Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell in a Cell 2015 | Zapowiedź, dyskusja, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   54
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Nie no dla mnie to jest bez sensu. Może sobie przegrać na wm 32 , ale z nie z byle kim , lecz wtedy z automata, nie ma prawa kończyć kariery. Tak wspaniała kariera i na zakończenie takie cuś? Plama na karierze Takera , która już teraz jest bezcelowa.

-Pokonałem Takera na wm! Zakończyłem jego karierę! Legendarny streak...a nie ... :roll:

163870508457e2d890447a3.jpg

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rockydoggy

6

• Młody Zgred

5

• awatary

5

• -Raven-

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Na Helll In A Cell powinien interweniować albo Kane albo Wyatt.

Interweniować Wyatt? Przecież on BEZ PRZERWY interweniuje rozpoczynając nowy feud. Robi to cały czas, nie ma to sensu.

btw. Cipster, nie pamiętam żeby ktokolwiek marudził na tamten brawl, jak już to marudzili że midcarterzy, Owensi i inni brali udział jako lumberjacki w brawlu.

...

16454446905728fca76830a.jpg

Na SmackDown zapowiedziano Reignsa i Wyatta w Hell in a Cell matchu. Kane i Rollins na stówę też będą mieli tą walkę, zatem... na PPV będziemy mieć "aż" trzy HiaC matche? Całkiem nieźle.
...

Nieźle? Dla mnje słabo. Gdyby do tego były jeszcze jakieś stoły, krzesła to wtedy byłoby super. Sama nazwa wskazuje piekło w klatce...

Jakie "krzesła, stoły"? Ma podobno być Tables match o tytuły tagów, ale... nie czaję o czym piszesz. Mrzesła, stoły w Hell in a Cell? Poczekaj może do grudnia... Przecież w HiaC nie ma TLC'owych rzeczy, chyba że czasem coś wyciągną spod ringu.
...

wybielaczz napisał(a):
Interweniować Wyatt? Przecież on BEZ PRZERWY interweniuje rozpoczynając nowy feud. Robi to cały czas, nie ma to sensu.

btw. Cipster, nie pamiętam żeby ktokolwiek marudził na tamten brawl, jak już to marudzili że midcarterzy, Owensi i inni brali udział jako lumberjacki w brawlu.

w ogóle ten grubas wyatt jeszcze kogoś grzeje? koleś jest nudny jak flaki z olejem, jak sam mówisz, każdy jego feud wygląda tak samo, koleś z dupy wyłania się z ciemności, atakuje jakiegoś fejsa, później miesiąc na każdym raw daje jakieś nagrane promo, które każde wygląda tak samo, grubas gada cały czas to samo, później walka na jednym lub kilka ppv i koniec. czekam aż wyatt będzie tańczyć z hornsowgglem na superstars, chyba że wkońcu coś z nim zrobią ciekawego

wybielaczz napisał(a):
Jakie "krzesła, stoły"? Ma podobno być Tables match o tytuły tagów, ale... nie czaję o czym piszesz. Mrzesła, stoły w Hell in a Cell? Poczekaj może do grudnia... Przecież w HiaC nie ma TLC'owych rzeczy, chyba że czasem coś wyciągną spod ringu.

Co nie zmienia tego, że HiaC+TLC w którym pod ringiem jest naupychana tona akcesoriów brzmi jak milion dolarów :D

A co do Wyatta, nie ma opcji. Jakiekolwiek interwencje na tym PPV są zarezerwowane dla: SCSA, Kane'a, Rocka i... tyle. Cokolwiek wydarzy się na tej gali, będzie to prowadzić do WMki. Nie podejrzewam, żeby dla wariata były jakiekolwiek plany na WMkę na ten moment, więc można śmiało odrzucić tą opcję.

W sumie mamy już 2 Hell in a Cell Matche zaklepane na to Pay-Per-View. Teraz tak sobie pomyślałem, jeśli nie chcą z organizować Hell In a Cell Matchu pomiędzy Kane'em a Rollins'em, to niech z organizują Steel Cage Match pomiędzy tą dwójką. W sumie, wkurwię się jak Kane nie zgarnie mistrzostwa, Rollins jako mistrz jest dobry ale strasznie się znudził po kilku miesiącach, a Kane jest na takim Hype, że aż szkoda go ujebać na własnym Pay-Per-View. W Sumie dziś 18nasto leci od jego debiutu. Mogliby mu dać trochę potrzymać to mistrzostwo, chociaż 5 min bo i tak jestem przygotowany na moment w którym wleci rudy i zgarnie pas :/ Bo Ostatnio nie ma co robić na galach, a akurat jego jako mistrza zbytnio nie widzę. To przecież będzie gorsze panowanie niż panowanie Rollinsa, dostaniemy drętwe walki a za mikrofonem mgła prowadząca donikąd... Rudy jako mistrz, nie podciągnie im Rating'ów (Czarno to widzę Vince)

W sumie, jeśli Cena ma zniknąć z TV do końca roku. To wydaje mi się że ktoś go kontuzjuje, ale kto? Pewnie jakiś Monster :D A w sumie już się bo jego Im Backu! Kurwa mać jak wleci i wygra RR Match, to się chyba zajebie :D

Mian Event tej gali, poprowadzi nas do Main Eventu Wm 32, nadal mam nadzieje że Austin jest w formie, i rozpocznie feudu z Lesnar'em. Jak nie, Austin to niech wbije Kane i pomoże Bratu, bo obecnie jest on na równi z Lesnar'em i Undertaker'em w Rosterze.

Edytowane przez Młody Zgred
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

kołek napisał(a):
W sumie mamy już 2 Hell in a Cell Matche zaklepane na to Pay-Per-View. Teraz tak sobie pomyślałem, jeśli nie chcą z organizować Hell In a Cell Matchu pomiędzy Kane'em a Rollins'em, to niech z organizują Steel Cage Match pomiędzy tą dwójką.

1. Jaki sens ma Steel Cage, kiedy można spokojnie zrobić HiaC, jak to sama nazwa gali wskazuje?

2. Jak zawiesisz dwie klatki na jednej arenie???

Paul_Heyman napisał(a):
  kołek napisał(a):
W sumie mamy już 2 Hell in a Cell Matche zaklepane na to Pay-Per-View. Teraz tak sobie pomyślałem, jeśli nie chcą z organizować Hell In a Cell Matchu pomiędzy Kane'em a Rollins'em, to niech z organizują Steel Cage Match pomiędzy tą dwójką.

1. Jaki sens ma Steel Cage, kiedy można spokojnie zrobić HiaC, jak to sama nazwa gali wskazuje?

2. Jak zawiesisz dwie klatki na jednej arenie???

No w sumie prawda... o tym nie pomyślałem, ale wierzysz w to? Że z organizują aż 3 HiaC Matche? Przecież to będzie jakiś cud...

Walka o główny tytuł federacji - raczej wypada, aby to był HiaC match. Czemu dablju nie miałoby zrobić trzech HiaC matchów? Równie dobrze każda walka może być w klatce, ale chodzi tu o prestiż i pomysły na spoty (aby się nie powtarzały), dlatego dobrze, że chociaż jest spora ilość tych walk, ale żeby jakościowo również dobrze wyszły. :)

btw. Charlotte vs. Nikki Bella oficjalnie zapowiedziane. Kwestią czasu jest dodanie Paige i... Sashy Banks. :)

Edytowane przez rockydoggy
...

• 3 tygodnie później...

Chyba większość userów na kacu po jakieś przyzwoitej imprezce, lub wypoczywają po ciężkim tygodniu, bo taka cisza że aż zawiewa lekkim jesiennym wiaterkiem. :D

W sumie nawet karty nikt nie zaktualizował :)

A więc, nie mogę przegapić swoje ulubionej gali roku. Bo w sumie Money in The Bank jaki Hell in a Cell no i TLC to najlepsze gale w roku, no i oczywiście WrestleMania zależy od karty i zawodników ale to mniejsza z tym. Choć na jednej gali możemy dostać, przyzwoite emocje, w tam tym roku Rollins i Dean wykręcili wyśmienity Hell in a Cell Match, więc mam cichą nadzieje że w tym roku Wyatt z Romkiem wykręca mocarną walkę, ale to za chwilę. W sumie dużo jest typów, przewidywań itd. no nie dziwię się, bo ostatnio to rating lecą w dół i to kosmicznie, więc Vince nie da dupy i zaserwuje nam jedną przyzwoitą galę, więc póki co nie mam się o co martwić.

WWE US Championship Open Challenge:

Nie napalam się tutaj na jakieś mega bom. W sumie widziałbym tutaj kilka interesujących powrotów, pierwszym typem jest Carlito warto czasami wrócić do Historii, z tego co pamiętam to kiedyś pokonał nie czysto Cenę zgarniając przy tym mistrzostwo stanów zjednoczonych, Historia może się powtórzyć. Ktoś taki jak Carlito, może dać znać osobie, podobno prowadził negocjacje z Vince'em, więc taki obrót sprawy jest całkiem możliwy, Carlito wygrywa pas nieczysto, możliwe że przypomni cenę czym był jego łańcuch... Jak nie Carlito, to obstawiam Daniela Bryana, jest co całkiem, całkiem najpewniejsza opcja. Z tego co wyczytałem to Daniel jest w drodze do Los Angeles, więc zgarnecie pasa i to czysto byłoby mega niespodzianką, prawilnie przypomina, to właśnie tam Bryan zgarnął pas podajże 2 lata temu po raz pierwszy, a więc skrojenie Cenę z pasa przez Face'owego Bryana i to czysto jest całkiem realne. Jeśli to ktoś z głównego rosteru, to tylko Dean Ambrose wydaje mi się że daliby pokonać czysto Jasia, Dean'owi jeśli ma być jego godnym zastępcą przez dobre 3 miesiące, więc ta opcja jest też całkiem możliwa. Jak nikt z głównego rosteru, to tylko pozostanie ktoś z NXT, i będzie to nikt jak Samoe Joe, w końcu przeszedł Heel Turn, więc rozjebanie Cenę i kontuzjowanie go na kilka miesięcy byłoby dobrym Star Power'em dla tego zawodnika.

WWE Intercontinental Championship Match:

Tutaj śmiało Owens zgarnie pin na Rybacku. Publika go kupiła jako obecnego IC, więc nie widzę przeciw wskazań żeby zatrzymał pas przy sobie. W sumie wkurwia mnie jego obecna postać, na początku taki Monster, teraz taki pizdeusz nie lubię takich postaci, ale co zrobić gdy Vince ma ostatnie słowo w Federacji. Strasznie mnie denerwuje te spierdalanie przed Rybackiem, podobna sytuacja do Rollins'a ale ten chociaż co walkę nie ucieka jak to robi Rollins.

WWE Tag Team Championship Match:

Dzisiaj New Day muszą obejść się bez trąbki i Woodos'a. Więc jestem niemal świecie przekonany że pasy zgarną Dudley Boyz, więc walka przebiegnie właściwie. Ale liczę na to że na TLC, New Day odzyskają pasy w TLC Matchu, każdy z nas wie jacy New Day są wyśmienici w swojej obecnej roli, więc szkoda jakby ich od tak spuścili w sroczu.

Hell in a Cell Match Roman vs Wyatt:

Czekam na to starcie, uważam że to będzie momentum Romana który udowodni jaki jego Spear jest mocarny, rozjebie nim Klatkę ofiarą oczywiście będzie nikt inny jak Bray. Dzięki temu Spotowi, do klatki wbije rodzinka, ale pojawią się też jacyś nie proszeni goście. Uważam że tutaj nawet może zjawić się The Rock który pomoże kuzynowi, razem z Dean'em wygrać to starcie. Mam wielką nadzieje że Harper też się pojawi u boku rodzinki na Hell in a Cell. Wiadome kto wygra to starcie, pozycja Romana musi być w pewnym sensie odbudowana, w sumie Wyatt też na tym korzysta może i przegrywa, ale w pewnym sensie zostanie w jakiś sposób zapamiętany przez publikę. Więc nie mogą od tak spuścić w kiblu...

