Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Survivor Series 2015 (zapowiedź, dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Turniej o zwakowany tytuł - tutaj wszystko mówi że final będzie Dean vs Romek z wielką niewiadomą jak to rozegrają,ale będzie arcy ciekawie. Możliwości jest wiele,łącznie z wykorzystaniem walizki przez rudego :-\

Póki co portale poddają, że to właśnie Ambrose miałby zgarnąć pas. Bo są niby jakieś wątpliwości co do przejęcia pasa przez Romka, wchodzi tutaj również opcja Heel turnu Ambrożego, więc jeśli mają coś takiego w planach, to niech dadzą mu pas ale żeby go trochę potrzymał chociaż i się nim nacieszył, a nie że zrobią z niego Heela, po wszystkim na RAW zaatakuje go Romek, wleci Szajba i wykorzysta walizkę. Lub mógłby go w cale nie przechodzić, na przykład Ambrose mógłby potrzymać pas jeden dzień, na RAW celebrowałby swoje zwycięstwo, razem z Romanem aż ten po chwili by go zaatakował, przeszedł Heel Turn, po czym wlatuje Szajba i dostajemy Triple Theart na TLC :)

Choć jest jeszcze jedno rozwiązanie z tego wszystkiego, a mianowicie wyglądało by to tak. Pod koniec walki, po czystej walce Romana z Ambrose'em, właśnie Dean zgarnąłby pas... Po czym wchodzi Triple H, serwuje swój słynny plan B) ale jednak Sheamus, nie daje rady Ambrożemu, przy pomocy Romka zgarnia zwycięstwo, przy czym zostaje upokorzone Authority, że zaserwowali w kogoś tak bez wartościowego. A więc, po wszystkim na RAW, Triple H ma jeszcze jeden plan, gdy Romek jest z Ambrosem w ringu, Triple H serwuje już swój plan C)! Po czym Romek by zaatakował Ambrose'a, przy czym zostając właśnie nowy pupilkiem Authority :)

Eeee zbyt skomplikowane na biedną głowę Vince'a :D A tak serio, to aktualnie biorę pod uwagę dwa scenariusze: Zdobycie pasa przez Ambrose'a i heel turn, albo wygrana Romka i cashing rudego. Wydaje mi się, że Vince nie pójdzie dalej, skoro wahają się nad samym turnem Reignsa...

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

14

• -Raven-

11

• Susek

10

• Aquino

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Nie chcę krakać, ale wystarczy tu dorzucić np. Natalkę + Summer Rae i ułamki zagrają... :twisted: Nasze bezpieczeństwo jest więc tylko teoretyczne :D

Wiedziałem, że o kimś zapomniałem... Jest jeszcze opcja, że zrobią 5vs5 i u Superstarsów i u Div. Wtedy by mi to nie wadziło :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Styl:  Klasyczny

Ciekawe czy Survivor Series się odbędzie jutro rzeczywiście, jak są plany żeby wysadzić stadion w kosmos. W sumie, dziwnie będzie jak rzeczywiście odwołają galę ;/ ale w sumie, lepiej odwołać niż wysadzić kilka tysięcy ludzi w powietrze. Teraz USA'a, przedtem francja, teraz jeszcze stan wojenny w Belgi czy gdzie to tam ;/ Brudasy nawet Wrestling'em się zainteresowali, tego bym się niespodziewał.
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

• Reputacja:   361

Gala się odbędzie. Hamburgery nie dadzą się zastraszyć. Mark my words.

A jak halę wyjebie w powietrze, to i tak wszystko pójdzie na pyro Kane'a :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

To są plotki, które przedostały sie do sieci tylko dlatego, że kilku ciapaków zrobiło bum w Paryżu. Oficjalne info jest takie, że stadion Survivor Series jest jednym z celów ISIS. Problemem jest to, że tych celi są setki na kilka ładnych lat i nie ma nawet procenta na to, że wybrali sobie akurat ten cel. Po co robić to w Ameryce i narażać się skoro mogą zrobić bum bum w jakiejś Brukseli, gdzie będzie o wiele łatwiej?

