Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

John Cena nieobecny na galach RAW i live eventach aż do grud

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   30
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

John Cena prawdopodobnie zrobi sobie trochę wolnego. Obecny US Champion nie jest zapowiadany na żadne live eventy oraz RAW po Hell in a Cell PPV. Przerwa ma trwać do grudnia, a plotki głoszą, że Cena ma pozostać przez ten czas mistrzem Stanów Zjednoczonych. Wcześniej podawano, że John będzie wyjątkowo uczestniczył w dz...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://attitude.pl/news-john-cena-nieobecny-na-galach-raw-i-live.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• awatary

2

• Michcio

1

• Johnny Ryper

1

• Badryan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Idealnie by było jakby Samoa Joe odpowiedział na open challenge i zadusił Cene :). A tak serio to John robiący przerwę i jednocześnie będący mistrzem to strasznie debilny pomysł.

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

Nawet jakby zadusił Cene i jednocześnie go kontuzjował i zdobył pas to Cena po powrocie by spuścił go do jobberki jak Ruseva i Owensa.

"Finn Balor wrzucił na Twitterze zdjęcie ze swojej bardziej stonowanej i nie aż tak epickiej wersji słynnej inwazji WWF na WCW"

NICE!!!

A wgl to od kiedy Owens jobbuje? Na razie, poza programem z Ceną nie pokazał wiele i dostał już za dużo (Pas IC), więc bez jojczenia.

55958154548bf5ee036ee.jpg

Nie wierzę w tak dosyć długą przerwę Ceny. Przecież on nawet z kontuzją ręki wrócił po paru tygodniach... WWE jest za bardzo zapatrzone w niego i nie dadzą mu tak "długiej" przerwy ponieważ wg nich przez to spadnie im oglądalność. Jeśli ma być to prawdą to jestem ciekaw jak to rozwiążą, najlepszą opcją byłoby zmasakrowanie go w Open Challenge'u przez debiutanta (i ten Samoa Joe byłby na pierwszym miejscu tutaj), ale byłaby to przesada w tym roku. Poza tym wiemy jakby się to skończyło (feud do WM - Cena wins).

