Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - październik 2015

Wrestlerem września zostać powinien/powinna/powinni:  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września zostać powinien/powinna/powinni:

• Alberto Del Rio
      12
    • Bayley
      17
    • New Day
      21
    • Matt Hardy
      5
    • Adam Cole
      4
    • Takaaki Watanabe (EVIL)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Alberto Del Rio (WWE) - Nowy mistrz Mex-America, który zaskoczył wszystkich wracając podczas minionego Hell in a Cell, i dość gładko radząc sobie z Johnem Ceną.

Bayley (WWE) - Iron Woman Match, to nie tylko dobra reklama pojedynku przez WWE, ale wydarzenie sporych rozmiarów. Po genialnej walce, kobiety z NXT udowodniły, jak ceniona jest ich dywizja w żółtym rosterze. Dla wielu jest to idealne zwieńczenie historii, jaką napisało całe Four Horsewomen. W październiku wyróżniła się ta najbardziej dziewczęca - Bayley, pokonując Sashą Banks w Main Evencie Takeover, broniąc swojego tytułu.

New Day (WWE) - Pomimo straty jednego z jednorożców, pomimo że wielu spisywało ich na straty, obronili swoje tytuły przeciwko nikczemnym niszczycielom stołów, zapewniając nam tony rozrywki. AWWWWWWWWWWWWWW ATTITUDE! DONT YOU DARE BE SOUR! CLLLLLLLLLLAP FOR YOUR TWO TIME CHAMPS, AND FEEEEEEEEEL DUH POWWWWWWWWWAAAAAAAAAH!!

Matt Hardy (TNA) - Przykro przypominać ten haniebny moment, ale o innego kandydata ciężko, bo i wszystkie Impacty to zlepek walk już nagranych. Nie chcę się bawić w małe punkty, na bazie trwającego World Series. Bound for Glory, to w końcu największa gala roku, więc jak ktoś tam wygrywa pas, to należy to podkreślić. Mniejsza, że ten pas oddaje na YouTube (!) dnia następnego, z racji narzuconego zakazu, tylko po to, by później być uczestnikiem TNAowskiej Ligi Mistrzów. Nie sposób być pozytywnym przy tej konkretnej nominacji.

Adam Cole (ROH) - Nie był to przesadnie atrakcyjny miesiąc dla federacji. Znikoma ilość gal i wydarzeń, nakazuje nominowac tego, który dba o rozrywkę, wygrywa i staje się częścią jednej z większych historii szykowanych na Final Battle. Adam Cole odkąd wrócił na stałe w szeregi Kingdom, stał się prawdziwym utrapieniem dla Redragon i swojego byłego Tag Team partnera z Future Shock.

Takaaki Watanabe aka EVIL (NJPW) – Kilka lat temu został odesłany do USA by zdobywać doświadczenie. Nie osiągnął zbyt wiele na scenie niezależnej. Zapomniany w Japonii powrócił na NJPW King of Pro-Wrestling pomagając Naito. Otrzymał nowy wizerunek i ogromną szansę by u boku doświadczonego wrestlera zdobyć wysoką pozycję w New Japan.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

2

• aRo

2

• Betrayal

1

• VillainLee

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie zdziwię się, jak Bayley to wygra, ale New Day dali mi tyle rozrywki, że nie mogę ich zdradzić. FEEL THE POWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Miałem dylemat pomiędzy New Day oraz Bayley. New Day rozrywka na najwyższym poziomie,Bayley to natomiast uczestniczka 1 iron woman matchu w wwe,ale ostatecznie głos oddałem na Bayley. New Day jeszcze w tym roku znajdą się (a przynajmniej taką mam nadzieję) w głosowaniu na wrestlera miesiąca.

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

http://tenzwyklyblog.blogspot.com/ - zapraszam

User dnia - 16 Kwietnia 2016

Recaper roku 2016

A ja głosuję na Del Rio. Wrócił do federacji i od razu wygrał pas i to z Jasiem. Dla mnie wystarczające.

Z wielką chęcią klaskałbym razem z naszymi mistrzami TT, jednak Bayley to raczej wybór serca. Dywizja kobiet w NXT jest wydarzeniem, które choć raz powinno być przez społeczność Attitude docenione, zatem mój głos wędruje na mistrzynię NXT, za sierpień się nie udało, może uda się za październik :)

Edit: Powrót Del Rio to duży kaliber, ale styl w jakim odebrał pas Jasiowi wprawił mnie w zażenowanie, więc pewnie jak Cena wróci powie, że zmagał się z pięcioma kontuzjami nieleczonymi od 2013 także to czyste zwycięstwo nie będzie za jakiś czas wiele znaczyć.