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

To są plotki, które przedostały sie do sieci tylko dlatego, że kilku ciapaków zrobiło bum w Paryżu. Oficjalne info jest takie, że stadion Survivor Series jest jednym z celów ISIS. Problemem jest to, że tych celi są setki na kilka ładnych lat i nie ma nawet procenta na to, że wybrali sobie akurat ten cel. Po co robić to w Ameryce i narażać się skoro mogą zrobić bum bum w jakiejś Brukseli, gdzie będzie o wiele łatwiej?

W sumie racja, mają kilka mniejszych krajów, w których można zrobić bum tak jak napisałeś. Wiadomo plotki, to plotki, bo tak jak napisałeś mogą niby planować że chcą wysadzić akurat ten stadion, a zaatakują całkiem gdzie indziej.

A jak halę wyjebie w powietrze, to i tak wszystko pójdzie na pyro Kane'a

To będzie największe Pyro Kane'a w Historii WWE :D :twisted:

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

• Urządzenie:  Android

Poza tym jakby już mieli atakować, to pewnie zaatakowaliby poza areną, gdzieś w okolicy. Ja myślę, że nie odwołają gali. Rollins to wiedział kiedy odnieść kontuzję ;) :D

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

• Reputacja:   3

I było to zwalniać Hassana i Daivariego?

Sole survivor nabiera zupełnie nowego znaczenia ;)

Jak dla mnie informacje o rzekomym zamachu to bzdura. Teraz mamy modę na zamachy na każde miasto na świecie. Niektórzy przesadzają z tymi atakami muzułmanów. Oczywiście, należy się ich pozbyć jak najszybciej ale to temat na inny dzień ale wiele osób przesadza. To że dojdzie do zamachu na SS to jak szanse Lesnara na przerwanie streaku na WM 30. Nikt nie brał go na poważnie jako tego kto przerwie streak...oh wait...

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

To są plotki, które przedostały sie do sieci tylko dlatego, że kilku ciapaków zrobiło bum w Paryżu.

Anonymous nie rozsyłają plotek. Jeżeli napisali, że istnieje prawdopodobieństwo zamachu na SS, to takie prawdopodobieństwo jest, i oni mają skądś o tym info. Oczywiscie nikt nie pisze ze tak bedzie.

Vincent Lesnara zabukuje to się im odechce zamachu :D .

12435838605753d0d95e3a2.jpg

• Reputacja:   3

Myślę, że mamy już heelową drużynę do Survivor Series Matchu.

Teraz mamy modę na zamachy na każde miasto na świecie. Niektórzy przesadzają z tymi atakami muzułmanów.

Mam pytanie, ilu ludzi mają jeszcze zabić muzułmanie ,żebyś zrozumiał ,że nikt nie przesadza?

Brak mi słów ...

Aby nie robić spamu...cóż , gala oczywiście się odbędzie i nie ma co do tego żadnych wątpliwości . Dzisiaj był mecz Realu z Barceloną i została zwiększona ochrona ,kontrole i wszystkie środki bezpieczeństwa, więc zrobią podobnie podczas Survivor Series i tyle.

Vincent Lesnara zabukuje to się im odechce zamachu :D .

Wygrałeś :twisted: :twisted:

Arkao nie byłbym taki pewny. FBI robi dym i wydaje jakieś oświadczenia i podobno wokół budynku już pracują odpowiednie służby, więc oni to traktują bardzo poważnie, więc ten procent o którym piszesz jest i to chyba duży.

Ja to się obawiam, że gala będzie dobrym materiałem do botchamani. Zawodnicy mając w głowie myśl, że coś się może wydarzyć będą zesrani.

Teraz mamy modę na zamachy na każde miasto na świecie. Niektórzy przesadzają z tymi atakami muzułmanów.

Mam pytanie, ilu ludzi mają jeszcze zabić muzułmanie ,żebyś zrozumiał ,że nikt nie przesadza?

Bardziej chodziło mi o to że ludzie są teraz przewrażliwieni. Minie miesiąc, dwa i większość zapomni, a zamach może się wydarzyć w każdej chwili. Od zamachu w Paryżu słyszę że zamachy mają być w co drugim mieście. Prawdopodobnie kolejny zamach to kwestia pół roku. Znam osoby które żyjąc w Polsce boją się zamachu, a muzułmanów to ja u nas przynajmniej narazie nie widziałem. Nie ma co dalej kontynuować dyskusji, bo to forum wrestlingowe, nie polityczne.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA