Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - wrzesień 2015

Wrestlerem września zostać powinien/powinna/powinni:  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września zostać powinien/powinna/powinni:

• Seth Rollins
      7
    • Kevin Owens
      16
    • Braun Strowman
      12
    • Drew Galloway
      6
    • The All-Night Express
      4
    • Shinsuke Nakamura
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Seth Rollins (WWE) - Bilans po Night of Champions wskazywał na 1-1, aczkolwiek ten właściwy tytuł został na barkach Setha Rollinsa. Wciąż na szczycie federacji, wciąż najbardziej eksponowany, teraz z szansą na pokazanie się od rozrywkowej strony, będąc prześladowanym przez Kane'a.

Kevin Owens (WWE) - Szybko wygadał sobie szansę do walki o pas i bez większego feudu odebrał tytuł Rybackowi. Były mistrz NXT pokazał, że nie powiedział jeszcze ostatniego słowa w głównym rosterze.

Braun Strowman (WWE) - Dominujący niszczyciel, który szturmem wbił się do głównego rosteru, a teraz stanowi o sile Wyatt Family.

Drew Galloway (TNA) - Nowy pretendent do głównego pasa, który dodatkowo poprowadził TNA do zwycięstwa, podczas inwazji Global Force Wrestling.

The All-Night Express (RoH) - Ich comeback był jednym z przyjemniejszych akcentów w minionym miesiącu. RoH wzorowo przeprowadziło operację utajnienia powrotu Kenny'ego Kinga, jak i później bezbłędnie zobrazowało reaktywację samego ANX, kiedy Rhett Titus znokautował swój były gimmick Romantic Touch. Wisienką na torcie było zwycięstwo nad braćmi Briscoe podczas All Star Extravaganza.

Shinsuke Nakamura (NJPW) – Wrzesień to dwie gale PPV Destruction. Najwięcej na nich zyskał Nakamura, który ponownie zdobył IWGP Intercontinental pokonując Hirooki Goto.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Badryan

5

• Susek

3

• N!KO

2

• Kcramsib

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Seth Rollins - niby jest cały czas mistrzem federacji, ale co to za posiadacz "złota", jeżeli pokazujemy że ten co ma "srebro" może go pokonać w każdej chwili? Lubię Setha, ale to jak prowadzony jest jego run woła o pomstę do nieba. Prestiż noszonego przez niego pasa jest systematycznie podkopywany.

Kevin Owens - generalnie cieszę się, że przejął pas. Problem w tym, że w porównaniu do debiutanckiego czystego pojechania Jaśka, feud z Rybackiem jest w zasadzie krokiem wstecz, nie żadnym progresem.

Braun Strowman - cóż on takiego osiągnął? Fakt że jest mocno promowany i sprzedawany jako ten niszczyciel nie do ruszenia, ale to miałby zagwarantowane na starcie każdy inny duży koleś postwiony na jego miejscu, w tym właśnie momencie. Oceniać go natomiast będziemy mogli dopiero po tym, czy uda mu się udźwignąć brzemię odpowiedzialności i w łaskach bookerów pozostać.

Drew Galloway - who cares about TNA?

All-Night Express, Nakamura - niestety jestem człowiekiem zapracowanym, przez co brak czasu nie pozwala mi oglądać wszystkich federacji które chciałbym śledzić. NIe mogę zatem wypowiadać się na temat tego, co dzieje się w RoH czyNJPW.

Jeśli jednak do głosowania na WRESTLERA miesiąca mogliśmy dodawać teamy i stajnie, to moim zdaniem brakuje mi tu tego zespołu, który w minionym miesiącu dostarczał mi najwięcej rozrywki. A w dodatku obronił pasy w starciu z legendarnym tag-teamem. A więc taktycznie w wyrazie sprzeciwu powstrzymam się od głosowania, klaszcząc w ręce dla naszych dwukrotnych mistrzów drużynowych...

Edytowane przez HrabiaZuo

• Reputacja:   70
  • Styl:  Ciemny

Mi tutaj brakuje jednej osoby, a mianowicie Charlotte, która zdobyła mistrzostwo Div. Szkoda, że Jej nie ma. Przy obecmym składzie głos oddałam na Kevina.

2025collage.png

• Reputacja:   1 356
  • Styl:  Ciemny

New Day..ups :D Tak naprawdę jedyną sensowną opcją z podanych jest dla mnie Rollins. Seth ile by nie przegrywał to i tak jest w czołówce co miesiąc. Ciągle ponadto ma złoto i pokazuje się z dobrej strony w kolejnym programie. Stracił pas US, ale na to można przymknąć oko. Obecnie Rollins jest twarzą WWE i ma za sobą całkiem udany miesiąc. Choć New Day powinno pojawić się w ankiecie. :wink: Edytowane przez MattDevitto

...

Skoro już ustaliliśmy, że nigdzie się nie wybieramy i forum żyje... możemy wrócić do narzekania :P Badziewny miesiąc i większość kandydatur badziewna, głosowanie na Setha (jasne, durny booking to nie jego wina, ale jednak - męczy już jako mistrz) czy Strowmana obniża jednak nieco prestiż tego konkursu...

Cóż, głos na Drew - wyróżniał się w tym morzu kupy, jaką jest obecnie TNA.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Ja głos oddaje na Brauna Strowmana. Kreatywni odwalają kawał dobrej roboty przy promowaniu go jako monster heela. Jest cholernie dobry i jeśli chodzi o jego postać, jem WWE z ręki.

Seth Rollins większość rzeczy w wrześniu przejebał, jest szmaconym mistrzem i został 3 razy pojechany przez Jasia Grabarza.

Kevin Owens przygasa, jest mistrzem IC ale nie dostaje czasu i jest coraz większym cipoheelem, stracił całe momentum i traci na wartości.

Drew Galloway... fakt, że jest jednym z dwóch powodów do oglądania TNA nie sprawi, że na niego zagłosuje :D. Nie no żartuje, jest dobrym kandydatem ale Braun był po prostu lepszy.

ANX poza wygraną z braćmi Briscoe nic na razie nie zrobili.

Shinsuke Nakamura... mam wrażenie, że odrobinę za późno w miesiącu odniósł ten sukces.

Wahałem się między Owensem a Strowmanem.

Wygrał ten pierwszy, bo pas IC został zabrany Rybackowi, z czego mocno się cieszę.

Run na razie jest... hmmm... standardowy (jak na Owensa), ale mam nadzieję, że mnie pozytywnie zaskoczy.

Generalnie ten miesiąc miałki był... Seth fatalnie prowadzony, Strowman to świetny monster heel, ale taki booking mi się nieco przejadł i stał się przewidywalny.

O reszcie świata nie mogę się wypowiedzieć, bo przez natłok obowiązków oglądam obecnie tylko WWE i tylko w weekendy, ale postaram się zerknąć okazjonalnie na inne federacje.

Edytowane przez Zanmato

• Reputacja:   2

Brakuje New Day to fakt, bo cała trójka odwala genialną robotę i jest najlepszą stajnią obecnie, ale mamy wybrać jedną osobę. Głos idzie na Setha Rollinsa, który wielu się już przejadł jako mistrz, niby niczym nie zaskakuje, ale wciąż jest czołową postacią największej federacji wrestlingowej na świecie.

Kevin Owens ku naszej ucieszę został mistrzem interkontynentalnym. Problem w tym iż jego postać jest tak samo nijaka. Pałęta się gdzieś midcardzie... .

Braun Strowman - Bookowany jest na kozaka nie do ruszenia, ale to za mało. Przydusił parę razy Romka, Ambrose'a, Jericho czy Ortona. Robi jeszcze pysiowate uśmiechy... .

Drew Galloway znany nam bardziej jako McIntyre poprowadził TNA do zwycięstwa swoją drużynę i wstrzymał ofensywę GFW. Nie śledzę jakoś namiętnie TNA, ale wydaje mi się, że tutaj również za mało, aczkolwiek trzeba powiedzieć, że to już kandydat mocniejszy niż powyższa dwójka.

The All-Night Express powrócili i wygrali. Niby ładnie rozegrane, ale nie widzę, aby aż tak fascynowało.

Shinsuke Nakamura - Chyba najmocniejsza pozycja obok Rollinsa. W końcu dosięgnął złota i po drodze solidnie się napracował. Mam nadzieję, że jednak nie krzywdzę zbytnio Japończyka głosując na Setha.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Wiedziałem, że dojdzie do takiej sytuacji, w zeszłym miesiącu Bayley miała swój miesiąc życia i nie dostała nominacji, natomiast Rollins dostał 2 pasy i tyle, nie było za tym wielkiej promocji czy halo, ot taki booking. W tym miesiącu spośród tych 3 osób z WWE, Rollins ma najwięcej sensu, to chyba świadczy o słabości WWE skoro dwukrotnie wrestlerem miesiąca z WWE miałby zostać Rollins, ale ja chyba spasuję w głosowaniu, skoro nie ma New Day którzy nadal mają pasy, nadal dają najwięcej rozrywki i co najważniejsze sami się tym świetnie bawią.

Edit: Wywaliłbym Rollinsa i Owensa z tego zestawienia a wrzuciłbym Kane'a i New Day :)

Strowman to póki co potwór, ale kolejne pokonanie Jericho przez debiutanta to już nie to samo :)

Edytowane przez Susek

Ciężko... Seth mnie kompletnie nie bawi - z Ceną się przejada(i na szczęście to kończą), z Kane'em mnie nudzą. Owens z obecnym bookingiem też nie jest kimś, na kogo mogę głosować. Strowman - poza kozackim wyglądem chwilowo nic, w ringu go prawie nie ma. Drew? Też ciężko by mi było go wybrać. Nakamura? Nie śledzę dokładnie NJPW, ale czy wyróżnieniem można nazwać porażkę w Climaxie i przez to powrót do pasa, po którym powinien iść wyżej, a nie się do niego cofać?

Zostaje mi ANX, w ringu jeszcze pokażą więcej, a niespodzianka była spora. I zniszczyli gimmick Romantic Toucha, co już w ogóle ich winduje na szczyt.

Edytowane przez aRo

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

WWE nie oglądam. Wyrosłem już z bajek Disneya.

ROH ostatnio śledzę mniej, NJPW to już w ogóle dla mnie odległy temat.

Zostaje mi Drew. To on został najważniejszym żołnierzem Dixie w walce z GFW. Zebrał team i doprowadził ich do zwycięstwa. Wyrósł na czołowego babyface'a federacji.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Hahahahaha: obiecałem sb, że jeśli Owens dostanie nominację to więcej tu nie głosuję. Dzięki za ułatwienie mi życia :D .

55958154548bf5ee036ee.jpg

Shinsuke Nakamura (NJPW) – Wrzesień to dwie gale PPV Destruction. Najwięcej na nich zyskał Nakamura, który ponownie zdobył IWGP Intercontinental pokonując Hirooki Goto.

Nic dodać, nic ująć . Głos leci na Japończyka. Chociaż nie ukrywam, że widok z głównym pasem na ramieniu Nakamury bardziej by mnie rajcował.

Hail to "King of Strong Style" !!!

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Reputacja:   1

Głos poleciał na K.Owensa.

pierwszy tytuł w Main Rosterze.Co z tego że prowadzą go jak prowadzą,ważne że ma tytuł.

Braun fakt że robi rozpierdziel,ale jeszcze nie raz wyląduje jako pretendent do Wrestlera Miesiąca.

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

http://tenzwyklyblog.blogspot.com/ - zapraszam

User dnia - 16 Kwietnia 2016

Recaper roku 2016

Nie oglądam regularnie TNA. We wrześniu rzuciłem okiem na jeden Impact (ten z Lethal Lockdown) ale dość szybko zapomniałem o pociesznym, przegrywającym jak leci czlonku 3MB, a zamiast tego przed swoimi oczyma ujrzałem ciekawego face'a. A, że: Owens na tygodniówkach moczy/ucieka, Seth momentum miał miesiac temu, Braum jest slaby, nudny, a debiutował w sierpniu, teraz jego dominacja powoli po mnie spływa, powrót Kenny'ego... nie ten kaliber co Drew, zaś Nakamura? Bo wygrał pas midcartowy? Serio nie ma nikogo z Japonii kto bardziej zasłużył na nominacje tym miesiącem i skokiem w hierarchii?