Edytowane przez Susek

Ciężko głosować w miesiącu, w którym prawie nie oglądało się wrestlingu. W pełni na bieżąco jestem obecnie jedynie z NXT, więc...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   1 356
  • Styl:  Ciemny

New Day!!! :D Przyczyna jest bardzo prosta. Ciągle to najlepsza rzecz w WWE, najbardziej rozrywkowa i niech trwa to jak najdłużej. Inne opcje wymiękają, a chłopakom należy się takie wyróżnienie. :wink:

...

• Reputacja:   2

Zdecydowanie The New Day. Wciąż bawią, kręcą się wszędzie i nawet na ostatnim RAW dali niezły popis. Najlepsza stajnia od dawna w WWE.

Alberto Del Rio - Powrócił, wygrał pas, pokonał łatwo Cenę i ma Zeba. mimo to jak mówiłem obawiam się, że nie zaserwuje nam więcej niż podczas jego ostatniego pobytu w WWE także nie głosuję.

Bayley - Najmocniejsza pozycja obok ND. Iron match, pas i dobra praca w NXT pryznosząca pochwały. Dziewczyna pokazuje potencjał i w sumie zasługuje na głos, ale stanę po stronie stajni z głównego rosteru.

Matt Hardy - Cała sytuacja z tytułem to obecnie i tak najciekawsze, co się w Impact, lecz nie jest to materiał na wyróżnienie.

Pozostałej dwójki przygód nie śledzę, ale widzę, że to kolejne powroty. Nie chcę niesprawiedliwie oceniać, ale nie skłaniam się ku nim głosować.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Ja swój głos oddaję na Alberto del Rio. Powiem szczerze, że pomimo jakiś tam plot, nie wierzyłem w jego powrót do federacji. No a na pewno nie tak szybko jak to nastąpiło teraz. Wrócił i zgarnął pas pokonując Cenę. Dostał Coltera. Jest Mex-America. Mój głos leci na niego.

Ja oddam głos na Bayley - byłą bardzo przekonywująca w październiku. Takeover Respect padł jej łupem więc uważam że jej się należy.

W ostatnim AM prowadzący mieli problem ze zmianą nazwy na "Wrestling Mówi" (bo brzmiało to głupio czy coś) - jak widać, wybierający nominowanych miał też problem z użyciem nowej nazwy również w opisie faworytów do tego plebiscytu:

New Day (WWE) - Pomimo straty jednego z jednorożców, pomimo że wielu spisywało ich na straty, obronili swoje tytuły przeciwko nikczemnym niszczycielom stołów, zapewniając nam tony rozrywki. AWWWWWWWWWWWWWW ATTITUDE! DONT YOU DARE BE SOUR! CLLLLLLLLLLAP FOR YOUR TWO TIME CHAMPS, AND FEEEEEEEEEL DUH POWWWWWWWWWAAAAAAAAAH!!

Priceless :twisted: :twisted: :twisted:

Jestem rozerwany między New Day a Adamem Colem. ND zakończyli feud z Dudleyami i wyszli z niego z pasami a Adam zaliczył świetny heel turn i w świetnie zaplanowanym feudzie. Ostatecznie głos jednak oddaje na Jednorożce. To, że obronili psy to jedna rzecz która za nimi przemawia, druga to to, ze wciąż dają kapitalną rozrywkę.

W ostatnim AM prowadzący mieli problem ze zmianą nazwy na "Wrestling Mówi" (bo brzmiało to głupio czy coś) - jak widać, wybierający nominowanych miał też problem z użyciem nowej nazwy również w opisie faworytów do tego plebiscytu:

Może i łączyć się trzeba przez inny adres, ale dalej jesteśmy Attitude :wink:

Nikt nie narzeka na nominacje? Tym razem pykło? Sorry za szczerość przy typach z TNA czy RoH, ale nie sposób mydlić Wam oczu, że warto ich brać pod uwagę :twisted: Swoje głosiwo oddaje na New Day, bo choć Bayley i Del Rio, to spoko kandydaci - święcący pewnie większe triumfy niż jednorożce - tak te ich pojedyncze walki nie były czymś, do czego wracałem.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Matt Hardy. Szopka szopką ale ten gosc wygral pas TNA więc zrobił największy skok.

Wyróżnienie dla genialnych murzynków z New Day

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Bayley miała swój moment w Sierpniu, nie wygrała, trudno. Mój głos poleciał na oczywistych zwycięzców- FEEEEEELL DA POWARRRRRRR czyli New Day.
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg