Breeze zwycięzcą.

Tyler Breeze zwycięzcą

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Promo Survivor Series.

http://wrestlingnews.pl/wp-content/uploads/2014/11/a06c0e16a1cded98cfcaea5479f220d9_crop_north.jpg

http://zapodaj.net/images/ff304fec7b812.png

A New Day vs Prime Time Players

Przenosimy się do ringu, gdzie widzimy walkę pomiędzy czarnoskórymi zawodnikami. W ringu zdecydowanie dominuje Titus, który tauntuje przy Cornerze . Rozpędza się i mamy Splash Corner w narożniku, ale to nie koniec akcji członek Playersów tauntuje próba zakończenia walki Spinebusterem nie Kofi się wyślizguje. Ale to nie koniec niespodzianek no bez prawa wszedł Big E do ringu i wyprowadza Shoulder Block'a na Titusie. Został powalony, ale Darren szybko zearagował i wynosi pod akcje Backbreaker tak osiłka nie ma w ringu. Kofi powoli wstaje i z zaskoczenia wyprowadza kontre mamy Rolling up 1,2,3. New Day wygrywa!! Stajnia wygrywa, gdzie widzimy już kpinę z luchadorów Lucha, Lucha . Jednak ktoś zdecydował się reagować to Dudley Boyz!!. Bardzo szybko weszli do ringu i mistrzów wyczyścili Clotheslinem. Wszyscy są już po za ringiem, co na pewno New Day są z nie smaczemi z obrotem sprawy. New Day opuszcza arenę z pasami .

A New Day zwyciężają

Reklamy

Sasha Banks vs Paige Contender #1 Divas Championship

http://zapodaj.net/images/98418589c8bcd.png

Wracamy po reklamach, gdzie czekamy na wejście szefowej. Muzyka rozbrzmiewa i tak to Sasha wychodzi przy stanu przy dużym popie. Sasha Banks zbliża się do ringu, gdzie tauntuje przy krawędzi ringu i pokazuje swój gadżet z napisem Boss. Sędzia daje znać i czas na dzisiejszy pojedynek. Panie jakoś się nie rwą, a właściwie Sasha zaczyna słuchać fanów. .,Przy dużym popie dla szefowej w końcu dochodzi do pierwszego zwarcia w której odziwo lepiej wychodzi Banks. Mocno zaciska Irish Whip na liny. Mamy Arm Drag Take Down jeden, Paige na drugi się nadziewa. Podnosi się anty diva i Sasha wynosi pod akcję Scoop Slam. Paige wychodzi z ringu i się zniechęca w ten sposób. Daje jasny znak, że nie jest zadowolona z trybu walki. Ale Sasha nie traci zapału i wyprowadza Canon Ball nad trzecią liną. Co ona wyprawia Banks zbiera rewelacyjne reakcje . Szefowa zmotywowana wrzuca do ringu Paige. I pierwszy raz pinuje 1,2.., i Kickout. Banks łapie za włosy Paige , co to nie jest przepisowe sędzia zwraca uwagę. Sasha kładzie swoją rywalkę na linach przy cornerze o chyba wiemy, co się szykuje mam charakterystyczny naskok Super Boss Knee Drop. Nie jednak nie trafia no anty diva się odsuwa. Sasha łapie się za kolana próba Splashu w Cornerze, ale wyprowadza Gut Kick'a w brzuch. Szefowa zwija się z bólu, a Paige niespodziewanie łapie za nogi i mamy zaciągnięcie Paige Turned. Przechodzi do pinu 1,2,.. Nie Kickout. Anti Diva jest zła i zaczyna krzyczeć It's my House!!! Jednak nie powinna się kłócić. Na jej szczęście szybko wróciła do rytmu, i Paige zakłada o korpus Sashy tak zwaną anacondę duszącą. The Boss jest teraz w opłakanej sytuacji i na wszelki sposób nie chce przegrać tego pojedynku. Fani zaczynają jej pomagać wydostać się Zaczyna powoli osłabiać Paige uderzając je w nogi trochę anty diva rozpuściła uchwyt, ale to była zmyłka i znów Paige wzmaga ból szefowej. Sasha powoli zaczyna się przekręcać i przechodzi do partera, gdzie masakruje ją punchami w głowę. Wydostaje się Sasha łapie się za twarz i sprawdza, czy jest okej. Anty Diva też wstaje, ale Banks była szybsza mamy Clotheslina , drugi znów wstaje i wyprowadza Drop Kicka na liny. Paige na linach, gdzie już sobie szefowa ustawia na linach w cornerze i tym razem mamy Super Boss Knee Drop. Paige powoli się podnosi Sasha tauntuje i mamy Backstabber pin 1,2..,i kickout. Sasha zaczyna się kłócić z sędzią i jak można zauważyć, że to jest histeria. Ale Paige korzysta z sytuacji i kontruje Super Kickiem. Nie traci czasu anty diva i chce już zakończyć ten pojedynek czy będzie Rampage nie Sasha Rolluje 1,2,3. I to Sasha będzie walczyła z Charlotte. Sasha jeszcze nie wie, co się dzieje i poprawia sobie włosy wyraźnie można zauważyć łzy szczęścia.