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Jedna z najlepszych gal AEW według ocen na cm + prawie top 10 bez podziału na fedki.
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Monday Magic Prime Time Season #1 Data: 26.05.2025 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Publiczność: 412 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Kaczy316
      No i cyk kolejne Monday Night Raw! Lecimy z tym!   Poza powtórką z Saturday Night's Main Event to zaczynamy od ekipy Setha Rollinsa! No zobaczmy co mają nam do powiedzenia! Heyman bierze mikrofon i przedstawia nam swoje asy w rękawie najpierw main eventera przyszłych WM 45, 46, 47, 48, 49......i tak dalej xD. Następnie przechodzi do Bronsona Reeda, który potrafi zniszczyć każdego i wszystko, a na sam koniec chcę żeby ludzie "Acknowledge" Seth Freakin Rollins! Jednak ludzie skandują OTC xDDD, a Seth bierze mikrofon! Nasz kochany Rollins trochę kłóci się z fanami, którzy są chorągiewami xD, a potem wspomina o tytule World Heavyweight, który by był w jego posiadaniu, gdyby nie Sami Zayn i CM Punk, podoba mi się wizja tego co powiedział, że zdobędzie obiekt, dzięki któremu będzie mógł kontrolować losy obu mistrzostw, fajnie to brzmiało. Na sam koniec mówi o mocy i oczywiście zakończył to, że jest SETH FREAKIN ROLLINS! A publika jak chorągiewy podążyła za nim i skończyła ten tekst tak jak praktycznie zawsze w sumie, fajny segmencik mi się podobał podbudował stajnie i walkę o walizkę.   Lecimy z pierwszą walką kwalifikacyjną! Pentagon vs Gigachad vs Dragon Lee! Liczę tutaj na świetny pojedynek i chciałbym wygranej Gigachada, ale wygra tutaj Pentagon i to będzie też dobry wybór. Lekko ponad 10 minut genialnego pojedynku, kurde jakie to było świetne, dostałem to czego się spodziewałem, a nawet więcej, super sekwencje, super tempo, dużo akcji z udziałem całej trójki, mega fajnie się to oglądało, a Gigachad oczywiście przegrał to na własne życzenie atakiem na VIkingo na trybunach, który w późniejszej części gali zemścił się i przeszkodził mu w potencjalnej wygranej, gratulacje dla Pentagona! Pentagon ubarwi zdecydowanie ten Money In The Bank Ladder Match!   LIV MORGAN IS BACK! Mamy JD na Backu! Liv szybko powróciła, nie było jej chyba 2-3 tygodnie jedynie?   Rusev vs Akira Tozawa, ciekawe ile ta walka potrwa xD. Nie za długo nawet nie wiem czy 2 minuty to trwało, ale coś koło tego, Rusev nie puszcza Tozawy z dźwigni pomimo wszystko i wbija Sheamus! W sumie nie ma większego brawlu, ale Rusev jednak puścił Akire i mamy face to face Ruseva z Sheamusem, kurde taki pojedynek bym zobaczył.   Jey na backu wspiera swojego przyjaciela Samiego.   Teraz pora na Triple Threat Match o tytuły World Tag Team! The New Day vs War Raiders vs American Made! Ale ta walka powinna być dobra, liczę na to, ale The New Day raczej obronią, przed walką mamy minutowy brawl i cyk oficjalnie rozpoczynamy pojedynek! Po ponad 9 minutowej walce no prawie 10 razem z tym brawlem przed walką to The New Day broni tytułów tak jak myślałem, bardzo fajny pojedynek, ale dość krótki, w sensie chciałbym więcej, jednak było bardzo dobrze, non stop akcja i to mi się podobało, dobra obrona tytułów przez The New Day!   Znowu Liv na backu.   Czas na Jeya Uso! Lecimy z tym! Ciekawe co ma nam do powiedzenia! Przed walką dostaliśmy oficjalnie potwierdzenie, że Jey i Cody zawalczą z Johnem i Loganem na Money In The Bank w Tag Team Matchu.....a zobaczyłbym ten Six Man, naprawdę tak fajnie się zapowiadał xDDDD oczywiście to ironia, ale Jey ledwo co zaczął i już przerywa mu Gunther! Który gratuluje Jeyowi najpierw 15 lecia bycia w WWE, a potem obrony tytułu przeciwko Loganowi i mówi, że jest mistrzem dłużej niż się spodziewał, a potem powiedział to samo co ostatnio, że dla Jeya bycie mistrzem nie jest naturalne i że odbierze mu ten tytuł za 2 tygodnie, natomiast Jey zapowiedział, że za 2 tygodnie Gunther będzie klepał ponownie! Oj tak podoba mi się taki Jey, ma na razie naprawdę spoko run, aż się nie spodziewałem, fajny segmencik i dobrze to wygląda, czekam na ich walkę bardziej niż na tą na WM, druga ich walka i to na tygodniówce jest o wiele lepiej wypromowana niż pierwsza na WM xDDD.   Liv Morgan vs Kairi Sane! Kolejna walka, która powinna wyjść naprawdę bardzo dobrze! Kairi wykonała Speara w tej walce, wczoraj oglądałem trochę Battleground to Sol Ruca też wykonała Speara, ta akcja staję się zbyt powszechna i mam wrażenie, że co drugi zawodnik/zawodniczka w WWE ją obecnie wykonują przez co trochę traci na mocy. Prawie 11,5 minuty bardzo dobrego pojedynku, chociaż pod koniec miałem wrażenie, że Panie nie mogły się jakoś zgrać, ale wciąż była to bardzo przyjemna walka, Roxanne chciała pomóc i nawet zrzuciła z narożnika Kairi, a Raquel ma dziwne pretensje do niej wtf, tego nie ogarniałem, pomogła Liv, a Rodriguez ma do niej pretensje, bez sensu trochę, ale niech będzie i tak Liv przegrała po School Boyu, ale nie wiem, dziwna była trochę ta końcówka dla mnie, jednak sama walka przyjemna.   Liv o dziwo ma większe pretensje do Raquel i w sumie słusznie, bo Raquel się zachowała bez sensu tutaj totalnie, skarciła Roxanne za to, że ta pomogła Liv bez sensu xDD.   LYRA!!! WOOOO! WOOO! WOOO!!! Dajcie mi ją!!! Mamy też oficjalne potwierdzenie Lyra Valkyria vs Becky Lynch o tytuł Women's Intercontinental! Oj tak, ale to będzie kolejna dobra walka! Lyra mówi właśnie o pretendentce do jej tytuły! No nie dziwię się, że Lyra była zirytowana całą sytuacją, Becky jak gdyby nigdy nic zachowywała się jakby wygrała z Lyrą xD, dobrze pokazywana jest tutaj irytacja Lyry, fajne promo, a wszystko przerywa Becky Lynch! Fajne wymiany zdań pomiędzy Paniami, Becky mówi, że to Lyra zrobiła z tego rywalizację personalną, kurde pomiędzy tymi Paniami jest taka chemia, że to niesamowite, nawet na mikrofonie, ale nic dziwnego duża historia jest pomiędzy tymi zawodniczkami czy dobrze zrozumiałem, że na Money In The Bank dostaniemy Last Chance Match dla Becky jeśli ta przegra o tytuł Women's Intercontinental lub wywalenie ego Becky jeszcze bardziej w kosmos jeśli wygra, bo Lyra będzie musiała unieść jej rękę w górę wtedy? Jeśli tak to zapowiada się mega dobrze.   Czas na main event! Seth Rollins vs Finn Balor vs Sami Zayn! Kurde tutaj to każdy by mógł na spokojnie wygrać, najbardziej mimo wszystko chciałbym zobaczyć Samiego w tej walce, a potem z walizką, ale pewnie to marzenie ściętej głowy xD. Ajj było tak blisko, żeby Sami to ugrał, ale Bronson i Bron na to nie pozwolili, w międzyczasie Dom próbował pomóc Balorowi i rzucił mu krzesło, ale ostatecznie to Rollins wykonał Curb Stomp na to krzesło Finnowi i mamy to! Seth w walce! Kurde mówiąc wprost patrząc po składzie jak na razie to nie zdziwi mnie jeśli Seth by to ugrał i został Mr. Money In The Bank drugi raz, ogólnie świetny pojedynek, mega przyjemny mega dobry, ja jestem zadowolony, chociaż Sami jak dla mnie mógłby tu wygrać, ale no jest jak jest, Seth też nie jest złym wyborem, ale myślałem, że Balor to ugra, bo jedyny nic nie robi w sumie większego, ale no Seth tak jak mówiłem też był dobrym wyborem, w sumie tutaj złego nie było, świetny pojedynek i na koniec jeszcze Punk atakuję zza pleców Setha i wykonuje mu GTS, ajj Punk nie odpuści i pewnie też przeszkodzi mu w wygraniu walizki, chyba, że Punk też dostanie się do tej walki, ale zobaczymy!   Plusy: Segment otwierający Pentagon vs Gigachad vs Dragon Lee Potencjalne Rusev vs Sheamus w przyszłości Triple Threat o tytuły World Tag Team Segment Jeya i Gunthera Liv Morgan vs Kairi Sane Świetny segment Lyry i Becky Main event   Podsumowanie: Kolejna tygodniówka, w której nie było minusów! Jak to możliwe, Tryplak jak Ty to robisz?! Naprawdę dobrze się to ogląda obecnie, bardzo dobre bądź świetne walki, przyjemne do śledzenia storyline'y, bardzo dobre segmenty, ja nie wiem, ale bawiłem się dzisiaj wyśmienicie, są gorsze i lepsze rzeczy, zawsze tak jest, ale żadna walka, żaden segment i żadne story mam wrażenie schodzi poniżej przeciętnej, a nawet bym powiedział, że poniżej "dobrego" feudziki tutaj były podbudowane, story poszły do przodu, a walki bardzo dobre bądź świetne ja polecam mega kolejny raz! Czekamy na SD!
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1670 Data: 26.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Tampa, Florida, USA Arena: Yuengling Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Jeffrey Nero
      Gala oczywiście obejrzana. Nie chce mi się rozpisywać o każdej walce. Jak można się było spodziewać ringowo było dobrze lub bardzo dobrze jednak mimo, że kupuję Wisielca w obecnym gimmicku i All in będzie w Texasie to wolałbym jednak aby to Will odebrał pas Moxowi za długo kisi ten pas. A tak Osprey na pas TNT nie pójdzie, International już miał 2 razy, który zaraz może połączą z Continental, więc ewentualnie tu mogą go dać a tak co rok czekania na Willa na szczycie nie chce tego gość jest gotowy tu i teraz zdrowy i dobra reakcją nigdy nie wiadomo co będzie za rok.  Tak na koniec co ważne każda walka dostała swój czas najkrótsze starcie 12 minut. WWE daje czasem jakieś tygodniówkowe starcia, którym potem na ich PLE dają 6-8 minut i jest kicha.
  • Dodaj nową pozycję...