Coś jeszcze da z tego zawodnika. Tutaj będzie wielki chaos w tej walce, typowy Hell in a Cell Match.

WWE World Heavyweight Championship Match:

Fajny poprowadzony programik, ale końcówkę zjebali totalnie moim zdaniem. Ale w sumie tutaj dojdzie do jakieś grubej frustracji, bo na ostatnim RAW, Kane był zawieszony. Więc obstawiam że prawdziwa Czerwona Maszyna, pokaże Rollins'owi jakim chorym demonem może być, chciałbym bardzo żeby to Kane przejął mistrzostwo. Ale mam jakieś mieszane uczucia co do tej walki, niestety. Wydaje mi się że Kane zgarnie mistrzostwo, ale ni znikąd pojawi się Sheamus z realizuje kontrakt i tyle z tego będzie, lub Rollins zatrzyma przy sobie pas kto to wie, ale jako mistrz już mnie strasznie nudzi tego jego run, co walkę przegrywa raz wygrywa, taki mistrz to nie mistrz moim zdaniem. To już lepiej Miz'a poprowadzili podczas Road to WrestleManii.. Sam nie wiem jaki tutaj może być wyniki tego starcia, dużo jest możliwości. Co do Kane to może zjawić się w samym Main Evencie.

Hell in a Cell Match - Undertaker vs Lesnar:

Ostatnie starcie tej dwójki, wiec uważam że tutaj będzie jakaś zadyma która poprowadzi nas do WrestleManii 32. W sumie, oglądalność spada w dół nie jest za kolorowo, więc Vince musi spiąć dupę i zaserwować nam coś konkretnego. Co za szumi nam w głowa na kilka dobrych miesięcy, więc obstawiam że zainterweniuje tutaj jakaś poważna postać. Widzę tutaj nawet, interwencje Kane, gdy to Lesnar będzie się pastwił nad prawie umierający Taker'em w ringu, w końcu to Hell in a Cell i nie sądzę żeby Lesnar był taki milutki dla Taker'a. Więc obstawiam gdy ten będzie spuszczał mu łomot, to może wbić Kane z pomocą dla brata. Jak nie Kane, to już ktoś poważniejszy, może to być Sting lub i nawet Austin albo The Rock. W sumie, jest to wręcz nie przewidywalne, możliwe że walka zakończy się czysto bez żadnych interwencji lub jakiś większych momentów :) A jeśli się wydarzy to coś, długo długo pamiętnego niczym powrót Lesnara w 2012 roku.

Nie tyle śpi co po prostu w tym roku przed prawie każdą galą jest niemalże zero opinii, taki mamy jakiś dziwny rok :roll:

1. Pre-show: Dolph Ziggler, Cesaro & Neville vs. Rusev, Sheamus & King Barrett

Co tu dużo powiedzieć-Heelowie dominowali ostatnimi tygodniami więc teraz ten raz padną, to i tak tylko pre-show więc wielka krzywda im się nie stanie. Choć patrząc na składy lepiej by było gdyby to jednak ci źli odnieśli triumf bo im się po prostu bardziej przyda.

2. WWE US Championship Open Challenge:

John Cena © vs ???

Zagwozdka jest, tak na dobrą sprawę rywalem Johna może być każdy. Dobrze że chociaż zdecydowali się zrzucić pas z Johna na czas przerwy bo dwa miesiące bez mistrza to trochę przydługo. Postawiłem na Sheamusa bo to z nim Cena ma pierwszą walkę po powrocie na live evencie, nie wiem na co na tym etapie kariery potrzebny Sheamusowi pas US, posiadał go dwa razy i lata z walizką którą powinien(ale co nie znaczy że to uczyni) niedługo zainkasować więc ten pas jest mu kompletnie zbędny ale tak naprawdę jest on jedynym sensownym wyborem. Ziggler-Ma walkę w pre-show którą najpewniej wygra, po za tym zaczął konflikt z Breezem. Breeze-Dopiero co zadebiutował, po za tym jest "za krótki" na Johna. Daniel Bryan-Gdyby miał wrócić wiedzielibyśmy więcej, tak jak przed poprzednim powrotem, po za tym co geniusz dałby mu pas od razu po powrocie wiedząc jak to się skończyło w poprzednich dwóch przypadkach? Samoa Joe-

Pokaż ukrytą zawartość

Ambrose-Z tego co czytałem niedługo czeka go konflikt o pas IC z Owensem więc odpada, choć zważywszy na brak walki na PPV to on jest drugą opcją po Sheamusie moim zdaniem. Sumując- Można spodziewać się każdego, mam tylko nadzieję że po powrocie John nie odzyska pasa bo niedługo w kwestii ilości runów z nim zacznie doganiać jego runy z głównym pasem.

3. WWE Intercontinental Championship Match:

Kevin Owens © vs Ryback

Tutaj obaj panowie mają dość podobne szanse na triumf, bardziej się skłaniam ku Owensowi gdyż nie ma sensu odbierać mu teraz pasa ale Ryback może wygrać tylko że przez DQ albo coś w tym stylu. Liczę że wykręcą lepszy pojedynek niż miesiąc temu i z lepszym zakończeniem

4. WWE Tag Team Championship Match:

The New Day © vs. The Dudley Boyz

Od początku miałem nadzieję że Dudley's przejmą pasy w tables matchu ale do TLC wciąż zbyt daleko a żeby nie zatracić ich momentum teraz jest czas na zmianę mistrzów, zwłaszcza przez to że Xaviera nie będzie przy narożniku kolegów. New Day pokazali swą wartość więc o ich przyszłość się nie martwię, a pasy Dudley'om się przydadzą.

5. WWE Divas Championship Match:

Charlotte © vs. Nikki Bella

Nie ma co się rozpisywać-Charlotte odprawi Nikki raz na zawsze i czekamy na Raw na nową pretendentkę.

6. Hell in a Cell Match:

Roman Reigns vs Bray Wyatt

Zwycięstwo Romana jest pewne, wszystko mu sprzyja, po za tym to jest najpewniej koniec ich feudu bo nie ma chyba już sensu ciągnąć tego do SS zważywszy na to że to przecież starcie tych najbardziej zaangażowanych w feud Wyatt Family vs Roman i spółka. Stypulacja dopisuje i panowie mogą wykręcić dobrą walkę, mogliby pokusić się o jakiś porządny spot, w końcu zawodnicy młodzi.

7. WWE World Heavyweight Championship Match:

Seth Rollins © vs. Kane

Feud świetnie wystartował by potem totalnie wygasnąć, a szkoda. Plotki mówią o tym że Rollins powinien zachować pas co mnie oczywiście totalnie rozczarowuje, ileż można to ciągnąć? Seth to świetny zawodnik ale faktem jest że ma najgorszy run od bardzo długiego czasu i wypadałoby to zakończyć, teraz. Kane zasługuje na ten pas jak mało kto, choćby na chwilę, jeśli ma nie zdobyć pasa to niech chociaż wygra na przykład. W taki sposób że Rollins jakimś cudem opuści klatkę i ucieknie w siną dal. Starcie raczej będzie mocno przeciętnie ale zobaczymy jak to ostatecznie wyjdzie.

8. Hell in a Cell Match - Last Chapter:

The Undertaker vs. Brock Lesnar

Na początek-Nie wierzę w to że tu rozpocznie się jakiś angle, że będzie interwencja, czemu? Bo tak miało być już 3 razy(Summerslam,Raw po Summerslam i Night of Champions) a nie wydarzyło się nic. Teoretycznie istnieje możliwość że ktoś zaatakuje Brocka ale po co? Nie niszczmy jego wizerunku bestialskiego Boga wrestlingu przez kolejną dziwaczną porażkę, na co też kolejne takie zwycięstwo Takerowi? Stawiam że Brock wygra, feud jest jaki jest i czas ostatecznie pokazać który z "tytanów" jest tym lepszym.

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

• Reputacja:   54
  • Urządzenie:  Android

Pokaż ukrytą zawartość

163870508457e2d890447a3.jpg