Sasha Banks Zwyciężczynią

Tajemnicze promo

http://zapodaj.net/images/1b0d83d0a40bb.png

Po tajemniczym promie. Rozgłaśnia się muzyka Romana Reignsa. Który w swoim stylu schodzi z trybun ze strony publiczności bijąc piąstki z fanami. Powoli Roman zbliża się do ringu, gdzie napina swoje mięśnie

http://www.youtube.com/watch?v=tvLbDjnsscI

http://1.bp.blogspot.com/-Zu27HThBRzg/VeWtJx7roEI/AAAAAAAAA5w/CEedCSqPAFM/s640/roman-reigns-1427292110-2350289.jpg

Roman Reigns: Jak widzicie Boston arena nie jestem tutaj przypadkiem. . Zawsze lubię te reakcje od was i się do nich przyzwyczaiłem. Ale nie jest jestem tutaj z tego powodu. Mogę w tym biznesie tutaj znieść naprawde dużo. Tylko nie zniosę tchórzostwa jakim się jak np. obecny mistrz WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins. Myślisz pewnie, że nasze porachunki się zakończyły haha.. Jeśli się uporam z pewną osobą to uwież mi, że rusze po cb i po twój title. Ale na razie nie mogę o tym myśleć ponieważ siedzi mi jedna osoba w głowie, a to nie jest Wyatt tylko Rusev. Kim ty się nazywasz ja się pytam. Próbowałeś zniszczyć mojego brata Ambrose, który przegrał z tobą, ale co zrobiłeś później nie mogłem na to patrzyć. Bułgarze jeśli to się powtórzy wiesz mi, że te kilka pocisków wyląduje na twoim pysku bułgarskim. Więc jeśli masz te jaja, że by teraz wyjść do mnie to zapraszam już teraz Bolieve Tha...

Po tych słowach rozwiała nad ringiem flaga bułgarska w raz z hymnem Bułgarii. Roman ciut zdziwiony sytuacją pokazuje, że by wyszedł do ringu ale Bułgar nie wychodzi.

Promo Wrestlemanii 32

http://www.gospelherald.com/data/images/full/11415/image.png

http://zapodaj.net/images/2570eedaf7a16.png

John Cena & Randy Orton vs Luke Harper & Strowman

Orton zaczyna przyjmować inicjatywę mamy Clotheslina, drugi. Luke odbija się od i żmija wyprowadza Powerslam. Randy nakręcony bije rękami o mate, czy będzie RKO. Nikki wchodzi na krawędź ringu. A Luke odpycha Ortona. Randy rozpędzony niechcący uderza Belle. Żmija zupełnie zaskoczony obrotem sprawy zostaje zaskoczony i mamy Rolling Up 1,2,3 mamy niespodzianke rodzinka Wyatta wygrywa. Rodzina natychmiast opuszcza arenę, a wkurzony Randy łapie się za głowę. Podchodzi do niego John i pyta się, co to było. Randy maskując swoje emocje wyprowadza RKO na Johnie, co to ma znaczyć ? Orton dotyka pas stanów zjednoczonych i powoli opuszcza arenę przy sporym pop.

Wyatt Family zwycięzcami

Promo Survivor Series 3 weeks.

http://wrestlingnews.pl/wp-content/uploads/2014/11/a06c0e16a1cded98cfcaea5479f220d9_crop_north.jpg

Przenosimy się do magazynu, gdzie widzimy eleganckiego ubranego się Setha, który jak zawsze pewnie dumny jest ze swojego pasa. Gdzieś z dali też się Stephanie, oraz Triple H pojawiają.

http://cs614928.vk.me/v614928718/1bc3c/cnqQAmrTwtI.jpg

Stephanie McMahon: No proszę kogo tu widzimy. Niek to inny, a mistrz WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins.

Triple H: Seth musisz nam uwierzyć, ale cała nasza rodzina jest z ciebie dumna jaką pełnisz role z tym pasem. Jesteś na nas bardzo ważny, ale także najlepszą opcją tego biznesu. Więc jak obiecaliśmy wg twojego życzenia dzisiaj na monday night Raw odbędzie się Rollins Celebration. Seth zasłużyłeś na to.

Seth Rollins: Dziękuje wam nie wiem, co powiedzieć. Mi też możecie zaufać no jestem jednym z najlepszych mistrzów WWE World Heavyweight Champion!! . Jednak chciałbym was poprosić o przysługę. A mianowicie mam obawy, co do pojawienia się Rocka na naszym Show i musimy tak zrobić, że by w ogóle się nie pojawił. Tydzień temu wykonał mi akcję People Elbow, ale dziś jest ważnym dniem i nikt go nie zepsuje nawet taka marna legenda jakim jest Rockie. Więc proszę cię Hunterze o małe wsparcie w postaci ochroniarzy. .

Triple H: Jeszcze jedno Seth dostałeś dzisiaj wsparcie w postaci ochroniarzy jeśli Rock naprawde ma się pojawić to niech najpierw zajmie się nimi, więc jestem pewny że odniesiemy w tej bitwie sukces, a biznes będzie robił swoje. Dobra Seth no już późno, a ja musze sprawami organizacyjnymi się zająć. Na razie.

Obraz gaśnie.

Reklamy

http://zapodaj.net/images/ebb9507d65f32.png

Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio

Dolph zaczyna tauntować meksykanin się podnosi, czy będzie Zig Zag nie no w ostatniej chwili obraz gaśnie i nic nie widzimy co tu się dzieje. Zigi rozkojarzony sytuacją dostaje od Del Rio Super Kicka pinuje 1,2,3. Del Rio wygrywa po dziwnym zdarzeniu, co to ma znaczyć. Dolph wstaje i kopie linę najwyraźniej widać, że jest wkurzony.

Zwycięzcą Alberto Del Rio

Promo Survivor Series 3 weeks

Na tinantronie rozgłaśnia się muzyka obecnego mistrza to jest Seth Rollins. N stage kpi sobie z fanów pozując, że to on tu jest najlepszy. Powoli do ringu wchodzi, gdzie mamy wszystko imprezowo przygotowane. Seth bierze mikrofon od speakera.

http://dailywrestlingnews.com/wp-content/uploads/2014/06/seth-rollins-explains-his-action-620x350.jpg

Seth Rollins: Hmm co na mnie buczycie. Pogódźcie się no to ja jestem mistrzem WWE World Heavyweight Champion. Dzisiaj uroczystość ma niezwykłą rangę jakim jest moje panowanie jako mistrz. . Gdy na to się patrzy człowiek chce wrócić do przeszłości, ale chwila przecież to ja jestem przyszłością tej federacji. Ostatnie dni mnie nie pokoją no pojawił się tydzień temu Rock, który nie legalnie mi zrobił akcje People Elbow. Myślisz, że to było mistrzowskie, co zrobiłeś. To się mylić dopóki ja tu stoję ja będem tutaj panował nie ty tylko ja. . Dzisiaj na pewno nie wejdziesz do ringu no za mną stoją moji ochroniarze . Tak jak wiedziałem, kim ty w ogóle jesteś Rockie po co te zdarzenia zeszłego tygodnia, ale jak wolisz rzucam ci ostatnią walkę o pas WWE World Heavyweight Championship na gali ppv Survivor Series. No dalej Rock..

Na tinantronie pojawia się twarz Rockiego tak publiczność teraz oszalała posłuchajmy, co ma do powiedzenia.

http://v014o.popscreen.com/dkM3WkxFTVA2Q28x_o_the-rock-funny-history-lesson-3.jpg

The Rock: Seth, Seth . Po pierwsze zanim ja zacznę mówić to pozwól, że byś się zamknął . The Rock na pewno ma dość wysłuchiwania tych bredni, a także ta Bostońska krew. Po prostu trujesz nam życie chłopcze. Próbujesz mnie poniżyć?? Rockiego Really?? Coś ci powiem The Rock może nie walczy w tym ringu, co ty na co dzień, ale uwież mi mam dużo siły. I jak ty to powiedziałeś ta przestarzała legenda dalej ci nie może skopać te dupsko korporacyjne. Nie rozśmieszaj mnie Seth od razu wiedziałem, że i tak się sprzedałeś dyrekcji to jesteś tak naprawdę szmatą Triple H'a. Widze też, że masz pas WWE World Heavyweight Champion. Powiedz mi jedna rzecz Seth jak to być marionetką dyrekcji.

Seth Rollins: Zamknij się Rockie!!

The Rock: O ktoś nam się denerwuje spokojnie. Seth rzuciłeś mi wyzwanie o twój pas. Tak właśnie to ja The Rock przybyłem, że by tobie odebrać pas i odciąć wężowi ten wężowy korporacyjny ryj. Seth na Survivor Series 2015 zmierzysz się z Rockiem, który ci tak skopie dupe że cie nie pozna ani Hunter, albo ta ubierająca się jak dziwka Stephanie McMahon. If your smell what the Rock... Is Cooking!!

http://www.youtube.com/watch?v=8lbG7ZM2dss

I tym i muzyką Rocka żegnamy się z dzisiejszego Raw. Obraz gaśnie.

151760035753f5c1818bda0.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...