Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Szczegóły debiutu Breeze'a w głównym rosterze, Zarzuty dla

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Jak wcześniej wspominaliśmy, Tyler Breeze ma zaliczyć oficjalny debiut w głównym rosterze w przeciągu kilku najbliższych tygodni. Zawodnikowi przygotowano nowe video, które będzie wyświetlane przy jego wyjściu do ringu. Podobno WWE planuje także wprowadzić do sprzedaży kijki do selfie. Spekuluje się, że Breeze zostanie...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://attitude.pl/news-szczegoly-debiutu-breezea-w-glownym-rosterze.html

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Doge

1

• Badryan

1

• Amy

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Damn!, Niemcy potrafią ściągnąć do sb Zeke'a? Ciekawe czy wXw myślało o trasie po Europie? Chyba że już to praktykują? Wbijać do Polski!

55958154548bf5ee036ee.jpg

Mam nadzieję, że te "plany" które mają na Tylera, to wbitka w Open Burial Challengu Ceny, i zdobycie pasa. Ale kogo ja oszukuje, zapewne Papa Vince (JESZCZE z dużej, z szacunku który został) wpierdoli go w feud rusev/ziggler biorąc pod uwagę plany na jego "menadżerke". Kurwa, mieć menago typiare, od której jest sie lepszym pod każdym względem xD No chyba, że będzie ona jego przydupaską. Swoją drogą, dzięki za fotkę Summer, bo już zapomniałem jak fajne ciałko skrywa pod ciuchami :D

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• IIL
      Oficjalne - Okada vs. Omega na All In: Texas o pasy Continental i International Ten duet zawsze będzie miał ciepłe miejsce w moim sercu. Gdyby nie ich walki w 2017 i 2018 roku pro wrestling wyglądałby obecnie zupełnie inaczej. Mój fandom wskoczył wówczas dzięki nim na wyższy bieg i dało mi to dużo niezapomnianej frajdy w czasach świetności New Japan/BTE i początków AEW.  Powrót do tej rywalizacji po raz pierwszy od ... siedmiu lat to ogromne wyzwanie! Ciężko będzie sprostać oczekiwaniom, a także zdrowie Kenny'ego mimo względnie dobrej formy od powrotu zostawia wiele znaków zapytania. W każdym razie to najbardziej oczekiwana przeze mnie walka od bardzo dawna.    
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #96 - Fyter Fest 2025 Data: 04.06.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Denver, Colorado, USA Arena: Mission Ballroom Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Nigel McGuinness, Tony Schiavone, Don Callis, Ricochet & Matt Menard Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #296 - Fyter Fest 2025 Data: 04.06.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Denver, Colorado, USA Arena: Mission Ballroom Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Ian Riccaboni & Taz Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • MattDevitto
      Gala w ten weekend, a w karcie 4 walki - oni już nawet nie udają... 5 walk to widocznie jest już za dużo
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT That's Right! Let's Go To Beer Garden Pro Wrestling 2025 Data: 03.06.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ueno Park Outdoor Stage Format: Taped Data emisji: 06.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...