Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WMXX KOMENTARZ - prawdziwy wrestling zwyciezyl !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Przecież każdy z was wiedział że Kane przegra z Takerem na WM. Mnie interesuje czy jeszcze w tym roku Taker zakończy kariere.
  • Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

7

• drvampire

6

• mnih

3

• Deliquent

3

Top użytkownicy w tym temacie

witma wszystkich

widze, ze ciekawa WM bedzie trzeba zaciagnac i wlaczyc sie do dyskusji :-)

...

Juz po WM XX...

Musze powiedziec ze mi sie Wrestlemania XX bardzo podobala :)

Szczegolnie

- 3 Way Dance

- Jericho vs Christian

- Angle vs Eddie

- przedewszystkim zywe reakcje publiki , szczegolnie w walce Lesnar vs Goldberg i fakt iz cala MSG byla za Benoit :)

Najbardziej rozczarowal mnie Taker ale nie jego walka bo to bylo oczywiste tylko jego stroj :( Ktory byl wziety od Bad Ass'a a nie od Deadman'a....szkoda

Rabol dobrze napisal ze koncowka WM XX to jeden z najwspanialszych momentow w historii WWE...sam tez uronilem leske :)

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Myślę że Taker powinien pójść na emeryturkę w tym roku i sądzę że w końcu to się stanie (może next wrestlemania). Zależy to w dużej mierze od reakcji fanów (amerykańskich fanów na galach) na jego gimick i powrót. Amerykanie lubią się bawić i nie jest dla nich najważniejsze to czy wrestler ma super umiejętności czy słabe. Nie dlatego przecież byli za Benoitem na WMXX, że jest lepszym wrestlerem niż HBK czy HHH (nie tylko dlatego). Po prostu wzbudził ich sympatię, tyle czasu mu się nie udawało (WCW potem WWE) i w końcu zdobył Title bo był twardy, zawzięty itd. Większość fanów stanowią tak pogardzani tutaj przez część rozmówców marki. I to oni głównie kupują cały stuff WWE a nie "specjaliści" od wrestlingu.

Reasumując, jak ogółowi będzie Undertaker pasował to i zwyciężyć Titlesa może, a jak nie spotka się z entuzjastycznym przyjęciem to skończy karierę szybko, tak myślę.

Aha

Co to gimmicku Takera. Nie wiem co mu obiecał Vince za to by powrócił w starym Gimmicku. Ze starych wypowiedzi Takera wiem, że był swoim gimmickiem bardzo znużony i zniechęcony i to on w głównej mierze wymyślił American Bad Ass. Wypowiadał się też że nigdy nie będzie wracał do starego gimmicku. Więc albo kaska, albo obietnica pusha.

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

No dobra to i się wypowiem na temat WM.

Mimo ,że pod względem poziomu walk WM nie była może najlepsza w hitorii to galę tą musze ocenić bardzo pozytywnie. Szczególnie podobało mi się to ,że gala była dość emocjonująca i niektóre zakonczenia mocno mnie zdziwiły. Niespodziewałem się na przykład wygranej Benoita (miłe zaskoczenie) czy też zwycięstwa Evolution(to akurat było do dupy bo Orton nie zasłużył na wygranie z Foleyem a i tak jest bardzo pushowany). Doskonała była też reakcja publiki(przez chwilę myślałem ,że gala nie odbywa się w Stanach), chodzi mi tu szczególnie o walkę Brock vs. Goldberg podczas której to tylko chanty 'Goldberg sucks' sprawiały ,że nie usnąłem. Ta walka zresztą była najciemniejszym punktem całej WM. Naprawde nieczęsto się zdarza ,że przez 5 min na ringu nie dzieje się kompletnie NIC. Najpierw przez 3 min trzymali się za łby żeby potem przez następne dwie wpadać na siebie jak jacyś nienormalni. Następnym niemiłym akcentem był powrót Takera. I to miał być stary Taker? Wyglądał dokładnie tak samo i gdyby nie ten kapelusz(który swoją drogą wyglądał jakby go z Bonanzy zajebali) nie zauważyłbym różnicy. Ale na szczeście dobrych momentów było o wiele więcej. Mi najbardziej podobała się walka Y2J vs. CLB, naprawde świetny wrestling no i doskonałe zakończenie z turnem Trish. Bardzo dobre były też walki o Eddie vs. Kurt i Triple match a także walka cruiserów. Walki tagów może nie były jakieś rewelacyjne ala za to szybkie, dynamiczne, bez przestojów więc dało je się spokojnie oglądać.

Ogólnie Wrestlemania była całkiem niezła i co najważniejsze ,że tak jak jest napisane w tym poscie zwyciężył prawdziwy wrestling(wymowny uścisk Eddiego i Benoita na koniec). Mam nadzieje ,że to oznaka zmiany na lepsze w WWE.

684699834088ea601d4d3.jpg

Eee.. DrVampire, troche sie mylisz. W MSG wlasnie umiejetnosci maja znaczenie. Dlatego wlasnie uslyszelismy 'Goldberg Sucks' chant, bo tlum MSG nie obchodzil winning streak Goldberga 21354234523465346 : 4, mieli w dupie jego ryki i jeki, jest beznadziejny w ringu i MSG dalo mu o tym znac. Dlatego tez uslyszelismy 'You Suck' dla Takera, a fani byli za Benoit bo a) jest swietny w ringu b) nikt w obecnej chwili nie zasluguje na ten pas bardziej niz on .

4302049614329261d90190.jpg

obejrzal.

gala calkiem fajna, dobrze ze zakonczenia byly zaskaujace (HHH jobnal Benoit! Holly ogolona:)))

gala jak najbardziej warta obejrzenia, tylko walki miejscami jakby za krotkie (a moze mi sie wydaje:))

?

tu mnie masz, masz rację co do MSG ale to wyjątkowe miejsce
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

poziom walk dobry ale zakończenia do kitu!(przegrane angle'a, jericho i hhh)A przede wszystkim zawiodłą walka brockvsgoldberg! Mcmahon zalatwil Brocka! Dlaczego kazał mu przegrać? Vince za to że pozwolił wygrać goldbergowi z lesnarem pozostanie na zawsze śmieciem w moich oczach!

55965160441aaee9f94fef.jpg

A co miał niby zrobić pozwolić Lesnarowi wygrać jak to jest jego ostatnia walka w WWE a z honorem to on nie odchodzi burak jeden. Sprawa Goldberga jest jeszcze otwarta i dlatego wygrał. HHH to jest moim zdaniem palant który wyznaje zasadę przez córkę do kariery i cieszą się że przegrał walka Jericho VS Christian miała być wyrównana i taka była i tutaj nie ma wielkiego znaczenia kto wygra.
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Własnie skączyłem oglądac WM no i musze przyznac ze gala jest dobra ale spodziewalem sie czegos wiecej jesli chodzi o walki to najlepszy oczywiscie był maint event ogolnie odbra waka i zajebiste zakaczenie (HHH tapujacy:) bo ogolnie z reszty walk jakos nic mnie az tak bardzo nie ruszylo poza maint evetntem ,no fakt ruszylo Goldberg vs Lesnar nie mozna bylo sie spodziewac czegos wielkiego ale zawidolem sie szczegolnie na Brocku ktory sprawial wrazenie jakby na WM byl z musu ehh szkoda gadac

576009130413fce83f1b12.jpg